ayyy geldim sonunda.
ahilla nasılsın cnaım :)
geliyormusun cumartesi.
yinuse sen nerelerdesin? kesin gelmessin yine
neyse kızlar...
Karamuk seni çevre yolundan alsak cumartesi olur mu? eşin çıkarabilir mi? olmadı sizin mahalleye girer sanırım Ayfercimama böylesi daha kolay olurdu
Ayfer birde Ablamda gelebilir Bahar onuda davet etti mevlütesığarmıyız kız arabana he
5 kadın 4 çocuk sığarızmısığarızda ayy arkada helak olursunuzz
olsun sevcancım sen sığarız diyorsan sığarız sığamayız diyorsan sığamayız:))arabın araksında ben hiç oturmadım ama geniş biraz sankimm:)
olun kızlar mevlüt sonunda burgazda sahilde çay keyfimiz olacak onuda düşünelim bence:))
her cefanın bir sefası misali:))
canım kapalıysan şal ya da eşarp bağlattırabilirsin bi kuaföre farklı şekillerde ve basit yapımlı çok hoş şallar bağlanabiliyor.hatta netten bakıp kendin de şalını bağlayabilirsin.ben genelde öyle yapıyorum.hem çok farklı oluyor hem de basit pratik ve ekonomik :))teşekkür ederim canım sağolBen kapalıyım kıyafetimde kapalı elbise olunca kararsız kaldım,aslında istiyorumda kuaförde o kadar yakın değil bana bakalım yinede belli olmaz,makyajımı ben kendim yapıyorum,onsuz olmaz
ben çok sevdimyeni avatarım nasıl olmuş kızlar
canım ben de boyatcam ve benim tenim esmer.kuaförüm de 13 yıllık kuaförüm ve arkadaşım.çingeneye dönersem kapkara kaşlarımla :) sorarım size. verdiniz gazı
:) sığarız sanırım :44::44::44: umarım
saat kaçta çıkarız evden :)
12:30 da çıkalım bence[/QUO
12 daha iyi değilmi toplanmamız falan anca olur 1 de de orda oluruz
hem biraz insanlar gelmeden baharı görürüz :44:
canım kapalıysan şal ya da eşarp bağlattırabilirsin bi kuaföre farklı şekillerde ve basit yapımlı çok hoş şallar bağlanabiliyor.hatta netten bakıp kendin de şalını bağlayabilirsin.ben genelde öyle yapıyorum.hem çok farklı oluyor hem de basit pratik ve ekonomik :))
ben çok sevdim
canım ben de boyatcam ve benim tenim esmer.kuaförüm de 13 yıllık kuaförüm ve arkadaşım.
onun tavsiyesiyle boyatcam.kaşlrını açmak lazım dedi.benim de kaşlarım simsiyah ve ince.
oysa kendi saç rengim koyu kumral.açmak istedim renklerini öyle dedi bana.sen de bi düşün.
kaşlar açılınca bi ay gidiyormuş...
iki gündür çok kötüydüm.tansiyon da sıfırlandı gibi bişi halsiz kaldım çok yemek de yiyemeyince...ahilla nasılsın canım...
hoşbulduk canım.cts yağışlı görünüyor.büyük ihtimal geliyorum :))ooo ahilla gelmişş hoş gelimş:)
canım bahara geliyorsun dimi bak lütfen gel çıkışta sahil boyunda çay keyfimiz var:))
bi kararsız daaha.ben de boyatcam da nasıl yaptırsam bilemedim.bu demektirki bugün belediyeye değil kuaföre gidicem:))
kızlar ya saç rengimi değiştirsemmi,,karamelmi yaptırsam,yoksa yine röflemi..
ay içimden bir ses hürremin gibi yaptır diyor:)))
eşimde nasıl istersen boyat dedii..
saat 9u beklicem annem evdeyse bugün ardayı bırakıcam..
heh işte tüm geçmişi okurken aklımda kalan soru buyduayyy geldim sonunda.
geliyormusun cumartesi.
neyse kızlar...
