canım ne kadarlık izine çıkıyorsun??iyi akşamlar canım arkadaşlarım :)))
dua eden etmeyen hepinizden Allah razı olsun dua edenden Allah kat kat razı olsunPPP
öpüldünüz beni özleyin, ben yoksam herşey eksik olsun...
valla nolursa olsun benden önce gideceğiniz kesin :)
ohooooooooo bi sürü isim var.
sen önce hamile kal ben anca karar veririm hangisini koyacağıma.
ama AFRA, ASEL, ZEYLİN, TUĞSEM, ERVA favorilerim :))
canım ne kadarlık izine çıkıyorsun??
afra olsun afra güzel:))
10 gün canım.
afralı bişey olmasın sonra... :)
iyi akşamlar canım arkadaşlarım :)))
dua eden etmeyen hepinizden Allah razı olsun dua edenden Allah kat kat razı olsunPPP
öpüldünüz beni özleyin, ben yoksam herşey eksik olsun...
anlamı da çok güzel,basılmamış toprak demek :)canım ne kadarlık izine çıkıyorsun??
olmaz olmaz.hem kız çocuğu doğarken dermiş;Allahım annem babam beni kapının önüne koymasın ben 3 günde kendimi sevdiririm onlara diye.ayyyyyyyyyyy yirim kız çocuklarını yirim :)10 gün canım.
afralı bişey olmasın sonra... :)
o halde napıyormuşuz;hap içmeyi bırakıyormuşuz :)hap içmesem olabilirde hap içiyorum:))
canım ne kadarlık izine çıkıyorsun??
Aaa afra cok guzel isimmis hakkatten... bisiyide bilme ahillaayfercim sen ucuncuyu yap kiz bebis taktikleri benden cok saglam bilgilerim var:-
Denede gor pisman olmiycaksin
iyi diyelim iyi olalım şekerimslm kızlarrrrrrr 2-3 gündür netimiz yok giriyorum bazen ama yazılmadan koptu hep net meraktan öldüm sizleri merake ttim hep bahar dogurdumuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ay geç mi oldu arasammıayy innanmıyorum ya neh,r mi koymuş ismini yawrum maşallah subannallah yarın arıyım ben ya uyuyosa dimi yarın ararım artık çok heycanalndım 15 günde eve yeni bi birey katıldı şaka gb yahuu çok güzel cok heycanlıııııııı
sevcancım rabbim korkularını boşa cıkarsın hiç bişey anlamadan olsun bitsin inşallahhhhhhhhdualarım seninle yarın ararım acı varmı diyee
kızlar doktora gittim cumartesi ve iğnelerime başladım eşim vuruyo çarşamba sabah kontrolüm variçim çok hoş umutluyum huzurluyum dua ediyorum ve herkez benim için dua ediyo biliyorum anamızın babamızın dostlarımızın akrabalarımızın duaları hürmetine duası kabul olan kulların hürmetine ermişler evliyaların hürmetine bizimde yuvamızı şenlendir diyorum allah hepiniziden razı olsunn
pazar günüde eşimle anatolyuma gittik gezdikk gezdik yedik içtik oyun oynadık çok güzeldi arabamız tamirdeydi malum kaza sonrası anca geçen hafta aldılar tamire bugün aldı eşim pazar minübüsle otobüsle gezdik ne güzelmiş limi tuttu hep eşim zaten tutma kavgası olur bizde hep tuttcam der ben tutmamhoşuma gidiyo tut tut demesi neyae güzeldi çok mutluyum içimdeki bu sevgi umut tohumları solmasın istiyorum kötüyü hiç düşünmek istemiyorum güzel şeyler olsun artık bizim için bu özlem bitsin güzellikler olsun istiyorum kötüyü düşünmücem çagırmıcam allaha sığınıyorum neylerse güzel eylesin hakkımızda
ahilla noldu kuzum şube açma işi nasıl son durumlar ne?
hayatım semiham siz nasılsınız canım
ebrusen seninde az kaldı tatlım hasretiniz biticek hayırlı zamanda olsun inşallah 1 gün bile durması cok büyük nimet o yüzden güzel bişi içinde olmasıda
öpüyoyum hepiniziii
iyi diyelim iyi olalım şekerim
griple uğraşıyorum tek tük
inşallah umudunu hiç yitirme
topiğin diğer bebiş sırası sende olacak göreceksin
allah izin versin yeterki...
slm kızlarrrrrrr 2-3 gündür netimiz yok giriyorum bazen ama yazılmadan koptu hep net meraktan öldüm sizleri merake ttim hep bahar dogurdumuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ay geç mi oldu arasammıayy innanmıyorum ya neh,r mi koymuş ismini yawrum maşallah subannallah yarın arıyım ben ya uyuyosa dimi yarın ararım artık çok heycanalndım 15 günde eve yeni bi birey katıldı şaka gb yahuu çok güzel cok heycanlıııııııı
sevcancım rabbim korkularını boşa cıkarsın hiç bişey anlamadan olsun bitsin inşallahhhhhhhhdualarım seninle yarın ararım acı varmı diyee
kızlar doktora gittim cumartesi ve iğnelerime başladım eşim vuruyo çarşamba sabah kontrolüm variçim çok hoş umutluyum huzurluyum dua ediyorum ve herkez benim için dua ediyo biliyorum anamızın babamızın dostlarımızın akrabalarımızın duaları hürmetine duası kabul olan kulların hürmetine ermişler evliyaların hürmetine bizimde yuvamızı şenlendir diyorum allah hepiniziden razı olsunn
pazar günüde eşimle anatolyuma gittik gezdikk gezdik yedik içtik oyun oynadık çok güzeldi arabamız tamirdeydi malum kaza sonrası anca geçen hafta aldılar tamire bugün aldı eşim pazar minübüsle otobüsle gezdik ne güzelmiş limi tuttu hep eşim zaten tutma kavgası olur bizde hep tuttcam der ben tutmamhoşuma gidiyo tut tut demesi neyae güzeldi çok mutluyum içimdeki bu sevgi umut tohumları solmasın istiyorum kötüyü hiç düşünmek istemiyorum güzel şeyler olsun artık bizim için bu özlem bitsin güzellikler olsun istiyorum kötüyü düşünmücem çagırmıcam allaha sığınıyorum neylerse güzel eylesin hakkımızda
ahilla noldu kuzum şube açma işi nasıl son durumlar ne?
hayatım semiham siz nasılsınız canım
ebrusen seninde az kaldı tatlım hasretiniz biticek hayırlı zamanda olsun inşallah 1 gün bile durması cok büyük nimet o yüzden güzel bişi içinde olmasıda
öpüyoyum hepiniziii
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
iki üç gündür giremedim cuma da erken çıktım kadınlar günüydü malum kutlamaya giitik arkadaşlarlayazamadım özledim sizi vallahiiiiiiiiiiiiiii
herkes iyidir işallahhhhhhhh
bu arada baharım canım bebişine kavuşmuş allahım analı babalı büyütsün sağlıcakla işallahhh darısı özgenin başına
sevcanım bugün ameliyat olacak allah yardımcısı olsun acil şifalar versin
ayfercim kısmetse cumaretsi sendeyiz canım konuştuğumuz gibi
valla kızlar geçmişi pek okuyamadım herkes iyidir umarım
canım benim günaydın
geçmiş olsun sana da allah şifalar versin
Sevcanı aradım şimdi
daha beklemedeymiş
allah yardımcısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?