aldatılma korkum hiç yokaman aldatırsada aldatsın
ama ben çok inatçıyım oda iki keçi duramıcaz bi köprüde galiba
SENİ YARAMASS SENİİİİİİİİ
izmirde güzel ama cok dha güzl bi yer var karadeniz bence herkesin görmesi gereken biyer özellikle ordudan artvine kadar olan kısım gidipte hayran kalmayan yoktur
HIMM DEMEK SNİN KİNİN CAROLİN BULMA İHİTİMALİ DAHA ÇOK HEE ALLAH SİZİ NABMASIN EMİ İLİNİZİ VERSİN TATLI KIZLAR SİZİ NE GÜZEL KAYNAŞTINIZ SİZ ÖLEE ÇOK SEVİNDİM ANLAŞMANIZAA
Merhaba arkadaslar, hosbuldummm :)
Ben aslen Izmirliyim, annecigim Bursa´li ve Bursayi coooook seviyorum. Günün birinde esimle beraber Bursaya yerlesmeyi düsünüyorum.
Galenia´cim sende önceleri yurtdisinda yasamissin yanlis okumadiysam. Nerde yasiyordun ve TR ye dönüs yapmaya nasil karar verdin? Allaaaahhh umutlandim simdi
SENİ YARAMASS SENİİİİİİİİ
ayyyyyyy yine mi yakalandım yaaa
hem senin damat sinir ettibu sefer vallahi billahi hatta tallahi bende suç yok
:78::78::84::84::84::84::84:
HIMM DEMEK SNİN KİNİN CAROLİN BULMA İHİTİMALİ DAHA ÇOK HEE ALLAH SİZİ NABMASIN EMİ İLİNİZİ VERSİN TATLI KIZLAR SİZİ NE GÜZEL KAYNAŞTINIZ SİZ ÖLEE ÇOK SEVİNDİM ANLAŞMANIZAA
bizde sevdik birbirmizi
ama hala topiğinin en küçüğü benimm
Merhaba arkadaslar, hosbuldummm :)
Ben aslen Izmirliyim, annecigim Bursa´li ve Bursayi coooook seviyorum. Günün birinde esimle beraber Bursaya yerlesmeyi düsünüyorum.
Galenia´cim sende önceleri yurtdisinda yasamissin yanlis okumadiysam. Nerde yasiyordun ve TR ye dönüs yapmaya nasil karar verdin? Allaaaahhh umutlandim simdi
Selam memleketimin fıstık hatunlarıİncecik incecik kar başladı 2 dk önce. Yarın da kar buz olacak bizim bayırlar :2:
BURSA sevilmez mi yaa canım bursamm cennet cennet
havasına suyuuna taşına toprağına diye şarkıya başlarmışım
yooooooooooook artık bide bursalı çık ölimmm bennn
hatun bursalı mısın
evet sende mi
kız hemşehrimi çıktık bi de
anaaaaaaaaaaaaaaa yok artık
evet kuzum bnde bursalıyımmm
neresinden sen :)
demek sana ondan kanım kaynamış bacı
msj attım cevabını kuğzum
valla bacım bence ondan
sevdiceğin ordansın ya dahada bi sevdim seni
gel bakiimmm
geldim
sende bana uzat bi yanak bakalım gelinimiz olarak öpeyim seni e nede olsa damat tarafıyım
e tabi damat tarafı oldun sen olsun olsun canın saolsun
kahve yaptık fal bakıyoruzz çok iyi bakarımda
amannn ben fala inanmam da işte eğlencesine çok bakardık bizde eskiden kızlarla
ee ne demişler fala inanma falsızda kalma
ay biz kızlarla ne delilikler yapardık eskiden yaa şakşuka şakşuka diye şarkıda gece yarısı tepindiğimizi bilirim pijama partilerinde
ama tabi yaş geldi 24 e kanım durdu kaynaması artık
olgun bir kızım ben artıkınnnnnnnn
hahahaha yerim senin olgunluğunu benide sayın kayınvalidecim öle biliyo
gel bide bana sor oryantal yaparım fenaaaburda arkadaşım yok pek bulgaristanda oynamaya doyamazdık
hem benim fallarım meşhurdur gel gel sanada bakimm valla bak güzel bakarım
HIMM DEMEK SNİN KİNİN CAROLİN BULMA İHİTİMALİ DAHA ÇOK HEE ALLAH SİZİ NABMASIN EMİ İLİNİZİ VERSİN TATLI KIZLAR SİZİ NE GÜZEL KAYNAŞTINIZ SİZ ÖLEE ÇOK SEVİNDİM ANLAŞMANIZAA[/QUOT
uzak yol kaptanı naparsın benden de buyuk 8 yas insan acaba bulur getirirmi diye dusunmuyo diil :) ama ben cemile diilim valla anasından önce vururm onu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?