- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
Bencede ertelemeBen çıkıyorum görüşmek üzere öpüyorum hepinizi Allah'a emanet olun
ay çok halsizim ya hep yatıp uyuyasım var
annem çağırdı bugün yunanistandan akrabalar gelmişte,
ay nasıl gidicem ya çok uykum var
sigaram bitti almaya bile gidemiyorum üşengeçliğimden..
neyse kahve yapim kendime belki uykum açılır
arda varken de uyumak ne mümkün
hasta falan olmayasın... ne uykusu ki :44::44:
zaten bizlere yatmak haram canım ne mümkün :)
maşallah annenin misafiri hiç bitmiyor...
Türkçe konuşuyorlar dimi Ayfer :) nereden geldiyse aklıma.
yazın gelemiyorlar canım reçberlik işleri oluyor,
kışında hiç gelen giden bitmiyor:)
türkçe konuşuyorlar:) ama rumcada biliyorlar annemde çok iyi rumca konuşur rumca okulunda okumuş,
ama biz abimle burda okuduğumuz için bilmiyoruz::))
neyse kızlar kahvemi içip yola koyulayım,
akşamada annemlerde oluruz yemekte öptüm sizi
bu arada görümcem 4. doğurdu:)
allah analı babalı büyütsün inşallah ama görümceme gidicez ya kemiklerim birbirine giriyor:)
haftaya kısmetse ankaradayız(
Kızlar eşim bugün test yaptıracak inşallah değerleri yükselmiştir.Ve aşılama kararından vazgeçip direk tüp bebek diye karar verdik yineYaz sonu gibi düşünüyoruz.Ama 2 gündür içim çok sıkıldı.Hep başkalarına cesaret moral verirken ben şimdi kendimi yorgun hissediyorum 2 gündür Yorgunluk değilde korku diyelim:26:Çünkü tüp bebek için kendimizi baya bir zorlayacağız ve buna rağmen ya tutmazsa diye geçiyor aklımdan bazen.Allahım yardım etsin çok zormuş İnşallah herkez emeğinin karşılığını alır ama bu korku nasıl gider içimden bilmem.Çalışıp olduğu gibi buna ayırıcam.Allah korusun terslik olursa büyük bir yıkım olur bizim için
İyigeceler görüşürüz kızlar.
baharcım ben niye sıkılıyorum sanıyosun 2 aydır onun gerginliği var üzerimde işte çok bunalıyorum cidden cok gerginim ve korkuyorum
tünaydınlarr kızlar...benide aranıza kabul ettğiniz için çok teşekkürler çok eski üyelerdenim aslında ama fazla aktif değilim sanırsam o yüzden beni tanımıyorsunuz ama artık kesintisiz buradayım inşallah...kızımda büyüdü artık bana zararı yok ve 2.çalışmalar başladı inşşşşşşşşşsallahh çok beklemem hazirandan beri istiyoruz ama sonuç yok henüz..bugün doktor randevum var aşada 5 mmlik kist çıktı rahim ağzında,smear testi yapacak bugün sonra bakacak bakalım yakarmı alırmı hiç bilmiyorum ilk defa başıma geliyor çünkü,29 yaşında kız annesiyim efendim bebiş bekleyen tüüümm bacılarıma Rabbim tezzz zamanda çocuk nasip etsin banadaa inşşşşşşşşallahh
Kızlar eşim bugün test yaptıracak inşallah değerleri yükselmiştir.Ve aşılama kararından vazgeçip direk tüp bebek diye karar verdik yineYaz sonu gibi düşünüyoruz.Ama 2 gündür içim çok sıkıldı.Hep başkalarına cesaret moral verirken ben şimdi kendimi yorgun hissediyorum 2 gündür Yorgunluk değilde korku diyelim:26:Çünkü tüp bebek için kendimizi baya bir zorlayacağız ve buna rağmen ya tutmazsa diye geçiyor aklımdan bazen.Allahım yardım etsin çok zormuş İnşallah herkez emeğinin karşılığını alır ama bu korku nasıl gider içimden bilmem.Çalışıp olduğu gibi buna ayırıcam.Allah korusun terslik olursa büyük bir yıkım olur bizim için
İyigeceler görüşürüz kızlar.
