- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
günaydın kızlar
nasılsınız?
Ayferim gezmelere akacakmış
talhayada geçmiş olsun...
bende bugün en nihayetinde
annemlere gidiyorum
1 ay 1 hafta oldu anneciğime gitmeyeli :)
sanki şehir dışı gibi....
akşam Berra yı alacağım okul çıkışında
oda çok mutlu...
aaa patron mu uyandırdı yoksa
çok duramadık canım hava serinlemişti 1 saat hemen oynattık çocukları döndük evlerimize :)
yok kızzz açmıştım cebimi servisi aradım almayın diye cep de kapalı olunca evden aroyolar yok oda olmadı kapıya geliyorlar ulaşamadıklarında
olsun az da olsa havaalmış çocuklar
oyy iyiymiş sizin iş yeri :) eve kadar servis desene. pencereye çıktıp, huhuuu beklmeyin beni gece geç yattımdadeseydin :))
ay kızlar araba konusunda döndük dolaştık kürkçü dükkanına geri döndük ben istiyorum dizel otomatik olsun ama 100 binin altında bulamıyoruz eşim sıfır olsun diyor borca da girmek istemiyoruz eşim eğer borca gireresek ev işi biraz daha ötelencek diyor yani anlşamadık bir türlü en sonunda eşim de şuanki arabamıza gaz taktırmaya karar verdi artık 2-3 sene sonra kısmetse düşüneceğiz şimdilik böyle idare edicez çünkü ev daha önemli şuan bizim için
YİNUSE de ortalarda yok bu aralar yine :)
çok mantıklı....
ben zaten sıfır arabaya verilen paraya acıyorum... birde 100 binin altında yok
amaannn ev alırsın üzerine ilave edip. iyi düşünmüşsünüz arkadaşım... Hayırlısı olsun...
canim benim buara evimiz revir gibiydi ailecek hastalandik abamizdan oguma oglumdan bana benden kizima gecti zincirleme kaza gibidolayisiyla acillerde yataklarda geciyo kacgundur gunlerin esim yemekleride disardan soyledi anca bugun az biraz kafami kaldirabildim kizimin hala atesi yukseklerde ev korku filmine dondu valla evin anneside hastaysa ev tamamen felc oluyo evin diregi babalar degil biziz aslinda valla sagik olmayinca hersey bos
sevcancim dugun hazirliklarin fuul baslamis paylastiin esarplara baktim cok guzeller lacivert olan tarzda bisi daha guzel olur hernekadar eltin olsada cok abartili bir rurban yaptirma herseyin sade ve ozeli guzeldir laze sallardanda dusune bilirsin kiafetine uyumlu bir renk olursa hem ozel hem sik duruyolar sen her sekilde guzel olucan zaten malum icindeki guzel olunca ne taksa yakisir
bide kreslerden baksetmisiniz bayaa bende bu konuda fikir danisicaktim sizlere bayaa bilgi sahibi oldum sayenizde bende oglumu ana sinifina vericem altiparmaga en yakin dini egitim veren nereyi onerirsiniz ozgenin eri nerdeydi yakinmi altiparmaga
aslinda hem fiyati uygun hem yakin hemde dini egitim olsun istiyorm bildiklerinizi paylasirsaniz sevinirim
simdi kaciyuorum kizima ilaclarini icirmem lazim malum cok zor oluyo siz cikmadan donebilirim umarim allahanemanet olun
canim benim buara evimiz revir gibiydi ailecek hastalandik abamizdan oguma oglumdan bana benden kizima gecti zincirleme kaza gibidolayisiyla acillerde yataklarda geciyo kacgundur gunlerin esim yemekleride disardan soyledi anca bugun az biraz kafami kaldirabildim kizimin hala atesi yukseklerde ev korku filmine dondu valla evin anneside hastaysa ev tamamen felc oluyo evin diregi babalar degil biziz aslinda valla sagik olmayinca hersey bos
sevcancim dugun hazirliklarin fuul baslamis paylastiin esarplara baktim cok guzeller lacivert olan tarzda bisi daha guzel olur hernekadar eltin olsada cok abartili bir rurban yaptirma herseyin sade ve ozeli guzeldir laze sallardanda dusune bilirsin kiafetine uyumlu bir renk olursa hem ozel hem sik duruyolar sen her sekilde guzel olucan zaten malum icindeki guzel olunca ne taksa yakisir
bide kreslerden baksetmisiniz bayaa bende bu konuda fikir danisicaktim sizlere bayaa bilgi sahibi oldum sayenizde bende oglumu ana sinifina vericem altiparmaga en yakin dini egitim veren nereyi onerirsiniz ozgenin eri nerdeydi yakinmi altiparmaga
aslinda hem fiyati uygun hem yakin hemde dini egitim olsun istiyorm bildiklerinizi paylasirsaniz sevinirim
simdi kaciyuorum kizima ilaclarini icirmem lazim malum cok zor oluyo siz cikmadan donebilirim umarim allahanemanet olun
:)Ayfer özel Altın kalpler kreşin faceden fotolarına bakıyorum :)) baksana sende...
