daha kesin karar verilmedi ama sanırım en geç 12 gibi çıkmış olunur.
1 de baharda olursak :)
teşekkürler:))bu arada bursalımısınız..
gelmiycem canım hafta sonu ailem gelicek biraz temizlik yapıcaz
ev mevlüdüm benimde cok kalabalıkdı kayınvalidem cantık istedi kişi bası 2tane hemde batmıştık resmen 400 tane cantık almıştık hiç kalmadı ama bunda kişi bası 1tane yeter diye düşünüyorum yoksa ramazanda mı yapsam cok masrafsız olur
günaydınlarr..
benim koca benim kimliğimi kendi kimliğini kaybetmişş
bugün çıkarmaya gidicez..
ev içinde krediyi ben çekicem 3.000 maaş alıyor gözküyorumn:))ama yalan tabi:))
o yüzden banka bana verir eşimede veriyor ama onun 3te 1ini:)
90 milyarımız kaldı eve..anam öde öde bitmez..
ya yazmayım dedim ama yazıcam fikir alıcam sizden..
bizim mevütte bazı hediyelere ismini yazmış benim arkadaşlar tuhaf gelmişti baştan..
ama sonra mantıklı geldi yoksa hediyenin bir anlamı olmazdı..
şimdi ben nehirciğime çok güzel cici kıyafet ayakkabı almak istiyorum ama karışacakkk
bende ismimi yazsam ayıp olurmu..kızlar fikir verin ya:)
yok ben bursalı degılım ama sıze cok ozeıyorum :)
sevcanada ne zamandır dıyorum ama elı kulagındadır yakında gelırız dıye dusunuyorum bı kac gunlugune yazında dugun var öyle yani
valla canım en temizi poğaça meyvesuyu ben de ilk oğlumda öyle yapmıştım ikincisi garibime okutmadım mevlüt kısmetse mayısda badana işini halledersem haziran gibi ben de mevlüt düşünüyorum hem özcanber için hem de eşim sınavı kazandı diye adamıştım ona iş rastlığı için
Canım benim o kadar yapacak iş olmayacak herşey hazır olur inşallah o zamana kadarvallahi bizde erken gelmek isterdik, Ayferle de görüştük hatta, ama çocuklarla erken gelip iş yapabileceğimizi hiç sanmıyorumdaha çok köstek oluruz dedik
Sağolsun kızlar düşünceliler, Sende öyle olduğun için :) İnşallah atlatıcaksın canım. kırkıydı 3 ayıydı derken bir bakmışsın yaşına girmiş :)
Allah sağlıklı sıhhatli olarak göstersin inşallah...
Kolay gelsin canım sanadaayy canım daha çıkmadım:)) çıkıyorum dedim ama baktım ev kalk gidelim diyor:)))
hemen toparladım birazdan çıakrım artık..
aradılar canım..bende nasip ama hala ben isityorum dedim..eee ozaman kayıt yaptırın dedi,25 milyon indirim için şimdi yaptırmasakta olur dedim
tamam canım anlaşılmıştır..sen merak etme..
ay bende herkeze internetten diyorum:)) eşimde annemlere gidince hep söyler bütün gün kk da der durur:))
amcamın kızı geldi annneme, ya beni çok özlemiş arada çık gel görüşemiyoruz dedii..
eşimde abla sen kadınlar kulubüne üye ol bence bol bol görüşürsünüz ayfer her gün orda dediii
aaa o neymiş dedi ablamda..annem ordan çıktı abim diğer taraftan:) ayfere arkadaş yetmiyor birde kkdan arkadaş bulmuş dediler :))) sevcan diye bir arkadaş daha var benim,, annem hangi sevcan bu diyor..eşimde kk daki sevcan diyor:))
teyzeler giyinelim süslenelim gösterelim kendimiziii nehire:))
oo sevcancım torpillsin balımmm:13:
canım bizde taş toplamıştık ama annemde bir tane metal parayı kaynatıp o suyun içine atmıştı..