slm kızlar eşime bile anlatmadım çok ısrar etti ama anlatmadım....çok kötü bi rüya gördüm rüya denmez kavus sanırım bu
rüyamda tüp bebegi yaptık herşey çok güzeldi tuttu hamile kaldım delirdi eşim öyle güzel davranıyoki görseniz çok gerçekçiydi odasını beşigini duvarlarını bile boyadıgımı gördüm tüm hayallerimi gerçekleştiriyodum otobüste yer veriyolar düşünü o kadar film gb gerçek gb gördüm karnım kocaman oldu doktorda nst ye bile giriyorum güpp güpp sesleri hayla kulagımda cinsiyetini göremedim ama erkek gb sanki mavi beyazdı eşyaları
sonraaatuvalete gidiyorum ama nasıl kan geliyo şarıl şarıl korkuyorum hemen cıkıyorum tuvaletten ama akıyo hayla kan ağlıyorum çok kötü ağlıyorummm
sonra elimi zatıyorum kan dursun diye tutmaya çalışıyorum bi elimi uzatıyorum kolu geliyo bi elimi uzatıyorum bacagı elimdeparça parça ağlıyorum ağlıyorum
çok kötüydü sabaha kadar ağladım eşim uyandırdı saat 2de ağlıyomuşum kalktım içim çok kötü oldu ağla ağla
olsa bile kucama alana kadar inanamıcam ve tarih yaklaştıkça korkum artıyo çok üzgünüm
günaydın kızlar.... ayy yoğunum yaa mesajlarınızı hep okuyorum ama cevap yazamıyorum hakkınızı helal edin...
Ayfercim saol merak ettiğin, düşündüğün için canım arkadaşım benim...
dün doktora gittim muaynemi oldum :) hemoroit + fissğr yani çatlak ameliyatı olmam gerekiyormuş.
haftaya alabilirim dedi ama ben haftaya olamam 7-20 arası olabilirim 10 gün raporlu olacakmışım çünkü anca izin alabilirim o arada adetliyim malum 10 gün sürüyor nasıl olur bilmiyorum. cumartesi tekrar gidicem hastaneye anestezi doktoruyla görüşücem, tahlil sonuçlarına göre ameliyata engel varmı bakacak...
birde 1 gece hastanede yatacakmışım, yatmasam olmaz mı dedim. Riski var yatmalısın dedi. öyleyse yatıcam yani napalım. Kızımda bir gececik annesiz kalıversin. Allah daha beterlerinden korusunda olsunda böyle ayrılıklar olsun...
geçenlerde yan komşumu gördüm. "2 gecedir rüyamda seni görüyorum, Kızı mı hasta acaba dedim" dedi...
salak yaa yorduğu şeye bak.... Sonuç kızım dün akşam hastaydı. Gece 3,30 da uyandı 1 saat ağladı
burnu tıkalı öksürüyor, ablam bugün sağlık ocağına götürcek((
allah analı babalı büyütsün inşallah ama görümceme gidicez ya kemiklerim birbirine giriyor:)
slm kızlar eşime bile anlatmadım çok ısrar etti ama anlatmadım....çok kötü bi rüya gördüm rüya denmez kavus sanırım bu
rüyamda tüp bebegi yaptık herşey çok güzeldi tuttu hamile kaldım delirdi eşim öyle güzel davranıyoki görseniz çok gerçekçiydi odasını beşigini duvarlarını bile boyadıgımı gördüm tüm hayallerimi gerçekleştiriyodum otobüste yer veriyolar düşünü o kadar film gb gerçek gb gördüm karnım kocaman oldu doktorda nst ye bile giriyorum güpp güpp sesleri hayla kulagımda cinsiyetini göremedim ama erkek gb sanki mavi beyazdı eşyaları
sonraaatuvalete gidiyorum ama nasıl kan geliyo şarıl şarıl korkuyorum hemen cıkıyorum tuvaletten ama akıyo hayla kan ağlıyorum çok kötü ağlıyorummm
sonra elimi zatıyorum kan dursun diye tutmaya çalışıyorum bi elimi uzatıyorum kolu geliyo bi elimi uzatıyorum bacagı elimdeparça parça ağlıyorum ağlıyorum
çok kötüydü sabaha kadar ağladım eşim uyandırdı saat 2de ağlıyomuşum kalktım içim çok kötü oldu ağla ağla
olsa bile kucama alana kadar inanamıcam ve tarih yaklaştıkça korkum artıyo çok üzgünüm
günaydın kızlar.... ayy yoğunum yaa mesajlarınızı hep okuyorum ama cevap yazamıyorum hakkınızı helal edin...
