merak etme canım konutun olduktan sonra sigortan dahil bütün resmi dairelerde işlerin masrafların olacak canımmm
hanımlar nasılsınız kızım yaklaşık 15gündür öksürüyo çok kötü başldığı gibi doktora götürdüm ilaçlarıala hiçbir gerileme yok oncaailaç zerre fayda etmdi artık ilaç içirmek istemiyorum doğal yönden verebiliceğiniz öneriniz varmı çok üzgünüm bir şişe antibiyotik bitirdi ona canım yanıyo fayda etseydi neyse tecrübelernizden faydalanmak isterim:44:
valla canım şöyle site içinde bir konutum olsun resmi dairelerde koşturmaya razıyım sen de yenimi aldın evini nerden aldın kredi ile mi ay biraz fazla sordum galiba:26:
hanımlar nasılsınız kızım yaklaşık 15gündür öksürüyo çok kötü başldığı gibi doktora götürdüm ilaçlarıala hiçbir gerileme yok oncaailaç zerre fayda etmdi artık ilaç içirmek istemiyorum doğal yönden verebiliceğiniz öneriniz varmı çok üzgünüm bir şişe antibiyotik bitirdi ona canım yanıyo fayda etseydi neyse tecrübelernizden faydalanmak isterim:44:
Allah bağışlasın evlatlarını inşllh kısa sürede alışırsın canım topiğimizeAllah mesut etsin bende umarım gönlünce bir iş bulursun
hoşbulduk alışmak adına desteğinizi bekliyorum artık ben ev hanımıyım 4 yaşında oğlum 1 yaşındada kızım var onlarla ilgilenmek oyalıyo yine ben güzel yer ama çocuklardan gezmeyede pek fırsat olmadı günlerim evde geçiyo genellikle oturduğumuz apartmandada pek kafa dengi kimse yok pek komşuluk yok zaten herkes kendi halinde takılıyo büyük şehirlerde komşuluk yok demişlerdi yoksa banamı öyle denk geldi bilmiyorum 32 yaşındayım pek genç kesim raslamadım mahallede siz hangi semttesiniz buarada ben osmangazideyim..Ben mudanyada oturuyorum ve denizi seviyorum Bursanın heryeri güzel
Candan ablacığım Allah razı olsun iyi dileklerin için seninde gönlünce olsun inşallahMerhaba
Öncelikle tüm hastalanmış olanlarınıza ve yine aynı şekilde hasta olan miniklerin hepsine geçmiş olsun diyorum.
Artık bağışıklık sistemlerimizin gerçekten iyice zayıflamış olması nedeniyle, mevsimsel rahatsızlıklar bile çok daha ağır, çok daha zor ve çok daha uzun sürede ancak atlatılabiliyor ve hakikaten sarsıyor.
Neyse ki, gelip geçici rahatsızlıklar. Allah başkaca rahatsızlıklardan korusun inşallah ve sağlık versin herkese.
Bir sürü yeni arkadaşlar dahil olmuş, ne güzel...
Hepinize ayrı ayrı "Hoşgeldiniz" diyorum ben de.
Ha, az daha unutuyordum, sayfaları tam olarak okuyamadım tabi ki ama, artık adam olup kendi kendine tuvalete gitmeye başlayan miniği de tebrik ediyorum ve anneye de kocaman bir "gözünüzaydın" diyorum. Neyse, en sonunda biraz sabır, biraz da vakti saati gelmiş olduğundan bu probleminizi çözmüş olmanıza çok sevindim gerçekten.
Darısı, tuvalet alışkanlığı kazandırmaya çalışan tüm annelerin başına, diyorum.
Bizler, onları kendimizle bir tutuyoruz bu konuda ve onlar için bez dışına tuvalet yapmanın, biz erişkinler için tam tersi durum ne kadar zorsa, aynen o kadar zor olduğunu anlamaya çalışmak lazım. Çocuklar kendilerinin bir parçası gibi düşündükleri için zorlanıyorlar tabi ki, bezleri olmadan bu ihtiyaçlarını bu nedenle pek gideremiyorlar.
Çocuktan çocuğa da değişiyor bu süreç. Ama benim bildiğim kadarıyla, annelerin bu konudaki denemeleri ve çabalarının en azından çocuk 30 aylık oluncaya kadar, çok da ısrarcı ve çocuğu belki farketmeden de olsa üzecek boyutta olmaması gerekiyormuş zaten.
Yeni başlayacak haftanın herkese hayırlı olmasını ve güzellikler getirmesini diliyorum.
Çalışanlar için de, Pazartesi sendromunu unutturacak, iyi ve kolay olacak bir iş günü diliyorum.
Şimdilik hoşçakalın. Görüşmek üzere.