iyi okullarda okusun bol bol para kazansınn diye herlade:)
sakın kapalı olma ve kuaföre kesinlikle git saçınada kırmızı kurdele tak şöyle abartılı olsun yada pembe kurdele tak..
bende sabahlık her ikisindede giymedim ama üçüncüde giyecemm
yatağında otur canım lohusa anne yatak odasına yakışır kanımca:))
inşallah durur canım o gün saat 12 gibi banyosunu yaptır doyur karnını bence uyur banyodan sonra..
biz dua edelimde bizim veletler ses yapmasıngerçi benimki ğineci teyze bu deyince hemen susuyor:)her gittiğimiz yerde iğneci teyze buluyorum oğlumaa:))
Canım zahmet etme düşünmen yeter sen bilirsin ayıp neden olsunki canımya yazmayım dedim ama yazıcam fikir alıcam sizden..
bizim mevütte bazı hediyelere ismini yazmış benim arkadaşlar tuhaf gelmişti baştan..
ama sonra mantıklı geldi yoksa hediyenin bir anlamı olmazdı..
şimdi ben nehirciğime çok güzel cici kıyafet ayakkabı almak istiyorum ama karışacakkk
bende ismimi yazsam ayıp olurmu..kızlar fikir verin ya:)
Yani zahmet etmeyin gelmeniz yeter.Sevcancığım sen bana kaç parça şey verdin kesinlikle hiç birşey getirmiyorsun,kendiniz gelin yeterbana gelenlerede yazmıştılar :) bence gayet mantıklı.
kimin ne getirdiğini bilir baharcım :)
İnşallah hava iyi olur kızımın şansınasevcancım cumartesi günü hava 14 dereceymiş( çay işini nasıl yapalım??
erteleyelimmi yoksa koruparktamı içelim çayımızı?
bence serin olur sahil boyu.
Bana buyurunevet canım bende baktım :) serin olur...
farketmez Ayfercim bendede yapabiliriz kahvaltıyı koruparktada nasıl uyarsa :)
yinuse ben nasıl gelicem kaybolurum demişsin y,, bir yerde buluşuruz senide alırız canım:)
A.s canımselam canlar herkese
Canım arkadaşlarımın çoğu çocuklu aşk olsun senin ufaklıktan ne rahatsızlık duyacaklarki öyle düşünme sakınhoşbulduk canım
valla gelmeyi düşünüyorum ama özcanberk düşündürüyor beni o kadar kalabalıkda nasıl durur birde ağlarsa falan insanlara da rahatsızlık vermeyelim siz kaçta çıkcaksanız ayferle çünkü gelirsem muhtemelen sizden biri ile gelmem gerekecek çünkü eşim ayberki havuza götürecek 12-13 arası nasıl olcak bilmiyorum vallahi canım :26::26::26::26:
Görüşürüz bende öptümben çıktım kızlar işlerim var dışarda öptüm sizi:)
Yani hem güzel güne denk geliyormuş Peygamber efendimizin doğduğu güneyok canım müsaitlikle alakası yok artık birbirimizin dağınıklığını görmezden geliriz :) artık kanki olduk biz :)
sen bilirsin nasıl olursa ben uyarım. ama Şevval simit falan yemiyor yani yer ama kahvaltılık yerse doymuyormuş gibime geliyor benim ben ona mecburen yumurta pişiricem
yada dediğin gibi sonrasında bir tur atarız :) öyle geliriz bursaya.
bir şey olmaz kızz çocuklar birazda mevlüt görsün :) hep düğünmü görecekler...
canım zaten beraber gideriz arkadaşım, Ayfer sağolsun arabasıyla götürcek, beraber oluruz seni bırakacak değilizya :)
cuma günü konuşuruz son kez kararlaştırırız :)
gelmiceksin sanırım mevlüte gelseydin görürdün ikramlıkları :)
neyse ben bebek mevlütümde, bebek şekeri+büyüklere yemeni küçüklere mendil dağıttık ikramlıkta poğaça ve meyve suyu dapıttık 150 kişi vardı mevlütümde
baharım kuaföre git ya
ben erken gelir nehire bakarım
eğer onu düşünüyorsan
o gün sen çok şık olmalısın canım benim.
