uludağa git kesinlikle bembeyazdır şimdi oralar
sonra ulucamii,emir sultan ı ziyaret edebilirsin
sonra kültür park a da gitmeni tavsiye ederim
sonra avmlere gidebilir zafer plaza,anotolium as merkes gibi vs
atractive......puliee....cirkin kuybaa........hoşgeldiniz fıstıklar kimsiniz kimlerdensiniz nasılsınız
bilmiyorum noldu?:26:
yapılı diye bakardır kızlar biliyosun ki yapılı erkekler türk kadınları tarafından beğeniliyormuş
ama sende çocuğa güzel şeeyler de mi söylemiyorsun yani yazık yaa
ben varım
he varsında sanki durduğun yerde duruyon
nasıl gidiyo aşk meşk
işleri
sevdiceğinle kaynaştınızmı
anlaşabiliyomusunuz
ay ne çok soru sordum
öss sınavı gibi oldu
çok teşekkürler bi cvp veren siz olmuşsunuz. 2 günlüne geçicez tavsiyelerinizi dikkate alıcam
yok ya ben ondan çok fazla odunum:78::78::78::78::78::78::78:
yani diyemem öyle şeyler pazar günüde buluşucaz aşkla
film seyredicezo zaman aşka gelirim belki
Buluşursak atarız canım.. Doğuma ne kadar var?hoşbulduk tatlım, Yıldırımda oturuyoruz bizde.
buluşma olursa özelden mail atın bana, doğurmamış olursam geleyim
Aşk olsun ama ilk ben Cvp vermiştimçok teşekkürler bi cvp veren siz olmuşsunuz. 2 günlüne geçicez tavsiyelerinizi dikkate alıcam
hu hu fıstıklar nasılsınız
kimseler yokmu
Kızlar kaşlarınızı nerde aldırıyorsunuz Bursa'da ?? Ben üni ye gittim dönüyorum kendime iyi kaş alan bi' kuaför arıyorum. Hani istiyorum hem gidiyim kaşımı aldırıyım hemde sohbet edeyim.. Böyle Nilüfer tarafları falan olmasın. Setbaşı,heykel,altıparmak vs vs :26:
Şiir kuaför igs, nin oradan yukarı çıkınca sağdaki han kôşede zaten,Kızlar kaşlarınızı nerde aldırıyorsunuz Bursa'da ?? Ben üni ye gittim dönüyorum kendime iyi kaş alan bi' kuaför arıyorum. Hani istiyorum hem gidiyim kaşımı aldırıyım hemde sohbet edeyim.. Böyle Nilüfer tarafları falan olmasın. Setbaşı,heykel,altıparmak vs vs :26:
ay ölücem kocikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebugün dogum günümdü ama hanigecen gün özdilege gitmiştik bot aldı bana demiştim ya işte bütün dogum günü oydu zaten akşamda adet olmuşum bugün öle mal mal bi gündü zaten akşam misafir gelicek die temislik kek kurabiye yemek yaptım iğrenç bi dogum günü koca gün dışardaydı insan biçiçek elır yaa offffff offfffffffffffffffffffff misafirler gitti evi topladım bılaşıkları yerleştirdim makinaya şuna bakın işte bi dogum günü offfffffffffffffffffffffffff ben çok romantik biriyim ama hiç öle bişiler görmüyorum bişi diyincede ben seni seviyorum herşey hediye güzel söz değil dioo ama amaa amaaaaaaaaa oooooofffffffffff öle işte çok canım sıkkılıyo ama ona anlatamıyorum benide köreltti içmden hiçbişi yapmak gelmiyo içimden geliyoda yapmıyorum işte çünkü o beni bi kere düşünüp bişi yapmıyo 14:
insan sevdiğini üzer mien azından doğum gününde ya bişey düşünür iki kelam bişi yazar yok allahım yokk iştee
öncelikle doğum günün kutlu olsun ve ALLAH huzurlu ve uzun ömürlü bir hayat versin sevdiklerinle birlikte geçireceğin sana
seni en iyi ben anlarım canım böyle odunluğa maruz kaldım ve yıkıldım yıkıldım ne hallere geldim o gün bütün gün ağladımmm hıçkırıklara boğuldum ama nerde umursayan mı var gene senin ki güzel sözlerle ifade etmiş doğum gününü benim o da olmadı ve artık doğum günü kelimesi bana çok sıradan ve basit geliyor
bende öçok romantiklikler yapardım ve düşünüyordum daha neler yapabilirim acaba diye ama içimde köreltti dediğin gibi ve aartık içimden hiçbir romantizm gelmiyor kiii
zaten benim ilişkim sonra bitti odunnnnnn
gene aklıma geldi yaa
kırk kat elalem kutlar doğum günümü hayatım aşkım dediğim insanın umruna gelmez bu nasıl aşk bu nasıl sevgi bu odunluğuda geçiyor artık
tam bir hayvanlıkk hayvannn köpekkkk danaaaaa öküzzzz
miscerene git
canım ben aldırmadım ablam aldırıyo
güzel alıyo diyo çatalfırın köprüsü karakol yanı
yada balıkçı reşetı biliyosan
oraya daha yakın
bulursun
Şiir kuaför igs, nin oradan yukarı çıkınca sağdaki han kôşede zaten,
Kağan parfümerin cd. Kesinlikle tavsiye ediyorum ufak bir soru kalmasın aklında..
(heykel)
o kadan değil kız kockim benim çok seviyorum ben onu ama keşke oda çok sevse belli etse
senin ne bitti ben anlamdım canım tam tanımıyoum senide evlimiydin sen:44: neyse ben datıyorummm
biraz cupp diye konuya girmişim yalnız zaten yazdıklarım kendi öküzcüğümeydi
benim ilişkim bitti canıme vli değilim yani
odunlukla ilgili bişi olunca aklıma geliyor yazıyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?