- 26 Şubat 2013
- 1.119
- 992
- 323
8 aylık tedaviden sonra bir bebeğim oldu PKOluyum.size tavsiyem çok iyi bir doktor seçin kullandığım yumurta geliştirici ilaçlar yüzünden yumurtalıklarım aşırı büyümüş ve 32 haftalık hamileyken yumurtalığım döndü yani kangren oldu ,hem bebişim erken doğdu hemde tek yumurtalığımı kaybettim.
geçmiş olsun hangi doktordu bursadamısın?
selam kızlar nasılsınız..çok uzun zaman oldu topiğe ve siteye gelmeyeli beni tanımıyosunuz ama tanıyanlarınız vardır topiğin ilk zamanlarından hatırlarsanız...kimler bebek sahibi oldu ben varken olan arkadaşlar hala varmı bilmiyorum okuyamadım sayfaları gulisay arkadaşım vardı özel mesaj attım kendisine ama cevap vermedi ya hatırlamadı yada artık sayfada değil..çok özlemişim burada sohbet etmeyi
biz 1 yıl korunmadık olmadı sonra doktora gittiğimde 1 yıldır korunmuyoruz gebelik gerçekleşmedi dedim testler yapıldı her şeye bakıldı tiroidin yüksek olduğu görüldü endokrine gönderdi önce tiroid ilacına başladık.. ve o ay yumurta takibi yaptı hatta ilaç verdi serophene diye.. şu şu günlerde iç şu şu günlerde gel diyor seni yönlendiriyor sonra gittiğimde yeterince büyümüş çatlatma iğnesine gerek yok gün aşırı iliişkiye devam dedi ve tedaviye başladığımız ilk ay oldu çok şükür tsh 2,49 du hamile kaldığımda düşmüştü yani inşallah siz de çok beklemeden güzel haberi alıcaksınız kızlar
evet ilk doktorum anadolu hast. deniz güleryüz çakmaktı.günde 2 klomenle hamile kalamayınca 2.ay iğnelere başlattı beni .tabi sıkı takip etmedi yumurtalıklar aşırı tepki verdi karnım çok şişti ağrılarım oldu sonra da şiddetli kanama.sonra başka bir doktora gittim türkan yavuz ve günde 3 klomenle hamile kaldım.takibimi de o yaptı.tavsiye ederim.ama olan oldu tek yumurtalığım var artık
selam kızlar nasılsınız..çok uzun zaman oldu topiğe ve siteye gelmeyeli beni tanımıyosunuz ama tanıyanlarınız vardır topiğin ilk zamanlarından hatırlarsanız...kimler bebek sahibi oldu ben varken olan arkadaşlar hala varmı bilmiyorum okuyamadım sayfaları gulisay arkadaşım vardı özel mesaj attım kendisine ama cevap vermedi ya hatırlamadı yada artık sayfada değil..çok özlemişim burada sohbet etmeyi
kırmızı kartAllah'ım hepimize hakkımızda hayırlı olanı nasip eyle..
kırmızı kartAllah'ım hepimize hakkımızda hayırlı olanı nasip eyle..
Amin canım, Hayrlısı böyleymiş..( Moralini bozma! Allah yardımcın olsun, Yardımcımız olsun tez zamanda kavuştursun bebişlerimize..
Çokk üzüldüm tatlım yaa(( Elbet bunda da bi hayır vardır... Sıkma canını sakın diycem ama olmuyo biliyorum..BEnimki de olmadı gibi geliyo bana maalesef Şimdi ne yapacaksınız tatlım bundan sonraki süreç ne? bilmiyorum ondan soruyorum yanlış anlama sakın..
sen kafana takma.inş senden alıcaz güzel haberleri.ben daha iyiyim.yalnızca kendimi suçluyorum.yaşımız var deyip,eşim hemen istemişti çocuk.ben gezmekten,tozmaktan yanaydım.hemen oluverecek sanıyodum.bide büyük acılar,sancılı günler yaşadıktan sonra.biraz toparlanayım dedim.şimdi yeni ister oldum ki,neler öğrendik.
işte yol çizme konusunda eşimle uzun uzun konuşmalıyız.çünkü bizde sayıda,hareketlilikte çok düşük.morfolojide %1. hemen ümitsizliğe kapıldım bendeen çok onu üzmekten korkuyorum.bi evladı olsa o kadar çok sevinecekki..bende o mutlu olunca mutlu olucam:)
Rabbime çok şükrediyorum..o hakkımızda hayırlısı bilen..
