Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
merak etme canım konutun olduktan sonra sigortan dahil bütün resmi dairelerde işlerin masrafların olacak canımmm

valla canım şöyle site içinde bir konutum olsun resmi dairelerde koşturmaya razıyım sen de yenimi aldın evini nerden aldın kredi ile mi ay biraz fazla sordum galiba:26:

hanımlar nasılsınız kızım yaklaşık 15gündür öksürüyo çok kötü başldığı gibi doktora götürdüm ilaçlarıala hiçbir gerileme yok oncaailaç zerre fayda etmdi artık ilaç içirmek istemiyorum doğal yönden verebiliceğiniz öneriniz varmı çok üzgünüm bir şişe antibiyotik bitirdi ona canım yanıyo fayda etseydi neyse tecrübelernizden faydalanmak isterim:44:

antibiyotik kullanıpta faydasını görmedi iseniz.kızınız viral bir enfeksiyon geçiriyor
ben ballı limon veriyorum kızıma böyle bir durumda
ballı limon+serum fizyolojik ve cold mix
bunlar vazgeçilmezlerim...

valla canım şöyle site içinde bir konutum olsun resmi dairelerde koşturmaya razıyım sen de yenimi aldın evini nerden aldın kredi ile mi ay biraz fazla sordum galiba:26:

evet biz geçen sene aldık kasım ayında taşındık.
geçit özdilek arkasındayım.
krediyle aldık...

geçmiş olsun,kızlar öksürdüğünde bende ballı limon veriyorum faydasını da görüyorum.
görümcemin oğlu çok öksürüyordu küçükken.turp ve bal karışımı veriyorlardı.çok iyi geliyordu.
netten baktım nasıl yapıldığına
(Karaturp üstünü kesip bir kaşık bal koyduğumuzda belirli bir zaman sonra konulan bal turpu eriterek sıvı haline getiriyor. Bu sıvı öksürüğe çok iyi geliyor.
Ancak uzmanlar, önce doktora başvurup verilen tedaviyi uygulamayı, alternatif olarak “karaturp bal” karışımının değerlendirilmesini öneriyor.[netten alıntı]

Geçmiş olsun.
Ben kızımın öksürüğü için genelde bunu yapıyorum. Kara turpun üzerini şapka gibi kes, içini bıçakla oy ve gerçek bal koy, ve bir kaseye oturtup kapağını kapat. Bir gece beklettikten sonra kaseye akanda dahil içinden sulanınca içir çok iyi geliyor. Bunu Çocuğunuz 1 yaşından büyükse yapın ama.
Bu arada alerjik olabilir bence.

Son düzenleme:

günaydın kızlarrrrrrr

çok geçmiş olsun kızına allah şifa versin ben de büyük oğlum öksürük olduğunda limon-bal karışımı yapıyorum o iyi geliyor

bizim küçük velette pazar akşamı banyo yaptırıdm ondan sonra yine burnu akmaya öksürmeye başaldı bu sefer evdeki ilaçlara başaldım hemen nolacak böyle bilmem bu çocuk üflesen hasta oluyor yaa valla kış bitene kadar yıkamıcam bu çocuğu abisi hiç böyle değildi ki abisinden daha boğazlı bir çocuk niye zırt pırt hasta oluyor anlamıyorum

geçmiş olsun.hastalık daha bitmeden yenileniyor.
her evde olan durum bu...

baharcım geçmiş olsun.
tedavin işe yarayacak
çektiğin sıkıntılara değecek
alalhın izniyle
biraz daha sabır canım.
rabbim eylemesin sizi bu yolda...

GEÇMİŞ OLSUN CANIM.
Kar yağdı mikroplar öldü diyorum bende ama herkes herkes hasta ya.. Ayy herşeyden ne m kapar oldular. Bende şaşırdım vallahi çocuktan öte bizlerde hasta oluyoruz.

ay sular kesilmiş yine yaaa
yapacak iş yok bugün yine
bende özdileke gideyim
haftasonu arkadaşımın çocuğunun
doğumgünü var hem ona
hediye bakayım hem bir
kahve içeyim kendime geleyim

ay sular kesilmiş yine yaaa
yapacak iş yok bugün yine
bende özdileke gideyim
haftasonu arkadaşımın çocuğunun
doğumgünü var hem ona
hediye bakayım hem bir
kahve içeyim kendime geleyim

ne kadar sık gidiyor...
Ne olacak bu böyle :44::44:

Neyse yapacak iş varmış baksana.
İyi gezmeler sana canım :)

kızlar önerilernz için teşekkür ederim dün akşam dediğiniz gibi bal limon karışımı yaptım kara turp yoktu onu yapamadım ama gerekde kalmadı bide semiha arkadaşımın dediği serum fizyolojik sıktım yatırmadan ilk defa dün gece hiç öksürmeden sabah etti
bugünde tek tük çok az duydum ,bugün yine aynısını yapıcam , mucize gibi iyiye döndü herzaman ilaçlara güvenmeyelim kızlar bazen doğal şeyler daha iyi geliyomuş tekrar tşkrlr valla iksir gibi hatunlarsınız

GEÇMİŞ OLSUN CANIM.
Kar yağdı mikroplar öldü diyorum bende ama herkes herkes hasta ya.. Ayy herşeyden ne m kapar oldular. Bende şaşırdım vallahi çocuktan öte bizlerde hasta oluyoruz.

evet ya diyorum ya biyerden yel gelse hasta oluyor bu ne anlamadım valla

kayganakımı görmeyeli bu gün tam 1 ay oldu. maşallah diyin kızlar....

niye küsmüsün ki:26:

geçmiş olsun.hastalık daha bitmeden yenileniyor.
her evde olan durum bu...

evet valla herkes hasta bırak küçüğünü iyileştiriyoruz bu sefer arkadan büyüğü hasta oluyor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…