Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Bursa'da aktivite dedikte aklıma geldi Bursa'da yeni bir tükkanımızla hizmete girdik !

Home at Accessorize

FSM Bulvarı No: 70 Nilüfer

Daha bugün FSM de fink atıyordum Kazen keşke dün yazsaydın uğrardım :)
Bir dahaki gidişimde mutlaka..

çıkartmaz mı canım yaaa ayrılmaya kadar geldik ama beni o kdarda sahiplenmesin
oyunculuk + modellik canım şuan küçük bi çekime başladık hayırlısı

Hii çok sevindim canım hakkında hayırlısı olsun ay bakarsın ünlü olursun şekerim Canım oyunculuk benim de hayalimde var. Modellikte gözüm yok ki zaten modellik kim ben kim Bana özelden şu ajansı detayları falan yazar mısın? Ne yapmam gerek? Nerede bu ajans falan :26:

Zamanla sevdiceğin de alışır kabullenir valla en güzelini yapmışsın,önünü kesmesine izin verme anacım

bendeee bi tane biliyommm
kadifeden kesesi kahvedennn gelir sesiiii
oturmuş kumar oynarrr ah ciğerimin köşesi
aman yollaaa bursayada yollaaa yollaaa yaaar yollaa

o istanbula beyoğluna yolla değil miydi ya
ama bursalımısn kadifeli gelin çaydan mı geçtin türküsünü severim

bursalımısın kadifeli gelin çaydan mı geçtinnnnnn
yanakların al al olmuş konyak mı içtin ahhhhhh
konyak mı içtinnnnnnnnnn

Hey Bursalı Bursalıı
Beli ipek korsalıı
Onbeşine basalı
Senin oldum Bursalı
Çıkalım Uludağa
Biz çamlardan uzağa
Verelim dudak dudağa
Senin ile bursalı
Oyy oyyyy oyy

Baharcım teşekkürler..
Galenia: sen faldan bahset ben dediğin yerdeyim
İhtisas ne oldu seker yazarsın bana özelden.

İyi geceler kızlar mutlu pazarlar..

Hey Bursalı Bursalıı
Beli ipek korsalıı
Onbeşine basalı
Senin oldum Bursalı
Çıkalım Uludağa
Biz çamlardan uzağa
Verelim dudak dudağa
Senin ile bursalı
Oyy oyyyy oyy

sizi coşturdum gittim kocik gel bureeeee dedi:18: çok haşin yaww neti kapacam dio bana tehdit ediyo beni

hıh kapayamaz ki kendi kalkmıyo zati başından

anam herkez oyuncu oluyo topiğimizde kız ünlü olunca unutmayın bizi yada baştan ben sizin uygunsuz fotolarınızı alım sonra sizi şantaj neyin yaparım hahahhaaaaaaaa

Bursa'da aktivite dedikte aklıma geldi Bursa'da yeni bir tükkanımızla hizmete girdik !

Home at Accessorize

FSM Bulvarı No: 70 Nilüfer

ne tükkanı bu kazen:44: home dedine göre ev ürünleri mi ay en gin ingilizcemle döktürdüm gene

buluşma yapınca orayada gidelim kızlar biz kk danheyooooooooo deriz havamıs olsunnnnnnn

çıkartmaz mı canım yaaa ayrılmaya kadar geldik ama beni o kdarda sahiplenmesin
oyunculuk + modellik canım şuan küçük bi çekime başladık hayırlısı

senii senii sen benim enişteyi bi kaçır bak ben senin kulaklarından ajansa asıyom mu asmıyom muu seni cadı seniiiiiiiiii bende seni cok seviyorumm kuzummmmmmmmmmmmmmm

çok haşin severim

canım doğum günün kutlu olsun inşallah birdahaki doğum gününü 3 yada 4 kişi kutlarsınız ve unutulmaz mutlu bir doğum günü olur ve devamı gelir...

amin aminnnnnnn bi bitane yapım gerisi gelcek inşallah salcam gitsin her sene bi tane ohh ohhhhhhhh umutsuz ev kadınlarındaki kadın gb olcam çetinnnnnnnnnnnnmetinnnnnnnnnnn hahhaaaaaaaaaaaaaaaaa

seni senii atmışın gitsin bu arada profil resmin de çok kışkırtıcı sandalye şeysi gb dansı sı gb seni guduruk karı seniii anlattıklarınıda okudum fantesiler süper hee belli etme enişteye kaçmasın evlenince şok olurne yalan sölim bende dışarda melek evde şeyimdir ölede olucak tabi insan kocasını hergün baştan çıkartmalı

Afrodit eski model chevrolet marka otomobilini satmaya karar verir. Enyakın dostuna bu fikrini söyler. Yakın dostu Banu Alkana;- ''Banucuğum senin araban 200 bin kilometrede çok eskimiş kimse almaz'' demiş. Üzülen banu alkan ne yapacağım diye dostuna danışmış. Dostuda;- ''benim tanıdığım bir usta var git ona kilometreyi düşürsün''.banu alkan tamirhaneye gider. usta kilometreyi 10 bine düsürür. aradan bir hafta geçer. Arkadaşı banu alkana;- ''ne oldu hallettin'mi sattınmı'' demiş. banu alkanda;- ''yok ya vazgeçtim arabam daha 10 bin kilometrede satarmıyım hiç'' demiş...