evet ilk doktorum anadolu hast. deniz güleryüz çakmaktı.günde 2 klomenle hamile kalamayınca 2.ay iğnelere başlattı beni .tabi sıkı takip etmedi yumurtalıklar aşırı tepki verdi karnım çok şişti ağrılarım oldu sonra da şiddetli kanama.sonra başka bir doktora gittim türkan yavuz ve günde 3 klomenle hamile kaldım.takibimi de o yaptı.tavsiye ederim.ama olan oldu tek yumurtalığım var artık
hayırlısı olsun canımüzme kendinikırmızı kartAllah'ım hepimize hakkımızda hayırlı olanı nasip eyle..
HOŞGELDİN!! Hatırladım canım seni bir kaç gündür giremiyordum, özelden mesajınada cevap yazdım... Sen bir hatırlat kendini yeni arkadaşlarda tanımış olur.. Dışardada buluşuyoruz canım Bayram sonu yine görüşmek istiyoruz Senide bekleriz...
Kızlar bir kaç gündür giremedim iftarlar falan yoğunduk.. Herkes iyi değil mi? Bugün adetin 3. günü ve bana doktor yolu gözüktü kist gitmiştir umarım..
Benden haberler bu kadar öpüyorum hepinizi...
Merhabalar hoşgeldin.. Ben yeni üyelerdenim tanımıyorum seni ama olsun tanışırız) nerelerdeydin bu zamana kadar ?
HOŞGELDİN!! Hatırladım canım seni bir kaç gündür giremiyordum, özelden mesajınada cevap yazdım... Sen bir hatırlat kendini yeni arkadaşlarda tanımış olur.. Dışardada buluşuyoruz canım Bayram sonu yine görüşmek istiyoruz Senide bekleriz...
Kızlar bir kaç gündür giremedim iftarlar falan yoğunduk.. Herkes iyi değil mi? Bugün adetin 3. günü ve bana doktor yolu gözüktü kist gitmiştir umarım..
Benden haberler bu kadar öpüyorum hepinizi...
hoşbulduk arkadaşım..nerelerdeydim en son negatif sonuç alınca nete girmeme kararı almıştım psikolojimi çok etkiliyodu sabah ediyodum sayfaları okumaktan zaten şifremide unutmuştum ama şimdi burdayım geldim aranıza yine yeni yeniden......:))
canım seni çok merak etmiştim bebeği olmuştur inşalllah diye düşünüyodum ama bu zorlu yolda mücadeleye devam demekk ki...8 yıllık evliyim 2 tüp denemem var ilki tuttu ama malesef düşük yaptım..( ikincisi dondurulmuşlarımla yola devam ettim ama öncesinde rahmim kalp şeklinde olduğu için o da düşük sebebi olduğu için histeroskopi ameliyatı oldum hemen peşinede dondurulmuşlarla ama malesef tutmadı 1 sene oldu son denemem doktorumdan çok ama çok memnunum jinemed'e gidiyorum ben doktorum Murat bey çok iyi doktor hemşireler keza öyle ama üçüncüyü üniversitede yaptırmak istiyorum ama eğer çok meşakatliyse tekrar eski merkezime gitcem inşallah bayram da memleketime gideceğim dönüşte kısmetse bismillah deyip tedavime devam edeceğim lakin yaş aldı başını gidiyo zaman öyle bi hızlı akıp gidiyo kiiii tut tuta bilirsen biran önce başlamam lazım tabi bu arada psikolojim berbat durumdaydı çok şükür atlattım artık bebeğim olmuyo diye ağlamalar zırlamalar yok sabahı sabah etmek yok net başında ne içsem ne yesem ne sürsem de bebeğim olsun diye RABBİM verecekse vakti saati vardır elbet deyip bekliyorum...YÜCE MEVLAM kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inşallah tez zamanda cümlemizin yüzünü güldürsün her ibadetimde hem kendim için hem tanıdık tanımadık kim hasretse annelik duygusuna herkez için dua ediyorum bu mübarek gecelerin yüzüsuyu hürmetine RABBİM dualarımızı geri çevirmesin inşallahhhh....aminnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?