Ayfercim saol merak ettiğin, düşündüğün için canım arkadaşım benim...
dün doktora gittim muaynemi oldum :) hemoroit + fissğr yani çatlak ameliyatı olmam gerekiyormuş.
haftaya alabilirim dedi ama ben haftaya olamam 7-20 arası olabilirim 10 gün raporlu olacakmışım çünkü anca izin alabilirim o arada adetliyim malum 10 gün sürüyor nasıl olur bilmiyorum. cumartesi tekrar gidicem hastaneye anestezi doktoruyla görüşücem, tahlil sonuçlarına göre ameliyata engel varmı bakacak...
birde 1 gece hastanede yatacakmışım, yatmasam olmaz mı dedim. Riski var yatmalısın dedi. öyleyse yatıcam yani napalım. Kızımda bir gececik annesiz kalıversin. Allah daha beterlerinden korusunda olsunda böyle ayrılıklar olsun...
canım bu rüyaları hamileyken de çok göreceksin emin ol. Bende öyleydim çünkü. Hem kan rüyayı bozar derler o rüya çıkmayacak yani.
Ayrıca kucağına aldıktan sonra da o bebeğin senin olacağı garantisi hiç yok ki, aynı şey bizim evlatlarımız içinde geçerli. Allah acısını, acılarını göstermesin.
Üzülme artık iyi düşün, yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin az pozitif ol. Rüyada görsen ayrıca kimseye anlatma, neye yorulursa o çıkar, sende düşünme hatta rüyanı, sabah kalkar kalkmaz çeşmeyi aç ona anlat. Allaha dua et kötü rüyam bu su gibi aksın gerçek olmasın de.
geçenlerde yan komşumu gördüm. "2 gecedir rüyamda seni görüyorum, Kızı mı hasta acaba dedim" dedi...
salak yaa yorduğu şeye bak.... Sonuç kızım dün akşam hastaydı. Gece 3,30 da uyandı 1 saat ağladı
burnu tıkalı öksürüyor, ablam bugün sağlık ocağına götürcek((
Sizde katılmaya çalışın canımİnşallh bundan sonraki buluşmalarda sizde olursunuz Ablan içinde Allah yardımcısı olsun.İnşallah kendi bebeğin kavuşur canım Allah aratmasın.Yaşı çok geçtiyse bebek alıp ona baksın oda çok büyük sevaptır.Allah kendine versin inşallah
Sağol canımÖyle düşünmeye çalışacağım işe başlasaydım martta hayırlısıyla kafam dağılırdı.Yazada var ondan biraz stres yaptım.Aminn canım Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Ahilla canımAllah ablana çok çok sabır versin. Ablanın durumunu tahmin edemiyorum, düşünmek bile istemiyorken ben o acısını yaşamış. Rabbim tekrar nasip etti bir kız onun sevgisiyle acısı biraz olsun közlenir inşallah...
çok merak ettim canım neden vefat etti. Fotolarını gördüm bu arada kara kaş kara göz. Gerçekten çok güzelmiş...
