Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

(( evet hemde nasıl bir vijdan azabı, snaki biri kalbimi sıkıp bırakıyor o derece....

dünde ablam yemek yediriyormuş Şevvale, Şenaya bıraktım dün-bugün...
İşte ablam demiş mert şevval senden önce bitirdi yemeğini, mertte ama sen yediriyosun şevvale hızlı yiyor (kıskanıyo oda, anasını kapacak şevval rakip görüyo)
ablamda demiş oğlum onun annesi yok. Şevvalde annem işte benim gelcek kiiii demiş...

ayy tühlerim diken diken olduu off ne zor anne olmak ya herşeye dayanıyor insan(
talhada şevval gibiyken işyerinde benimle birlikteydi hep
hadi akşam oldu eve gidelim herkez eve gidiyor diyordu
bende çalışmak zorundayım biraz daha diyordum çocuğum ne ağlıyorduu(
off o geldi aklıma nerden geldiyse
kapatın konuyuuu akşama parkta oynaşırız hep beraber:))

neyse ben biraz toparlayım mutfağımı, yemeğimi hazır edeyimm,
malum eşim bu akşam benden önce eve gelecek evi böyle görmesinn

kıyamam yaa...

çocuğum kaçkere pastal masalarında uyudu
acıktım dediği zamanda biizm karşı tostçudan tost alırdık ona(
evde olan bayanlara imrenirdim çocuğum sıcacık çorba içemiyor diye(
offffff işte o yzüden çocuğu 3 yaşında kreşe verdim
neyse dövcem sizi hep sizin yüzünüzden:))
hadi kolay gelsin Görüşürüz :)

sağol canım..

ayy yaa bu vijdan azabı hiç geçmeyecek anlaşılan yılllar yılllar geçsede hep böyle mi olacak...
Allah bizleri onlardan bu şekilde ayırsın sadece ne diyim bir işe gidelim gelelim (

bu arada kocam mesaideymiş.... börek hayal oldu....

yok kız unutmadı hala babası biraz sinirli olsun hayatta yanına sokulmaz bazen eşimde diyor bu çocuk niye böyle benden bu kadar korkuyor diye ben de zamanında yaptıkalrını bir düşün bakalım niye korkabilir acaba diyorum hiç birşey diyemiyo o da çünkü çok pişman öyle yaptığı için hatasının farkında ve artık mümkün olduğunca biz birbirimize kızsak bile çocuklara yansıtmamaya çalışıyoruz

olur canım dur ablamlara diyim de. aşağı insinler 7, 7,30 gibi parkta oluruz canım.
Kocamıda evde bırakyım barim börek yapsın biz gelene kadar
inşallah mesaiye kalmazda

ohh planlar yapıldı vallahi yine size eğlenceler canım
anam herife birde börek mi yaptıracak kız beceriyosa bravo vallahi

tabiki canım orası öyle onlar için çalışıyoruz onalrın daha iyibir geleceği olsun diye ama insan bazen de kendini çok suçlu hisseidyor işte çocuğuna yeterince vakit ayıramadığını düşünüyor düşünsene benim ufaklık bile kapıdan içeriye giridkmi el çırpıyor yavrum nasıl seviniyor o bile anlıyor ve özlüyor ayyyyyyyy bviran evvel eve gitmek istiyorum çocukalrımı özledim benn

ay yavrum benim nasıl da durumun farkında napıcaksın canım alışacak onlarda bu durmua yapacak bişey yok herşey onlar için

anlamazlarmı yaaa... Çocuk deyip geçmicen bizden çok farkındalar herşeyin...
kıyamam hele dili konuşmazken daha bir koyuyodu sanki bana.

keşke yakın olsakta sende, sizlerde gelseniz

Selam günaydın kızçeelerimmmm.. Sonunda eşimin yanındayım muğlaya geldimm çok mutluyum

gözün aydıns eninde eşininde bikac ay gelemezsina rtık anca özlem giderirsiniz yenie vliler gb

zamanı gelince gürsudada okulumuz var seninkide oraya gider inşalalh
tedavim şuan beklemede canım bişi oldugu yok olunca sölerim (

kimbilir neler yazdında sildin

memnun olmana çoks evindim

sakın ardanın yanında ağladıgını felan söyle kşam babası gelince felan öv hatta arda bugün okulunu çok begendi çok sevdi de ağlarsa yollanmıcanı anlamasın asla ve dediğin gb orda beklesen bile orda bekledigini bilmesin arda inşallah sorun cıkarmaz ama ağlıca benziyo küçük daha kuzum ama arda oyuna dalabilen bi çocuk ilgisi dağılabilir bazı çocukalr bi ay kitlenip ağlıyo hiçte bişeyle avunmuyo arda öyle değil avunur

yok şekerim yaa sabah seninle konuştukya soracaklarım vardı onları yazmıştım :)

Sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…