merhabalaaaaar nasılsınız bakalım?
valla kendim için diyim çok iyiyim cnm inş diğerleride iyidir
sen nasılsın bakalım
çıkartmaz mı canım yaaa ayrılmaya kadar geldik ama beni o kdarda sahiplenmesin
oyunculuk + modellik canım şuan küçük bi çekime başladık hayırlısı
bendeee bi tane biliyommm
kadifeden kesesi kahvedennn gelir sesiiii
oturmuş kumar oynarrr ah ciğerimin köşesi
aman yollaaa bursayada yollaaa yollaaa yaaar yollaa
bursalımısın kadifeli gelin çaydan mı geçtinnnnnn
yanakların al al olmuş konyak mı içtin ahhhhhh
konyak mı içtinnnnnnnnnn
Hey Bursalı Bursalıı
Beli ipek korsalıı
Onbeşine basalı
Senin oldum Bursalı
Çıkalım Uludağa
Biz çamlardan uzağa
Verelim dudak dudağa
Senin ile bursalı
Oyy oyyyy oyy
Hii çok sevindim canım hakkında hayırlısı olsun ay bakarsın ünlü olursun şekerimCanım oyunculuk benim de hayalimde var. Modellikte gözüm yok ki zaten modellik kim ben kim Bana özelden şu ajansı detayları falan yazar mısın? Ne yapmam gerek? Nerede bu ajans falan :26:
Zamanla sevdiceğin de alışır kabullenir valla en güzelini yapmışsın,önünü kesmesine izin verme anacım
Bursa'da aktivite dedikte aklıma geldi Bursa'da yeni bir tükkanımızla hizmete girdik !
Home at Accessorize
FSM Bulvarı No: 70 Nilüfer
çıkartmaz mı canım yaaa ayrılmaya kadar geldik ama beni o kdarda sahiplenmesin
oyunculuk + modellik canım şuan küçük bi çekime başladık hayırlısı
canım doğum günün kutlu olsun inşallah birdahaki doğum gününü 3 yada 4 kişi kutlarsınız ve unutulmaz mutlu bir doğum günü olur ve devamı gelir...
Hatta ilk orada buluşalım,ikisi bir arada olmuş olur. Yanlız ben ne dükkanı olduğunu anlamadımne tükkanı bu kazen:44: home dedine göre ev ürünleri miay en gin ingilizcemle döktürdüm gene
buluşma yapınca orayada gidelim kızlar biz kk danheyooooooooo deriz havamıs olsunnnnnnn
Ayy çok fena kahkaha bastım gece geceGenç sarışın yüksek ateş şikayetiyle doktora gider.Kadın;-"Dr.bey
yüksek ateşim var beni muayene eder misiniz?"Doktor;-"Tabi hanımefendi,lütfen şu dereceyi dilinizin altına koyun"Kadın; -"Ama ben dereceyi ağzıma sokamam tiksinirim"Doktor;"-O zaman koltuk altınızdan alalım ateşinizi.."Kadın"-Şeyy..doktor bey,oradan da çok gıdıklanırım.."Doktor;"-O zaman son çare olarak makat dan ölçeceğiz" der.Kadın bunun olabileceğini söyler ve derecenin koyulması için gerekli olan pozisyonu alır. Doktor dereceyi yerleştirir ancak sarışın hatundan bu sefer de bir itiraz yükselir;"-Ama doktor bey dereceyi koyduğunuz yer benim makatım değil ki"Doktor;"-Ehm, zaten bu da derece değil.."
anam herkez oyuncu oluyo topiğimizdekız ünlü olunca unutmayın bizi yada baştan ben sizin uygunsuz fotolarınızı alım sonra sizi şantaj neyin yaparım hahahhaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?