- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
kesinlikle canım öyle yapmalısın bu akşam dünya yıkılsa çocunla ilgilen işte biz çalışan annelerin ve çocukalrının hep bir tarafı eksik kalıyor malasef yeri geliyor insan düşünüyor acaba çocuğumla yeterince ilgilenemiyorum mu diye ben mesela çok üzülüyorum bu duruma keşke çalışmak zorunda olmsam da çocuğumun her anında yanında olabilsem
olur canım dur ablamlara diyim de. aşağı insinler 7, 7,30 gibi parkta oluruz canım.
Kocamıda evde bırakyım barim börek yapsın biz gelene kadar
inşallah mesaiye kalmazda
tamam 7de parktayımm
(( evet hemde nasıl bir vijdan azabı, snaki biri kalbimi sıkıp bırakıyor o derece....
dünde ablam yemek yediriyormuş Şevvale, Şenaya bıraktım dün-bugün...
İşte ablam demiş mert şevval senden önce bitirdi yemeğini, mertte ama sen yediriyosun şevvale hızlı yiyor (kıskanıyo oda, anasını kapacak şevval rakip görüyo)
ablamda demiş oğlum onun annesi yok. Şevvaldeannem işte benim gelcek kiiii demiş...
TAMAM ŞEKERİM :)
hem geeeennnçlerde görüşmüş olur
ayy tühlerim diken diken olduuoff ne zor anne olmak ya herşeye dayanıyor insan (
talhada şevval gibiyken işyerinde benimle birlikteydi hep
hadi akşam oldu eve gidelim herkez eve gidiyor diyordu
bende çalışmak zorundayım biraz daha diyordum çocuğum ne ağlıyorduu(
off o geldi aklıma nerden geldiyse
kapatın konuyuuuakşama parkta oynaşırız hep beraber:))
evet bizim genç aşık şevvali dilinden düşürmüyor:))
eşimde göster bana şevvali diyor hemen koşup telefonumu alıyor:)
işte bak baba şevval benim sevgilim bu diyor
neyse ben biraz toparlayım mutfağımı, yemeğimi hazır edeyimm,
malum eşim bu akşam benden önce eve gelecek evi böyle görmesinn
çocuğum kaçkere pastal masalarında uyudukıyamam yaa...
hadi kolay gelsin Görüşürüz :)
çocuğum kaçkere pastal masalarında uyudu
acıktım dediği zamanda biizm karşı tostçudan tost alırdık ona(
evde olan bayanlara imrenirdim çocuğum sıcacık çorba içemiyor diye(
offffff işte o yzüden çocuğu 3 yaşında kreşe verdim
neyse dövcem sizi hep sizin yüzünüzden:))
sağol canım..
amannn hala unutamamışmıdüşündükçe kendime daha sinir oluyorum....
Çok pişman oldum zaten... Bu gün kaç kere aradım ablamı altına işedimi diye... Yapmadı diyo ama umarım yapmamıştır(
olur canım dur ablamlara diyim de. aşağı insinler 7, 7,30 gibi parkta oluruz canım.
Kocamıda evde bırakyım barim börek yapsın biz gelene kadar
inşallah mesaiye kalmazda
yok canım öyle düşünme,onlar için çalışıyorsunuz çalışacağızda..
benimde annem babam çalışıyordu.. okula hep kendim gider gelirdim karanlıklarda eve gelirdim
ama annemin halini görünce onun için üzülüyordum çok çalışıyordu..
benimle ilgilenmiyor diye hiç düşünmedim..
şuan iyi yerdeysek annemizin babamzıın sayesinde..
birde şu açıdan bak ben mesela bütün gün ardayla birlikteyim..
babası gelince bana vurmaya çalışıyor,,biz babamla gezmeye gidecez sen gelme diyor:)
çocuk anneden bıkıyor çünkü özlemeye zaman bulamıyor ama babaya aşık oluyorlar.
çünkü babayı sadece akşamalrı görüyorlar oda 2 saat 3 saat kadar.
ve babanın her söyeldğini daha dikkate alıyorlar..
(( evet hemde nasıl bir vijdan azabı, snaki biri kalbimi sıkıp bırakıyor o derece....
dünde ablam yemek yediriyormuş Şevvale, Şenaya bıraktım dün-bugün...
İşte ablam demiş mert şevval senden önce bitirdi yemeğini, mertte ama sen yediriyosun şevvale hızlı yiyor (kıskanıyo oda, anasını kapacak şevval rakip görüyo)
ablamda demiş oğlum onun annesi yok. Şevvaldeannem işte benim gelcek kiiii demiş...
yok kız unutmadı hala babası biraz sinirli olsun hayatta yanına sokulmaz bazen eşimde diyor bu çocuk niye böyle benden bu kadar korkuyor diye ben de zamanında yaptıkalrını bir düşün bakalım niye korkabilir acaba diyorum hiç birşey diyemiyo o da çünkü çok pişman öyle yaptığı için hatasının farkında ve artık mümkün olduğunca biz birbirimize kızsak bile çocuklara yansıtmamaya çalışıyoruz
ohh planlar yapıldı vallahi yine size eğlenceler canım
anam herife birde börek mi yaptıracak kız beceriyosa bravo vallahi
tabiki canım orası öyle onlar için çalışıyoruz onalrın daha iyibir geleceği olsun diye ama insan bazen de kendini çok suçlu hisseidyor işte çocuğuna yeterince vakit ayıramadığını düşünüyor düşünsene benim ufaklık bile kapıdan içeriye giridkmi el çırpıyor yavrum nasıl seviniyor o bile anlıyor ve özlüyor ayyyyyyyy bviran evvel eve gitmek istiyorum çocukalrımı özledim benn
ay yavrum benim nasıl da durumun farkında napıcaksın canım alışacak onlarda bu durmua yapacak bişey yok herşey onlar için
Selam günaydın kızçeelerimmmm.. Sonunda eşimin yanındayım muğlaya geldimm çok mutluyum
günaydın kızlar...
