Huuuuu huuuu kizlaaar bende katildim araniza. Almanya dogumluyum, ve malesef hala orda yasiyorum, 24 yasindayim ve en büyük hayalim Bursa ya kesin dönüs yapmak üniversite bitince.
Evliyim, ögrenciyim, suanda tez yaziyorum ve bu yüzden cildirmak üzereyimYai cevaplarimda gecikme olursa kusura bakmayin.
Siz nasilsiniz bakalim?
ay bende seni çoks evdim canım içime sokasım var hahayytttbak kocişler sevgililer adamı böle ikna ederler ahh ahh 17 yaşımızda biz boşuna evlenmedik aşk herşeye kadir neler yaptırır adama iş güç bırakmakta neymiş herşeye he diosun sevinceeeeeeeeeeeeee
Canım benim o senin güzelliğin hayatım
Hoş geldin canm
Galeniayla iyi anlaşacağiniza eminim
Yaşlarınızın 20li olması, bekar olmanız, birde sevgilin varsa tamam artik sabahtan aksama kadar dinleriz sizi
20li yaşlarıma dönmek için neler vermezdim,
Yaşlarınızın kiymetini bilin, doludolu yasayın hayatınızı,
Ben 20 yaşında anne olmuştum, çok ama çokk sevdim esimi, hala daha deli gibi seviyorumbizimki çok büyük aşktı
Arada yaptıgı odunluklari görmüyorum tabi:))
idare eder işte ben bekarım ya 20 yasındayım ögrenciyim
Huuuuu huuuu kizlaaar bende katildim araniza. Almanya dogumluyum, ve malesef hala orda yasiyorum, 24 yasindayim ve en büyük hayalim Bursa ya kesin dönüs yapmak üniversite bitince.
Evliyim, ögrenciyim, suanda tez yaziyorum ve bu yüzden cildirmak üzereyimYai cevaplarimda gecikme olursa kusura bakmayin.
Siz nasilsiniz bakalim?
hoşgeldinnn selbiiii aynı yaşlardaymışızzzzzzzzzzz
çok sevindimm aramıza hoşgeldin
tesekkür ederim nasılsın?
biraz moralim bozuk canım sevdicekle tartıştık
senn[/QUOT
tesekkür ederim ben iyim biraz uykusuzum sabahtan beri ders calısıyorum benimde sevgilim var arada olur öyle seyler kafana takma ihanet olmadıktan sonra bişeyleri problem yapmamak lazım okuyomusun?
biraz moralim bozuk canım sevdicekle tartıştık
senn[/QUOT
tesekkür ederim ben iyim biraz uykusuzum sabahtan beri ders calısıyorum benimde sevgilim var arada olur öyle seyler kafana takma ihanet olmadıktan sonra bişeyleri problem yapmamak lazım okuyomusun?
evet canım ben yurtdışında yaşıyordum normalde bursaya geldim seneye psikoloji okucam
ve benimde sevgilim rsim öğretmeni olucak şuan güzel sanatlar okuyo
evet canım ben yurtdışında yaşıyordum normalde bursaya geldim seneye psikoloji okucam
ve benimde sevgilim rsim öğretmeni olucak şuan güzel sanatlar okuyo
ne güzel İnşanlah evlenirsniz.bende güzel sanatlar okumak istiyorum ama ögretmenlik degil.neyse benimde sevgilim kaptan sevgilin benimkinden cok daha güvenli yerde :) bi caroline bulma ihtimali daha az cok sanslısın
ne güzel İnşanlah evlenirsniz.bende güzel sanatlar okumak istiyorum ama ögretmenlik degil.neyse benimde sevgilim kaptan sevgilin benimkinden cok daha güvenli yerde :) bi caroline bulma ihtimali daha az cok sanslısın
aldatılma korkum hiç yokaman aldatırsada aldatsın
ama ben çok inatçıyım oda iki keçi duramıcaz bi köprüde galiba
aldatılma korkum hiç yokaman aldatırsada aldatsın
ama ben çok inatçıyım oda iki keçi duramıcaz bi köprüde galiba
bosver ya dert etme benm bi sevglim var ona kattien istemediği bişey yaptıramazsın.bana her zaman söyle der ben senin atanım :) bana ciddi ciddi hep bunu söyler ben ne istersem o olur söylediklerimiz cok cakısmasada ben alttan alırım cunku erkekler kendini hep kadınlardan ustun görur ama öyle degil kesinlikle.ben yine söylediğini yapıyorum pesimde pervane oluyo sen iyisin diceksin sen ne istersen o olur böyle söyleyıp kullanmasını ögreniceksin yine senn dediğin olur o zaman
bosver ya dert etme benm bi sevglim var ona kattien istemediği bişey yaptıramazsın.bana her zaman söyle der ben senin atanım :) bana ciddi ciddi hep bunu söyler ben ne istersem o olur söylediklerimiz cok cakısmasada ben alttan alırım cunku erkekler kendini hep kadınlardan ustun görur ama öyle degil kesinlikle.ben yine söylediğini yapıyorum pesimde pervane oluyo sen iyisin diceksin sen ne istersen o olur böyle söyleyıp kullanmasını ögreniceksin yine senn dediğin olur o zaman
ben benden üstün görmesine tahammül edemem konuşmuyoruz şuan zaten aman umrumdada değil..
nyse canım izmir çok güzel bi yer evlenince yada mesleğimi alınca elime oraya yerleşmek hayalim
ben benden üstün görmesine tahammül edemem konuşmuyoruz şuan zaten aman umrumdada değil..
nyse canım izmir çok güzel bi yer evlenince yada mesleğimi alınca elime oraya yerleşmek hayalim
ooooooooo yanlıs anlama sakın bende kabul etmem benden ustunlugunu.lafta egolarını tatmin ediceksin demek istiyorum neyse bosver.izmr cok güzeldir karsıyakalym ben on numara bes yıldız izmirin en güzel yeri
ooooooooo yanlıs anlama sakın bende kabul etmem benden ustunlugunu.lafta egolarını tatmin ediceksin demek istiyorum neyse bosver.izmr cok güzeldir karsıyakalym ben on numara bes yıldız izmirin en güzel yeri
ben hiç gelmedimm
gelicem ama kız bi gün mutlaka hatta
ben hiç gelmedimm
gelicem ama kız bi gün mutlaka hatta
izmirde güzel ama cok dha güzl bi yer var karadeniz bence herkesin görmesi gereken biyer özellikle ordudan artvine kadar olan kısım gidipte hayran kalmayan yoktur
izmirde güzel ama cok dha güzl bi yer var karadeniz bence herkesin görmesi gereken biyer özellikle ordudan artvine kadar olan kısım gidipte hayran kalmayan yoktur
benim anacım samsunlu
ve sürekli sinop samsun ordu ve dahasını gezeriz
benim anacım samsunlu
ve sürekli sinop samsun ordu ve dahasını gezeriz
oooo cok iyimiş
merhaba arkadaslar, hosbuldummm :)
ben aslen ızmirliyim, annecigim bursa´li ve bursayi coooook seviyorum. Günün birinde esimle beraber bursaya yerlesmeyi düsünüyorum.
Galenia´cim sende önceleri yurtdisinda yasamissin yanlis okumadiysam. Nerde yasiyordun ve tr ye dönüs yapmaya nasil karar verdin? Allaaaahhh umutlandim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?