Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

geçmiş olsun kuzum acil şifalar diliyorum bahara mı gitmiştin sen doktora dimi orda olcaksın yani:44:

saol canım kan bozar dediniz hep bir agızdan rahatladım şu okul süper kafamı kaşıcak vaktim yok aklıma bile gelmedi bütün günunuttum penguen yaptık çocukalrımla bide veli toplantısı vardı katıldım en sevdigim sınıf o 15 dakka bi görüşeyim tanışayım diye girdim 45 dakka durdum hep sizi anlatıyolar cok seviyolar felan dediler bi hoşuma gitti bi hoşuma gitti anlatamam bende neler yaptıgımızı felan anlattım en sevdigim ve uyumlu bi sıınıf oldugunuda söyledim velilerden biride hep gülüyodu gülümsüyo yani dediki eger cocukalrımızada böyle güleryüzlüyseniz tabi severler sizi ben bile sevdim dedi hemenay cok hoşuma gitti böyle karşılıklı memnuniyet süper işte bütün yorgunlugum gitti koca günün yükü kalkıverdi üstümden

üzülme canım ben seni sen beni pohpohlarsın ayakta tuttarızx birbirimizi önce ben yaptırcam benimki tutar inşallah sanada ümit olur

canım nasıl oldu diye sorup yaranı deşmek istemedim ama anlatmışsın çok üzüldüm yaa ve ablanı düşünemiyorum bebegi kız olcakya bide yani onu cok üstüne düşer hiç bırakmaz bence ablanla knuş ve doktordan destek almasını saglayın yani o bebegine iyilik yapayım derken onunda psikolojisini bozabilir cok hassas bi konu rabbim sabırlar versin bebegini kucagına alsın en güzel günelrini görsün allah annelere evlayt acısı yaşatmasın

evet canım baharda olucam kısmetse...

baakk ne güzel iyiki başlamışsın işe bide moralin bozuk olunca gitmeyim diyorsun... Artık öyle kafana göre devamsızlık yapamassın küçük hanım... seni bekleyen minişlerin var bir gün gitmesen merak ederler üzülürler...
ne güzel herkes seviyor seni... Zaten görünüşte hiç karamsar biri değilsin
içinde var senin negatiflik... Ama olsun sen bize yaz biz senin kafanı kırarız

Son düzenleme:

haklısın çocukalr nolcak diyip gidiyorum zaten

aynen beni aglarken gören şok oluyo eşimde tam tersi ahan bugün gülüyosun mutlusun der:44:

günaydın kızlarrrr
şimdide ben hastayım yaa sabah bir kalktım boğazlarım ağrıyor ve grip gibiyim :2::2:

canım okudum yazdıkalrını çok üzüldüm allah size ve ablana sabırlar versin işallah teselliyi bu olacak kzında bulacaktır çok zor bir durum 2 sene önce benim de en yakın arkadaşımın 1,5 yaşında oğlu vefat etmişti bir kaza sonucu ve halini biliyorum şimdi çok şükür onun da bir oğlu oldu ve onunla oyalanıyor allahım kimseye evlat acısı göstermesin

sevcancım canım benim ee sen şimdi yani baharda değil de ankaraya mı gidip ameliyat olacaksın ??

dağlarkzızı çok geçmiş olsun allah şifalar versin önemli bişey değildir işallah allahımda çok bekletmeden ikinci bebeişini kucağına versin

günaydın canım...
geçmiş olsun, limonlu ıhlamur falan yaptırsana canım benimde ara ara oluyor bol bol içiyorum akşama geçiyor. inşallah ilerlemez daha (

günaydın canım sağolasın
yaptırıdım sabah ablaya içtim sabah birazdan tekrar içicem ay geçen seferki gibi hasta olmak istemiyorum valla kaç gün yatmıştım

günaydın kızlarrrr
şimdide ben hastayım yaa sabah bir kalktım boğazlarım ağrıyor ve grip gibiyim :2::2:
hemen önlemini al ilerlemeden yoksa yatırıyor bu hastalık
geçmiş olsunn

bende kahroldum(
aminnnn..

günaydın kızlarrrr

günaydın canım sağolasın
yaptırıdım sabah ablaya içtim sabah birazdan tekrar içicem ay geçen seferki gibi hasta olmak istemiyorum valla kaç gün yatmıştım

Amaan dikkat et. dopin moping al çocuklar ne olacak
anne hasta olunca çocuklar ziyan oluyor...

benimde yavrum sabah çok öksürdü...

hemen önlemini al ilerlemeden yoksa yatırıyor bu hastalık
geçmiş olsunn

bende kahroldum(
aminnnn..

sağol canım benim valla ben de yatmak istemiyorum ondan sabah geldim hemen ilaç içtim arkasından bir ıhlamur yaptırıdım onu içtim şimdi daha iyiyim sabaha göre
evet canım ya ben de okudum çok üzüldüm allahım sabırlar versin çok zor bir durum zor ben 3 aylıkken karnımda kaybettim yüzünü görmeden daha çok üzülmüştüm bir de böyle düşünmek istemiyorum allahım kimseyi evlat acısı ile sınamasın yarabbim

Amaan dikkat et. dopin moping al çocuklar ne olacak
anne hasta olunca çocuklar ziyan oluyor...

benimde yavrum sabah çok öksürdü...

ben de zaten ondan yatmak istemiyorum yaa çocuklar ziyan oluyor
şevvale nedemiş dr kuzum işallah iyileşir hemen bizim veletin de hala burnu akıyor

kızlar Şevvale uyku seti almak istiyorum. tek kişilik. bildiğiniz yer varmı. kaliteli uygun fiyatlı.

canım ben geçen hafta ayberke taç dan aldım online sitesinden bir bak istersen güzel şeyler var kızlar için de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…