Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
bende nickine bayıldım :) benim için sakıncası yok alabilirim :)))

nerelisin evin nerede yaşın kaç tanıtırmısın kendini merakımız gitsin :)

Tabisiii tanıtırım..27.5 yaşındayım, 1.5 yıllık evliyim henüz çocuk yok, başaranda oturuyorum, sen millet mahallesinde oturuyorsun galiba demi, geçmişi okudum, zaten ev için araştırma yaparken gördüm yazdıklarınızı sonra kendimi bu sayfada buldum.

ebrusen geldi, yine selam vermeden gitti :)

bende tam nasılsın? bebeğin nasıl diyecektim. neyse inşallah iyisinizdir.

selam vermeden gittim özür dilerim kızlar okudum sonrada çıktım bu aralar keyfim hiç yok bahar yorgunluğu sanırım bebeğim iyidir inşallah yarın doktor kontrolümüz var bol bol alışveriş yapıyoruz eksikler nekadar cokmus
ilk çocuk cok masrafmış çarşamba günüde odamız gelicek bu hafta yoğun gecicek bebeğimin kıyafetlerini yıkıycam ütülüycem ondan sonrada kızımı bekliycem heycanla

tatlı telaşeler bunlar:):):)

hoşgeldiniz...

slm kızlar anca gelebildim malum pazartesi yoğunluğu
ayfercim canım allah kavuşturusn annenler yunanistana gidiyormuış sağlıcakla gidip gelsinler canım
ahillacım moralini bozma canım herşey iyi olacak bak göreceksin sen neşeni kaybetme moralini yüksek tutmaya çalış kim olursa olsun seni üzmesine izin ver me tatlım allahım şifalar versin
sevcan canım sen nasılsın? gittinmi cumaretsi okula kafana yatan biryer oldu mu ?
semihacım canım nbr senin düğün nasıl geçti döktünmü kurtlarını :):):):

slm hoşgeldin aramıza komşuymuşuz seninle ben de başaranda oturuyorum canım

allahım sağlıcakla kavuştursun bebişine canım çok güzel heyecanlar bunlar

iyiyim bende kızlar
temizlik yapacaktım ama
bana herşey yakışır bursadaymış
ona takıldım izliyorum...

aa varmı tanıdık... :)))
ona bu arada benim bir arkadaşımın eltisi katılmıştı avcunu yalayıp geri gelmişti...

Allah mutluluk versin... Evet Ben ve hayat arkadaşımız millet mah. oturuyoruz hayırdır ev ile ilgili araştırmalar yapılıyor. İnşallah hayırlısı olsun.
bu arada başaran da oturmuştum önceden. canlılar camiine yakın :)

oyy oyyy Allah sağlıkla sıhhatle nasip etsin kavuşmayı... İnşallah hamileliğinin son zamanlarını biraz olsun ağrısız geçirirsin...
hayırlı doğumlar diliyorum...

Kimseyi unutmamış yine benim güzel arkadaşım....
sen nasılsın?
ben abktım okula evet canım, öğretmenler çok ilgili çok güzel ama bina biraz eski geldi bana. yani merdivenler çoktu. sınıflar ufaktı
birde yarım gün fiyat 350 tl miş 100 de servis olacak. açıkçası düşşündürüyor yani vazgeçmedim ama sıcak değilim...
bakalım araştırıyorum. Allahtan vaktimiz var...

Son düzenleme:
olur canım bana her yol paris:) ahilla gelir inşallah çok görmek tanımak istiyorum onu:)
Günaydın kızlar, geçmişi biraz okudum da bayıldım size, benide alın aranıza
hoş geldin canım..
başaranmı aaa yakınız karamukla komuşsunuz:)
tatlı telaş bunlar bende ne telaşlarla heyecanla hazırlamıştım her ikisindede

sağol canım allah kavuşturur inşallah ve ananneme kavuşucam:)
en son biizm düğünümüze gelmişti çok özledim onu(

Alıntı ile cvp veremedim bnde başlığa adını yazdım
Biz şimdi kiradayız, ev araştırması yapıyorum sadece, kira ödeyeceğimize kredi çekip alsak mı diye, o zamnda hep kafamda ya krediyi ödeyemezsek düşüncesi oluyor, gerçi zamana bıraktım artık. millet mahallesindeki evleri çok övüyorlar o yüzden bi bakayım demiştim, hayırlısı umarım bi gün bizde ev sahibi oluruz..

