Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
daha kesin karar verilmedi ama sanırım en geç 12 gibi çıkmış olunur.
1 de baharda olursak :)

yani en geç zaten o saatlerde çıkmak lazım bakalım kısmet yaa çok istiyorum mucize bebek nehiri görmeyi
giderken gideriz de dönüşte eşim alır diye düşünüyorum

teşekkürler:))bu arada bursalımısınız..

yok ben bursalı degılım ama sıze cok ozeıyorum :)
sevcanada ne zamandır dıyorum ama elı kulagındadır yakında gelırız dıye dusunuyorum bı kac gunlugune yazında dugun var öyle yani

valla canım en temizi poğaça meyvesuyu ben de ilk oğlumda öyle yapmıştım ikincisi garibime okutmadım mevlüt kısmetse mayısda badana işini halledersem haziran gibi ben de mevlüt düşünüyorum hem özcanber için hem de eşim sınavı kazandı diye adamıştım ona iş rastlığı için

aaa iyi tarafından bak şekerim
ev senin üstüne olacak böylelikle:):):)

ben yazmıştım berra çok istedi çünkü
resim yaptı nehirimize:):):)

sevcanada ne zamandır dıyorum ama elı kulagındadır yakında gelırız dıye dusunuyorum bı kac gunlugune yazında dugun var öyle yani

arada uğra sende buraya:):):)

aynen en temizi öyle çöp poşetlerine meyve suyu kutularını içine poğaçalar hooooooooooop mideye tamammmm....
yalnız dikkat edilmesi gereken en önemli konu poğaçalar susamlı olmasın :)

Canım benim o kadar yapacak iş olmayacak herşey hazır olur inşallah o zamana kadarKöstek deme canım estgafurullah öyle düşünmeİnşallah zaman hızla geçiyor .Aminn canım hepimizin evlatlarını
Kolay gelsin canım sanadaGösterin bakalım teyzeleri kendiniziÖzelliklede kayınvaldemeYa aslında yaptırmayı istiyorumda kuaför evime o kadar yakında değil bilmiyorum kararsız kaldım,yok canım kurdela felan takamamBoydan elbise giyeceğim elbise almadım ,vardı o terziye verdim boyunu yaptırmak için,o kıyafete kurdele gitmezBakalım hava yağmurlu olursa zaten gidemem kuaföre kuaförümü eve çağırsam ne yapsam
Canım zahmet etme düşünmen yeter sen bilirsin ayıp neden olsunki canım
bana gelenlerede yazmıştılar :) bence gayet mantıklı.

kimin ne getirdiğini bilir baharcım :)
Yani zahmet etmeyin gelmeniz yeter.Sevcancığım sen bana kaç parça şey verdin kesinlikle hiç birşey getirmiyorsun,kendiniz gelin yeter
sevcancım cumartesi günü hava 14 dereceymiş( çay işini nasıl yapalım??
erteleyelimmi yoksa koruparktamı içelim çayımızı?
bence serin olur sahil boyu.
İnşallah hava iyi olur kızımın şansına
evet canım bende baktım :) serin olur...
farketmez Ayfercim bendede yapabiliriz kahvaltıyı koruparktada nasıl uyarsa :)
Bana buyurun
yinuse ben nasıl gelicem kaybolurum demişsin y,, bir yerde buluşuruz senide alırız canım:)

selam canlar herkese
A.s canım
Canım arkadaşlarımın çoğu çocuklu aşk olsun senin ufaklıktan ne rahatsızlık duyacaklarki öyle düşünme sakın
ben çıktım kızlar işlerim var dışarda öptüm sizi:)
Görüşürüz bende öptüm
Yani hem güzel güne denk geliyormuş Peygamber efendimizin doğduğu güne Ben bilmiyordum tesadüfen öğrenmiş oldum.Ya ben sanmıyorum zorluk olacağını araba oldumu heryere kolay

bız yunanıstanlıyız
bızde erkek cocuklara 2 kız cocuklarına 1 tane hakıka kurbanı kesılır
benım mevludum kurban etı ve pilav
kutu ayran ve baklava olmustu
lohusa serbetı dagıtıldı
ama bebek sekerını mevlutte dagıtmadık cunku yaklasık 150 -160 kısı olmustu
sonrasında hedıyelerı acmak fılan cok eglencelı ıdı hala bebek hedıyelerınden kullanılmayan kalanlar oldu
ha bırde lokum dagıtılır bızde

baharım kuaföre git ya
ben erken gelir nehire bakarım
eğer onu düşünüyorsan
o gün sen çok şık olmalısın canım benim.

baharım kuaföre git ya
ben erken gelir nehire bakarım
eğer onu düşünüyorsan
o gün sen çok şık olmalısın canım benim.