kız bütün gün benimle zati, ayda birkere bırakıp keyif yapacam,, çokmu gördün arkadaşına:)uleeenn güne Ardasızmı gidecen. kara vijdanlı.... :))))
öpüyorum canım hoşçakal iyi gezmeler....
biliyor herkez ben söyledimya burda:)kızlar facede hakseveri ekledim bilesiniz. Yumulabilirsiniz :)))
sağol canımm..günaydın kızlar
nasılsınız?
Ayferim gezmelere akacakmış
talhayada geçmiş olsun...
bende bugün en nihayetinde
annemlere gidiyorum
1 ay 1 hafta oldu anneciğime gitmeyeli :)
sanki şehir dışı gibi....
akşam Berra yı alacağım okul çıkışında
oda çok mutlu...
sağol cnım teşekkür ederim..günaydın şekerlerrrrrrrrr hayırlı cumalara herkese
ben uyuyakalmışım bu sabah saat 9 da geldim işe
ayfercim geçmş olsun talhaya işallah önemli bişey yoktur bahar havası işte illaki çarpıyor
sevcancım sen nasılsın eğlendiniz mi akşam
ayy canım bilmemmi eltimin arabasıda 110.binde benimki 100 binde hangi arkadaşımın dizelse 90nın üstündeay kızlar araba konusunda döndük dolaştık kürkçü dükkanına geri döndük ben istiyorum dizel otomatik olsun ama 100 binin altında bulamıyoruz eşim sıfır olsun diyor borca da girmek istemiyoruz eşim eğer borca gireresek ev işi biraz daha ötelencek diyor yani anlşamadık bir türlü en sonunda eşim de şuanki arabamıza gaz taktırmaya karar verdi artık 2-3 sene sonra kısmetse düşüneceğiz şimdilik böyle idare edicez çünkü ev daha önemli şuan bizim için
malesef yokk senin kaç kilometrede canım??çok mantıklı....
ben zaten sıfır arabaya verilen paraya acıyorum... birde 100 binin altında yok
amaannn ev alırsın üzerine ilave edip. iyi düşünmüşsünüz arkadaşım... Hayırlısı olsun...
çok geçmiş olsun ailecek hasta olmuşsunuz,inşallah ailecekte iyileşirsiniz..canim benim buara evimiz revir gibiydi ailecek hastalandik abamizdan oguma oglumdan bana benden kizima gecti zincirleme kaza gibidolayisiyla acillerde yataklarda geciyo kacgundur gunlerin esim yemekleride disardan soyledi anca bugun az biraz kafami kaldirabildim kizimin hala atesi yukseklerde ev korku filmine dondu valla evin anneside hastaysa ev tamamen felc oluyo evin diregi babalar degil biziz aslinda valla sagik olmayinca hersey bos
iyi tatiller kızlarrr herkese ben çıkıyorummmmmmm
kızlar facede hakseveri ekledim bilesiniz. Yumulabilirsiniz :)))
kızlar ya biliyorum kimsecikler yok pazartesiye kadarda kimseler açmaz:)
ama yinede yazayım..bugün günde okul konusu açıldı herkez yarım gün ver diyor..
ee benim vereceğim okulda yarım gün yok offf kafam çok karıştı ya(
eşimde baştan yarım yarım verelim sonra tam gün veririz dior ama oda kıyamıyor hissediyorum
offf napıcam ben ya, bugünde bir arkadaş vardı oda kayıt ettirmiş çocuğunu ama yarım gün göndericem diyor.
