- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
kızını görmek sana moral verir ama kızın açısından iyi olmayabilir
tutamayıp ağlarsan kendini bütün gece şevvalde huzursuz olabilir...
oda var zaten duygusal eşşek :) ninni söylediğimde bile ağlıyor.
ama dün akiam dedim ben hastayım hastanede uyucam bir gece sen babayla evde uyu tamam mı dedim. tamam dedi. Üzüldün mü ben olmucam diye dedim, aaahh üzülmedim anne dedi
Birde babası anneni döveyim mi dediğinde döv diyobi sevinçle, çözemedim ben bu çocuğu :))
kızlarrr baharla konuştumm sesi çok iyi geliyordu..
selamları var size kayınvalidesyle berabermiş o kalıyormuş yanında..
bebeğini hıçıkırık tutmuşş:)))
en kısa zamanda bebeğini görmek istiyorum arabam satılmadan gidelim sevcan:)
aaaa görmedim canım yaa :)
saat 1 de hastanede olucam 3 gibi olmuş olurum sanırım :SSS
kendimdenden nefret ettircemama dua edin kızzz....
dettttttt
bak sen zilliye
az buçuk babacı bu kız galiba:)
erkek olursa birde sünnet derdi olacak amannn sen en iyisi iyi düşün.. :)
erkek olursa birde sünnet derdi olacak amannn sen en iyisi iyi düşün.. :)
Ay ayyyyy :)
edeceğizz canıkomm
ben hala baharın sokundayım sızler onu tanıyan kısıler olarak ne kadarrrn cabuk sındırmısınız
buarada bende bursaya gelmıstım soganlıymıs galıba ısmı
neyse yakın bı zmaanda tekrar geelcegım
cok saskınım hala bahar 2gün küvezde kalmış masallah diyorum allah nazarlardan korusun arkadasımın bebeği 1ay küvezde kaldı 32haftalık doğmuştu ciğer gelişi 35.haftada gelisiyormuş bebeklerin ama ne güzel 15günde doğurdu hamileliğini bilmeden stres yapmadan kolay bi doğum olmuştur sanırım bebek küçük olduğundan cabuk çıkmıştır
bu arada sevcan şimdiden cok geçmiş olsun insallah kolaybişekilde allahın izniyle atlatırsın ameliyat sonrası biraz ağrın olabilir ağrı kesicilerle gececektir kolay değil tabi hiç bi ameliyat hayırlısyla olda kurtul
ayfer hanım neredesiniz kaç gündür?giriyoruz çıkıyoruz bi yinuse bi de ben.sevcancım bugün yoğun sanırım:)
nasıl acaba heyecan varmıki yada korku..
kızlar bu arada bu cumartesi bendesinizz tabi sevcan iyi olursa çarşamba yada perşembe sevcanla tl.konuşurum ona göre kesinleşir..
ama benim arkadaşım güçlüdür çabucak ayağa kalkar:))ve cumartesi gelicem der:))
ahilla,yinuse ve haksever sizide görmek istiyoruz artıkk cumartesi bir yolunu bulup gelirsiniz inşallah..
baharı aradım ama konuşamadım,duymadı tl yada yatıyordur..
en iyisi yarın ararım daha iyi olur..
hayatcım heyecan ne ki Ayyy çok korku sardı. :)
bana dua edin bak eğer canım yanarsa sizden bilirim derim iyi dua etmediniz. Gusül falan alın cenabet olmayınaammmannn ne diyom ben yaa...
İnşallah korktuğum kadar olmaz dün akşama kadar kendimle dalga geçen bana bu sabah ne oldu böyle yaa.... İşlerimde çok yoğun((
yarın bu saaatlerde yandım Allah naraları atan bir ses duyarrsanız benim dualarınızı güçlendirin.....
cok saskınım hala bahar 2gün küvezde kalmış masallah diyorum allah nazarlardan korusun arkadasımın bebeği 1ay küvezde kaldı 32haftalık doğmuştu ciğer gelişi 35.haftada gelisiyormuş bebeklerin ama ne güzel 15günde doğurdu hamileliğini bilmeden stres yapmadan kolay bi doğum olmuştur sanırım bebek küçük olduğundan cabuk çıkmıştır
bu arada sevcan şimdiden cok geçmiş olsun insallah kolaybişekilde allahın izniyle atlatırsın ameliyat sonrası biraz ağrın olabilir ağrı kesicilerle gececektir kolay değil tabi hiç bi ameliyat hayırlısyla olda kurtul
temizlik ustası oldun kız dükkanda
halıların her daim temiz olacak zaten
bide toz alıp bir paspas ohh ohhhh mis olacaksın misss
c.tesi günü bir işim çıkmazsa geleceğim canım.
diğer arkadaşlarlada görüşmek lazım
ne o korktun mu döverim deyince:)
kıvırma ayaklarına dönmüşsün :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?