hoşgeldin :) birbirini yedi hehehhh güzelmiş nick viji ne oluyo ki :d bu bizim bildiğimizi vaji mi

AHILLacım TAKMA SAKIN KAFANA...NE GİBİ RAHATSIZLIĞIN VARDI?
İYİ DÜŞÜN İYİ OLSUN CANIM.
azcık ucundan mide kanseri ben de takmamaya çalışıyorum da işte öyle...

hava için yağmur duasına çıkıp yağarsa gelicem
yağmazsa da gidip kumda oynucam

Günaydın kızlar, geçmişi biraz okudum da bayıldım size, benide alın aranıza
hoş geldin

canım benim rahatsızlığın nasıl oldu bu arada?
bu tatlı telaşları yaşamak çok hoş olmalı...

hoşgeldin :) birbirini yedi hehehhh güzelmiş nick viji ne oluyo ki :d bu bizim bildiğimizi vaji mi

Hoşbulduk, sağol nickim için.ama birbirini değil biri beni yedi :) evet o sizin bildiğiniz vaji. bayaaa bir süre vajinismusla uğraştımda, ama sonunda yendim onu

Son düzenleme:
sizlere de günaydınlar.
belirtiler artınca gittim.takibe alındım bakalım ne olacak.zaten kötü huyluydu,tekrar türeyebilir denmişti.
vatana millete hayırlı uğurlu olsun

canim benim yaa okadar uzdunki kendini buara bosyere sagligini dusunmen gerekirken bu hastaligin bas ilaci pozitif olmak biliyosun kotu seyleri sil at kafandan kendini basit bir grip enfeksiyonu diye sartla bu hastaligada etrafindaki olaylarada pozitif bakmalisin allahim korusun seni bak bizleride uzuyosun sevenlerinide dusun bundan sonra polyannacilik oynama zamani birdaha moralim bozuk dedigini duymiyim sen maneviyati yuksek birisin bikere atlatmisin buseferde hicbisi olmaz sakinuzulme sadece cok uzdun kendini buara onun disa vurumudur kotu seyler getirme aklina biz hepimiz seni cok seviyoruz unutma bunu

bizim dualarimizla sagligina kavusucan ins . hep yanindayiz ...

ne dedi doktor neolcakmis u surecte iyiye dondugunu nasil anliycakmisin kesin bisiy yok dimi kotye gittigine dair...

hosgeldin canim aramiza yeni evliymisin ne guzel

kizlar nasilsiniz sevcanim kayiplardasin yogunsun sanirim buara sizin dugun nezamandi tarih kiyafet islerini naptin tamamladinmi kreasyonunu

ben burdayim canim kocis ozel derse cikti bende evi toplamadan size bakimm dedim kres sini sonuclandirdinizmi noldu seneyemi vercen ardayi

yok canım bu sene kesin gidecek arda ama daha netleşmedi..
sen naptın kreş işini?
bu arada büyük oğlunu vereceksin dimi?
kaç doğumluydu canım.

yok canım bu sene kesin gidecek arda ama daha netleşmedi..
sen naptın kreş işini?
bu arada büyük oğlunu vereceksin dimi?
kaç doğumluydu canım.

evet oglumu vercem eylul icin 2008 dogumlu canim kres zamani gecti ana sinifina vercem bizim evin tam karsisindadada devlet okulu var balkondan gorrunuyo yuruyerek iki dakka mesefe esim biz brakir aliriz yakin oldugu icin bi sorun olsa bir kosu gidersin oraya verelim dedi bende egitim acisindan ozelleri istiyorum onlarda uzak servis olayi var oglumda bizden ayri srvise cok zor alisir neyapcam bilmiyorum devlettekilerin egitimi nasil bilgin varmi pisman olurmuyum devlet okuluna
versem tek sebebi yakinligi ama iste ozeldede dini egitimi cok istiyorum bakalim nasip neolcak sevcanla seni cok iyi anliyorum kaar verme isleri cok zor ozellikle sozkonusu olan evladinin egitimiyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…