ve ardayla aynı yaşta,,inanın kafam allak bullak eşime hakseverin okulundan bahsettim tamam verelim diyor:))
dur dedim belki onlarında yarım gün yokmuş,sonra dedim ben oraya hergün nasıl gidip gelirim..
eminayda geliyor aklıma ama orasıda ters ya
talhada hiç böyle gerilmemiştim eşimin dükkanına yakındı eşim gider ilgilenirdi arada ben giderdim..
ama ardanın zamanında neden böyleyiz..ozaman cahilmiydik..yoksa şuanmı yanlış yapıyoruz..
biran önce kayıt ettirelim diyorumm..
eylülde gönderme kararı aldık eşimle..
sende eylülde başlarsın işe ne acelen var diyor:)
neyse yarın ben sevcanı arıyacam okul beklediğinden daha iyiyse orasıda olabilir..
:)
bakıcam canım şimdi:)
kız bütün gün benimle zati, ayda birkere bırakıp keyif yapacam,, çokmu gördün arkadaşına:)
biliyor herkez ben söyledimya burda:)
sağol canımm..
sanada iyi gezmeler anacığınla..
sağol cnım teşekkür ederim..
biraz kızarıklık varmış boğazında,erken getirmişsiniz dedi.. okulada gitti gayette keyfi yerinde..
ayy canım bilmemmi eltimin arabasıda 110.binde benimki 100 binde hangi arkadaşımın dizelse 90nın üstünde
ee dizel otomatik olunca geziyor millet:))
malesef yokk senin kaç kilometrede canım??
çok geçmiş olsun ailecek hasta olmuşsunuz,inşallah ailecekte iyileşirsiniz..
eminay okulu var fomarada hem uygun fiyatı, hem çok güzl benim arkadaş gönderiyor oaraya,,
bence netten bak sizede okadar uzak değill..ooo herkez okullu oluyor:))
iyi tatiller canımm
kızlar ya biliyorum kimsecikler yok pazartesiye kadarda kimseler açmaz:)
ama yinede yazayım..bugün günde okul konusu açıldı herkez yarım gün ver diyor..
ee benim vereceğim okulda yarım gün yok offf kafam çok karıştı ya(
eşimde baştan yarım yarım verelim sonra tam gün veririz dior ama oda kıyamıyor hissediyorum
offf napıcam ben ya, bugünde bir arkadaş vardı oda kayıt ettirmiş çocuğunu ama yarım gün göndericem diyor.
ve ardayla aynı yaşta,,inanın kafam allak bullak eşime hakseverin okulundan bahsettim tamam verelim diyor:))
dur dedim belki onlarında yarım gün yokmuş,sonra dedim ben oraya hergün nasıl gidip gelirim..
eminayda geliyor aklıma ama orasıda ters ya
talhada hiç böyle gerilmemiştim eşimin dükkanına yakındı eşim gider ilgilenirdi arada ben giderdim..
ama ardanın zamanında neden böyleyiz..ozaman cahilmiydik..yoksa şuanmı yanlış yapıyoruz..
biran önce kayıt ettirelim diyorumm..
eylülde gönderme kararı aldık eşimle..
sende eylülde başlarsın işe ne acelen var diyor:)
neyse yarın ben sevcanı arıyacam okul beklediğinden daha iyiyse orasıda olabilir..
eşim kızının fotolarına bayıldı anca kabule ttin töbee töbee kac hafta oldu kızzz
canım hayırlısı olsun inşallah ama karar vermiştin ve güzeldi kararın bence merak etme tam gün dediğinde ne ki 2 saat fazla oluyo 9da girip 1 de cıksa yada 1 de girecegine 9da 10da gidiyo kıyamıyosan sabah bişraz daha geç götürüsün okula ne varki bence düzenli olur kahvaltısı öglen yemegi ikindisi düzene girer beslenmesi cocuklar için tam günde cok sey katıyo yinede sen bilirsin tabi hakkınızda hayırlısı olsun
kızlar ben kemalpaşaya gidiyorum görümcem kayınvaldemle görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz hafta sonu yokummmmmmmmmmmmmmmmm
Gecmisi okudum ama cok yazamicam.zaten kimse de benj merak etmemis.yinuse ve sevcan gecmis olsun.okulla ilgili mevzularda haksevere katiliyorum.
Herkese hayirli hafta sonlari...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?