Çok şükür biz atlattık..
ayy yavrum yaa yeğenim çok hasta ama inşallah o da en kısa zamanda iyi olsun.
Bende merak ettim inşallah iyidir, güne müne gitmiştir... :)
Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim iyiyim. Sen nasılsın.
Tekrar hoşgeldin :))
Sen başaranda mı? oturuyorsun? :))) ne alakaysa soruverdim.
sağol,iyi olmaya çalışıyorum :))
içinemi doğdu acaba,başaran değilde yeşilova da oturuyorum komşu mahalle:)))
çok teşekkürler, bursa topiğinde görüşüyorduk,ama oraya kimse uğramayınca koptuk.
evet evet kemerçeşme caddesine yakındın dimi. Bursa topiğinden biliyorum :) bende diyorum bu ismi hatırlıyorum sankim :))) ayy o sensin. Kızların büyümüştür küçüğüde başlamıştır dimi... nerden baksan 4 sene önce konuşuyorduk bursa topiğinde :)))
evet o benimkızlar büyüdü büyük 7. sınıfa,küçük 2. sınıfa gidiyo.
maşallah unutmamışsın,kızları kemerçeşmeye yakın oturduğumu
ben çok unutuyorum herşeyi
benim kızım uyandı acıkmış.bende iki yudum bi şeyler yiyip hap içeyim
evet o benimkızlar büyüdü büyük 7. sınıfa,küçük 2. sınıfa gidiyo.
maşallah unutmamışsın,kızları kemerçeşmeye yakın oturduğumu
ben çok unutuyorum herşeyi
kızlar tarafsız cevap verin... hatta konu açmak istedim ama vazgeçtim kapatılır diye.
Fransada çok çok samimi olduğum bir arkadaşım var. Hatta kardeş gibi. Şimdi telde konuştuk.
şu öldürülen 3 kadın pkk lı varya onlar için yapılan yürüyüşe katılmış! şok oldum.
dedim neden? niye yaptın? ben pkk yı desteklemek için gitmedim, onlar kadın oldukları için, öldürüldükleri için gittim diyor. Bende söylendim ben onları kadın olarak değil, köpek olarak bile görmüyorum. Türklüğünü ayaklar altına nasıl alırsın falan dedim.
Çok kızdım yemin ederim elim ayağım titriyor...
Ya niye bu kadar kızdın falan dedi. Dedim arkadaşlığımızı gözden geçirelim ........ dedim kapattım telefonu.
siz olsanız ne yaparsınız... Allahım çok sinir oldum ya...
seninde dediğin gibi bende onları köpek yerine bile koyamıyorum.
leş parçasından başka birşey değiller gözümde
bencede arkadaşın benim düşünceme göre yanlış yapmış
vallahi aklım almıyor hiç bir geçerli sebebi olamaz yaa... Nasıl gider ayy çok sinirlerim bozuldu yaa...
bence de canım böyle birşeyin kesinlikle geçerli bir sebebi olamaza ve ne mazeret olursa olsun kabul edemem arkadaşın çok yanlış yapmış canım çokk ben olsam ben de aynı tepki verirdim
dün aksam amniyosentez yaptırdım cok zor olmadı korktum ama korktuğum gibi değildi
ilk iğne ulasmadı bebeğin kesesine ikinci iğne ulastı 2kez denenmek zorunda kaldı doktorum ama basarılı gecti dedi
bebeğin kalp atısını dinletmedi 1saat dinlendim sonra bi dinleyelim bebeğe bakalım dedim rahat olun bu kadar panik iyi değil dedi
cok ağladım aksam muayenehanede işlem bitince rahatladım haftaya pazartesi görüşürüz dedi kontrol için ama ben okadar dayanamam dedm
cuma gelicem dedim tamam dedi insallah bebeişime bişey olmamıştır hiç bişey hissetmiyorum dün aksam karnımda bi ağırlık uyusukluk vardı bugün hersey normal
adet sancısı gibi ağrın olursa beni ara dedi iç çamaşırını kontrol et ıslaklık olursa ara dedi işde benden haberler böyle 2hafta sonra çıkıcak sonuclar
hayırlısıyla atlatsak su dönemi allahın izniyle insallah
rabbim evlatlarımızla sınamasın bizi
senide sağ sağlim evladına kavuştursun inşallah...
dün aksam amniyosentez yaptırdım cok zor olmadı korktum ama korktuğum gibi değildi
ilk iğne ulasmadı bebeğin kesesine ikinci iğne ulastı 2kez denenmek zorunda kaldı doktorum ama basarılı gecti dedi
bebeğin kalp atısını dinletmedi 1saat dinlendim sonra bi dinleyelim bebeğe bakalım dedim rahat olun bu kadar panik iyi değil dedi
cok ağladım aksam muayenehanede işlem bitince rahatladım haftaya pazartesi görüşürüz dedi kontrol için ama ben okadar dayanamam dedm
cuma gelicem dedim tamam dedi insallah bebeişime bişey olmamıştır hiç bişey hissetmiyorum dün aksam karnımda bi ağırlık uyusukluk vardı bugün hersey normal
adet sancısı gibi ağrın olursa beni ara dedi iç çamaşırını kontrol et ıslaklık olursa ara dedi işde benden haberler böyle 2hafta sonra çıkıcak sonuclar
hayırlısıyla atlatsak su dönemi allahın izniyle insallah
Biraz konuşmayı düşünmüyorum. Daha doğrusu içimden hiç gelmiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?