Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

aminn cnmm cok saoll inşallah yeni işn hayırlı ugurlu bol kazanclı olur tatlm

Yani kısada olsa tanıdın artık beniKarşı tarafın evinde bakacağımAminn inşallah

anladım canım.Allah kolaylık versin umarım huzurlu mutlu sakin söz dinler bi çocuktur.huysuz çocuğa bakması çok zor.bizim bi akrabanın kızı çok huysuzdu anne baba çalışıodu bakıcı kadın gelince çocuk o geliyor diye ailesi gidiyor sanıyordu kadına vermediği rahatsızlık kalmıordu.bi gün evlerine gittim.kapı açıldı göğsüme bi terlik...bizim huysuz kadıncağızı terlikle kovalıyormuş meğerse.anne va babasının çalıştığı için gittiğini anlatınca çocuk azcık durulmuştu.Rabbim sana sabır çocuğa da usluluk versin inşaallah.

.Bursa osmangazıde oturuyorumm ..
.20 yasındayımm
.1 senelık evlıyımm
.bebek ıstıyoruzz ALLAHn ıznıylee
.Çocuk gelişimi okudmm ama çalışmıyormm ...

maşaallah canım yaşın daha çok genç olur inşaallah bebeğin de.eğitimini aldığın bölüm de iyiymiş :)

canım demek ki o saattte hepimizin bi yerinde pireler uçuşuyormuş
baksana kimseden ses çıkmamış

Bursa İznikli Varmı arkadaşlar aranızda

ben iznikte öğretmenlik yapmıştım,merkezde bi dershanede.

eşini ikna et canım seninki anlayışlı açar hemencükkk:))
keloğlanın tüm masallarını ezberledim ardacık sağolsunn
yorgunluk cigaramı içeyim:44:
iç anam iç bak bende yaktım aha şincikk

kızlar eşim inegöle paintballa gitti arkadaşalrıyla birazdan gelir hazırlan dedi çıkıcaz biryerlere size bir bakim dedim..
pazar havada güzel kimse olmaz tabikiside

ya benim unuttuğum bir konu var cumartesiyle ilgili şincik kızlar benim oğlanın her cumartesi kursu oluyor 10a başlıyor 2de bitiyor bazende10:30 başlayıp
2:30da bitiyor bu durumda ben nasıl gelicem cumartesi sizlere(
2de okuldan alsam eve gelmem 2:20 olur giyinip hazırlansam semihaya gitmeye kalksam 3te semihadayım offf ya benim işim çok zor gün yapalım diyende bendim:18:
dün kurstan alınca kafama dank etti:18::18:
neyse 100:de 90 ben gelemicem yada oğlumu kursa göndermicemtabiki şaka öğretmenler ve eşim topa tutar beni en önemlisi bende bunu istemem..kendi gezmem için oğlumu kursatn alamamneyse sağlık olsun yapacak pek bişeyim yok(

musmutlu pazarlar sizlere bol bol gezelim kzılar bugü hava çokkkkkkkkk güzell eşim plan yap nereye gidelim dedi ama ben bilmiyorumm
çocuklara sordum talha gokart diyor arda trne bincem anotoyyum anotoyyum diyor:)))
anatoliuma gidecez herlade büyük ihtimal neyse bakalım kocam plan yapmazsa gelene kadar:))
öptüm sizii

ne kadar güzel...bakıyorum da herkes eşiyle mutlu mesut.hani evlenince eşler sıkılır mı birbirinden diye çok düşünüyordum ama maşallah sayenizde o korkum geçti :))

he bi de evet ayfer hava süper mükemmel bi pazar tam gezmelik...ama biz yine dükkandayız bu sene son borçlar nasipse ve de düğün var diye her pazar çalışmak zorunda kaldığımızı gördük dün.üzüldüm ama napalım bari benim yerime de bu pazarın keyfini çıkarın hepiniz.

öptüm hepinizi kocaman

.Bursa osmangazıde oturuyorumm ..
.20 yasındayımm
.1 senelık evlıyımm
.bebek ıstıyoruzz ALLAHn ıznıylee
.Çocuk gelişimi okudmm ama çalışmıyormm ...

