BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

geçmiş olsun hangi doktordu bursadamısın?

geçmiş olsun hangi doktordu bursadamısın?

evet ilk doktorum anadolu hast. deniz güleryüz çakmaktı.günde 2 klomenle hamile kalamayınca 2.ay iğnelere başlattı beni .tabi sıkı takip etmedi yumurtalıklar aşırı tepki verdi karnım çok şişti ağrılarım oldu sonra da şiddetli kanama.sonra başka bir doktora gittim türkan yavuz ve günde 3 klomenle hamile kaldım.takibimi de o yaptı.tavsiye ederim.ama olan oldu tek yumurtalığım var artık

selam kızlar nasılsınız..çok uzun zaman oldu topiğe ve siteye gelmeyeli beni tanımıyosunuz ama tanıyanlarınız vardır topiğin ilk zamanlarından hatırlarsanız...kimler bebek sahibi oldu ben varken olan arkadaşlar hala varmı bilmiyorum okuyamadım sayfaları gulisay arkadaşım vardı özel mesaj attım kendisine ama cevap vermedi ya hatırlamadı yada artık sayfada değil..çok özlemişim burada sohbet etmeyi

Tatlım merhabalar nasılsın ? yarın mı yapacaktın testi ? İnşallahhh güzel sonuçlar verirsin bize :)) Hakkında hayırlısı olsun..

Merhabalar hoşgeldin.. Ben yeni üyelerdenim tanımıyorum seni ama olsun tanışırız ) nerelerdeydin bu zamana kadar ?

Geçen sene doktora gittiğimde bir takım testler yapıldı ama troide bakmamışlar bende bilmiyordum böyle bişey tüm tahliller oldu sandım..çok kızıyorum doktora 1 yılım kayıp oldu bunu nasıl düşünemez..sanırım yumurtlamıyorum bu sebepten, 4 ay önce olüvasyon testi yapmaya başladım tam koyu çizgiyi hiç yakalayamadım..yani yumurtam gelişmiyor ya da yeterince büyümüyor..
seninle konuşmuştuk bu konu hakkında hatırladım..sağlıcakla al kucağına bebeğini

kırmızı kart Allah'ım hepimize hakkımızda hayırlı olanı nasip eyle..

Geçmiş olsun canım.. Doktor çok önemli şans mı kader mi bilemiyorum... Kimine iyi glen doktor bir başkasına gelmiyor Allah daha büyük sıkıntılardan korusun hepimizi..

HOŞGELDİN!! Hatırladım canım seni bir kaç gündür giremiyordum, özelden mesajınada cevap yazdım... Sen bir hatırlat kendini yeni arkadaşlarda tanımış olur.. Dışardada buluşuyoruz canım Bayram sonu yine görüşmek istiyoruz Senide bekleriz...

Kızlar bir kaç gündür giremedim iftarlar falan yoğunduk.. Herkes iyi değil mi? Bugün adetin 3. günü ve bana doktor yolu gözüktü kist gitmiştir umarım..
Benden haberler bu kadar öpüyorum hepinizi...

Çokk üzüldüm tatlım yaa (( Elbet bunda da bi hayır vardır... Sıkma canını sakın diycem ama olmuyo biliyorum..BEnimki de olmadı gibi geliyo bana maalesef Şimdi ne yapacaksınız tatlım bundan sonraki süreç ne? bilmiyorum ondan soruyorum yanlış anlama sakın..

Amin canım, Hayrlısı böyleymiş.. ( Moralini bozma! Allah yardımcın olsun, Yardımcımız olsun tez zamanda kavuştursun bebişlerimize..

Rabbim büyük.vardır bundada bi hayır deyip kendimi teselli ediyorum.ama eşim( Allah'ım cümlemize hakkımızda hayırlı olanı tez vakitte nasip eylesin.çok sağol..

sen kafana takma.inş senden alıcaz güzel haberleri.ben daha iyiyim.yalnızca kendimi suçluyorum.yaşımız var deyip,eşim hemen istemişti çocuk.ben gezmekten,tozmaktan yanaydım.hemen oluverecek sanıyodum.bide büyük acılar,sancılı günler yaşadıktan sonra.biraz toparlanayım dedim.şimdi yeni ister oldum ki,neler öğrendik.

işte yol çizme konusunda eşimle uzun uzun konuşmalıyız.çünkü bizde sayıda,hareketlilikte çok düşük.morfolojide %1. hemen ümitsizliğe kapıldım bende en çok onu üzmekten korkuyorum.bi evladı olsa o kadar çok sevinecekki..bende o mutlu olunca mutlu olucam:)

Rabbime çok şükrediyorum..o hakkımızda hayırlısı bilen..