bencede kesınlıkle
bende o gun masalanmak ısterdım ancak olmadı
fon cektırmıstım sımdı kımın resımlerıne baksam makyaj bıle yaptırdıklarını gorup uzuluyorum
ınsanın ıcınde kalıyor

yani en geç zaten o saatlerde çıkmak lazım bakalım kısmet yaa çok istiyorum mucize bebek nehiri görmeyi
giderken gideriz de dönüşte eşim alır diye düşünüyorum
İnşallah canım buyurun beklerim
Amin canım sağol darısıda sana olsun inşallahBen hayırlamaya gelenlere bebek şekeri dağıttım canım.Zaten herkezi çağırmadım hayırlamaya gelenleri çağırdık.Buradaki arkadaşlar torpilli onlara lafım yok
kızlar kızlar yüreğim sızlar nasılsınız buluşma mı var?
bende sizle olmak isterdim...
bu arada sosyal paylaşm sitesinde eklimisiniz siz birbirnizde beni de ekleyiverin gari
Evet canım ben davet etmiştim senide buyur gel bebek mevlidim var beklerim
Maşallah kız kalabalıkmış benim o kadar olmayacak.Gelenleri çağırdım birde benim ailem ve eşimin ailesi çoğu burada değil eş dost gelicek çoğunlukla
Bencede daha pratikAllah kabul etsin.Genelde ilkine yapılıyor ikinciye yokİkincilerin neyi eksik dimi ama
aaa iyi tarafından bak şekerim
ev senin üstüne olacak böylelikle:):):)

ben yazmıştım berra çok istedi çünkü
resim yaptı nehirimize:):):)

arada uğra sende buraya:):):)
Ayy canım Berracığım resim yaptı demek çok teşekkür ederiz.Berra ablasının resmini saklar Nehir hatıra olarak.
selam kızlar herkese
A.s canım hoşgeldin
aynen en temizi öyle çöp poşetlerine meyve suyu kutularını içine poğaçalar hooooooooooop mideye tamammmm....
yalnız dikkat edilmesi gereken en önemli konu poğaçalar susamlı olmasın :)

Evet kalabalık olunca anca öyle olur.

baharcım hayırlı olsun mevlütün allah kabul etsin.
Bence git kuaföre bende gitmiştim saçlarıma maşa yaptılar hafif te makyaj...
birde kırmızı taç tam bir lohusa karı modu :)

baharcım hayırlı olsun mevlütün allah kabul etsin.
Bence git kuaföre bende gitmiştim saçlarıma maşa yaptılar hafif te makyaj...
birde kırmızı taç tam bir lohusa karı modu :)

teşekkür ederim canım sağolBen kapalıyım kıyafetimde kapalı elbise olunca kararsız kaldım,aslında istiyorumda kuaförde o kadar yakın değil bana bakalım yinede belli olmaz,makyajımı ben kendim yapıyorum,onsuz olmaz

kısmet bakalım canım o güne çıkalım da gelicez işallah artık özcanberki de idare etcez birgünlük:26:

kısmet bakalım canım o güne çıkalım da gelicez işallah artık özcanberki de idare etcez birgünlük:26:

İnşallah.Bebeğin oğluşuyla bizim Nehirle oynarlar artık kendi aralarında onlarda.Sevcanın ve Hayatımın melekleri büyüdü artık

ayy inşallah ne çok isterim görüşebilmeyi canım :) kandır kocanı Bursaya geldiğinde ben gelir alırım olmadı snei akrabalrının evinden vallahi :)

yani ben mevlüt günümde kuaföre gitmiştim ama evime yakın olan yer açılmamıştı diğerinede gittim oradada çok sıra vardı bende kaş bıyık aldırıp geri döndüm evde kendimiz dzüleştirdik güzel olmuştu yinede yani şaunda keşkede yaptırsadım demiyorum... aman o kadar bile yetti bana cıyak cıyak çocukla saçımı başımı yolcaktım mevlütte

baklava mı? :) bizde hiç tatlı dağıtılmaz :) sizin menü zenginmiş,
bende kızımın akikasını kestirmek istiyorum boçlarım azalınca ev mevlütüyle beraber pilav üstü niyetim

aman hiç gerek yok üzülmene canım benim. bir çocuklamı kalıcan bakarsın birde kızın olur o zaman giyrsin geceliklerini, kocanla bol bol foto çekinirsiniz ailecek

İnşallah.Bebeğin oğluşuyla bizim Nehirle oynarlar artık kendi aralarında onlarda.Sevcanın ve Hayatımın melekleri büyüdü artık

he bizimkiler bebekle seninkine yaramazlık öğretecek,

evet o mevzuda ıcımde bır yaradır :)
yok canım ya bızde hep boyle yapılıyor hıc pogcayla mevye suyuyla mevlut okutulmuyor bızde
bız 2.kurbanı sunnet mevludunde kestık halletık hallettık derken ben ıkısınıde kendı kazandıgım parayla kestım Allah kabul etsın

2.cocuktada cok sasalı bısey yaparmıyım bılmem sevcancım ama ıcımde kaldı yanı

ALLAH KABUL ETSİN NE GÜZLE. ASLINDA ÇOCUK İÇİN ÇOK ÇOK ÖNEMLİ AKİKA çocuğu hastalıktan kazadan koruyor. en kısa zamanda kesmek lazım derler..

yaparsın yaparsın canım, yapıncada aman bumuymuş dersin :) ben de özenirdim çünkü, ama yapınca da başım göğe ermedi

hadi koş gel bursayada senin içinde bir buluşma tertip edelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…