Sevgimle
Barışmanız iyi olmuş mutlu sonla noktalanmışslmss kıslar cumartesi evdeydim ya güya koca gün seminer vardı eve geldim zaten ortalığı topla emek felan koşturmaca akşam oldu pazar da kendimi gemlikte buldum nası oldu anlamadım allem kullem ettilerkayınvaldemlerde geliyomuş felan filan görümcem çardı gittik poffffffff
gidene kadarda bisürü işimi halletmeye çalıştım oralığı topla kahvaltı bulaşık çamaşır off kurutamıyorum eşyaları ki ütülemek beri kalsınnyetişemiyorum ya bişeye eşimde hiç bişeye ellemiyoki sağ olsun her akşam toplantı bu akşamda kreşten hiç gelmeden toplantıya gittik kursa 5te gittik 10da geldim eve allahım yaaa geldim üstümü degiştim bizim kocik petegin önünde mnderde yatıyo ohhhhhhhhhh bogasım geldi bide demezmi bana su getir bide bugün çalışmadı sanki o gelmiş eve 10da sölene sölene gittim su doldurdum bardak aldım verdim ama burnundan getirdim oda hemen babasının lafını söledi
deh diyince gidiyosa at,bir tas su vriyosa avrat,bide hayırlı cıkmışsa evlat
düğüne ne hacet gir (evine) oyna çık oyna
deh deyince gitmiyosa at,bi tas su vermiyosa avrat,bide hayırsız cıkmışsa evlat
cenazeye ne hacet gir(evine)agla cık agla
neyseki biraz önce sarıldık koklaştık barıştık
Vatana kötülük eden vatan hainlerinden ne beklenirki.Allah onlardan bunun hesabını soracak elbetkızlar tarafsız cevap verin... hatta konu açmak istedim ama vazgeçtim kapatılır diye.
Fransada çok çok samimi olduğum bir arkadaşım var. Hatta kardeş gibi. Şimdi telde konuştuk.
şu öldürülen 3 kadın pkk lı varya onlar için yapılan yürüyüşe katılmış! şok oldum.
dedim neden? niye yaptın? ben pkk yı desteklemek için gitmedim, onlar kadın oldukları için, öldürüldükleri için gittim diyor. Bende söylendim ben onları kadın olarak değil, köpek olarak bile görmüyorum. Türklüğünü ayaklar altına nasıl alırsın falan dedim.
Çok kızdım yemin ederim elim ayağım titriyor...
Ya niye bu kadar kızdın falan dedi. Dedim arkadaşlığımızı gözden geçirelim ........ dedim kapattım telefonu.
siz olsanız ne yaparsınız... Allahım çok sinir oldum ya...Cehennemin dibinde buluşurlar artık pislikler
Canım strese sokma kendini inşllh hayırlısı olurdün aksam amniyosentez yaptırdım cok zor olmadı korktum ama korktuğum gibi değildi
ilk iğne ulasmadı bebeğin kesesine ikinci iğne ulastı 2kez denenmek zorunda kaldı doktorum ama basarılı gecti dedi
bebeğin kalp atısını dinletmedi 1saat dinlendim sonra bi dinleyelim bebeğe bakalım dedim rahat olun bu kadar panik iyi değil dedi
cok ağladım aksam muayenehanede işlem bitince rahatladım haftaya pazartesi görüşürüz dedi kontrol için ama ben okadar dayanamam dedm
cuma gelicem dedim tamam dedi insallah bebeişime bişey olmamıştır hiç bişey hissetmiyorum dün aksam karnımda bi ağırlık uyusukluk vardı bugün hersey normal
adet sancısı gibi ağrın olursa beni ara dedi iç çamaşırını kontrol et ıslaklık olursa ara dedi işde benden haberler böyle 2hafta sonra çıkıcak sonuclar
hayırlısıyla atlatsak su dönemi allahın izniyle insallah
Canım teşekkür ederim merak ettiğiniz için dün ben hsg çektirdim ve biraz ağrılı geçti o yüzden azda olsa dinlenmek istedim.Sonuca gelince sağ tüpüm tıkalı çıktı kendi doktorumda çekim esnasında kendini kasttıysan olmuş olabilir diyor.Ay sonuna doğru göbekten iğneye başlıcak.Sol tarafın açıksa sorun değil oradan yaparız dediKaderimde hala aktif olamadı... off Kaderim buraya yumruk havaya
Bahar sen nerdesin?Allah yardımcım olsun dün sabır sabır dedim ama eşimle çorbacıya gittik hastaneden sonra orada çorba boğazımdan zor geçti dün dolduğum andı diyebiliirm
evet evet Baharla denk gelmeyeli çook uzun zaman oldu...
