bende nickine bayıldım :) benim için sakıncası yok alabilirim :)))
nerelisin evin nerede yaşın kaç tanıtırmısın kendini merakımız gitsin :)
ebrusen geldi, yine selam vermeden gitti :)
bende tam nasılsın? bebeğin nasıl diyecektim. neyse inşallah iyisinizdir.
selam vermeden gittim özür dilerim kızlar okudum sonrada çıktım bu aralar keyfim hiç yok bahar yorgunluğu sanırım bebeğim iyidir inşallah yarın doktor kontrolümüz var bol bol alışveriş yapıyoruz eksikler nekadar cokmus
ilk çocuk cok masrafmış çarşamba günüde odamız gelicek bu hafta yoğun gecicek bebeğimin kıyafetlerini yıkıycam ütülüycem ondan sonrada kızımı bekliycem heycanla
Tabisiii tanıtırım..27.5 yaşındayım, 1.5 yıllık evliyim henüz çocuk yok, başaranda oturuyorum, sen millet mahallesinde oturuyorsun galiba demi, geçmişi okudum, zaten ev için araştırma yaparken gördüm yazdıklarınızı sonra kendimi bu sayfada buldum.
Tabisiii tanıtırım..27.5 yaşındayım, 1.5 yıllık evliyim henüz çocuk yok, başaranda oturuyorum, sen millet mahallesinde oturuyorsun galiba demi, geçmişi okudum, zaten ev için araştırma yaparken gördüm yazdıklarınızı sonra kendimi bu sayfada buldum.
selam vermeden gittim özür dilerim kızlar okudum sonrada çıktım bu aralar keyfim hiç yok bahar yorgunluğu sanırım bebeğim iyidir inşallah yarın doktor kontrolümüz var bol bol alışveriş yapıyoruz eksikler nekadar cokmus
ilk çocuk cok masrafmış çarşamba günüde odamız gelicek bu hafta yoğun gecicek bebeğimin kıyafetlerini yıkıycam ütülüycem ondan sonrada kızımı bekliycem heycanla
iyiyim bende kızlar
temizlik yapacaktım ama
bana herşey yakışır bursadaymış
ona takıldım izliyorum...
slm kızlar anca gelebildim malum pazartesi yoğunluğu
ayfercim canım allah kavuşturusn annenler yunanistana gidiyormuış sağlıcakla gidip gelsinler canım
ahillacım moralini bozma canım herşey iyi olacak bak göreceksin sen neşeni kaybetme moralini yüksek tutmaya çalış kim olursa olsun seni üzmesine izin ver me tatlım allahım şifalar versin
sevcan canım sen nasılsın? gittinmi cumaretsi okula kafana yatan biryer oldu mu ?
semihacım canım nbr senin düğün nasıl geçti döktünmü kurtlarını :):):):
olur canım bana her yol paris:) ahilla gelir inşallah çok görmek tanımak istiyorum onu:)Canım aslında mudanyadada olabilir değilmi çayımızı demleriz. :) simitimizi vs alırız.
Gelmek isteyenler olursa kızlarda gelebilir sonrasında bahara hemen geçeriz...
Ahilla sen ne yapıcaksın canım keşke sende gelebilsen değişiklik olurdu senin içinde bizde seni görmüş tanımı olurduk he. ne olur gel yada gelme ama kendini yıpratma iş için.
hoş geldin canım..Günaydın kızlar, geçmişi biraz okudum da bayıldım size, benide alın aranıza
başaranmı aaa yakınız karamukla komuşsunuz:)Tabisiii tanıtırım..27.5 yaşındayım, 1.5 yıllık evliyim henüz çocuk yok, başaranda oturuyorum, sen millet mahallesinde oturuyorsun galiba demi, geçmişi okudum, zaten ev için araştırma yaparken gördüm yazdıklarınızı sonra kendimi bu sayfada buldum.
tatlı telaş bunlar bende ne telaşlarla heyecanla hazırlamıştım her ikisindedeselam vermeden gittim özür dilerim kızlar okudum sonrada çıktım bu aralar keyfim hiç yok bahar yorgunluğu sanırım bebeğim iyidir inşallah yarın doktor kontrolümüz var bol bol alışveriş yapıyoruz eksikler nekadar cokmus
slm kızlar anca gelebildim malum pazartesi yoğunluğu
ayfercim canım allah kavuşturusn annenler yunanistana gidiyormuış sağlıcakla gidip gelsinler canım
ahillacım moralini bozma canım herşey iyi olacak bak göreceksin sen neşeni kaybetme moralini yüksek tutmaya çalış kim olursa olsun seni üzmesine izin ver me tatlım allahım şifalar versin
sevcan canım sen nasılsın? gittinmi cumaretsi okula kafana yatan biryer oldu mu ?
semihacım canım nbr senin düğün nasıl geçti döktünmü kurtlarını :):):):
hoşgeldiniz...
slm hoşgeldin aramıza komşuymuşuz seninle ben de başaranda oturuyorum canım
alıntı ile cvp veremedim bnde başlığa adını yazdım
Biz şimdi kiradayız, ev araştırması yapıyorum sadece, kira ödeyeceğimize kredi çekip alsak mı diye, o zamnda hep kafamda ya krediyi ödeyemezsek düşüncesi oluyor, gerçi zamana bıraktım artık. Millet mahallesindeki evleri çok övüyorlar o yüzden bi bakayım demiştim, hayırlısı umarım bi gün bizde ev sahibi oluruz..
azcık ucundan mide kanseriAHILLacım TAKMA SAKIN KAFANA...NE GİBİ RAHATSIZLIĞIN VARDI?
İYİ DÜŞÜN İYİ OLSUN CANIM.
hava için yağmur duasına çıkıp yağarsa gelicemCanım aslında mudanyadada olabilir değilmi çayımızı demleriz. :) simitimizi vs alırız.
Gelmek isteyenler olursa kızlarda gelebilir sonrasında bahara hemen geçeriz...
Ahilla sen ne yapıcaksın canım keşke sende gelebilsen değişiklik olurdu senin içinde bizde seni görmüş tanımı olurduk he. ne olur gel yada gelme ama kendini yıpratma iş için.
hoş geldinGünaydın kızlar, geçmişi biraz okudum da bayıldım size, benide alın aranıza
hoşgeldin :) birbirini yedi hehehhh güzelmiş nick viji ne oluyo ki :d bu bizim bildiğimizi vaji mi
sizlere de günaydınlar.
belirtiler artınca gittim.takibe alındım bakalım ne olacak.zaten kötü huyluydu,tekrar türeyebilir denmişti.
vatana millete hayırlı uğurlu olsun
nerdesiniz yahuuu
ben burdayim canim kocis ozel derse cikti bende evi toplamadan size bakimm dedim kres sini sonuclandirdinizmi noldu seneyemi vercen ardayi
yok canım bu sene kesin gidecek arda ama daha netleşmedi..
sen naptın kreş işini?
bu arada büyük oğlunu vereceksin dimi?
kaç doğumluydu canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?