Kadınla kocasının arasında uzun süredir bir faaliyet yokmuş. Koca ne yaparsa yapsın karısının ilgisini çekmeyi başaramıyormuş. En sonunda çareyi karısını bir psikoloğa götürmekte bulmuş. Psikolog genç ve güzel kadını problemini cözmek için : "Anlatın bakalım bir gününüz nasıl geçiyor "demiş. Kadıncağız baslamış anlatmaya ... "Sabahlari işe geç kalmamak için taksiyle gidiyorum. Fakat yanımda para bulunmadığından soför " Bayan ya parayı ödersiniz ya da .." diyor. Mecbur kaldığım için ' ya da ' yı seçiyorum.Durum böyle olunca işe gec kalıyorum tabii Patronu kapıda kaşlarını çatmış beni beklerken buluyorum. Patron," ise böyle geç gelmeye devam edersen seni işten atarım ya da .." diyor. Yine 'ya da' yı tercih etmek zorunda kalıyorum.Akşam eve yorgun argın geldiğimde ev sahibi kapıya dayanıp kirayı yine bir hafta geciktirdiğimizi belirterek " ya kirayı hemen ödersiniz ya da ." diyor. Eee, haliyle 'yada' yı tercih ediyorum.Kocam eve geldiğinde de o işi yapacak halim kalmıyor tahmin edersiniz " Psikolog kadına bakıyor : "Hanımefendi tüm bu anlattıklarınızı kocanıza anlatabilirim ya da..."

Genç sarışın yüksek ateş şikayetiyle doktora gider.Kadın;-"Dr.bey çok yüksek ateşim var beni muayene eder misiniz?"Doktor;-"Tabi hanımefendi,lütfen şu dereceyi dilinizin altına koyun"Kadın; -"Ama ben dereceyi ağzıma sokamam tiksinirim"Doktor;"-O zaman koltuk altınızdan alalım ateşinizi.."Kadın"-Şeyy..doktor bey,oradan da çok gıdıklanırım.."Doktor;"-O zaman son çare olarak makat dan ölçeceğiz" der.Kadın bunun olabileceğini söyler ve derecenin koyulması için gerekli olan pozisyonu alır. Doktor dereceyi yerleştirir ancak sarışın hatundan bu sefer de bir itiraz yükselir;"-Ama doktor bey dereceyi koyduğunuz yer benim makatım değil ki"Doktor;"-Ehm, zaten bu da derece değil.."

ne tükkanı bu kazen:44: home dedine göre ev ürünleri mi ay en gin ingilizcemle döktürdüm gene

buluşma yapınca orayada gidelim kızlar biz kk danheyooooooooo deriz havamıs olsunnnnnnn
Hatta ilk orada buluşalım,ikisi bir arada olmuş olur. Yanlız ben ne dükkanı olduğunu anlamadım Kazen biraz dükkandan bahsederse çok sevinecem,
Ayy çok fena kahkaha bastım gece gecesenii senii
Dur bende senden esinlendim, kocam gelip yarıda kalmazsa yazıcam

İki adam sohbet ederken biri diğerine sormuş,
Benim kızım var çalışıyor dıyordun ne iş yapıyor?
Demiş. Adamda cevaplamış,Üniversiteyi bitirdi,
Bir şirkette yonetici sekreter olarak çalışıyor,
Patronuyla araları gayet iyi çok yardım sever bir patronu var,
Kızıma dayalı doseli ev tuttu altinada araba çekti,
maaşinada Her ay zam yapıyor,yurt dışı iş seyahatlerine sadece kızımı götürüyor demiş.
Eklemiş, senin kızın ne is yapıyor?
Adam: vallah birader benim kızım ... Pu oldu fakat senin kadar kibar, anlamlı anlatamıyorum..
Demiş.

anam herkez oyuncu oluyo topiğimizde kız ünlü olunca unutmayın bizi yada baştan ben sizin uygunsuz fotolarınızı alım sonra sizi şantaj neyin yaparım hahahhaaaaaaaa

Hii fenasın fena Ay bayıldım fıkralara bu arada gece gece iyi güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…