aa kayınvalideye öyle bildiriceksin tabüü kendini
ayy ben bayılırım oryantal yapan kızlara ya hayran hayran bakarım ama bende öyle beceriler hiç yoktur
oo meşhur fal diyosun bak kız banada benim yerime sen iç bak bakalım neler çıkıcak
ben şimdi gidiyorum canım hürroşu izlicem hem pz hem dizi olmuyore gelirim tekrar
HIMM DEMEK SNİN KİNİN CAROLİN BULMA İHİTİMALİ DAHA ÇOK HEE ALLAH SİZİ NABMASIN EMİ İLİNİZİ VERSİN TATLI KIZLAR SİZİ NE GÜZEL KAYNAŞTINIZ SİZ ÖLEE ÇOK SEVİNDİM ANLAŞMANIZAA[/QUOT
uzak yol kaptanı naparsın benden de buyuk 8 yas insan acaba bulur getirirmi diye dusunmuyo diil :) ama ben cemile diilim valla anasından önce vururm onu :)
hahahahahaha süpersinnn işte türk kadını
Komşu sayılırız canım, bende yunanistanliyim..evet doğru okudun canımbende bulgaristanda yaşadım macırım baaa
ailemle kalmadım ben babanneyleydim o vefat edince kimde kalayım döndüm trye
ama şimdi alıştım bursa güzel yer
Kahvemi falmıe tabi damat tarafı oldun sen olsun olsun canın saolsun
kahve yaptık fal bakıyoruzz çok iyi bakarımda
Huuuuu huuuu kizlaaar bende katildim araniza. Almanya dogumluyum, ve malesef hala orda yasiyorum, 24 yasindayim ve en büyük hayalim Bursa ya kesin dönüs yapmak üniversite bitince.
Evliyim, ögrenciyim, suanda tez yaziyorum ve bu yüzden cildirmak üzereyimYai cevaplarimda gecikme olursa kusura bakmayin.
Siz nasilsiniz bakalim?
ahhh bebeğim sen iste yaparım da bakarım daçok fena oynarım valla vidiolar çekiyolar üstüme o derece
iki yolun var kararsızsın dermişimm
daha bakmadım bi gün bakışırız ama
bende hürroşu izlerdimde bizde star yokstarımı istiyommm offffff
Komşu sayılırız canım, bende yunanistanliyim..
Kahvemi falmıBen fal delisi biriyim en kısa zamanda ne yapıp ne edip bana bakmalısın,
İsin olmadıgı bir gün kent meydanında hem kahve icer hem sohbet ederiz,
Hem diğer kızlarda gelir tanışmış oluruz..
Ne dersiniz kızlar herkez fikrini söylesin bakalım..
Galenia sana neresi uygunsa gelirim ben tatlım yeterki sen bakarım de
aslında bizdeki starda gitmişte eurostar duruyor ordan baktım ama çok heyecanlıydı bu bölüm yaa:18:
off off kalçaları hoppidi hoppidi attırıyorum deseneee helal bacım sanaa kocanada oynarsın evlenince
peki falımda bir adet odun ve ben yanyana çıktık mı
Çok fenasınız. Ben Sülüman izlerken ne güzel muhabbet dönmüş burda
Toplaşalım kaynaşalım tanışalım buluşalım gacılar
Bennn geldim :)
hahaaha nasil bir topik kücügüsün sen :)))
Ben yurt disinda yasiyorum ama en güzel günlerim gazcilarda gecti :) ananemde
Annemlerde cakirhamamdalar bende tatile gidince pasa gönlüm neresini isterse :)
sevdicek durumlari karisik su siralar o yüzden ciddi ciddi Umuta gitmeyi düsünüyorum belki ebru gündese verdigi akillardan banada verir
Bembeyaz bursamdan günaydınlar
Yeni gelen gacilar hoş gelmişiniz..
Galenia aferim sana bu zamanda kuduruk kadınlar makbul,
Yoksa dişarda kudurtacak kadınlar kaynıyor en iyisi evde biz kudurtalım
Bembeyaz bursamdan günaydınlar
Yeni gelen gacilar hoş gelmişiniz..
Galenia aferim sana bu zamanda kuduruk kadınlar makbul,
Yoksa dişarda kudurtacak kadınlar kaynıyor en iyisi evde biz kudurtalım
Günaydın canımBende mudanyadayım ve karlar erimedi daha hiç böyle olacağını tahmin etmemiştik kar manzarasıda çok güzel oluyor
Kaynak yaparsın heeevalla dimi ablammvalla ona kaynıcak kadına ben öle bi ara kaynak yaparım bi daha kimseye kaynayamazz
bu arada sanada günaydın güzellik
Hem kar hem deniz bir arada, muhteşem olmalıGünaydın canımBende mudanyadayım ve karlar erimedi daha hiç böyle olacağını tahmin etmemiştik kar manzarasıda çok güzel oluyor
Kaynak yaparsın heee
yaparım vallaa denesinde görsünn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?