Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
iyi akşamlar canım arkadaşlarım :)))
dua eden etmeyen hepinizden Allah razı olsun dua edenden Allah kat kat razı olsun PPP
öpüldünüz beni özleyin, ben yoksam herşey eksik olsun...
canım ne kadarlık izine çıkıyorsun??
valla nolursa olsun benden önce gideceğiniz kesin :)
ohooooooooo bi sürü isim var.
sen önce hamile kal ben anca karar veririm hangisini koyacağıma.
ama AFRA, ASEL, ZEYLİN, TUĞSEM, ERVA favorilerim :))

afra olsun afra güzel:))

iyi akşamlar canım arkadaşlarım :)))
dua eden etmeyen hepinizden Allah razı olsun dua edenden Allah kat kat razı olsun PPP
öpüldünüz beni özleyin, ben yoksam herşey eksik olsun...

canım arkadaşım
allah yardımcın olsun
kolay atlatırsın inşallah...

canım ne kadarlık izine çıkıyorsun??

afra olsun afra güzel:))
anlamı da çok güzel,basılmamış toprak demek :)

10 gün canım.

afralı bişey olmasın sonra... :)
olmaz olmaz.hem kız çocuğu doğarken dermiş;Allahım annem babam beni kapının önüne koymasın ben 3 günde kendimi sevdiririm onlara diye.ayyyyyyyyyyy yirim kız çocuklarını yirim :)

hap içmesem olabilirde hap içiyorum:))
o halde napıyormuşuz;hap içmeyi bırakıyormuşuz :)

sevcancım iyi akşamlar canım öptüm seni..
arıyacam yarın akşam seni inşallah..
bu arada hazır 10 günlük izindeyken bahara gidelim gelmek isteyen diğer arkadaşlarda varsa süper olur..
hem hafta içi ben daha uygunum sende 10 günlük izinde olacaksın:))

şimdiden allah acil şifalar versin canım, hiç anlamadan olsun bitsin ameliyatın inşallahh..
özlyecez senii:2:

dükkanı bu akşam erken kapatıyoruz.
herkese hayırlı akşamlar
öptüm kocaman

Aaa afra cok guzel isimmis hakkatten... bisiyide bilme ahilla ayfercim sen ucuncuyu yap kiz bebis taktikleri benden cok saglam bilgilerim var:-

Denede gor pisman olmiycaksin

Bak bilmediklerim de var...demek ki onlari da senden ogrencem yinusem

slm kızlarrrrrrr 2-3 gündür netimiz yok giriyorum bazen ama yazılmadan koptu hep net meraktan öldüm sizleri merake ttim hep bahar dogurdumuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ay geç mi oldu arasammıayy innanmıyorum ya neh,r mi koymuş ismini yawrum maşallah subannallah yarın arıyım ben ya uyuyosa dimi yarın ararım artık çok heycanalndım 15 günde eve yeni bi birey katıldı şaka gb yahuuçok güzel cok heycanlıııııııı

sevcancım rabbim korkularını boşa cıkarsın hiç bişey anlamadan olsun bitsin inşallahhhhhhhhdualarım seninle yarın ararımacı varmı diyee

kızlar doktora gittim cumartesi ve iğnelerime başladım eşim vuruyo çarşamba sabah kontrolüm variçim çok hoş umutluyum huzurluyum dua ediyorum ve herkez benim için dua ediyo biliyorum anamızın babamızın dostlarımızın akrabalarımızın duaları hürmetine duası kabul olan kulların hürmetine ermişler evliyaların hürmetine bizimde yuvamızı şenlendir diyorum allah hepiniziden razı olsunn

pazar günüde eşimle anatolyuma gittik gezdikk gezdik yedik içtik oyun oynadık çok güzeldi arabamız tamirdeydi malum kaza sonrası anca geçen hafta aldılar tamire bugün aldı eşim pazar minübüsle otobüsle gezdik ne güzelmiş limi tuttu hep eşim zaten tutma kavgası olur bizde hep tuttcam der ben tutmam hoşuma gidiyo tut tut demesi neyae güzeldi çok mutluyum içimdeki bu sevgi umut tohumları solmasın istiyorum kötüyü hiç düşünmek istemiyorum güzel şeyler olsun artık bizim için bu özlem bitsin güzellikler olsun istiyorum kötüyü düşünmücem çagırmıcam allaha sığınıyorum neylerse güzel eylesin hakkımızda

ahilla noldu kuzum şube açma işi nasıl son durumlar ne?

hayatım semiham siz nasılsınız canım
ebrusen seninde az kaldı tatlım hasretiniz biticek hayırlı zamanda olsun inşallah 1 gün bile durması cok büyük nimet o yüzden güzel bişi içinde olmasıda

öpüyoyum hepiniziii

iyi diyelim iyi olalım şekerim
griple uğraşıyorum tek tük

inşallah umudunu hiç yitirme
topiğin diğer bebiş sırası sende olacak göreceksin
allah izin versin yeterki...

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
iki üç gündür giremedim cuma da erken çıktım kadınlar günüydü malum kutlamaya giitik arkadaşlarla yazamadım özledim sizi vallahiiiiiiiiiiiiiii
herkes iyidir işallahhhhhhhh
bu arada baharım canım bebişine kavuşmuş allahım analı babalı büyütsün sağlıcakla işallahhh darısı özgenin başına
sevcanım bugün ameliyat olacak allah yardımcısı olsun acil şifalar versin
ayfercim kısmetse cumaretsi sendeyiz canım konuştuğumuz gibi
valla kızlar geçmişi pek okuyamadım herkes iyidir umarım

iyi diyelim iyi olalım şekerim
griple uğraşıyorum tek tük

inşallah umudunu hiç yitirme
topiğin diğer bebiş sırası sende olacak göreceksin
allah izin versin yeterki...

canım benim günaydın
geçmiş olsun sana da allah şifalar versin

ne kadar güzel,çok mutlusun :) bunu görünce ben de ççok mutlu oldum.inşaallah cumaya bitecek dualar.zaten müslümanın kendine değil de başka bir müslümana ettiği dua daha çabuk kabul olunur :)
bizim şube işinde yalova şimdilik yattı.gemlik için de adam ikna olmuş durumda.yasal araştırmalar da bitince broşür dağıtımına başlıcaz inşaallah :)

gördüm canım faceden kutlamanızı :) maşallah epey eğlenmişsinizdir :)

bende bugün Bahara gidecektim
oda aradı sabah
topuk kanı için doktora gideceklermiş
bende zaten sabah kalktığımda daha bir rahatsızdım
gidemedim yani anlayacağınız bahara
okulda toplantı vardı
ordan dönüşte sağlık ocağına uğradım
bronşit olmuşum :S

Sevcanı aradım şimdi
daha beklemedeymiş
allah yardımcısı olsun...

Semihacim sevcan nasil sakinmiydi korkusunu atabilmismi canim yaa hastane ortami zaten ister istemez geriyo insani sakin olmak ne mumkun allah yardimcisi olsun demekten baska elimizden bisi gelmiyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…