özlendi...
Bende özledim canım seni hepinizi Allah razı olsun bugünlerde sağlık vs derken giremedim gündüzleri kk ya kusura bakmayın artık.İyigecelr öpüyorum hepinizi
Allah bağışlasın evlatlarını inşllh kısa sürede alışırsın canım topiğimizeBen mudanyada oturuyorum ve denizi seviyorum Bursanın heryeri güzel
Candan ablacığım Allah razı olsun iyi dileklerin için seninde gönlünce olsun inşallah
Barışmanız iyi olmuş mutlu sonla noktalanmış
Vatana kötülük eden vatan hainlerinden ne beklenirki.Allah onlardan bunun hesabını soracak elbetCehennemin dibinde buluşurlar artık pislikler
Canım strese sokma kendini inşllh hayırlısı olur
Canım teşekkür ederim merak ettiğiniz için dün ben hsg çektirdim ve biraz ağrılı geçti o yüzden azda olsa dinlenmek istedim.Sonuca gelince sağ tüpüm tıkalı çıktı kendi doktorumda çekim esnasında kendini kasttıysan olmuş olabilir diyor.Ay sonuna doğru göbekten iğneye başlıcak.Sol tarafın açıksa sorun değil oradan yaparız dediAllah yardımcım olsun dün sabır sabır dedim ama eşimle çorbacıya gittik hastaneden sonra orada çorba boğazımdan zor geçti dün dolduğum andı diyebiliirm
Bende özledim canım seni hepinizi Allah razı olsun bugünlerde sağlık vs derken giremedim gündüzleri kk ya kusura bakmayın artık.İyigecelr öpüyorum hepinizi
Çok geçmiş olsun canım benim. Dün öğlen aradım seni.
Çekim esnasında tüpün açılmış bile olabilir böyle bir ihtimal yok mu? en azından tedavi edilebilir bir şey. Benim bebeği olmayan bir arkadaşım keşke tüplerim tıkalı olsa en azından tedavimi bilirim demişti.
Doktorun gerçekten iyi sanırım hemen tedaviye başladı. Allah yardımcınız olsun. İnşallah olacak ben inanıyorumdaha Fazla eğlendirme Allahım bu yolda. Artık senin kafanı iyice rahatlatman hiç bir olumsuz şey düşünmemen lazım. dualarım sizlerle kızlar...
günaydın kızlarrrrrrr
çok geçmiş olsun kızına allah şifa versin ben de büyük oğlum öksürük olduğunda limon-bal karışımı yapıyorum o iyi geliyor
bizim küçük velette pazar akşamı banyo yaptırıdm ondan sonra yine burnu akmaya öksürmeye başaldı bu sefer evdeki ilaçlara başaldım hemen nolacak böyle bilmem bu çocuk üflesen hasta oluyor yaa valla kış bitene kadar yıkamıcam bu çocuğu abisi hiç böyle değildi ki abisinden daha boğazlı bir çocuk niye zırt pırt hasta oluyor anlamıyorum
günaydın kızlarrrrrrr
çok geçmiş olsun kızına allah şifa versin ben de büyük oğlum öksürük olduğunda limon-bal karışımı yapıyorum o iyi geliyor
bizim küçük velette pazar akşamı banyo yaptırıdm ondan sonra yine burnu akmaya öksürmeye başaldı bu sefer evdeki ilaçlara başaldım hemen nolacak böyle bilmem bu çocuk üflesen hasta oluyor yaa valla kış bitene kadar yıkamıcam bu çocuğu abisi hiç böyle değildi ki abisinden daha boğazlı bir çocuk niye zırt pırt hasta oluyor anlamıyorum
kayganakımı görmeyeli bu gün tam 1 ay oldu.maşallah diyin kızlar....
ay sular kesilmiş yine yaaa
yapacak iş yok bugün yine
bende özdileke gideyim
haftasonu arkadaşımın çocuğunun
doğumgünü var hem ona
hediye bakayım hem bir
kahve içeyim kendime geleyim
ne güzel bir haber bu.
sevindim senin adına...
GEÇMİŞ OLSUN CANIM.
Kar yağdı mikroplar öldü diyorum bende ama herkes herkes hasta ya.. Ayy herşeyden ne m kapar oldular. Bende şaşırdım vallahi çocuktan öte bizlerde hasta oluyoruz.
kayganakımı görmeyeli bu gün tam 1 ay oldu.maşallah diyin kızlar....
geçmiş olsun.hastalık daha bitmeden yenileniyor.
her evde olan durum bu...
ne kadar sık gidiyor...
Ne olacak bu böyle :44::44:
Neyse yapacak iş varmış baksana.
İyi gezmeler sana canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?