Karamuk seni çevre yolundan alsak cumartesi olur mu? eşin çıkarabilir mi? olmadı sizin mahalleye girer sanırım Ayfercimama böylesi daha kolay olurdu
Ayfer birde Ablamda gelebilir Bahar onuda davet etti mevlütesığarmıyız kız arabana he
ayy cnaım ayda bir ben kaş boyatamam ayda bir kuaföre kaş aldırmaya zor gidiyorum
yoğun garıyam ben
aaa sen kemalpaşalımıydın :))
Tubayı çok severim eski komşumlardı benim. çok hanım bir kızdır :) anneside öyle :)
aaa bak şaşırdım şimdi :)
iki gündür çok kötüydüm.tansiyon da sıfırlandı gibi bişi halsiz kaldım çok yemek de yiyemeyince...
şimdi daha iyiyim çok şükür.
hoşbulduk canım.cts yağışlı görünüyor.büyük ihtimal geliyorum :))
bi kararsız daaha.ben de boyatcam da nasıl yaptırsam bilemedim.
tek renk mi röfle balyaj ya da gölge mi çıkamadım işin içinden.
sanırım kuaför arkadaşın önüne oturup baştan yarat beni dicem
heh işte tüm geçmişi okurken aklımda kalan soru buydu
valla ben de açıkçası o yönden zor durumdayım :)
sanırım saç boyasını önceden yaptırcam kaş açtırmayı da düğünden 2 ay önce
kına gecesi saçlarımı açabilirim. açarsam değişik olsun istiyorum.
o yüzden çift renk istiyorum ama röfle mi balyaj mı gölge mi karar veremedim :S
bende severim canım evet çok hanımdır...
haksever annem k.paşalı benimde sık sık gideriz neresindensin canım.
Geçmiş olsun cnaım...ne denir ne yapılırki bilemiyorum.
ayyy gelicen mi? inşallah hadi :))
kız sen kuru dötsün seni sıkıştırırız :)))
Olmadı Özgem Beşevlerden direk giderÖzge satmıyoruz bak seni sen yakınsın ya ondan dedim şu kız yolu da bilmiyor
kesin yarın belli olur bakalım herşey...
Ben diz de çokerim2 gündür işe gelmiyordum yığılmış işler.
ben bi gidim bakim işlere :) görüşürüz.
saçımı kına da açarsam kaşlarım sırıtmasın diye açılması lazımmış.kınanda açarsın dediğin gibi canım yaa erkeksiz neticede...
seni bir görsek açık kapalı belki kızlar şu yakışır derlerdi ama şimdi birşey diyemezlerben zaten hiç anlmama :)
ama kaşlarda boyanmaz bee.. açık olsan neyse uyumlu olurda başımız kapalı şimdi saç görünmeyince ne alaka kaş boyansın :)
ama sen düğün için boyatabilirsin sonra boyatmassın :)
yorma canım kendini sakın....
ben seni kucağımada alırım
Haklısın canım çocukla uğraşırken saç maç kalmıyor zaten dağılır bileayy inşallah ne çok isterim görüşebilmeyi canım :) kandır kocanı Bursaya geldiğinde ben gelir alırım olmadı snei akrabalrının evinden vallahi :)
yani ben mevlüt günümde kuaföre gitmiştim ama evime yakın olan yer açılmamıştı diğerinede gittim oradada çok sıra vardı bende kaş bıyık aldırıp geri döndüm evde kendimiz dzüleştirdik güzel olmuştu yinede yani şaunda keşkede yaptırsadım demiyorum... aman o kadar bile yetti banacıyak cıyak çocukla saçımı başımı yolcaktım mevlütte
baklava mı? :) bizde hiç tatlı dağıtılmaz :) sizin menü zenginmiş,
bende kızımın akikasını kestirmek istiyorum boçlarım azalınca ev mevlütüyle beraber pilav üstü niyetim
aman hiç gerek yok üzülmene canım benim. bir çocuklamı kalıcan bakarsın birde kızın olur o zaman giyrsin geceliklerini, kocanla bol bol foto çekinirsiniz ailecek
he bizimkiler bebekle seninkine yaramazlık öğretecek,
Allah kabul etsin buralarda öyle pratik,herkez durumuna göre yapıyor işte birşeyler.Maksat bir araya gelip toplanıp dua etmekevet o mevzuda ıcımde bır yaradır :)
yok canım ya bızde hep boyle yapılıyor hıc pogcayla mevye suyuyla mevlut okutulmuyor bızde
bız 2.kurbanı sunnet mevludunde kestık halletık hallettık derken ben ıkısınıde kendı kazandıgım parayla kestım Allah kabul etsın
2.cocuktada cok sasalı bısey yaparmıyım bılmem sevcancım ama ıcımde kaldı yanı
Evet bencede çok önemli bir kitapta okumuştum çocuğu hertürlü beladan kzadan koruyormuş.Bizde kestik akikasını çok şükür 7.günündeALLAH KABUL ETSİN NE GÜZLE. ASLINDA ÇOCUK İÇİN ÇOK ÇOK ÖNEMLİ AKİKA çocuğu hastalıktan kazadan koruyor. en kısa zamanda kesmek lazım derler..