Aynı yollardan geçmişiz nerdeyse :/ Evlendiğimiz günden bikaç gün önce eşim işsiz kaldı.BEn çalışıyordum ama dünya kadar borç vardı yetişmiyodu.O zamanlar biz de toparlayalım kendimizi dedik..Böyle oldu şimdi de( Eşimin ilk tahlilinde canlı sperm birkaç taneydi biliyo musun?O zaman ilk tahlili bahar hastanesinde yaptırmıştık.Doktorun kağıdı önüme bi atışını bi de gidin tüp bebek yaptırın deyişini asla unutmam ( Şuan değerleri o kadar kötü değil de düşük yine bizim de morf %1 Bizimki hep stresten ama çok sıkıntılı bi ailesi var Eşim de çocuklara bayılıyo yaa onları bi sevmesi var içim gidiyo.. Rabbim hayırlısını versin ikimize de arkadaşımm inşallahh tez vakitte sağlıkla....

bununla geçmiş olsun canım :)

bende yenilerdenim hoş geldin :))
hayırlısı olsun canımüzme kendini

inşallah kistin geçmitir canım :)

Merhabalar hoşgeldin.. Ben yeni üyelerdenim tanımıyorum seni ama olsun tanışırız ) nerelerdeydin bu zamana kadar ?

hoşbulduk arkadaşım..nerelerdeydim en son negatif sonuç alınca nete girmeme kararı almıştım psikolojimi çok etkiliyodu sabah ediyodum sayfaları okumaktan zaten şifremide unutmuştum ama şimdi burdayım geldim aranıza yine yeni yeniden......:))

canım seni çok merak etmiştim bebeği olmuştur inşalllah diye düşünüyodum ama bu zorlu yolda mücadeleye devam demekk ki...8 yıllık evliyim 2 tüp denemem var ilki tuttu ama malesef düşük yaptım..( ikincisi dondurulmuşlarımla yola devam ettim ama öncesinde rahmim kalp şeklinde olduğu için o da düşük sebebi olduğu için histeroskopi ameliyatı oldum hemen peşinede dondurulmuşlarla ama malesef tutmadı 1 sene oldu son denemem doktorumdan çok ama çok memnunum jinemed'e gidiyorum ben doktorum Murat bey çok iyi doktor hemşireler keza öyle ama üçüncüyü üniversitede yaptırmak istiyorum ama eğer çok meşakatliyse tekrar eski merkezime gitcem inşallah bayram da memleketime gideceğim dönüşte kısmetse bismillah deyip tedavime devam edeceğim lakin yaş aldı başını gidiyo zaman öyle bi hızlı akıp gidiyo kiiii tut tuta bilirsen biran önce başlamam lazım tabi bu arada psikolojim berbat durumdaydı çok şükür atlattım artık bebeğim olmuyo diye ağlamalar zırlamalar yok sabahı sabah etmek yok net başında ne içsem ne yesem ne sürsem de bebeğim olsun diye RABBİM verecekse vakti saati vardır elbet deyip bekliyorum...YÜCE MEVLAM kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inşallah tez zamanda cümlemizin yüzünü güldürsün her ibadetimde hem kendim için hem tanıdık tanımadık kim hasretse annelik duygusuna herkez için dua ediyorum bu mübarek gecelerin yüzüsuyu hürmetine RABBİM dualarımızı geri çevirmesin inşallahhhh....aminnnn

Hoşgeldin tekrardan.. Rabbim inşallahh hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip edecek inşallahhh... Psikolojik olarak rahat olmadığımız için belki de bişeyler olmuyo ne bileyim kısmet işte.. Aile hekimiyle konuşmuştum o bana demişti çok takıyosun kafaya rahat ol biraz diye.. Ama anlatamıyosun işte hem kendine hem çevrendekilere

Aminnnn inşallahhh Rabbim dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla.. Çok zor süreçlerden geçmişsin arkadaşım psikolojik olarak etkilenmen çok normal ama üzüntü sıkıntı yapınca da elimize bişey geçmiyo maalesef.. ben daha başındayım bazı şeylerin şimdiden kendimi kötü hissediyorum.. Rabbim daha zor süreçlere girmeden bana da, sana da, diğer kızlara da hayırlısıyla evlat nasip etsin inşallahhh...

Arkadaşlar kadir gecemiz mübarek olsun inşallahhh..Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallahhhh.. Dualarımız da birbirimizi unutmayalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…