Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
kızını görmek sana moral verir ama kızın açısından iyi olmayabilir
tutamayıp ağlarsan kendini bütün gece şevvalde huzursuz olabilir...

oda var zaten duygusal eşşek :) ninni söylediğimde bile ağlıyor.
ama dün akiam dedim ben hastayım hastanede uyucam bir gece sen babayla evde uyu tamam mı dedim. tamam dedi. Üzüldün mü ben olmucam diye dedim, aaahh üzülmedim anne dedi
Birde babası anneni döveyim mi dediğinde döv diyo bi sevinçle, çözemedim ben bu çocuğu :))

bak sen zilliye
az buçuk babacı bu kız galiba:)

bende istiyorum vallahi ayağa kalkar kalkmaz gidelim şekerim :))

aaaa görmedim canım yaa :)

saat 1 de hastanede olucam 3 gibi olmuş olurum sanırım :SSS

kendimdenden nefret ettircem ama dua edin kızzz....

Ay ayyyyy :)
edeceğizz canıkomm
ben hala baharın sokundayım sızler onu tanıyan kısıler olarak ne kadarrrn cabuk sındırmısınız
buarada bende bursaya gelmıstım soganlıymıs galıba ısmı
neyse yakın bı zmaanda tekrar geelcegım

cok saskınım hala bahar 2gün küvezde kalmış masallah diyorum allah nazarlardan korusun arkadasımın bebeği 1ay küvezde kaldı 32haftalık doğmuştu ciğer gelişi 35.haftada gelisiyormuş bebeklerin ama ne güzel 15günde doğurdu hamileliğini bilmeden stres yapmadan kolay bi doğum olmuştur sanırım bebek küçük olduğundan cabuk çıkmıştır

bu arada sevcan şimdiden cok geçmiş olsun insallah kolaybişekilde allahın izniyle atlatırsın ameliyat sonrası biraz ağrın olabilir ağrı kesicilerle gececektir kolay değil tabi hiç bi ameliyat hayırlısyla olda kurtul

yinuse ahilla bu cumartesi bende kızlar sevcanda gelecek inşallah,
o olmadan olmaz zati:))
ses verin kızlar gelecekmisiniz banaa

teşekkür ederim canım...
kız şaşırmazmıyız yani kendi adıma hala şoktayım :) bebeği görürsem şoktan çıkıcam herhlade

bu arada geldiğinde görüşücez hee yamuk yok kocanı ne yap et ikna et artık

mucize bu olsa gerek :)

ayfer hanım neredesiniz kaç gündür?giriyoruz çıkıyoruz bi yinuse bi de ben.
beni bu yaz unutun ama nasipse kışın gelcem :))

demek korkuyorsun he al sana o zaman sevcan önce kuytu bir köşeye çekiyoruz veeeeeeee işte geliyor

saol canım hayırlısıyla atlatayım inşallah....

bu arada tombiş bebek daha güzel çıkıyormuş :)) çünkü güçlü olduğu için kendini itebiliyormuş :)
hoş benim minnak kızım normaldi yani 2900 dü bi doğdu akordion gibi ama ebeler sakın ıkınma doktoru bebek bebeğin kafası gözüküyor dediler yani çok tombul değil ama çok kolaydı :)

Allah sanada hayırlı kolay doğumlar nasip etsin.

sevcancım konuyla kel alaka ama birşey soracağım sana
sizin tapu kat irtifaklı mı?

temizlik ustası olduğum doğru da bu çalışma moduyla ne zaman eve gircem de temizlik yapcam??? püffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…