yaparsın yaparsın canım, yapıncada aman bumuymuş dersin :) ben de özenirdim çünkü, ama yapınca da başım göğe ermedi
hadi koş gel bursayada senin içinde bir buluşma tertip edelim :)
Çok hoş olmuş canım Allah bozmasın mutluluğnuzuyeni avatarım nasıl olmuş kızlar
Allah bağışlasın canımay çok sağol sevcanımmmmm utandım şimdi kızımı bana benzetirler genelde ama coğu kişi babasına da benzediyor...
İnşallah canım sağlıklı hayırlı evlat olsun hepsiolur canım gönderirim bende özelden..
bende yazım bari herkez yazmış:))
ben talhada küçüklere mendil büyüklere tülbent vermişim,
ikram olarak cantık ayrandı..
ardanın mevlüdünde özel havlu yaptrdık ardanın ismi doğum tarihi falan yazıyordu ve koaman maşallahı vardı..
inşallah canım senin mevlüdünede geliriz:)
selam şeker naber..
vaaawwww hemşerim gelmiş bende yunanistanlıyım orada doğdum ama burada büyüyorum:))
bende her iki oğluma 2şer kurban kesmiştim allahım kabul ederse inşallah..
dur şimdi gönderecem:)
çok şükür büyüdüler:) seninkide büyücek canımm..
aşkk kokuyorrrr
Canım çok sevindim erken gelmene iyi oldu böyle hadi bakalım bekliyorum sizi hasretleslm kızlar kalbimi temiz tuttum ve seminer cumartesi günü öğlene kadarmış beraber buluşalım beni bekler misiniz yoksa ben arkadan otobüslemi geleyim sevcannnnnnnnnnnnnnnnn ayferrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerde buluşalımveci gb geliyorum hee
bu arada ayfer seni döverim tızz yakışıklımın elini uff yapmışın çok kızdım sana onca düşün onca ugras besle büyüt egitmeye ugraş bi sigaradan vazgecemişyomusun kuzucuj-kların için canım bırakamıyosan bagımlıysan bisürü yöntemleri var lütfen önce niyet et ablamın bi komşusu sigaa bırakma brosunda calışıyo telefonla takip bile ediyolar hergün arıyolar istersen onla tanıştırırım seni lütfen bence başarabilirsin için organalrın kapkara oldu kuzuumm kendin için ve cocukların için hadiii DUMANSIZ HAVA SAHASINA DAVET EDİYORUM SENİ BAŞARABİLİRSİN
Gözün aydın canım sevindim valla benimde o tarz şeyler kayboldumu çok takarım canım sıkılır.Nerden aklına gelmiş beyefendinin çamaşır makinasına koymakkızlarrr bu arada kimlikelrii buldumm:))
ay altın bulmuş gibi sevindim:)
yarın belediyeye gidip sıra bekleyecektim iki kimliğe 100 milyonda gidecekti:))
çamaşır makinesine çamaşır atıcaktım biraz önce..bir baktım ardanın oyuncakları bizim kimlikler makinenin içinde..
kim koydu bunları dedim..arda, annnee kimse almasın deye koydum
ay çok şükür yaa ama bugün muhtarlıktır fotoğrafçıdır boşuna koşturdum..