MERHABA HOŞ GELDİN KIZIN KAÇ YAŞINDA :)
Allah kısa zamanda evlat nasip etsin inş.
sende kist mi var, yara mı anlamadım çünkü yara yakılır yada dondurulur kist yakılmaz ki.
birde kist 5 mm çok küçük :44: acaba 50 mm mi(yani 5 cm)
rabbim daha fazla sınamadan isteğinize kavuşturur inşallah
ister istemez moral bozukluğu yaşaman normal
inşallah bütün sııntıların geçecek canım
olumlu düşün...
hayır olsun canım.
tekrar geçmiş olsun.telefondada konuştuk ama ankara olayına açıklık getiremedim canım
annemin çalıştığı yerdede baktığı çocuğun amcası olmuş
net bir bilgi alamadım o yüzden...
gözünaydın şekerim
allah analı babalı büyütsün.
hey Allahım ya sulu göz seni...kan rüyayı bozar akıllım kötü bişi olmayacak işte :)
kuzum çok ama çok geçmiş olsun.Allah en kısa zamanda şifanı versin inşaallah.bi geceyi de babacıkla koyun koyuna geçirir şevval,hem babasıyla uyumak teyzeyle uyumaktan daha tatlı gelecektir ona
ya ağzımda ne kadar söz varsa hepsini almışsın.al senin olsun işte
kızma kadına yaa,belki de rüyasında kızını hasta gördü diye öyle yordu ne bileyim.onun da kendine göre bi nedeni vardır da sana öyle açık açık demeyeymiş iyimiş...
katılmaya çalışıyoruz da cts benim için çok ters...hele de şimdi...salak elemanımız işi bıraktı.kaldık koca dükkanda 2 kişi...offffffff oooooooooooooofffffffffffff Allaha çok şükür ki otomatik makineler var,yoksa hangi birine yetişcez :S
hepimiz çok özledik ervayı ama en çok da annesi özlemiştir.ben teyzeyken yılda 1 haftayı beraber geçirirken böyle özledim yandım ablamı tahmin edemiyorum.
ramazan ayının 15. günü çocuklarla içerde oynuyor ablam.abisine siz oynayın ben çorbaya bakıp gelcem diyor.daha kapıdan çıkmadan abisi bağırıyor:anneeeeeeee koş kardeşim düştü diye.ablam bi dönüyor ki cam açık şokta cama koşuyor.kız yerde kanlar içinde ağlıyor.üçüncü kattan asfalt yola düşüyor.alıp hastaneye kucağında yetiştiriyor.ki ablam kan görse bayılır.doktorlar ilgileniyorlar.gece 12 gibi babamı arayıp durumunu sorduk.ameliyata aldılar yaşayacak dedi.içimdeki sevinci anlatamam.bir saate çıkar demişler ameliyattan.yarım saat geçmedi tekrar aradım.ervayı kaybettik dedi ağlayarak olduğum yere çöktüm.tüm kemikleri kırılmış yavrucağızın,ciğeri de patlamış.ölüm sebebi de beyin kanaması.geç farkedilmiş,ameliyatta...ablam var ya,o yaz sıcaklarında ne bi kapı açtı ne bi cam açtı ki çocuklara bişi olmasın.hala şokta...o cam nasıl açıldı diye.komşular bile camdan düşmesine inanmıyorlar.kızımız da oturduğu yerde oyuncaklarıyla oynayan bi kız.öyle oraya saldırayım buraya atlayayım gibi huyları yok.resimlerde gördüğünüz işte ya salıncağında hayvancıklarıyla oynardı ya da dans ederdi.nasıl oldu nasıl???herkes nazar dedi.zaten mezarlıkların yüzde doksanı nazardan çatlayanlardan oluşurmuş.ama alıcı çağırmış ne olsa bahane...en acı yanı da bizimkinden bi yaş büyük bi çocuk ablamların iki ev ötesinde 7. kattan aynı asfalt yola düşüyor ve burnu bile kanamıyor...ablamdan gizlediler bunu kendini suçlu hissetmesin diye.zavallı aklını yitirdi resmen.biri es kaza yanında erva dese bayılıyor hala.sesi bile eskisi gibi değil...hayatının tüm neşesi kaçtı resmen.çok üzülüyorum onun bu hallerine.
