Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

şubat 16sında inş. tam günümüzü beklersek eğer tatlım

Hayvan dana öküz demek
Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım, ailenlemi yaşıyorsun..

Mudanya'nın her halı güzel baharcım,
Yarın oğlum karne alacak sabah 10da törenimiz var çok heyecanliyiz anne oğul,
Taktir geliyor kismetse.

Evet canım güzel deniz olan heryer güzel denizi seven biriyimKarnesini almışdır prensin hayırlı olsun canım aferin ona başarılarının devamı gelir inşallah

Canım Allah hayırlı etsin mutluluklar dilerim.Kapalı çarşıda olabilir altıparmak ve heykel civarndada oluyor gelinlikçiler canım gezersen fikir edinmiş olursun hemİnşallh gönlüne göre bir gelinlik bulursun

bursalımısın kadifeli gelin çaydan mı geçtinnnnnn
yanakların al al olmuş konyak mı içtin ahhhhhh
konyak mı içtinnnnnnnnnn

ayyy kızlar gelemedimmmm :18::18::18::18: kusuruma bakmayınnnn :18::18::18::18:
hakseverimmmmm kocikinde gönlünü almış okudum doğum gününde kutlu olsun nice yıllara tatlım benim seviyorum anacım seni
allah kocikinle ve inş hediye olarakta bi prens yada prenses yollar sana hep beraber güzel seneler geçirirsiniz
bahar27: ayy canım ya mudanyada yaşamak için neler vermezdimm
atractive: yavru kuşum sana dediklerimi hatırla boşver bozma moralini seni kaybeden o sen bişi kaybetmiyosun şuan zor ama hepsi geçiyo
kaderim: ne zaman bakıyorum sana fal
sevgili: canım inş doğumun kolay geçer bebişini sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın
kızlar bende ajanstan geliyorum kankamla gittim saolsun sevgilimin vermediği desteği verdi bana fotoğraflarım çekildi ve tanıtım filmim hazırlandı çooook mutluyummm
sevdiceğimin evini su basmış baş başa incir reçelini izlicektik nasip olmadı

Canım diğer topiktede yazdım doğumgünün kutlu olsun nice huzurlu yıllar sevdiklerinle beraberKafanı takıp moralini bozma kimse dör dörtlük değil belki eşininde kendine göre sıkıntısı vardır seneye daha iyi kutlarsınız inşllh üzme kendini

bursalımısın kadifeli gelin çaydan mı geçtinnnnnn
yanakların al al olmuş konyak mı içtin ahhhhhh
konyak mı içtinnnnnnnnnn

bendeee bi tane biliyommm
kadifeden kesesi kahvedennn gelir sesiiii
oturmuş kumar oynarrr ah ciğerimin köşesi
aman yollaaa bursayada yollaaa yollaaa yaaar yollaa

galenia fıstık modellik mi,oyunculuk mu? Ay hadi hayırlı olsun. Sevdiceğin kızmadı mı sorun çıkartmadı mı :26:

canım doğum günün kutlu olsun inşallah birdahaki doğum gününü 3 yada 4 kişi kutlarsınız ve unutulmaz mutlu bir doğum günü olur ve devamı gelir...

galenia fıstık modellik mi,oyunculuk mu? Ay hadi hayırlı olsun. Sevdiceğin kızmadı mı sorun çıkartmadı mı :26:

çıkartmaz mı canım yaaa ayrılmaya kadar geldik ama beni o kdarda sahiplenmesin
oyunculuk + modellik canım şuan küçük bi çekime başladık hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…