Hosgeldin canim bende osmangazideyim yeni evliymissin yasinda kucukmus bune acele bebis icin neyse hayirlisiyla nasib etsin rabbm

Slm kizlar 3 gundur annemler bendeydi hic bakamadim size nevar neyok ahillacim pazarlari calisiyoruum diye uzulme dugununuzu dusun hedefinize ulastiktan sonra ohh dersin....

Baharcim buaksam mudanyaya gittik esimle eltimler feribotla gelcekkti istbuldaan onlari almaya ilk koru park yaptik ordanda mudanyaya gectik bir saat erken gittik biraz dolasalim diye arabadan indigim gibi deniz kokusu geldi burnuma cok guzel biryer deniziz cok sevdigimdenmi bilmiyorum ama cok sevdim dolasirken acaba baharlarin evinin yakinindani geciyoz diye bile dusundum esime dedimki buraya tasinalim cok guzel burasi oda delirmisim gibi bakti imkansiz bakisimiydi anlamadim

Bende genelde geceleri bir bakarim ama kimsecikler olmuyo sende benim gibi gece kusumusun
Bende bazen kocisi. Uyutup kaciyorum yakaliycak diyede tirsiyorum kendisi uyudumu herkes uyuycak oyle bir prensibi varda kendilerinin benden ayri asla gitmez yatmaya bende bazen uyudugundan emin oldugumda firrr pcye

Korku filmine gelince bende cok severim ama yinede yanlizken tavsiye etmem ustelik bide gece yarisiysa

Hosgeldin canim bende osmangazideyim yeni evliymissin yasinda kucukmus bune acele bebis icin neyse hayirlisiyla nasib etsin rabbm

yok cnmm ya Allah herkese nasip
etsin insallah bana da ben cok istiyorum yasim sorun degil kendime guveniyormm tabiki ALLAH nasip kismet ederse...

Eki Görüntüle 639899
sevcancım sana fikir olur diye düşündüm:)

çok teşekkür ederim canım. Güzelmiş, cafcaflıymış, ben bu kadar yapamıcam ama :) sadece kandırmacadan süs püs yapıcam :
bu arada dün uyku setini aldım. Sizle karşılaştıkya :) o saatten sonra gezdik mağazaları :))

Çok teşekkür ederim Baharcım iyiyiz biz...
Bende seni merak ediyordum. Sonuçları almışsınız sanırım. Hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım hiç bir şey imkansız değil unutma...

İnşallah beğenirde uyur odasında :)
Candan ablam birtane, ben onun gibi olamam maşallah enerjisine...

yorgunluk cigaramı içeyim:44:

kız sen sigara içiyormuydun...
İşte bunu hiç beğenmedim.... hemde marta ne kalmış....
Adolf hitler kocan bu işe ne diyor...

Sensiz olmaz ama saat 2 den sonra da o kadar geç olmuyor ki.

Tahmin ettim zaten kesin dedim anatolyuma gidiyor bunlar... ama saat baya geçti soğumuştu hava... Arasaydınya madem kocan yoktu :) takılırdık kocasızlar ablamınkide yoktu... Dün bimden katmer, ayran aldık karadeniz pideden pide :))) o parkta ne tıkındık hatta dikkat ettiysen elimdeki katmeri hala yiyordum çıkış kapısında :))))
acele çıkıyordukta :))) uyku seti bakıcaz diye :)))

Son düzenleme:
kızlar bu arada cumartesi hastaneye gittim... Ameliyat günüm 12 Mart salı Saat 13:00

nedense garip bi cesaret var üzerimde... Sürekli Allah daha beterlerinden korusun diye düşündüğümden olsa gerek....

vallah bilseydim gelirdik parka,afiyet olsun canımm..
evet anatoliuma gittik bizde.
uyku setiniz nasıl?? kaşmirden mi aldınız hani karadeniz pidenin karşısında,,

canım 2de okuldan alıyorum bazen 2:30da çıkıyor 20 dakikada evde olsam giyin çık ooo çok geç olucak
çok düşündüm ama yollarda maf olucam tam oturucam derken kalkıcamm(
of çok zor benim gerçekten nasip değilmiş

kızlar bu arada cumartesi hastaneye gittim... Ameliyat günüm 12 Mart salı Saat 13:00

nedense garip bi cesaret var üzerimde... Sürekli Allah daha beterlerinden korusun diye düşündüğümden olsa gerek....

az kalmış canım ya
bakıyorumda ne heyecan ne korku aferin sana:))
ben 3,buçuk atardım heralde:))
hayırlısıyla atlatırsın inşallah canım..