kızı olacağını haber verdiğindeki sesini duymanız lazımdı nasıl seviniyor.ilk kez ağlamadan ervadan bahsetti.onun yerini alamaz ama acısını hafifletecek benim yavrum dedi.dua edin sabrını tazelesin rabbim.
evet canım 5 mmlik kist, çok küçük, zaten doktorum bişi demedi belkide müdahale etmeyecekbilmiyorum bakalım bugün 4 15te randevum var söyler..kızım 4buçuk yaşında canım,amin inşallah en kısa zamanda hepimize nasip eder.. 1 seneye kadar kalmayabilir hiç endişe etme dedi ama biz sabırsız anneler hemen oluversin istiyoruz..
hepimiz çok özledik ervayı ama en çok da annesi özlemiştir.ben teyzeyken yılda 1 haftayı beraber geçirirken böyle özledim yandım ablamı tahmin edemiyorum.
ramazan ayının 15. günü çocuklarla içerde oynuyor ablam.abisine siz oynayın ben çorbaya bakıp gelcem diyor.daha kapıdan çıkmadan abisi bağırıyor:anneeeeeeee koş kardeşim düştü diye.ablam bi dönüyor ki cam açık şokta cama koşuyor.kız yerde kanlar içinde ağlıyor.üçüncü kattan asfalt yola düşüyor.alıp hastaneye kucağında yetiştiriyor.ki ablam kan görse bayılır.doktorlar ilgileniyorlar.gece 12 gibi babamı arayıp durumunu sorduk.ameliyata aldılar yaşayacak dedi.içimdeki sevinci anlatamam.bir saate çıkar demişler ameliyattan.yarım saat geçmedi tekrar aradım.ervayı kaybettik dedi ağlayarak olduğum yere çöktüm.tüm kemikleri kırılmış yavrucağızın,ciğeri de patlamış.ölüm sebebi de beyin kanaması.geç farkedilmiş,ameliyatta...ablam var ya,o yaz sıcaklarında ne bi kapı açtı ne bi cam açtı ki çocuklara bişi olmasın.hala şokta...o cam nasıl açıldı diye.komşular bile camdan düşmesine inanmıyorlar.kızımız da oturduğu yerde oyuncaklarıyla oynayan bi kız.öyle oraya saldırayım buraya atlayayım gibi huyları yok.resimlerde gördüğünüz işte ya salıncağında hayvancıklarıyla oynardı ya da dans ederdi.nasıl oldu nasıl???herkes nazar dedi.zaten mezarlıkların yüzde doksanı nazardan çatlayanlardan oluşurmuş.ama alıcı çağırmış ne olsa bahane...en acı yanı da bizimkinden bi yaş büyük bi çocuk ablamların iki ev ötesinde 7. kattan aynı asfalt yola düşüyor ve burnu bile kanamıyor...ablamdan gizlediler bunu kendini suçlu hissetmesin diye.zavallı aklını yitirdi resmen.biri es kaza yanında erva dese bayılıyor hala.sesi bile eskisi gibi değil...hayatının tüm neşesi kaçtı resmen.çok üzülüyorum onun bu hallerine.
kızı olacağını haber verdiğindeki sesini duymanız lazımdı nasıl seviniyor.ilk kez ağlamadan ervadan bahsetti.onun yerini alamaz ama acısını hafifletecek benim yavrum dedi.dua edin sabrını tazelesin rabbim.