ana okulu olaylarının bi kısmını okudum her iki taraf içinde zor durum gerçekten...
benim kızım 1 yaşında şimdiden düşünüyorum hangi okul iyidir nereye göndersek falan.
dini eğitim için anaokuluna göndermek istiyorum açıkçası
Gürsuda oturuyorum ben burada var bir okul ama ne derece iyi bilmiyorum
hayırlısı şimdilik daha çok var...
sizlerde ne var ne yok Haksevercim tedavi nasıl gidiyor canım.
ayyyyyy snein saçını başını yolarım çok bilmiş sey.......
seviyorum kız seni....
Vallahi özge aynı düşüncedeyim bende seninle, tabikide kavga dövüş öğrenecekler düşecekler kalkacaklar. Hani o okul ve öğretmeni eleştirirken inan öyle böyle değildi yoksa güvenicezki çocuklarımızı emanet edicez.
yazdıklarımı sildim Özge :)))
Şimdi özgeyle konuştum kızlar
sevcancım ben okulla görüştüm beklediğimin çok üstündeydi..
oradaki fotoğraflarla alakası yok çok çok daha güzel..
şimdi canım tüm bilgileri aldım hatta senden bahsettim ismini not almışlar..
pazarlık yapmadılar ama şöyleki kırtasiye parası yok ıslak mendil, tuvalet kağıdı, sııvı sabun vs.. bunların hiç birini istemiyorlar,
okul kendi alıyormuş..
tuvaletleri çocuklara özel çok çok hijyenik..
birde şöyle bir durum var eğer şimdi gönderirsek 400 fiyatı, yaz okulu 350 eylüldede 450 oluyor.
ama şimdi kayıt edip eylülde gönderirsek 475, nisan 22 sinden sonra kayıt ettirirsek 500 lira canım..
eşime bahsettim ozaman yarın yada pazartesi okula başlasın dedi..kayıt ettiriyorum ozaman dedim..
yok bende görücem ben ettiririm dedi:))
tüm sınıfları gezdim çok sınıf var 2 kat tüm sınıflarla dolu..
ayrı ayrı odalrda kuran eğitimi alıyor çocuklar.
hatta özelikle yaşını sordum bir öğrencinin, 5 yaşında ama bir okuyorki şaşırdımmaşallah..
yani canım böyle yaz okulunda ise sosyal aktiviteler oluyormuş buz pateni,at binicilk yüzme gibi bunlar ekstaraya giriyor tabi..
canım sen hesabını yap bakalım eğer heykeldeki 300 derse kırtasiye parası,sabun vs. isterse bence gülbahçeyi düşün..
istenilen testlerimizide yaptırdık gaita testimiz kaldı onuda yarın yaptıracaz..
hadi bakalım hakkımızda hayırlısı ne ise orası olsun..
evet canım katılıytorum 3 yaş için kuran eğitimi zor hatta ben dedimki benim oğlumu zorlamayın sıkılır dedim:)
çünkü 4 yaşınada girse erken kuran bence..
arda baştan çok şaırttı beni çıkalım diye ağladı:)
sonra oyun salonuna götürdü öğretmen..sonra çıkmak istemedi ama beni çok zorlayacak anladım ben:)
sende kal ben bu okula yanlız gelmem dediöğretmenlerde normal dediler her çocuk sorun çıkarıyor başlarda
ama sonra alışıyorlar tavizkar olmayın dediler..ay ben nasıl dayanıcam ya muhasebcinin odasına girdim arda odada oynarken,
bir baktımki öğretmen getiriyor katılmış ağlamaktan anneme gidicem diye:))yandıkmı ne yandık:))
yarın başlasın dediler sorun çıkarırsa ararız dediler, ama yarın ben özlüceye gidicem dedim:))
sanırım pazartesi başlayacak ama eşimde bir gitsin dahada netleşecek..
henüz belli değil canım...
cumartesi sen çaldır arıyacam ben seni:) çok merak ediyorum..
gözün aydıns eninde eşininde bikac ay gelemezsina rtık anca özlem giderirsiniz yenie vliler gb
zamanı gelince gürsudada okulumuz var seninkide oraya gider inşalalh
tedavim şuan beklemede canım bişi oldugu yok olunca sölerim(
kimbilir neler yazdında sildin
memnun olmana çoks evindim
sakın ardanın yanında ağladıgını felan söyle kşam babası gelince felan öv hatta arda bugün okulunu çok begendi çok sevdi de ağlarsa yollanmıcanı anlamasın asla ve dediğin gb orda beklesen bile orda bekledigini bilmesin ardainşallah sorun cıkarmaz ama ağlıca benziyo küçük daha kuzum ama arda oyuna dalabilen bi çocuk ilgisi dağılabilir bazı çocukalr bi ay kitlenip ağlıyo hiçte bişeyle avunmuyo arda öyle değil avunur
Günaydın kızlar.....
Hepimize hayırlı cumalar diliyorum..
günaydın kızlar.....
Hepimize hayırlı cumalar diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?