İnşallah canım buyurun beklerimyani en geç zaten o saatlerde çıkmak lazım bakalım kısmet yaa çok istiyorum mucize bebek nehiri görmeyi
giderken gideriz de dönüşte eşim alır diye düşünüyorum
Amin canım sağol darısıda sana olsun inşallahbaharcım hayırlısıyla atlatırsın inşallah mevlüdünü
ne dağıtmayı düşünüyorsun banada fikir olsun ben mevlütte bebek şekeri dağıtmam diye düşünmüştüm gelen misafirlere dağıtırız diyordum mevlütte havlu falan diye düşünüyorum
bu arada ikram olarak neler yaptınız mevlütlerinizde
ev mevlüdümde cantık ayran tulumba tatlısı ikram etmiştik biz
Evet canım ben davet etmiştim senide buyur gel bebek mevlidim var beklerimkızlar kızlar yüreğim sızlar nasılsınız buluşma mı var?
bende sizle olmak isterdim...
bu arada sosyal paylaşm sitesinde eklimisiniz siz birbirnizde beni de ekleyiverin gari
Maşallah kız kalabalıkmış benim o kadar olmayacak.Gelenleri çağırdım birde benim ailem ve eşimin ailesi çoğu burada değil eş dost gelicek çoğunluklagelmiceksin sanırım mevlüte gelseydin görürdün ikramlıkları :)
neyse ben bebek mevlütümde, bebek şekeri+büyüklere yemeni küçüklere mendil dağıttık ikramlıkta poğaça ve meyve suyu dapıttık 150 kişi vardı mevlütümde
Bencede daha pratikvalla canım en temizi poğaça meyvesuyu ben de ilk oğlumda öyle yapmıştım ikincisi garibime okutmadım mevlüt kısmetse mayısda badana işini halledersem haziran gibi ben de mevlüt düşünüyorum hem özcanber için hem de eşim sınavı kazandı diye adamıştım ona iş rastlığı için
Ayy canım Berracığım resim yaptı demek çok teşekkür ederiz.Berra ablasının resmini saklar Nehir hatıra olarak.aaa iyi tarafından bak şekerim
ev senin üstüne olacak böylelikle:):):)
ben yazmıştım berra çok istedi çünkü
resim yaptı nehirimize:):):)
arada uğra sende buraya:):):)
A.s canım hoşgeldinselam kızlar herkese
aynen en temizi öyle çöp poşetlerine meyve suyu kutularını içine poğaçalar hooooooooooop mideye tamammmm....
yalnız dikkat edilmesi gereken en önemli konu poğaçalar susamlı olmasın :)
baharcım hayırlı olsun mevlütün allah kabul etsin.
Bence git kuaföre bende gitmiştim saçlarıma maşa yaptılar hafif te makyaj...