çok beğendim kızlar bir arkadaşım mail olarak göndermiş.

Bir gün kırlarda gezintiye çıkan bir adam kenara oturduğu otlardan birinin dalında küçük bir kozanın varlığını fark etti. Koza ha açıldı ha açılacak gibiydi.
Adam bunun bir kelebek kozası olduğunu tahmin ediyordu. Böyle bir fırsat bir daha ele geçmez diye düşündü; ve bir kelebeğin dünya yüzü gördüğü ilk dakikalara şahit olmak istedi.
Dakikalar dakikaları kovaladı saatler geçmeye başladı ama henüz kelebeğin küçük bedeni o delikten çıkmadı. Sanki kelebeğin dışarı çıkmak için çaba harcamaktan vazgeçmiş olabileceğini düşündü.
Sanki kelebek elinden gelen her şeyi yapmış da artık yapabileceği bir şey kalmamış gibi geldi ona. Bu yüzden kelebeğe yardımcı olmaya karar verdi: cebindeki küçük çakıyı çıkarıp kozadaki deliği bir cerrah titizliğiyle büyütmeye başladı.
Böylece bir-iki dakika içinde kelebek kolayca dışarı çıkıverdi. Fakat bedeni kuru ve küçücük kanatları buruş buruştu. Adam kelebeği izlemeye devam etti; çünkü kanatlarının her an açılıp genişleyeceğini ve narin bedenini taşıyacak kadar güçleneceğini umuyordu.
Ama bunlardan hiçbiri olmadı. Kelebek hayatının geri kalanını kurumuş bir beden ve buruşmuş kanatlarla yerde sürünerek geçirdi. Ne kadar denese de asla uçamadı.
Adamın bütün iyi niyetine ve yardımseverliğine rağmen anlayamadığı şey kozanın kısıtlayıcılıgının ve buna karşılık kelebeğin daracık bir delikten dışarı çıkmak için gereken çabanın Allah’ın kelebeğin bedenindeki sıvıyı onun kanatlarına göndermek ve bu sayede kozanın kısıtlayıcılığından kurtulduğu anda onun uçmasını sağlamak için seçtiği bir yol olduğuydu.
Bu gerçeği öğrendiğinde hayat boyu unutamayacağı bir şey de öğrenmişti: Bazen hayatta tam olarak ihtiyaç duyduğumuz şey çabalardır. Eğer Allah hayatta herhangi bir çaba olmadan ilerlememize izin verseydi o zaman bir anlamda sakat kalırdık . Olabileceğimiz kadar güçlenemezdik o zaman.
Ve asla uçamazdık..

kız hazırlanıp çıkıp alırsın oğlunu kapıda da bırakırsın kestirip atma zaten yaza denk gelecek geç buluşucaz ayda bir ayarlarsın....

yok canım oradan almadık, orada öyle bir yeri farketmedik bile. bizim mahalledikileri gezdik. sonra eski mahallemize gittik başarana oradan komşudan aldık. ama taç falan almadım taç da vardı orada, ama komşuya güvendik :) 120 tl ye kupon diye bir markanın önünde kocaman kız resmi olan pembe bir uyku seti aldım. Halı ve perde de ayarladım mı? tamamdır.

okumaya değdi

az kalmış canım ya
bakıyorumda ne heyecan ne korku aferin sana:))
ben 3,buçuk atardım heralde:))
hayırlısıyla atlatırsın inşallah canım..

daha varya sanırım ondan bu rahatlık.

oradanda kent meydanına gittik kızımla kart aldım jokerden oyuncaklara bindirdim kızımı....
sabahta ablama verdim kızı yatak odasında uyuyolardı, benimde 20 dakika vaktim oluyor bekliyorum ablamlrda, bizimki uyandı hafta sonu ne yaptıysak a-z ye döktü teyzesine... ben ablam soruyor diyordum ama yok vallahi kendi anlatıyor... annemi hastaneye götürdüm oradan anatolyuma gittik( heryer anatolyum) oyuncakalra bindim.... Annem bana yatak aldı barbili. Ama biiiiiççççüüü alınca yatırcakmış

uygunmuş fiatıda inşallah memnun kalırsın canım..
güle güle kullansın şevvalcik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…