- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
sevcancığım ne kadar izin aldın işyerinden..
sanırım haftaya kadar konuşamıcaz
kızlar pazartesi unutmayalım sevcan için dua edelim saat 2 3 arası..
bende yarın giremeyebilirim şimdiden söylemek istedim..
allahım yardımcın olsun arkadaşım,dualrımız seninle inşallah hiç acı duymadan atlatıcaksın..
Bu arada, minik kızın adı "Nehir".
Adıyla yaşasın, analı babalı büyüsün, bahtı açık olsun inşallah...
Hepinize sevgimle.
neeeee.... anlamadım....
Merhaba canlarım:)Hepinizi çok ama çokk özledim.Ne güzel kaynatmışsınız sayfalar taşmış durmuşÇok isterdim her zamanki gibi gelip yazmayı.Ama eşim bugünlerde internete girmemi istemiyor stres yapıyormuşum Saklıyor laptopu evde:18:Az önce kayınvaldemle birlikte geldiler yemek yemeye geldi eşim bende hazır o yemek yerken kaçamak yapayım dedim.Kızlar benim ne olacağım belli değil.Çok duygusallaştım deminden beri sürekli rüyamda bebek görmeye başladım Dua edinde sağ salim kavuşayım inşallah.Şu günleri atlatalımda prensesimle hepinizin ziyaretine gelicem inşallah.Sağ salim doğsun evimize geldinde bebeğim şerbetimi içmeye gelirsiniz Alıntı yapamıyorum kusuruma bakmayın.Çok takılamıyorum malesef.Sevcancığım ciciler için çok zahmet etmişsin tekrardan teşekkür ederim canım çok sağol İnşallah ameliyatında iyi geçer.Semihacığıma gittim dün ama içeriye giremedim.Akşam olmuştu zaten çarşı dönüşü uğrayım dedim.Bunu sayma zaten şu günleri atlayımda kızımla gelirim inşallh oturmaya teyzesi Hayat canım arabanımı satacaksın benmi yanlış anladım.Hayırlısı olsun hakkında Allah daha iyisini nasip etsin.Bebekciğim seni burada görmek ne güzel internetmi bağlattın canım Hakseverciğim Allah yüzüne baksın canım tez zamanda seninde güzel haberini alırız inşallah.Ebrusen geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve bebeğine Karabuk Ahilla ve diğer arkadaşlar sizler nasılsınız Yeni gelenler olmuş sanırım hoşgeldiniz Kızlar sizleri özlediğim için 5 dk da olsa bir bakayım dedim.İnşallah en kısa sürede görüşürüz.Benim için lütfen dua edin,dualarınızı bekliyorum.Allah'a emanet olun görüşmek üzere hepinizi öpüyorum
yok kız hocalık kim ben kim...cemaatte kalan bi öğrenciydim o zamanlar...ama sonra anlaşamadık bazı kimselerle ve ben ayrıldım.sonra kendi çapımda cemaat oluşturduk öyle sohbet falan yapıp kuran okuyorduk.Bes parmaginda bes marifet arkadasim vaazeligede el atmisin saygilar hocam
hadi bakalım hayırlı ve de geçmiş olsun eşeğin büyüğünü ahırdan çıkarmışsın.Selam hayirli geceler. Sonunda taşındım bursa dayım sevcan ablayı çok merak ediyorum ameliyat olacaktı iyidir insallah çok geçmiş olsun en kısa sürede iyileşir ona bol bol dua ediyorum
sevcan salı günü ameliyat olacak.
Merhaba herkese. Yeni başlayacak olan haftaya Nehir bebeğin haberiyle başlamanız için size de yazayım en iyisi.
Gözünüzaydın hanımlar. Teyze olmuşsunuz...
anladığım kadarıyla baharın bebişi gelmiş :) ismi de çok güzel maşaallah :) Allah analı babalı güzel kaderli nasipli hayırlı bir evlat etsin.
yok kız daha buradayım :)))
ameliyat yarın :)))
ayyy kızlar çok korkuyorum dua edin bugünde çok yoğunum...
aaaaaaa anladım şimdi hemen aradım baharı ama kapalı teli ayyy kıyamam ne çabuk olmuş :)))
Allahım analaı babalı büyüt... Darısı isteyenlerin başına yarabbim...çıkmışlar demek hastaneden...aaaa şok oldum....
canımmm çok sevindim hamile haberineAllah sağlıkla kucağıan almayı nasip etsin.. bizde nasipse tüpe geçicez. genetik sonuçları bekliyoruz..dua et canım inşlh banada nasip olur..öpüyorummm
Allah hayırlısıysa sana da en güzelinden en hayırlısından bi bebecuk versin inşaallah :)
canım Allah razı olsun güzel duan için.inşlhh hayırlısıyla bizde bi görsek ogünleri:))
bi 4444 de sana okuruz :) alıştık artık :)
kızlar görüşürük ben kaçıyorum azcık halı yıkanacak da...
ara ara girerim siz de girin.kendimi terk edilmiş hissediyorum artık
canım Allah razı olsun güzel duan için.inşlhh hayırlısıyla bizde bi görsek ogünleri:))
Allah razı olsun canım...
selam kızlar
haftasonu annemdeydim
bugünde evi .ok götürüyor
temizlik yapıyordum
sevcanı ve baharı arayayım diye bir oturdum
önce pc ye bakayım dedim
aaa bahar doğurmuş bile
ben arayana kadar
ne hızlı çıktı bu cimcime ya
maşallah
rabbim analı babalı büyütsün.
gözü aydın
arıyorum ama denk düşürmek ne mümkün
sürekli meşgul cebi
sevcanım canım sen bugün izinli değilmisin?
rabbim seninde yardımcın olsun
hiç acın sızın ağrın olmadan atlatırsın inşallah
Size bir başka topkteki yazımı alıp kopyaladım aşağıya... Çünkü şimdi kapatmak zorundayım, misafirim gelmek üzere. Bu kadarcık haberdar edeyim, sonrasında zaten siz haberleşirsiniz Bahar'la...
Anne Perşembe günü sancılanmış, gece hastaneye yatmış. Bebek, Cuma günü dünyaya gelmiş. Bu gün akşam üzerine doğru evlerindeydim zaten onlar da hastaneden yeni çıkmışlar.
Çok tatlı çok maşallah. Çene gamzesi var. :) Minicik, tatlı mı tatlı bir kız.
Dedesi kulağına ezanıyla adını koydu, bana da kısmet oldu orada bulunmak. Anne biraz yorgun ve bitkin tabii ki. Bir de dudakları falan çok çatlamış üst dudağında uçuk türü epey çatlakları ve kabarıkları vardı dudaklarında annenin, bunun dışında genel durum itibariyle anne de bebek de çok iyi durumdalar.
Önce Allah'a sonra da bebeğin babaannesine emanet ettiğimde çok iyiydiler ben yanlarından ayrılırken. :)
Hepinize iyi bir hafta diliyorum...
15 günde gelen bebekkBu arada, minik kızın adı "Nehir".
Adıyla yaşasın, analı babalı büyüsün, bahtı açık olsun inşallah...
Hepinize sevgimle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?