- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
resimlerini beğenmekle meşgulum:))
:121::116: farkındayım
bende beğenecem amma velakin iş yerinde faceye girmek serbest değil beğenirsem görünüyor ya ondan bişi yapmıyorum:)
sevcan ve hayat sizlere de günaydın nasılsınız.
yeni avatarım nasıl olmuş kızlar
slm kızlar kalbimi temiz tuttum ve seminer cumartesi günü öğlene kadarmış beraber buluşalım beni bekler misiniz yoksa ben arkadan otobüslemi geleyim sevcannnnnnnnnnnnnnnnn ayferrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerde buluşalımveci gb geliyorum hee
bu arada ayfer seni döverim tızz yakışıklımın elini uff yapmışın çok kızdım sana onca düşün onca ugras besle büyüt egitmeye ugraş bi sigaradan vazgecemişyomusun kuzucuj-kların için canım bırakamıyosan bagımlıysan bisürü yöntemleri var lütfen önce niyet et ablamın bi komşusu sigaa bırakma brosunda calışıyo telefonla takip bile ediyolar hergün arıyolar istersen onla tanıştırırım seni lütfen bence başarabilirsin için organalrın kapkara oldu kuzuumm kendin için ve cocukların için hadiii DUMANSIZ HAVA SAHASINA DAVET EDİYORUM SENİ BAŞARABİLİRSİN
oooo süperrrr hakseverimde geliyorrrrrrrrrrr
canım alırız seni,,birde otobüsle gelirim demişşş
nerde buluşalım konusuna sevcan yarın gelince yazsın:) çünkü o sizin oraları daha iyi biliyor..
ay canım ya dünü hatırlayınca içim yanıyor(
bırakmayı düşünemiyorum önce azaltmam lazım
ama bırakırsam mutlu huzurlu pozitif, olamam gibi geliyor(
eşimde bırakmıştı 1 paketi bitiriyordu günde..2 sene içmedi yurt dışına çıkınca nargile bulamadı orada..
al dedim eşime yak bitane hayır ya asla dedi dediiiisonunda ver bitane ya ne güzel kokuyor dediii
adamı sigaraya başlatan benim
ayy çok tiksinti geldi kendimdennn
kızlarrr bu arada kimlikelrii buldumm:))
ay altın bulmuş gibi sevindim:)
yarın belediyeye gidip sıra bekleyecektim iki kimliğe 100 milyonda gidecekti:))
çamaşır makinesine çamaşır atıcaktım biraz önce..bir baktım ardanın oyuncakları bizim kimlikler makinenin içinde..
kim koydu bunları dedim..arda, annnee kimse almasın deye koydum
ay çok şükür yaa ama bugün muhtarlıktır fotoğrafçıdır boşuna koşturdum..
canım beşevlerden geçmiyoruz ama esentepe cad. gelebilirmisin??canım ben beşevlerde lale bahçesi anaokulu varya orda seminerde olcam sabahtan öğlene kadar ordan gelicem mudanyaya nerde buluşabilirizki :44:
günaydınlar canımmgünaydınnnnnnnnnn şekerlerimm ballarımmmmmmmmmm
ayy gözün aydın canımm insan valla böyle şeylerin kaybolmasına üzülmüyor da tekrardan çıkartmaya uğraş orası zor geliyor hadi uğraşmana gerek kalmamış canım
iyi akşamlar sevcancım..
yarın kuaföre gidecektim ama bankada belediyeye gitmem gerekiyormuş..
benim saç hayal oldu:) annemde cuma sabahı 4te gidiyorlar..
napalım artık anacığım geldikten sonra kuaföre gidecemm:)
aay bugün çok rahatım oğlum 7:30da gelecek ben alıcam yani ve tok gelecek:)
eşimde sohbette oradan halı sah maçında:)
yani yemek falan yapmama gerek yok:)
keşke hergün çarşamba olsa:))
ayy evet gözün aydın, 50şer tl alıyorlar kayıp kimliğe e bi 50 şerde ordan oraya koştururken verirdin :) koşturmanda yanına kar,kızlarrr bu arada kimlikelrii buldumm:))
ay altın bulmuş gibi sevindim:)
yarın belediyeye gidip sıra bekleyecektim iki kimliğe 100 milyonda gidecekti:))
çamaşır makinesine çamaşır atıcaktım biraz önce..bir baktım ardanın oyuncakları bizim kimlikler makinenin içinde..
kim koydu bunları dedim..arda, annnee kimse almasın deye koydum
ay çok şükür yaa ama bugün muhtarlıktır fotoğrafçıdır boşuna koşturdum..
günaydınnnnnnnnnn şekerlerimm ballarımmmmmmmmmm
bu demektirki bugün belediyeye değil kuaföre gidicem:))
kızlar ya saç rengimi değiştirsemmi,,karamelmi yaptırsam,yoksa yine röflemi..
ay içimden bir ses hürremin gibi yaptır diyor:)))
eşimde nasıl istersen boyat dedii..
saat 9u beklicem annem evdeyse bugün ardayı bırakıcam..
Şimdiden Allah kavuştursun canım....
Benimde dün akşam kocam yoktu :) eve gittim saf saf...
evi toparladım bende :)
ayy evet gözün aydın, 50şer tl alıyorlar kayıp kimliğe e bi 50 şerde ordan oraya koştururken verirdin :) koşturmanda yanına kar,
vallahi çok sevindim. bu çocuklar fena yaa...
bizimkide marketten geldiğimizde tereyapını bulamamıştık ara tara yok markette kaldı sanmıştık yenisini almıştık sonra. 3-4 gün sonra çamaşır makinasından çıktı
Günaydın canım....
Haksever sende geliyormuşsun :) sevindim Allah kalbini biliyor tabi.
canım beşevlerden geçmiyoruz ama esentepe cad. gelebilirmisin??
yani beşevler çok daha yukarıda kalıyor..yedirenkli çınar okullarının öününden geçicez yani esentepe tıp merkezinin orasıda olabilir..
günaydınlar canımm
evet ya koşturmak yoruyor insanı..birde sıra beklemek cabası..
çok şükür bulundu..
günaydın canım sana da
evet hele o sıra beklemeler falan öldürüyor insanı ama eskiye göre yine iyi şimdi çabuk ilerliyor işlemler ama işte koşturmak gerekiyor yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?