Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

çok geçmiş olsun canım işallah hayırlı haberlerini alırısn sağlıcakla kuzunu da kucağını alırısn sorun neydi tarama testlerinde problemmi çıktı

kızlar geçen perşembe gecesi hastaneye gittik, doktor gaita testi istedi neyse dışarıdan kayıt yaptırın dedi. çıktım dışarı masaya doğru ilerliyodum, masada duran adam ayy sen hasta mı oldun! dedi bi baktım adama, eşimin arkadaşı evet .... abi nasılsın dedim :)

neyse, hayırdır gaita testimi vericen dedi hee dedim adam verdi numune kabını bende hallettim yine verdim eline geri ayyy tesadüfünde bu kadarı. O hastanede, satınalmadaydı, acile vermişler :)

adama tutuşturdun heee
iyi bari yabancıya gitmemiş:):):)

kızlar cahilliğime verin
bişey danışmak istiyorum
sular kesildiğinde kombiyi kullanmaya
devam edebilirmiyiz
bilginiz var mı?

bende aynen senin gibi düşünüyorum,onları insan yerine bile koymuyorum.
çok yanlış düşüncesi

geçmiş olsun,sorunu tam olarak bende bilmiyorum ama 3 lü tarama testinde benim küçük kızımda da sorun çıkmıştı.
dr bebeği aldırmayı düşünürmüsün diye sordu bizde aldırmayız deyince amniyosenteze gerek duymadı.
çok şükür rabbime kızım sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi.şu an 2. sınıfa gidiyo
seni çok iyi anlıyorum.inş. sende bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.hayırlı haberlerini burdan bildirirsin bize

sonlandırmak kısmını düşünmek istemiyorum suan 4lü tarama testi sonucum sınıra yakın 289 :1 cıktığı için bizde eşimle yaptırma kararı aldık sonuclarımız insallah iyi cıkıcak benim tek düşüncem suan bebeğime bişey olmasın amniyosentezden sonra hiç bişey olmasın

Allahın izniyle hiç bir şey olmaz... Kübrabetülde bak örnek sana. Bebişin sağlıkla sıhhatle doğacak, iyi düşün iyi olsun.

semiha konut sigortalarınızı nereden yaptırıyorsunuz.
Biz ilk kullanırken mecburen bankanın acentesinden yaptırdık. Geçenlerde bir tanıdıkla görüştüm sigortacı poliçeleri verdim çocuk aradı dün. Bu fiyatın yarısına yaparım çok iyi kazık atmışlar dedi.. Bende biliyorum dedim Sizde fiyat alın bir kaç yerden şerefsizler ya...

biz ilk kredi kullandığımız bankadan yaptırdık.
bu sene bilemiyorum ne olur
ama eşimin liseden arkadaşı sigortacı
ondan teklif alırız falan diyordu
aklımızda bulunsun yinede:)

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)
semiha

kaderim gelmiş hoşgelmiş:):):)

biz ilk kredi kullandığımız bankadan yaptırdık.
bu sene bilemiyorum ne olur
ama eşimin liseden arkadaşı sigortacı
ondan teklif alırız falan diyordu
aklımızda bulunsun yinede:)

canım ben, bizim tanıdıktan yaptırın diye söylemedim, bankadan yaptırmayın diye söyledim.

Son düzenleme:

daha konutum yok o nedenle sigortam da yok şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…