Günaydın hayırlı işler canımgünaydınnnnnnnnnn şekerlerimm ballarımmmmmmmmmm
Karamel daha hoş olur gibime gliyor ama yinede karar senin tabiki canımbu demektirki bugün belediyeye değil kuaföre gidicem:))
Bende şal tarzı seviyorum bakalım kısmet o gün gelsinde hayırlısı olsuncanım kapalıysan şal ya da eşarp bağlattırabilirsin bi kuaföre farklı şekillerde ve basit yapımlı çok hoş şallar bağlanabiliyor.hatta netten bakıp kendin de şalını bağlayabilirsin.ben genelde öyle yapıyorum.hem çok farklı oluyor hem de basit pratik ve ekonomik :))
ben çok sevdim
canım ben de boyatcam ve benim tenim esmer.kuaförüm de 13 yıllık kuaförüm ve arkadaşım.
onun tavsiyesiyle boyatcam.kaşlrını açmak lazım dedi.benim de kaşlarım simsiyah ve ince.
oysa kendi saç rengim koyu kumral.açmak istedim renklerini öyle dedi bana.sen de bi düşün.
kaşlar açılınca bi ay gidiyormuş...
Canım buyur gel beklerim.Bu arada nasılsın sorunlarınız düzeldimi umarım düzelmiştiriki gündür çok kötüydüm.tansiyon da sıfırlandı gibi bişi halsiz kaldım çok yemek de yiyemeyince...
şimdi daha iyiyim çok şükür.
hoşbulduk canım.cts yağışlı görünüyor.büyük ihtimal geliyorum :))
bi kararsız daaha.ben de boyatcam da nasıl yaptırsam bilemedim.
tek renk mi röfle balyaj ya da gölge mi çıkamadım işin içinden.
sanırım kuaför arkadaşın önüne oturup baştan yarat beni dicem
heh işte tüm geçmişi okurken aklımda kalan soru buydu
bu demektirki bugün belediyeye değil kuaföre gidicem:))
ayyy geldim sonunda.
geliyormusun cumartesi.
valla geliyodum busefer yaa son dakka golu yedim canim hep eltim engel oluyodu simdide oteki eltimle kayinvaldemler gezmeye geliyomus bunlar burayimi okuyolar yoksa anammmm yandimmm
neyse kızlar...
saçımı kına da açarsam kaşlarım sırıtmasın diye açılması lazımmış.
e yüzümde de biraz dursun ki kimse yadırgamasın o gece
o yüzden saçımı şimdiden boyatcam kaşlarımı da 2 ay kala başlarım herhalde...
yok kız yorulmuyorum.dinlene dinlene...bazı konular haricinde çok anlayışlı bi nişanlım var aslında :)
bi evin halısı bitince oturuyorum dinleniyorum.hafta sonuna kadar yeni makineler gelecekmiş.
cts gelirse yandıkkkkkkkk ben gelemicem demek olur
canim bence karamel sana cok guzel gider denede gor cok memnun kalcaksinnacizane tavsiyem
buarada senide aliriz demisin dusundugun icin tesekkur ederim cok iyisinhazir yanliz kalma sorunum kalmadi diye sevinirken isler sarpa sardi......
kayinaldemler geliyomus haftasonu yatiya sabah eltim arayip haber verdi....direkde bana geliyolarmis benden eltime geciceklermis ....dolayisiyla onlar gelirken kapi disari cikma luksum yok malesef ....
neyse nasibimde yokmus yine bahara cok selamimi iletin nehir bebisinde fotosunu cekin yaaa faceden bakarim hayatcim sen aparsin bu isi dimi
canim ahillacim nisanlinla buaralar bal gibimsiziniz hadi allah bozmasin dugune kadar bu yola devam didismek yasak size
dugun hazirligi baslamis ufaktan peri kizi gibi olcan sen bizde yaninda olcaz
yaa sende gidiyomusun mevlude offf yaa sen benden once gorcen kizlari cok kiskandim seniiiibir bana izin vermedi kor talihim .....ama bu makus talihimi yenicem birgun cok az kaldi kendimi nerelerden atsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?