Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

yeni gördüm mesajını.
boğazları kızarıkmış canım antibiyotik vermiş...

aa sende yeni aldın demek... :) taçınkiler güzle yaa ablamda oradan aldı hiç solmadı...
bende oraya bi bakıyım.

nevresim takımlarıda güzel alsam dedim ama içine tek kişilik yorganım yok koyacak... aman dedim almışken alayım yani...

bu arada yatak almıcam kıza, benim oturma odasında kanepeler varya birinin kollarını çıkarıcam, zaten arkadaki büyük kırlentleri alınca, tek kişilik yatak gibi oluyo. onu süslücem uyku setiyle, cibinlik falen alıcam, tv yi salona, sandığı yatak odasına alıcam, dvarlarada bi kaç stikır alırım oda olmuş olur ama nerden baksan 300 tl masraf olacak gibi.. :)

oda takımı alınca uyku setini hediye etmiyorlar değilmi :)
Semiha iyi bilir aslında ama...

hello kitty kızlara daha çok yakışır tabi ama pepede çok şirinmiş,
ardaya ben pepe alırım herlade ozamana kadar başka birşey çıkmazsa,
pepenin bataniyesini aldık hep onunla uyumak istiyor:)

hello kitty kızlara daha çok yakışır tabi ama pepede çok şirinmiş,
ardaya ben pepe alırım herlade ozamana kadar başka birşey çıkmazsa,
pepenin bataniyesini aldık hep onunla uyumak istiyor:)

nedense pepe daha çok hoşuma gitti benimde... hadi pepe alalım...

Yarın hastaneye gidicem hava yağışlı olmasaydı bakardım uyku seti.
taç varmı kent meydanında biliyormusun.

one kız tusubasa :))) bu çocuklar adama neler öğretiyor vallahi.

sen kaç tl ye almıştın canım 170 falan uyku setleri ne pahalı yaa...:)

ay aman bir çizgi film karakteri baştan bakuganlı istiyordu onu görünce vazgeçti onu aldık bizde ben 189 tl ye aldım canım kargo bedava 1 günde teslim ettiler

yeni gördüm mesajını.
boğazları kızarıkmış canım antibiyotik vermiş...

aa sende yeni aldın demek... :) taçınkiler güzle yaa ablamda oradan aldı hiç solmadı...
bende oraya bi bakıyım.

oyy kuzum kıyamam işallah tez zamanda atlatsın
evet evet yeni geçen hafta perşembe aldım cuma günü geldi

Son düzenleme:
nedense pepe daha çok hoşuma gitti benimde... hadi pepe alalım...

Yarın hastaneye gidicem hava yağışlı olmasaydı bakardım uyku seti.
taç varmı kent meydanında biliyormusun.

güzelim internetten alsana madem kredi kartı ile alcan kapına teslim getiiryolar birde onu taşımaya uğraşcan elinde
bu arada yarın hangi hastaneye gitcen sen bahara mı?

güzelim internetten alsana madem kredi kartı ile alcan kapına teslim getiiryolar birde onu taşımaya uğraşcan elinde
bu arada yarın hangi hastaneye gitcen sen bahara mı?

sadece uyku seti almıcam, cibinlik raf duvar kağıdı almışken hepsini bi kerede alırım. k k. bizim olmaıdğımızdan önce biraz bakıyorum kesinleştirince gidip hemen alırım...

evet canım bahara gidicem.

bu arada şimdi hastaneden aradılar. Sağlık sigortam ameliyatı karşılıcakmış

anladım canım işallah istedikleini bulurusn rahatça

yarın sabah ben de baharda olucam da ondan sordum canım

üzülme canım ben seni sen beni pohpohlarsın ayakta tuttarızx birbirimizi önce ben yaptırcam benimki tutar inşallah sanada ümit olur

heh işte aynen öyle :)

ablam şuan gayet iyi canımcım.atlattı sayılır.kız haberini alınca resmen toparladı kendisini.o zaten çocuklarına çok düşkün.ev işi bile pek yapmaz eniştem yokken.oturur çocuklarla oynar.bi işte yemek için mutfağa gider o zaman zaten oğlan hemen peşinden gidiyor.yani doktorluk değil o konuda ama kesinlikle bu sefer kızı ayrı tutacaktır o konuda haklısın :)

günaydın kızlarrrr
şimdide ben hastayım yaa sabah bir kalktım boğazlarım ağrıyor ve grip gibiyim :2::2:

şimdi hemen reçeteni yazıyorum.bi tane limon sıkılacak.içine epeyce tuz atılacak bir tane de aspirin.bi dikişte içilecek.yarına bişiyin kalmaz.bunu bi de yatarken yapıp öyle yatarsın :))

kızlar gerçekten zor bi konu...Allah kimseyi bununla denemesin.

arkadaş bu yaaaa?bi yarım gün girmedik oku anam oku bitmedi.

maşallah daha güzel günleride nasip olsun ablacığının....

gir sende ne girmiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…