Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

ay canım ya çok geçmiş olsun işallah tez zamanda iyileşir yeğenin

evet canım hatırladım orda konuşuyoduk iki kızın vardı hatta senin yeşilova diyince hatırıma geldi

evet o benim kızlar büyüdü büyük 7. sınıfa,küçük 2. sınıfa gidiyo.
maşallah unutmamışsın,kızları kemerçeşmeye yakın oturduğumu
ben çok unutuyorum herşeyi

evet o benim kızlar büyüdü büyük 7. sınıfa,küçük 2. sınıfa gidiyo.
maşallah unutmamışsın,kızları kemerçeşmeye yakın oturduğumu
ben çok unutuyorum herşeyi

ayy yok sevcan hayatta unutmaz zehir gibi hafıza var hatunda her bişiyi hatırlıyo maşallahh bende tam bir hafıza fakiri

şekerler kaderim şimdi faceden mesaj attı dün kk ya girerken şifresini yanlış girmiş sonra yanlış biryere tıklamış şimdide eski şifresini kabul etmiyormuş şifresini geri almaya çalışıyormuş en kısa zamanda halledip gelicem dedi herkese çok selamı var

günaydın kızlar
sularımız geldi akşam tam yatacağımız zaman
bugün temizlikler beni bekler

kübrabetül bende kemerçeşmede oturuyordum 2 ay öncesine kadar
kayınvalidem hala yeşilovada oturur kendileri

kaderim demekki ondan yokmuş
inşallah halloluverirde döner tekrar sahalara...

kızlar tarafsız cevap verin... hatta konu açmak istedim ama vazgeçtim kapatılır diye.
Fransada çok çok samimi olduğum bir arkadaşım var. Hatta kardeş gibi. Şimdi telde konuştuk.
şu öldürülen 3 kadın pkk lı varya onlar için yapılan yürüyüşe katılmış! şok oldum.
dedim neden? niye yaptın? ben pkk yı desteklemek için gitmedim, onlar kadın oldukları için, öldürüldükleri için gittim diyor. Bende söylendim ben onları kadın olarak değil, köpek olarak bile görmüyorum. Türklüğünü ayaklar altına nasıl alırsın falan dedim.
Çok kızdım yemin ederim elim ayağım titriyor...
Ya niye bu kadar kızdın falan dedi. Dedim arkadaşlığımızı gözden geçirelim ........ dedim kapattım telefonu.

siz olsanız ne yaparsınız... Allahım çok sinir oldum ya...

seninde dediğin gibi bende onları köpek yerine bile koyamıyorum.
leş parçasından başka birşey değiller gözümde
bencede arkadaşın benim düşünceme göre yanlış yapmış

seninde dediğin gibi bende onları köpek yerine bile koyamıyorum.
leş parçasından başka birşey değiller gözümde
bencede arkadaşın benim düşünceme göre yanlış yapmış

vallahi aklım almıyor hiç bir geçerli sebebi olamaz yaa... Nasıl gider ayy çok sinirlerim bozuldu yaa...

vallahi aklım almıyor hiç bir geçerli sebebi olamaz yaa... Nasıl gider ayy çok sinirlerim bozuldu yaa...

bence de canım böyle birşeyin kesinlikle geçerli bir sebebi olamaza ve ne mazeret olursa olsun kabul edemem arkadaşın çok yanlış yapmış canım çokk ben olsam ben de aynı tepki verirdim

dün aksam amniyosentez yaptırdım cok zor olmadı korktum ama korktuğum gibi değildi
ilk iğne ulasmadı bebeğin kesesine ikinci iğne ulastı 2kez denenmek zorunda kaldı doktorum ama basarılı gecti dedi
bebeğin kalp atısını dinletmedi 1saat dinlendim sonra bi dinleyelim bebeğe bakalım dedim rahat olun bu kadar panik iyi değil dedi
cok ağladım aksam muayenehanede işlem bitince rahatladım haftaya pazartesi görüşürüz dedi kontrol için ama ben okadar dayanamam dedm
cuma gelicem dedim tamam dedi insallah bebeişime bişey olmamıştır hiç bişey hissetmiyorum dün aksam karnımda bi ağırlık uyusukluk vardı bugün hersey normal
adet sancısı gibi ağrın olursa beni ara dedi iç çamaşırını kontrol et ıslaklık olursa ara dedi işde benden haberler böyle 2hafta sonra çıkıcak sonuclar
hayırlısıyla atlatsak su dönemi allahın izniyle insallah

rabbim evlatlarımızla sınamasın bizi
senide sağ sağlim evladına kavuştursun inşallah...

rabbim evlatlarımızla sınamasın bizi
senide sağ sağlim evladına kavuştursun inşallah...

amin canım cok saol basına gelmeyen bilemez bende asla yaptırmam diyordum ama büyük konusmamak lazımmış
evlat cok baska şimdiden onun için ölürüm diyebiliyorum

Çok geçmiş olsun. İnşallah kötü sonuçlar almassınız. Ayırca yaptıran herkeste problem çıkacak diye bir şey söz konusu değil.
Neden yaptırdınız geçmişi çok okuyamadım ben. Rabbim göstermesin, ama herhangi bir sorun olursa sonlandırmak mı? niyetiniz bilmediğim için soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…