birde kırmızı taç tam bir lohusa karı modu :)
Canım benim o kadar yapacak iş olmayacak herşey hazır olur inşallah o zamana kadarKöstek deme canım estgafurullah öyle düşünme İnşallah zaman hızla geçiyor .Aminn canım hepimizin evlatlarını
Kolay gelsin canım sanadaGösterin bakalım teyzeleri kendinizi Özelliklede kayınvaldeme Ya aslında yaptırmayı istiyorumda kuaför evime o kadar yakında değil bilmiyorum kararsız kaldım,yok canım kurdela felan takamam Boydan elbise giyeceğim elbise almadım ,vardı o terziye verdim boyunu yaptırmak için,o kıyafete kurdele gitmez Bakalım hava yağmurlu olursa zaten gidemem kuaföre kuaförümü eve çağırsam ne yapsam
Canım zahmet etme düşünmen yeter sen bilirsin ayıp neden olsunki canım
Yani zahmet etmeyin gelmeniz yeter.Sevcancığım sen bana kaç parça şey verdin kesinlikle hiç birşey getirmiyorsun,kendiniz gelin yeter
İnşallah hava iyi olur kızımın şansına
Bana buyurun
A.s canım
Canım arkadaşlarımın çoğu çocuklu aşk olsun senin ufaklıktan ne rahatsızlık duyacaklarki öyle düşünme sakın
Görüşürüz bende öptüm
Yani hem güzel güne denk geliyormuş Peygamber efendimizin doğduğu güneBen bilmiyordum tesadüfen öğrenmiş oldum.Ya ben sanmıyorum zorluk olacağını araba oldumu heryere kolay
selam kızlar herkese
kızlar ekleyecem hadiyin söleyin isimlerinizi :)
kısmet bakalım canım o güne çıkalım da gelicez işallah artık özcanberki de idare etcez birgünlük:26:
yok ben bursalı degılım ama sıze cok ozeıyorum :)
sevcanada ne zamandır dıyorum ama elı kulagındadır yakında gelırız dıye dusunuyorum bı kac gunlugune yazında dugun var öyle yani
Canım benim o kadar yapacak iş olmayacak herşey hazır olur inşallah o zamana kadarKöstek deme canım estgafurullah öyle düşünme İnşallah zaman hızla geçiyor .Aminn canım hepimizin evlatlarını
Kolay gelsin canım sanadaGösterin bakalım teyzeleri kendinizi Özelliklede kayınvaldeme Ya aslında yaptırmayı istiyorumda kuaför evime o kadar yakında değil bilmiyorum kararsız kaldım,yok canım kurdela felan takamam Boydan elbise giyeceğim elbise almadım ,vardı o terziye verdim boyunu yaptırmak için,o kıyafete kurdele gitmez Bakalım hava yağmurlu olursa zaten gidemem kuaföre kuaförümü eve çağırsam ne yapsam
Canım zahmet etme düşünmen yeter sen bilirsin ayıp neden olsunki canım
Yani zahmet etmeyin gelmeniz yeter.Sevcancığım sen bana kaç parça şey verdin kesinlikle hiç birşey getirmiyorsun,kendiniz gelin yeter
İnşallah hava iyi olur kızımın şansına
Bana buyurun
A.s canım
Canım arkadaşlarımın çoğu çocuklu aşk olsun senin ufaklıktan ne rahatsızlık duyacaklarki öyle düşünme sakın
Görüşürüz bende öptüm
Yani hem güzel güne denk geliyormuş Peygamber efendimizin doğduğu güneBen bilmiyordum tesadüfen öğrenmiş oldum.Ya ben sanmıyorum zorluk olacağını araba oldumu heryere kolay
bız yunanıstanlıyız
bızde erkek cocuklara 2 kız cocuklarına 1 tane hakıka kurbanı kesılır
benım mevludum kurban etı ve pilav
kutu ayran ve baklava olmustu
lohusa serbetı dagıtıldı
ama bebek sekerını mevlutte dagıtmadık cunku yaklasık 150 -160 kısı olmustu
sonrasında hedıyelerı acmak fılan cok eglencelı ıdı hala bebek hedıyelerınden kullanılmayan kalanlar oldu
ha bırde lokum dagıtılır bızde
bencede kesınlıkle
bende o gun masalanmak ısterdım ancak olmadı
fon cektırmıstım sımdı kımın resımlerıne baksam makyaj bıle yaptırdıklarını gorup uzuluyorum
ınsanın ıcınde kalıyor
İnşallah.Bebeğin oğluşuyla bizim Nehirle oynarlar artık kendi aralarında onlarda.Sevcanın ve Hayatımın melekleri büyüdü artık
evet o mevzuda ıcımde bır yaradır :)
yok canım ya bızde hep boyle yapılıyor hıc pogcayla mevye suyuyla mevlut okutulmuyor bızde
bız 2.kurbanı sunnet mevludunde kestık halletık hallettık derken ben ıkısınıde kendı kazandıgım parayla kestım Allah kabul etsın
2.cocuktada cok sasalı bısey yaparmıyım bılmem sevcancım ama ıcımde kaldı yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?