Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
ay çok halsizim ya hep yatıp uyuyasım var
annem çağırdı bugün yunanistandan akrabalar gelmişte,
ay nasıl gidicem ya çok uykum var
sigaram bitti almaya bile gidemiyorum üşengeçliğimden..
neyse kahve yapim kendime belki uykum açılır
arda varken de uyumak ne mümkün

hasta falan olmayasın... ne uykusu ki :44::44:
zaten bizlere yatmak haram canım ne mümkün :)

maşallah annenin misafiri hiç bitmiyor...
Türkçe konuşuyorlar dimi Ayfer :) nereden geldiyse aklıma.

hasta falan olmayasın... ne uykusu ki :44::44:
zaten bizlere yatmak haram canım ne mümkün :)

maşallah annenin misafiri hiç bitmiyor...
Türkçe konuşuyorlar dimi Ayfer :) nereden geldiyse aklıma.

yazın gelemiyorlar canım reçberlik işleri oluyor,
kışında hiç gelen giden bitmiyor:)
türkçe konuşuyorlar:) ama rumcada biliyorlar annemde çok iyi rumca konuşur rumca okulunda okumuş,
ama biz abimle burda okuduğumuz için bilmiyoruz::))

bu arada görümcem 4. doğurdu:)
allah analı babalı büyütsün inşallah ama görümceme gidicez ya kemiklerim birbirine giriyor:)
haftaya kısmetse ankaradayız(

Allah kolaylık versin canım...
:)

neyse kızlar kahvemi içip yola koyulayım,
akşamada annemlerde oluruz yemekte öptüm sizi

görüşürüz

tünaydınlarr kızlar...benide aranıza kabul ettğiniz için çok teşekkürlerçok eski üyelerdenim aslında ama fazla aktif değilim sanırsam o yüzden beni tanımıyorsunuzama artık kesintisiz buradayım inşallah...kızımda büyüdü artık bana zararı yok ve 2.çalışmalar başladı inşşşşşşşşşsallahh çok beklememhazirandan beri istiyoruz ama sonuç yok henüz..bugün doktor randevum var aşada 5 mmlik kist çıktı rahim ağzında,smear testi yapacak bugün sonra bakacak bakalım yakarmı alırmı hiç bilmiyorum ilk defa başıma geliyor çünkü,29 yaşında kız annesiyim efendimbebiş bekleyen tüüümm bacılarıma Rabbim tezzz zamanda çocuk nasip etsin banadaa inşşşşşşşşallahh

haklısın bahar Allah kimseye hiçbir şeyi aratmasın.aramak gerçekten çok zor.

canım çok çok dua edin.en çok da olumlu düşünün peygamberimiz olumsuz bir şeyleri anlatırken bile olumlu bir dil kullanmamızı istemiş.pozitif düşün pozitif olsun

baharcım ben niye sıkılıyorum sanıyosun 2 aydır onun gerginliği var üzerimde işte çok bunalıyorum cidden cok gerginim ve korkuyorum

hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşlar...

MERHABA HOŞ GELDİN KIZIN KAÇ YAŞINDA :)
Allah kısa zamanda evlat nasip etsin inş.

sende kist mi var, yara mı anlamadım çünkü yara yakılır yada dondurulur kist yakılmaz ki.
birde kist 5 mm çok küçük :44: acaba 50 mm mi(yani 5 cm)

rabbim daha fazla sınamadan isteğinize kavuşturur inşallah
ister istemez moral bozukluğu yaşaman normal
inşallah bütün sııntıların geçecek canım
olumlu düşün...

hayır olsun canım.

tekrar geçmiş olsun.telefondada konuştuk ama ankara olayına açıklık getiremedim canım
annemin çalıştığı yerdede baktığı çocuğun amcası olmuş
net bir bilgi alamadım o yüzden...

allah analı babalı büyütsün inşallah ama görümceme gidicez ya kemiklerim birbirine giriyor:)

gözünaydın şekerim
allah analı babalı büyütsün.

hey Allahım ya sulu göz seni...kan rüyayı bozar akıllım kötü bişi olmayacak işte :)

kuzum çok ama çok geçmiş olsun.Allah en kısa zamanda şifanı versin inşaallah.bi geceyi de babacıkla koyun koyuna geçirir şevval,hem babasıyla uyumak teyzeyle uyumaktan daha tatlı gelecektir ona

ya ağzımda ne kadar söz varsa hepsini almışsın.al senin olsun işte

kızma kadına yaa,belki de rüyasında kızını hasta gördü diye öyle yordu ne bileyim.onun da kendine göre bi nedeni vardır da sana öyle açık açık demeyeymiş iyimiş...

katılmaya çalışıyoruz da cts benim için çok ters...hele de şimdi...salak elemanımız işi bıraktı.kaldık koca dükkanda 2 kişi...offffffff oooooooooooooofffffffffffff Allaha çok şükür ki otomatik makineler var,yoksa hangi birine yetişcez :S

hepimiz çok özledik ervayı ama en çok da annesi özlemiştir.ben teyzeyken yılda 1 haftayı beraber geçirirken böyle özledim yandım ablamı tahmin edemiyorum.

