- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
dün aksam amniyosentez yaptırdım cok zor olmadı korktum ama korktuğum gibi değildi
ilk iğne ulasmadı bebeğin kesesine ikinci iğne ulastı 2kez denenmek zorunda kaldı doktorum ama basarılı gecti dedi
bebeğin kalp atısını dinletmedi 1saat dinlendim sonra bi dinleyelim bebeğe bakalım dedim rahat olun bu kadar panik iyi değil dedi
cok ağladım aksam muayenehanede işlem bitince rahatladım haftaya pazartesi görüşürüz dedi kontrol için ama ben okadar dayanamam dedm
cuma gelicem dedim tamam dedi insallah bebeişime bişey olmamıştır hiç bişey hissetmiyorum dün aksam karnımda bi ağırlık uyusukluk vardı bugün hersey normal
adet sancısı gibi ağrın olursa beni ara dedi iç çamaşırını kontrol et ıslaklık olursa ara dedi işde benden haberler böyle 2hafta sonra çıkıcak sonuclar
hayırlısıyla atlatsak su dönemi allahın izniyle insallah
Kaderimde hala aktif olamadı... off Kaderim buraya yumruk havaya
Bahar sen nerdesin?
kızlar geçen perşembe gecesi hastaneye gittik, doktor gaita testi istedineyse dışarıdan kayıt yaptırın dedi. çıktım dışarı masaya doğru ilerliyodum, masada duran adam ayy sen hasta mı oldun! dedi bi baktım adama, eşimin arkadaşı evet .... abi nasılsın dedim :)
neyse, hayırdır gaita testimi vericen dedi hee dedimadam verdi numune kabını bende hallettim yine verdim eline geri ayyy tesadüfünde bu kadarı. O hastanede, satınalmadaydı, acile vermişler :)
kızlar tarafsız cevap verin... hatta konu açmak istedim ama vazgeçtim kapatılır diye.
Fransada çok çok samimi olduğum bir arkadaşım var. Hatta kardeş gibi. Şimdi telde konuştuk.
şu öldürülen 3 kadın pkk lı varya onlar için yapılan yürüyüşe katılmış! şok oldum.
dedim neden? niye yaptın? ben pkk yı desteklemek için gitmedim, onlar kadın oldukları için, öldürüldükleri için gittim diyor. Bende söylendim ben onları kadın olarak değil, köpek olarak bile görmüyorum. Türklüğünü ayaklar altına nasıl alırsın falan dedim.
Çok kızdım yemin ederim elim ayağım titriyor...
Ya niye bu kadar kızdın falan dedi. Dedim arkadaşlığımızı gözden geçirelim ........ dedim kapattım telefonu.
siz olsanız ne yaparsınız... Allahım çok sinir oldum ya...
dün aksam amniyosentez yaptırdım cok zor olmadı korktum ama korktuğum gibi değildi
ilk iğne ulasmadı bebeğin kesesine ikinci iğne ulastı 2kez denenmek zorunda kaldı doktorum ama basarılı gecti dedi
bebeğin kalp atısını dinletmedi 1saat dinlendim sonra bi dinleyelim bebeğe bakalım dedim rahat olun bu kadar panik iyi değil dedi
cok ağladım aksam muayenehanede işlem bitince rahatladım haftaya pazartesi görüşürüz dedi kontrol için ama ben okadar dayanamam dedm
cuma gelicem dedim tamam dedi insallah bebeişime bişey olmamıştır hiç bişey hissetmiyorum dün aksam karnımda bi ağırlık uyusukluk vardı bugün hersey normal
adet sancısı gibi ağrın olursa beni ara dedi iç çamaşırını kontrol et ıslaklık olursa ara dedi işde benden haberler böyle 2hafta sonra çıkıcak sonuclar
hayırlısıyla atlatsak su dönemi allahın izniyle insallah
Çok geçmiş olsun. İnşallah kötü sonuçlar almassınız. Ayırca yaptıran herkeste problem çıkacak diye bir şey söz konusu değil.
Neden yaptırdınız geçmişi çok okuyamadım ben. Rabbim göstermesin, ama herhangi bir sorun olursa sonlandırmak mı? niyetiniz bilmediğim için soruyorum.
kızlar cahilliğime verin
bişey danışmak istiyorum
sular kesildiğinde kombiyi kullanmaya
devam edebilirmiyiz
bilginiz var mı?
sonlandırmak kısmını düşünmek istemiyorum suan 4lü tarama testi sonucum sınıra yakın 289 :1 cıktığı için bizde eşimle yaptırma kararı aldık sonuclarımız insallah iyi cıkıcak benim tek düşüncem suan bebeğime bişey olmasın amniyosentezden sonra hiç bişey olmasın
Evet canım. Çünkü içindeki suyu dolaştırıyor peteklerde. Bir problem olmaz.
semiha konut sigortalarınızı nereden yaptırıyorsunuz.
Biz ilk kullanırken mecburen bankanın acentesinden yaptırdık. Geçenlerde bir tanıdıkla görüştüm sigortacı poliçeleri verdim çocuk aradı dün. Bu fiyatın yarısına yaparım çok iyi kazık atmışlar dedi.. Bende biliyorum dedimSizde fiyat alın bir kaç yerden şerefsizler ya...
biz ilk kredi kullandığımız bankadan yaptırdık.
bu sene bilemiyorum ne olur
ama eşimin liseden arkadaşı sigortacı
ondan teklif alırız falan diyordu
aklımızda bulunsun yinede:)
semiha konut sigortalarınızı nereden yaptırıyorsunuz.
Biz ilk kullanırken mecburen bankanın acentesinden yaptırdık. Geçenlerde bir tanıdıkla görüştüm sigortacı poliçeleri verdim çocuk aradı dün. Bu fiyatın yarısına yaparım çok iyi kazık atmışlar dedi.. Bende biliyorum dedimSizde fiyat alın bir kaç yerden şerefsizler ya...
daha konutum yok o nedenle sigortam da yok şekerim
inşallah konutun olsun, sigortanda olsun şekerüüümm...
daha konutum yok o nedenle sigortam da yok şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?