Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

5 kadın 4 çocuk sığarızmısığarızda ayy arkada helak olursunuzz
olsun sevcancım sen sığarız diyorsan sığarız sığamayız diyorsan sığamayız:))arabın araksında ben hiç oturmadım ama geniş biraz sankimm:)
olun kızlar mevlüt sonunda burgazda sahilde çay keyfimiz olacak onuda düşünelim bence:))
her cefanın bir sefası misali:))

:) sığarız sanırım :44::44::44: umarım

saat kaçta çıkarız evden :)

canım kapalıysan şal ya da eşarp bağlattırabilirsin bi kuaföre farklı şekillerde ve basit yapımlı çok hoş şallar bağlanabiliyor.hatta netten bakıp kendin de şalını bağlayabilirsin.ben genelde öyle yapıyorum.hem çok farklı oluyor hem de basit pratik ve ekonomik :))

yeni avatarım nasıl olmuş kızlar
ben çok sevdim

çingeneye dönersem kapkara kaşlarımla :) sorarım size. verdiniz gazı
canım ben de boyatcam ve benim tenim esmer.kuaförüm de 13 yıllık kuaförüm ve arkadaşım.
onun tavsiyesiyle boyatcam.kaşlrını açmak lazım dedi.benim de kaşlarım simsiyah ve ince.
oysa kendi saç rengim koyu kumral.açmak istedim renklerini öyle dedi bana.sen de bi düşün.
kaşlar açılınca bi ay gidiyormuş...

ayy cnaım ayda bir ben kaş boyatamam ayda bir kuaföre kaş aldırmaya zor gidiyorum
yoğun garıyam ben

ahilla nasılsın canım...
iki gündür çok kötüydüm.tansiyon da sıfırlandı gibi bişi halsiz kaldım çok yemek de yiyemeyince...
şimdi daha iyiyim çok şükür.

ooo ahilla gelmişş hoş gelimş:)
canım bahara geliyorsun dimi bak lütfen gel çıkışta sahil boyunda çay keyfimiz var:))
hoşbulduk canım.cts yağışlı görünüyor.büyük ihtimal geliyorum :))

bi kararsız daaha.ben de boyatcam da nasıl yaptırsam bilemedim.
tek renk mi röfle balyaj ya da gölge mi çıkamadım işin içinden.
sanırım kuaför arkadaşın önüne oturup baştan yarat beni dicem

heh işte tüm geçmişi okurken aklımda kalan soru buydu

ayy cnaım ayda bir ben kaş boyatamam ayda bir kuaföre kaş aldırmaya zor gidiyorum
yoğun garıyam ben

valla ben de açıkçası o yönden zor durumdayım :)
sanırım saç boyasını önceden yaptırcam kaş açtırmayı da düğünden 2 ay önce
kına gecesi saçlarımı açabilirim. açarsam değişik olsun istiyorum.
o yüzden çift renk istiyorum ama röfle mi balyaj mı gölge mi karar veremedim :S

aaa sen kemalpaşalımıydın :))

Tubayı çok severim eski komşumlardı benim. çok hanım bir kızdır :) anneside öyle :)
aaa bak şaşırdım şimdi :)

bende severim canım evet çok hanımdır...

haksever annem k.paşalı benimde sık sık gideriz neresindensin canım.

Geçmiş olsun cnaım... ne denir ne yapılırki bilemiyorum.

ayyy gelicen mi? inşallah hadi :))

kız sen kuru dötsün seni sıkıştırırız :)))

Olmadı Özgem Beşevlerden direk gider Özge satmıyoruz bak seni sen yakınsın ya ondan dedim şu kız yolu da bilmiyor

kesin yarın belli olur bakalım herşey...

kınanda açarsın dediğin gibi canım yaa erkeksiz neticede...
seni bir görsek açık kapalı belki kızlar şu yakışır derlerdi ama şimdi birşey diyemezler ben zaten hiç anlmama :)
ama kaşlarda boyanmaz bee.. açık olsan neyse uyumlu olurda başımız kapalı şimdi saç görünmeyince ne alaka kaş boyansın :)
ama sen düğün için boyatabilirsin sonra boyatmassın :)

günaydınn :)
buarada bır hemserım varmıs
bende yunanıstanda dogdum bıraz buyudum sonr turkıeyye geldık
benımde annem gıdıp gelıyor
akraba olabılırmıyız :)

Ben diz de çokerim 2 gündür işe gelmiyordum yığılmış işler.
ben bi gidim bakim işlere :) görüşürüz.

