Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

sen herşeye yetişirsin jetgil hakseverim:)

ayfer hanım hazıra gidip yedin yemeğini geldin
ohhh miss gibi ne güzel değil mi:)

ya bi giremiyorum ki....bir sürü şey yazmışsınız hepsine de söyleyecek söz var da o zaman alıntı yapmaya kalksam 2 3 sayfa sadece benim msjım olacak al sana bugün de kimse yok.baharcım nasılsın ne var ne yok? seninle ilgili bi tek mudanyadan olduğunu biliyorum.

Kızlar nasılsınız özledim hepinizi ama giremedim kusuruma bakmayınMaşallah sayfalarıda oku oku bitmiyor
Sevcan nasıl oldun canım.Biraz daha iyisindir inşallh.Ameliyat olayınıda çekinme sağlığın içinŞevval nasıl oldu?İyileştimi:18:
Semihacığım dün aradığın için teşekkür ederim canımBerraya maşallah ellerine sağlık.Desene annesi gibi olucak
Kaderim sen nasılsın gezme durumları nasıl canım
Haksever kendini çok yorma canım maşallahın varAma o kadarda yıpratma kendini hayırlısı olsun.Tedavin ne durumda canım
Karabuk oğlun nasıl oldu iyisinizdir umarım
Ahilla canım geçende sana yanlış yazmışım özür dilerimSonradan kafama dank ettiAblanın 2. bebeği olucaktı ben yok diye düşündüm bir anda.Allah hayırlı etsin canım.Sağlıklı hayırlı ömrü olsun.
Diğer arkadaşlar nasılsınız ne var yok?
Az önce Bebek aradı hepinize selamı var
Dün eşimle carfeourdaydım.Semihacığım merak etmiş aradı sağolsunBugünlerde üzerimde bir kırgınlık var havalarda kapalı yağmur yağar yine birazdanGörüşürüz kızlar öpüyorum hepinizi

Canım bu arada benim hakkımda çok bir şey bilmiyormuşsun.Kısaca tanıtayım kendimi
30 yaşında evli,bursalı,henüz çocuğu olmayan,3 yıllık evli.Mudanyada oturan bir arkadaşınımMartta nasip olursa çocuk bakımı işinde çalışacağım hayırlısı olsun bakalım.Facem yok açabilirim yakında eşim tamam derse

Bu arada Sevcancığım Şevvale oda yapacakmışsın ne güzel olur şimdi orayı hazırlamak.Pek bir sevinir küçük hanımGüle güle kullansın annesi
Dün Candan ablayla da konuştum bu arada hastanedeymiş.Sağolsun iyilik etmeyi seviyor.Allah kendisininde gönlünce versin.Görüşürüz kızlar öptüm hepinizi

selam kızlarrrbugün bursa çok puslu dışarda gezme havası yok ama alışveriş merkezlerine akın edebiliriz kociş gelsede bi ıkea yapsakçok sıkıldım yahuu evde...kızımla kelaoğlan izliyoruz evet kiste müdahale yok çok şükür zararsız bişi dedi,boşu boşuna stres yapmışım yahuuuönümüzdeki ay çalışmalara devam inşşş..

çok sağol canım iyi dileklerin için :)

evet artık daha çok şey biliyorum senle ilgili
çocuk bakımı işi derken çalışan ailelerin çocuklarına evde mi bakacaksın yoksa yanlış mı anladım.her şeyin herkes için hayırlısını versin rabbim.

hadi bakalım geçmiş olsun

ayy bana ikea dime ben bi kere girdim rabbim bida düşürmesin hem bana hitap eden bişi yok hemde insana zorla bütün marketi gezdiriyolar iğrenç bi düzeni varbide biz acken girmiştik bi bakalim çıkalım dedik tam 1bucuk saatte zor cıktık hiçbişeye bakmadık bide yolu bulana kadareşim cıldırmıştı en son kasalardakilere cattı allah belasını versin bu sistemi kim bulduysa bütün sülalesini saydım 1bucuk saatte dediaçken benim kocam benim kocam değilde

Niye sen kocana sneakers almiyor musun ya bu arada bu kadar sacma bi cikolata adi olmaz sneakers ingilizceede spir ayakkkabi demek.bi turlu sevemedim sanirim bu sebepten dolayi

bende bursadayımm

Hosgeldin aramiza.nrresindensin bursanin? kisaca tanitir misin kendini

A.s kızınla evdeydin demek olsun oda güzel
çok sağol canım iyi dileklerin için :)
Rica ederim canım
Yani kısada olsa tanıdın artık beniKarşı tarafın evinde bakacağımAminn inşallah
Benim eşimde açken sinirli olur baya bir.Boşuna dememişler erkeğin kalbine giden yol midesinden geçermiş:18:
bende bursadayımm

Hoşgeldin aramıza tanıtırmısın kendini

.Bursa osmangazıde oturuyorumm ..
.20 yasındayımm
.1 senelık evlıyımm
.bebek ıstıyoruzz ALLAHn ıznıylee
.Çocuk gelişimi okudmm ama çalışmıyormm ...

.Bursa osmangazıde oturuyorumm ..
.20 yasındayımm
.1 senelık evlıyımm
.bebek ıstıyoruzz ALLAHn ıznıylee
.Çocuk gelişimi okudmm ama çalışmıyormm ...

Allah mesut etsin daha çok gençsin ne güzelHayırlısı olsun hakkınızda inşallahYaşın daha çok genç olur inşllh.Bende mudanyada yaşıyorum 3 yıllık evli henüz bebek yok,martta kısmetse çocuk bakımı işinde çalışacağım kısmet nasip

uyumayan hatunlar varmııı..kızım ve kociş çoktan uyudu laptop bana kaldıfilm izleyeyim dedim bu saatte korku filmi iyi gideer amaa sonradan yuusuuuf yusuuf yaparım diyede korkuyorumuykum gelmezse film bakıcam,sizler nasılsınız hanımlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…