ramazan ayının 15. günü çocuklarla içerde oynuyor ablam.abisine siz oynayın ben çorbaya bakıp gelcem diyor.daha kapıdan çıkmadan abisi bağırıyor:anneeeeeeee koş kardeşim düştü diye.ablam bi dönüyor ki cam açık şokta cama koşuyor.kız yerde kanlar içinde ağlıyor.üçüncü kattan asfalt yola düşüyor.alıp hastaneye kucağında yetiştiriyor.ki ablam kan görse bayılır.doktorlar ilgileniyorlar.gece 12 gibi babamı arayıp durumunu sorduk.ameliyata aldılar yaşayacak dedi.içimdeki sevinci anlatamam.bir saate çıkar demişler ameliyattan.yarım saat geçmedi tekrar aradım.ervayı kaybettik dedi ağlayarak olduğum yere çöktüm.tüm kemikleri kırılmış yavrucağızın,ciğeri de patlamış.ölüm sebebi de beyin kanaması.geç farkedilmiş,ameliyatta...ablam var ya,o yaz sıcaklarında ne bi kapı açtı ne bi cam açtı ki çocuklara bişi olmasın.hala şokta...o cam nasıl açıldı diye.komşular bile camdan düşmesine inanmıyorlar.kızımız da oturduğu yerde oyuncaklarıyla oynayan bi kız.öyle oraya saldırayım buraya atlayayım gibi huyları yok.resimlerde gördüğünüz işte ya salıncağında hayvancıklarıyla oynardı ya da dans ederdi.nasıl oldu nasıl???herkes nazar dedi.zaten mezarlıkların yüzde doksanı nazardan çatlayanlardan oluşurmuş.ama alıcı çağırmış ne olsa bahane...en acı yanı da bizimkinden bi yaş büyük bi çocuk ablamların iki ev ötesinde 7. kattan aynı asfalt yola düşüyor ve burnu bile kanamıyor...ablamdan gizlediler bunu kendini suçlu hissetmesin diye.zavallı aklını yitirdi resmen.biri es kaza yanında erva dese bayılıyor hala.sesi bile eskisi gibi değil...hayatının tüm neşesi kaçtı resmen.çok üzülüyorum onun bu hallerine.

kızı olacağını haber verdiğindeki sesini duymanız lazımdı nasıl seviniyor.ilk kez ağlamadan ervadan bahsetti.onun yerini alamaz ama acısını hafifletecek benim yavrum dedi.dua edin sabrını tazelesin rabbim.

evet canım 5 mmlik kist, çok küçük, zaten doktorum bişi demedi belkide müdahale etmeyecekbilmiyorum bakalım bugün 4 15te randevum var söyler..kızım 4buçuk yaşında canım,amin inşallah en kısa zamanda hepimize nasip eder..1 seneye kadar kalmayabilir hiç endişe etme dedi ama biz sabırsız anneler hemen oluversin istiyoruz..

Son düzenleme:

saol canım :) ben öğrendim onu, orada bir doktor varmış adı Mevlütmüş :) o ameliyat ediyormuş ve çabucak iyileştiriyormuş :))
bu gün müdürümle kOnuştum oda Ankaraya git dedi... Müdürüm erkek utanarak söylemek zorundayım dedim neden utanıyorsun ne var ki bunda bende oldum fissür ameliyatı, çektiğine değmez işlerini hallet git ol dedi. Allah razı olsun :)

Çok teşekkür ederim canım hatırlatmak istemezdim ama inan dayanamadım. cumartesi gecesi eşimle baktık Ervanın fotolarına dedim bebek vefat etmiş oda çok üzüldü neden vefat etmiş acaba yavrucak dedi (

Seninde dediğin gibi Yaradan çağırmış kim engel olabilirki Allah ablana melek annesi olmayı uygun görmüş üzülsede sabretmesini bilmiş ablacığın. ahhh Allah korusun yarabbim... Doğacak olanı Rabbim korusun sağlık versin...

canım ne müdahalesi yaa bende 30 mm var ona bile bişey olmaz dedi.

İnşallah tez vakitte olur canım bebişin

ayy canım çok üzüldüm
rabbim evlatla siınamasın kimseyi
ama olcakla ölceğe çare yok işte
allahım doğacak olan bebeğe hayırlı uzun ömürler yazsın

aaa öğrenmeişsin hemencecik
bravo vallahi

bu arada ne iyi müdürün varmış öle
allah bozmasın :)

Evet canım Allah razı olsun... Daha g. müdürüme söylemedim iş arkadaşıma birde müdürüme söyledim kesinleşince g. müdüre dicem dedim.

iş arkadaşımda erkek sabah gelir gelmez söyledim, dedim artık abi kardeş gibiyiz yıllardır .... bey dedim utanarak söylemek zordundayım dedim.çok detaya inmeden ameliyat şartmış ben de istiyorum rahatsızım zaten, 10 gün gelemiycem bi sakınca olurmu senin açından idare edermisin dedim. sen tedavine bak. Ne zordur kimbilir dedi

kendine dikkat ediver hasta falan olma!!!

allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.

ayy canım çok üzüldüm
rabbim evlatla siınamasın kimseyi
ama olcakla ölceğe çare yok işte
allahım doğacak olan bebeğe hayırlı uzun ömürler yazsın

sağolun canlarım benim.çok zor günlerdi atlattım gibi bişi.ama ablam daha tamamen atlatmadı.inşaallah zeylini kucağımıza alınca tamamen atlatacağız :) darısı biz olmayanların başına :)

iş ortamın iyi maşallah Rabbim fesat kullarından korusun.sana da tekrar çok geçmiş olsun.

inşallah canım inan çok sevindim Zeyline :)

teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…