saçımı kına da açarsam kaşlarım sırıtmasın diye açılması lazımmış.
e yüzümde de biraz dursun ki kimse yadırgamasın o gece
o yüzden saçımı şimdiden boyatcam kaşlarımı da 2 ay kala başlarım herhalde...

yorma canım kendini sakın....

ben seni kucağımada alırım

yok kız yorulmuyorum.dinlene dinlene...bazı konular haricinde çok anlayışlı bi nişanlım var aslında :)
bi evin halısı bitince oturuyorum dinleniyorum.hafta sonuna kadar yeni makineler gelecekmiş.
cts gelirse yandıkkkkkkkk ben gelemicem demek olur

Haklısın canım çocukla uğraşırken saç maç kalmıyor zaten dağılır bile
Allah kabul etsin buralarda öyle pratik,herkez durumuna göre yapıyor işte birşeyler.Maksat bir araya gelip toplanıp dua etmek
Evet bencede çok önemli bir kitapta okumuştum çocuğu hertürlü beladan kzadan koruyormuş.Bizde kestik akikasını çok şükür 7.gününde
yeni avatarım nasıl olmuş kızlar
Çok hoş olmuş canım Allah bozmasın mutluluğnuzu
ay çok sağol sevcanımmmmm utandım şimdi kızımı bana benzetirler genelde ama coğu kişi babasına da benzediyor...
Allah bağışlasın canım
İnşallah canım sağlıklı hayırlı evlat olsun hepsi
Canım çok sevindim erken gelmene iyi oldu böyle hadi bakalım bekliyorum sizi hasretle

QUOTE=hayat7681;29933272]alırız seni,,birde otobüsle gelirim demişşş
nerde buluşalım konusuna sevcan yarın gelince yazsın:) çünkü o sizin oraları daha iyi biliyor..

ay canım ya dünü hatırlayınca içim yanıyor(
bırakmayı düşünemiyorum önce azaltmam lazım
ama bırakırsam mutlu huzurlu pozitif, olamam gibi geliyor(
eşimde bırakmıştı 1 paketi bitiriyordu günde..2 sene içmedi yurt dışına çıkınca nargile bulamadı orada..
al dedim eşime yak bitane hayır ya asla dedi dediiiisonunda ver bitane ya ne güzel kokuyor dediii
adamı sigaraya başlatan benim
ayy çok tiksinti geldi kendimdennn[/QUOTE]
Umarım ikinizde bırakırsınız keşke alıştırmasaydın zehirliyosun kendini boşuna
Gözün aydın canım sevindim valla benimde o tarz şeyler kayboldumu çok takarım canım sıkılır.Nerden aklına gelmiş beyefendinin çamaşır makinasına koymakAllah'tan çalışmamış makina yoksa tertemiz parlak parlak çıkardı kimlikleriniz makinadan:18:
günaydınnnnnnnnnn şekerlerimm ballarımmmmmmmmmm
Günaydın hayırlı işler canım
Karamel daha hoş olur gibime gliyor ama yinede karar senin tabiki canım
Bende şal tarzı seviyorum bakalım kısmet o gün gelsinde hayırlısı olsun
Canım buyur gel beklerim.Bu arada nasılsın sorunlarınız düzeldimi umarım düzelmiştir

canim bence karamel sana cok guzel gider denede gor cok memnun kalcaksin nacizane tavsiyem

buarada senide aliriz demisin dusundugun icin tesekkur ederim cok iyisin hazir yanliz kalma sorunum kalmadi diye sevinirken isler sarpa sardi......

kayinaldemler geliyomus haftasonu yatiya sabah eltim arayip haber verdi....direkde bana geliyolarmis benden eltime geciceklermis ....dolayisiyla onlar gelirken kapi disari cikma luksum yok malesef ....

neyse nasibimde yokmus yine bahara cok selamimi iletin nehir bebisinde fotosunu cekin yaaa faceden bakarim hayatcim sen aparsin bu isi dimi

canim ahillacim nisanlinla buaralar bal gibimsiziniz hadi allah bozmasin dugune kadar bu yola devam didismek yasak size

dugun hazirligi baslamis ufaktan peri kizi gibi olcan sen bizde yaninda olcaz

yaa sende gidiyomusun mevlude offf yaa sen benden once gorcen kizlari cok kiskandim seniiii bir bana izin vermedi kor talihim .....ama bu makus talihimi yenicem birgun cok az kaldi kendimi nerelerden atsam

Sıkma canını görüşürüz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…