günaydın kızlar.... ayy yoğunum yaa mesajlarınızı hep okuyorum ama cevap yazamıyorum hakkınızı helal edin...
Ayfercim saol merak ettiğin, düşündüğün için canım arkadaşım benim...
dün doktora gittim muaynemi oldum :) hemoroit + fissğr yani çatlak ameliyatı olmam gerekiyormuş.
haftaya alabilirim dedi ama ben haftaya olamam 7-20 arası olabilirim 10 gün raporlu olacakmışım çünkü anca izin alabilirim o arada adetliyim malum 10 gün sürüyor nasıl olur bilmiyorum. cumartesi tekrar gidicem hastaneye anestezi doktoruyla görüşücem, tahlil sonuçlarına göre ameliyata engel varmı bakacak...
birde 1 gece hastanede yatacakmışım, yatmasam olmaz mı dedim. Riski var yatmalısın dedi. öyleyse yatıcam yani napalım. Kızımda bir gececik annesiz kalıversin. Allah daha beterlerinden korusunda olsunda böyle ayrılıklar olsun...
bu gün mü tahlil yapılacak. Hayırlı haberlerle gelsin inşallah eşin...
Bir karara varmanız güzel olmuş canım, Ama pozitif düşünmelisin artık. Paranı toparlarsın inşallah, bunun için çalışıyor olmak bile çok güzel canım, sağlığın yerinde çalışabiliyorsun daha ne. Hiç üzülme, her şey güzel olacak...
canım bu rüyaları hamileyken de çok göreceksin emin ol. Bende öyleydim çünkü. Hem kan rüyayı bozar derler o rüya çıkmayacak yani.
Ayrıca kucağına aldıktan sonra da o bebeğin senin olacağı garantisi hiç yok ki, aynı şey bizim evlatlarımız içinde geçerli. Allah acısını, acılarını göstermesin.
Üzülme artık iyi düşün, yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin az pozitif ol. Rüyada görsen ayrıca kimseye anlatma, neye yorulursa o çıkar, sende düşünme hatta rüyanı, sabah kalkar kalkmaz çeşmeyi aç ona anlat. Allaha dua et kötü rüyam bu su gibi aksın gerçek olmasın de.
Aminnn canım sağol Allah razı olsun.Ben normalde bu konuda kendimi serin tutmaya çalıştım çalışıyorumda ama bazen bendede duygu olduğu için üzülüp karamsarlığa kapılıyorum.çevremde kimde duyduysam tutmadı tutmadı deniliyor bende korkuyorum.Tabiki belli olmaz Allah nasip etmişse olur.O bebek hep aklımda canım.İnsanlar en çok sevdiği şeylerle sınanır.Allah benide bununla sınıyor.Bakalım hayırlısı olsun inşallah.O günleride görürüm umarım
Canım sana hak veriyorum vermiyorum değil yanlış anlama sakın beni.Ama ben kendimi her gün üzmemeye çalıştım.Genelde içimde yaşadım bunu ama dediğin gibi tüp bebek konusu olunca hassas bir konu korkuluyormuş.Genelde iyi düşünmeye çalıştım sürekli negatif olmadım.Sanada hep olacak haksever dedim halada diyorum olacak inşallh diye.Ama son 2 gündür moralim yoktu.Allah yüzümüze baksın canım yardım etsin bunca emeğin karşılığını bebekle taçlandırsın.Elden gelen dua olur yapacak başka birşey yok
Canım hayr olsun kan görmüşsün rüyan fos çıkmış.Yani öyle birşey olmayacak inşallah.Ayırıca beyaz görmek iyidir.İnşallah tersi olur bebeğin olup bol bol seversin bizde teyze oluruz
geçmiş olsun kuzum acil şifalar diliyorum bahara mı gitmiştin sen doktora dimi orda olcaksın yani:44:
saol canım kan bozar dediniz hep bir agızdan rahatladım şu okul süper kafamı kaşıcak vaktim yok aklıma bile gelmedi bütün günunuttum penguen yaptık çocukalrımla bide veli toplantısı vardı katıldım en sevdigim sınıf o 15 dakka bi görüşeyim tanışayım diye girdim 45 dakka durdum hep sizi anlatıyolar cok seviyolar felan dediler bi hoşuma gitti bi hoşuma gitti anlatamam bende neler yaptıgımızı felan anlattım en sevdigim ve uyumlu bi sıınıf oldugunuda söyledim velilerden biride hep gülüyodu gülümsüyo yani dediki eger cocukalrımızada böyle güleryüzlüyseniz tabi severler sizi ben bile sevdim dedi hemen ay cok hoşuma gitti böyle karşılıklı memnuniyet süper işte bütün yorgunlugum gitti koca günün yükü kalkıverdi üstümden
üzülme canım ben seni sen beni pohpohlarsın ayakta tuttarızx birbirimizi önce ben yaptırcam benimki tutar inşallah sanada ümit olur
evet canım baharda olucam kısmetse...
baakk ne güzel iyiki başlamışsın işe bide moralin bozuk olunca gitmeyim diyorsun... Artık öyle kafana göre devamsızlık yapamassın küçük hanım... seni bekleyen minişlerin var bir gün gitmesen merak ederler üzülürler...
ne güzel herkes seviyor seni... Zaten görünüşte hiç karamsar biri değilsin
içinde var senin negatiflik... Ama olsun sen bize yaz biz senin kafanı kırarız
günaydın kızlarrrr
şimdide ben hastayım yaa sabah bir kalktım boğazlarım ağrıyor ve grip gibiyim :2::2:
günaydın canım...
geçmiş olsun, limonlu ıhlamur falan yaptırsana canım benimde ara ara oluyor bol bol içiyorum akşama geçiyor. inşallah ilerlemez daha(
hemen önlemini al ilerlemeden yoksa yatırıyor bu hastalıkgünaydın kızlarrrr
şimdide ben hastayım yaa sabah bir kalktım boğazlarım ağrıyor ve grip gibiyim :2::2:
canım okudum yazdıkalrını çok üzüldüm allah size ve ablana sabırlar versin işallah teselliyi bu olacak kzında bulacaktır çok zor bir durum 2 sene önce benim de en yakın arkadaşımın 1,5 yaşında oğlu vefat etmişti bir kaza sonucu ve halini biliyorum şimdi çok şükür onun da bir oğlu oldu ve onunla oyalanıyor allahım kimseye evlat acısı göstermesin
günaydın kızlarrrr
günaydın canım sağolasın
yaptırıdım sabah ablaya içtim sabah birazdan tekrar içicem ay geçen seferki gibi hasta olmak istemiyorum valla kaç gün yatmıştım
hemen önlemini al ilerlemeden yoksa yatırıyor bu hastalık
geçmiş olsunn
bende kahroldum(
aminnnn..
Amaan dikkat et. dopin moping al çocuklar ne olacak
anne hasta olunca çocuklar ziyan oluyor...
benimde yavrum sabah çok öksürdü...
kızlar Şevvale uyku seti almak istiyorum. tek kişilik. bildiğiniz yer varmı. kaliteli uygun fiyatlı.
taç yada özdilek uyku setlerine bakabilirsin canım hem kaliteli hem desenelri çok hoş:)
taç yada özdilek uyku setlerine bakabilirsin canım hem kaliteli hem desenelri çok hoş:)
evet bak özdilekte de çok hoş ama bizimki özdilekteki karakterleri beğnemdi taçdan beğendi kaptan tusubasa mıymış neymiş onu aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?