saol canım :) ben öğrendim onu, orada bir doktor varmış adı Mevlütmüş :) o ameliyat ediyormuş ve çabucak iyileştiriyormuş :))
bu gün müdürümle kOnuştum oda Ankaraya git dedi... Müdürüm erkek utanarak söylemek zorundayım dedimneden utanıyorsun ne var ki bunda bende oldum fissür ameliyatı, çektiğine değmez işlerini hallet git ol dedi. Allah razı olsun :)
:
ayy canım çok üzüldüm
rabbim evlatla siınamasın kimseyi
ama olcakla ölceğe çare yok işte
allahım doğacak olan bebeğe hayırlı uzun ömürler yazsın
aaa öğrenmeişsin hemencecik
bravo vallahi
bu arada ne iyi müdürün varmış öle
allah bozmasın :)
ay çok halsizim ya hep yatıp uyuyasım var
annem çağırdı bugün yunanistandan akrabalar gelmişte,
ay nasıl gidicem ya çok uykum var
sigaram bitti almaya bile gidemiyorum üşengeçliğimden..
neyse kahve yapim kendime belki uykum açılır
arda varken de uyumak ne mümkün
tünaydınlarr kızlar...benide aranıza kabul ettğiniz için çok teşekkürler çok eski üyelerdenim aslında ama fazla aktif değilim sanırsam o yüzden beni tanımıyorsunuz ama artık kesintisiz buradayım inşallah...kızımda büyüdü artık bana zararı yok ve 2.çalışmalar başladı inşşşşşşşşşsallahh çok beklemem hazirandan beri istiyoruz ama sonuç yok henüz..bugün doktor randevum var aşada 5 mmlik kist çıktı rahim ağzında,smear testi yapacak bugün sonra bakacak bakalım yakarmı alırmı hiç bilmiyorum ilk defa başıma geliyor çünkü,29 yaşında kız annesiyim efendim bebiş bekleyen tüüümm bacılarıma Rabbim tezzz zamanda çocuk nasip etsin banadaa inşşşşşşşşallahh
saol canım :) ben öğrendim onu, orada bir doktor varmış adı Mevlütmüş :) o ameliyat ediyormuş ve çabucak iyileştiriyormuş :))
bu gün müdürümle kOnuştum oda Ankaraya git dedi... Müdürüm erkek utanarak söylemek zorundayım dedimneden utanıyorsun ne var ki bunda bende oldum fissür ameliyatı, çektiğine değmez işlerini hallet git ol dedi. Allah razı olsun :)
Çok teşekkür ederim canım hatırlatmak istemezdim ama inan dayanamadım. cumartesi gecesi eşimle baktık Ervanın fotolarına dedim bebek vefat etmiş oda çok üzüldü neden vefat etmiş acaba yavrucak dedi(
Seninde dediğin gibi Yaradan çağırmışkim engel olabilirki Allah ablana melek annesi olmayı uygun görmüş üzülsede sabretmesini bilmiş ablacığın. ahhh Allah korusun yarabbim... Doğacak olanı Rabbim korusun sağlık versin...
ayy canım çok üzüldüm
rabbim evlatla siınamasın kimseyi
ama olcakla ölceğe çare yok işte
allahım doğacak olan bebeğe hayırlı uzun ömürler yazsın
Evet canım Allah razı olsun... Daha g. müdürüme söylemedim iş arkadaşıma birde müdürüme söyledim kesinleşince g. müdüre dicem dedim.
iş arkadaşımda erkek sabah gelir gelmez söyledim, dedim artık abi kardeş gibiyiz yıllardır .... bey dedimutanarak söylemek zordundayım dedim.çok detaya inmeden ameliyat şartmış ben de istiyorum rahatsızım zaten, 10 gün gelemiycem bi sakınca olurmu senin açından idare edermisin dedim. sen tedavine bak. Ne zordur kimbilir dedi
kendine dikkat ediver hasta falan olma!!!
allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.
sağolun canlarım benim.çok zor günlerdi atlattım gibi bişi.ama ablam daha tamamen atlatmadı.inşaallah zeylini kucağımıza alınca tamamen atlatacağız :) darısı biz olmayanların başına :)
iş ortamın iyi maşallah Rabbim fesat kullarından korusun.sana da tekrar çok geçmiş olsun.
inşallah canım inan çok sevindim Zeyline :)
teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?