kızlar akşam toplantı avrdı öfgretmen toplantısı hanihava yapıp protesto etcektim ya tırttım ben yahu bişi yapmadım
anca ötüyorum icrat yok yani
sonra serviste eve giderken kızalr yarın buluşalım dedi kimde kimde derken ihale bana kaldı iyimigeldigimden beri temizlik yapıyorum ne yapcamıda bilmiyorum cok fenayım cokkkkkkkkkkkk kendime roket takmalıyım yetişemiyorum dünyanın hızına
ayfer hanım hazıra gidip yedin yemeğini geldin
ohhh miss gibi ne güzel değil mi:)
hahaay sen benden farklısın sanki yedin hamburgeri konuşma:))))
Kızlar nasılsınızözledim hepinizi ama giremedim kusuruma bakmayın Maşallah sayfalarıda oku oku bitmiyor
Sevcan nasıl oldun canım.Biraz daha iyisindir inşallh.Ameliyat olayınıda çekinme sağlığın içinŞevval nasıl oldu?İyileştimi:18:
Semihacığım dün aradığın için teşekkür ederim canımBerraya maşallah ellerine sağlık.Desene annesi gibi olucak
Kaderim sen nasılsın gezme durumları nasıl canım
Haksever kendini çok yorma canım maşallahın varAma o kadarda yıpratma kendini hayırlısı olsun.Tedavin ne durumda canım
Karabuk oğlun nasıl oldu iyisinizdir umarım
Ahilla canım geçende sana yanlış yazmışım özür dilerimSonradan kafama dank etti Ablanın 2. bebeği olucaktı ben yok diye düşündüm bir anda.Allah hayırlı etsin canım.Sağlıklı hayırlı ömrü olsun.
Diğer arkadaşlar nasılsınız ne var yok?
Az önce Bebek aradı hepinize selamı var
Dün eşimle carfeourdaydım.Semihacığım merak etmiş aradı sağolsunBugünlerde üzerimde bir kırgınlık var havalarda kapalı yağmur yağar yine birazdan Görüşürüz kızlar öpüyorum hepinizi
Canım bu arada benim hakkımda çok bir şey bilmiyormuşsun.Kısaca tanıtayım kendimi
30 yaşında evli,bursalı,henüz çocuğu olmayan,3 yıllık evli.Mudanyada oturan bir arkadaşınımMartta nasip olursa çocuk bakımı işinde çalışacağım hayırlısı olsun bakalım. Facem yok açabilirim yakında eşim tamam derse
selam kızlarrrbugün bursa çok puslu dışarda gezme havası yok ama alışveriş merkezlerine akın edebiliriz kociş gelsede bi ıkea yapsak çok sıkıldım yahuu evde...kızımla kelaoğlan izliyoruz evet kiste müdahale yok çok şükür zararsız bişi dedi,boşu boşuna stres yapmışım yahuuu önümüzdeki ay çalışmalara devam inşşş..
selam kızlarrrbugün bursa çok puslu dışarda gezme havası yok ama alışveriş merkezlerine akın edebiliriz kociş gelsede bi ıkea yapsak çok sıkıldım yahuu evde...kızımla kelaoğlan izliyoruz evet kiste müdahale yok çok şükür zararsız bişi dedi,boşu boşuna stres yapmışım yahuuu önümüzdeki ay çalışmalara devam inşşş..
ayy bana ikea dime ben bi kere girdim rabbim bida düşürmesin hem bana hitap eden bişi yok hemde insana zorla bütün marketi gezdiriyolar iğrenç bi düzeni varbide biz acken girmiştik bi bakalim çıkalım dedik tam 1bucuk saatte zor cıktık hiçbişeye bakmadık bide yolu bulana kadar eşim cıldırmıştı en son kasalardakilere cattı allah belasını versin bu sistemi kim bulduysa bütün sülalesini saydım 1bucuk saatte dedi açken benim kocam benim kocam değilde
bende bursadayımm
A.s kızınla evdeydin demek olsun oda güzelselam kızlarrrbugün bursa çok puslu dışarda gezme havası yok ama alışveriş merkezlerine akın edebiliriz kociş gelsede bi ıkea yapsak çok sıkıldım yahuu evde...kızımla kelaoğlan izliyoruz evet kiste müdahale yok çok şükür zararsız bişi dedi,boşu boşuna stres yapmışım yahuuu önümüzdeki ay çalışmalara devam inşşş..
Rica ederim canımçok sağol canım iyi dileklerin için :)
Yani kısada olsa tanıdın artık benievet artık daha çok şey biliyorum senle ilgili
çocuk bakımı işi derken çalışan ailelerin çocuklarına evde mi bakacaksın yoksa yanlış mı anladım.her şeyin herkes için hayırlısını versin rabbim.
hadi bakalım geçmiş olsun
Benim eşimde açken sinirli olur baya bir.Boşuna dememişler erkeğin kalbine giden yol midesinden geçermişayy bana ikea dime ben bi kere girdim rabbim bida düşürmesin hem bana hitap eden bişi yok hemde insana zorla bütün marketi gezdiriyolar iğrenç bi düzeni varbide biz acken girmiştik bi bakalim çıkalım dedik tam 1bucuk saatte zor cıktık hiçbişeye bakmadık bide yolu bulana kadar eşim cıldırmıştı en son kasalardakilere cattı allah belasını versin bu sistemi kim bulduysa bütün sülalesini saydım 1bucuk saatte dedi açken benim kocam benim kocam değilde
bende bursadayımm
.Bursa osmangazıde oturuyorumm ..
.20 yasındayımm
.1 senelık evlıyımm
.bebek ıstıyoruzz ALLAHn ıznıylee
.Çocuk gelişimi okudmm ama çalışmıyormm ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?