Buluşursak atarız canım.. Doğuma ne kadar var?
Aşk olsun ama ilk ben Cvp vermiştimKüstüm:)
Galenia Aşk kokusu alıyor gibiyim,
Haberlerini bekliyoruz,
Biraz geç git hayatim,,seni bekledikçe azcukk heyecan yapsın
ay ölücem kocikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebugün dogum günümdü ama hanigecen gün özdilege gitmiştik bot aldı bana demiştim ya işte bütün dogum günü oydu zaten akşamda adet olmuşum bugün öle mal mal bi gündü zaten akşam misafir gelicek die temislik kek kurabiye yemek yaptım iğrenç bi dogum günü koca gün dışardaydı insan biçiçek elır yaa offffff offfffffffffffffffffffff misafirler gitti evi topladım bılaşıkları yerleştirdim makinaya şuna bakın işte bi dogum günü offfffffffffffffffffffffffff ben çok romantik biriyim ama hiç öle bişiler görmüyorum bişi diyincede ben seni seviyorum herşey hediye güzel söz değil dioo ama amaa amaaaaaaaaa oooooofffffffffff öle işte çok canım sıkkılıyo ama ona anlatamıyorum benide köreltti içmden hiçbişi yapmak gelmiyo içimden geliyoda yapmıyorum işte çünkü o beni bi kere düşünüp bişi yapmıyo 14:
Canım hiç bir zaman erkekler bayanlar kadar ince düşünemez,
Duygusal olmalarında beklemek yersiz olur,
Benim eşim sevgililer gunü dışında hepsini kutlar,
Hepsini dediğim evlilk yıl dönümüzü ve doğum günümü 11 yıldır her sene kutlarız ve esimin dogum gunünü,
Hediye ve akşam yemeği gibi olur, bu konuda hakkını yiyemem ama benimkininde odunluğu tutar bazı bazı
Ama bende kocişimi çokk seviyorum..
öncelikle doğum günün kutlu olsun ve ALLAH huzurlu ve uzun ömürlü bir hayat versin sevdiklerinle birlikte geçireceğin sana
seni en iyi ben anlarım canım böyle odunluğa maruz kaldım ve yıkıldım yıkıldım ne hallere geldim o gün bütün gün ağladımmm hıçkırıklara boğuldum ama nerde umursayan mı var gene senin ki güzel sözlerle ifade etmiş doğum gününü benim o da olmadı ve artık doğum günü kelimesi bana çok sıradan ve basit geliyor
bende öçok romantiklikler yapardım ve düşünüyordum daha neler yapabilirim acaba diye ama içimde köreltti dediğin gibi ve aartık içimden hiçbir romantizm gelmiyor kiii
zaten benim ilişkim sonra bitti odunnnnnn
gene aklıma geldi yaa
kırk kat elalem kutlar doğum günümü hayatım aşkım dediğim insanın umruna gelmez bu nasıl aşk bu nasıl sevgi bu odunluğuda geçiyor artık
tam bir hayvanlıkk hayvannn köpekkkk danaaaaa öküzzzz
şubat 16sında inş. tam günümüzü beklersek eğer tatlım
Mudanya'nın her halı güzel baharcım,
Yarın oğlum karne alacak sabah 10da törenimiz var çok heyecanliyiz anne oğul,
Taktir geliyor kismetse.
Hayvan dana öküz demek
Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım, ailenlemi yaşıyorsun..
merhaba arkadaşlar bende bursalı olmasamda burda oturuyorum şimdilik tabi. arkadaşlar bişey sormak istiyorum,
bursa da tesettür, kapalı doğru düzgün gelinlikçi öneriniz varmı? pek çevrem olmadığı için soracak kimsem yok :2:
temmuzda nasipse düğünüm varda
Allah kurtarsın canım
Cinsiyet nedir, ve ne isim düşündünüz,öğrenmezsen çatlarımda
valla herşey yolunda seni sormalı bu arada iyi geceler canımcım
ay ölücem kocikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebugün dogum günümdü ama hanigecen gün özdilege gitmiştik bot aldı bana demiştim ya işte bütün dogum günü oydu zaten akşamda adet olmuşum bugün öle mal mal bi gündü zaten akşam misafir gelicek die temislik kek kurabiye yemek yaptım iğrenç bi dogum günü koca gün dışardaydı insan biçiçek elır yaa offffff offfffffffffffffffffffff misafirler gitti evi topladım bılaşıkları yerleştirdim makinaya şuna bakın işte bi dogum günü offfffffffffffffffffffffffff ben çok romantik biriyim ama hiç öle bişiler görmüyorum bişi diyincede ben seni seviyorum herşey hediye güzel söz değil dioo ama amaa amaaaaaaaaa oooooofffffffffff öle işte çok canım sıkkılıyo ama ona anlatamıyorum benide köreltti içmden hiçbişi yapmak gelmiyo içimden geliyoda yapmıyorum işte çünkü o beni bi kere düşünüp bişi yapmıyo 14:
insan sevdiğini üzer mien azından doğum gününde ya bişey düşünür iki kelam bişi yazar yok allahım yokk iştee
bursalımısın kadifeli gelin çaydan mı geçtinnnnnn
yanakların al al olmuş konyak mı içtin ahhhhhh
konyak mı içtinnnnnnnnnn
insan sevdiğini üzer mien azından doğum gününde ya bişey düşünür iki kelam bişi yazar yok allahım yokk iştee
galenia fıstık modellik mi,oyunculuk mu? Ay hadi hayırlı olsun. Sevdiceğin kızmadı mı sorun çıkartmadı mı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?