ev hanımıyım burda pek arkadaşım komşum yok zaten görüklede komşuluk yok...sıkılmaya başlamıştım bu forumu hele hele bu konuyu görünce atladım hemen :) kucak açın bana :))) henüz iki aylık evliyiz ama bebeğimiz olsun istiyoruz hem ben de yalnızlıktan kurtulurum tam bi aile oluruz diye şu sıralar derdimiz bu ama tutmadı galiba nedense umudum yok...sizlerde neler var neler yok ?
canım sen takıl buraya hiiiçç sıkılmazsın
kız daha yeni evlisin bebek için acele etme olur daha karamsarlığa kapılma hemen
ben de özel bir şirkette muhasebeciyim 11 yıllık evliyim biri 9 yaşında diğeri 10 aylık iki oğlum var iş güç ev falan uğraşıp gidiyoruz sen çalışıyormuydun evlenmeden önce falan ??
kızlar bugün radara girdimm(
160 milyon girdi(
eşimi aradım nasıl söyelsem diye düşünürken,önce kötüye alıştırayım adamı dedim:)
hayatım ben gelirken yodla çok kötü bişey yaptım dedim::)
ne yaptın ne oldu diye paniklettim kaza yaptığımı sansın diye
kazamı yaptın yoksa dedi yok canım radara girdimde dedim:))
hee tamam tamam bende kötü bişey oldu sandım dedi:)))
işini bilcen işe gitmicenn
bi mesleğim yok açıkçası o yüzden ev hanımıyım dedim de daha önce önmuhabesede çalıştım ufak tefek yerlerde.gelenin gidenin kaydı falan.lise mezunuyum o kadarını da yapalım demi :) bakalım şimdi bikaç yere başvurdum cevap bekliyorum..
saçıma açıcı sürdüm nolcam bakaılım :)):18::18::18:
kız allah seni napmasınn
çok bekletince turuncu gibi oluyordu galiba..
neyse cumartesi görürüz ne renk çıkacak ortaya
Günaydın kızlar herkese...
Baharcım Tatlı kızın cicilerini iyi günlerde kullansın. Biraz büyüsün bebişini alırsın gidersin annenin yanına, görür bebeğini canım.
buschy
hoş geldin aramıza... takıl bize hiç canın sıkılmaz
bebek için daha erken değil mi? birde umudum yok demişsinşimdiki gençler pek bi bıkkın
gel teyzene ben teselli ederim seni.
kezbanınbiri
ne demeee istedin anlamadım ama... kötü bişeyse iade ediyorum
Hayat.
Canım şekerim, üzüldüm ceza yemişsinÇıkacağı varmış diyelim :S
Karamuk.
Neden iptal oldu yaa... İnşallah gelebilirsin canımnasılda heveslenmiştik Allahım inşallah gelirsin.
Bebekim yarın görüşmek üzere
kızlar dün dışarıda işim vardı. sgk ya gittimoradanda çarşıya.
kendime, kızıma ve ablamın kızına ayakkabı aldım.... kızımınkileri görseniz, çok şekerler... belki yarın evde giydiririm
günaydın canım benim
evet dün öğleden sonra yoktun galiba eminim çok şekerdir yeni cicileri güle güle giysin şevvallim allahım kız eşyalarına bayılıyorum vallahi ama işte nasip kısmet bize de oğlan nasip etti allahım ömür versin
canım benim daha belli değil işte akşam üzeri haber verecek müşteri dua ediyorum işallah pazaretsi gelir yetişemezsem pazartesi gelirim demiş patrona bakalım bekliyorum
ay nasıl oldu çok merak ettim..şuan 1 saati geçti sanırım 1 sene önce felan yapmıştım 3 saat tutmuştum aslında 4 saate kadar tutuluyo uykum gelince yıkarım :))
ahilla yinuse belli değil geri kalan herkez geliyor:)Selamun Aleyküm kızlar, nasılsınız görüşmeyeli :)
Cumartesi günü kimlerle görüşüyoruz :)
Bahara gelemeyen var mı?
ooo bu haftada herkezin saçları boyanmış:))iyi günlerde kullan canım..günaydın kızlarrr
haksever açıcıyı o kadar tutunca saça zarar vermiyor mu ?
ben de akşam boyadım yine saçımı köpük boya daha kızıl oldu şimdi
bebek hoşgeldin valla benim belli değil akşam üzeri belli olacak yarın işe gelme ihtimalim var
Günaydın kızlar herkese...
Baharcım Tatlı kızın cicilerini iyi günlerde kullansın. Biraz büyüsün bebişini alırsın gidersin annenin yanına, görür bebeğini canım.
buschy
hoş geldin aramıza... takıl bize hiç canın sıkılmaz
bebek için daha erken değil mi? birde umudum yok demişsinşimdiki gençler pek bi bıkkın
gel teyzene ben teselli ederim seni.
kezbanınbiri
ne demeee istedin anlamadım ama... kötü bişeyse iade ediyorum
Hayat.
Canım şekerim, üzüldüm ceza yemişsinÇıkacağı varmış diyelim :S
Karamuk.
Neden iptal oldu yaa... İnşallah gelebilirsin canımnasılda heveslenmiştik Allahım inşallah gelirsin.
Bebekim yarın görüşmek üzere
kızlar dün dışarıda işim vardı. sgk ya gittimoradanda çarşıya.
kendime, kızıma ve ablamın kızına ayakkabı aldım.... kızımınkileri görseniz, çok şekerler... belki yarın evde giydiririm
ay nasıl oldu çok merak ettim..
ahilla yinuse belli değil geri kalan herkez geliyor:)
ooo bu haftada herkezin saçları boyanmış:))iyi günlerde kullan canım..
sevcancım dün paraları harcamışsın çatır çatır:))
benim kuaförüme bile kalan boırcumu verdinnnn:)))
kızla hava bugün çok güzel yarın daha güzel olacak bence:))
birde 14 derece yazıyor yarın için yalannnn:))
karamuk inşallah gelirsin canım...
kızlar bugün görümcem geliyor..23 nisan tatili varmı bilmiyorum ama çarşambaya kadar burada..
kaynımı aramış beni alırsın demiş..yani eltime geliyormuş, ben bugün yarın aramayı düşünmüyorum yoksa yarın bana gelir allah muhafazaeşim ille ara derse ararım ama cumartesi mevlüde gidecem pazar pazartesi beklerim derim..
ne emrivaki yapıyor yaa rahat insanlar işte. arama hiç bencede pazar günü eşine dersin ablacım gelmedi banaüzüldüm diye eşinde karıcım üzülmüş abla bizede gel der onlarda ters teper inşallllllllllllllaaaaaaaaaaaahhhh gelmezler..
inşallah pazartesiye kalır yaa....ayy hepte bir şey çıkar zaten heveslenince :S
evet vallahi çok beğendim almasaydımda olurdu aslında var ayakkabısı ama dayanamadım.
ay nasıl oldu çok merak ettim..
ahilla yinuse belli değil geri kalan herkez geliyor:)
ooo bu haftada herkezin saçları boyanmış:))iyi günlerde kullan canım..
sevcancım dün paraları harcamışsın çatır çatır:))
benim kuaförüme bile kalan boırcumu verdinnnn:)))
kızla hava bugün çok güzel yarın daha güzel olacak bence:))
birde 14 derece yazıyor yarın için yalannnn:))
karamuk inşallah gelirsin canım...
kızlar bugün görümcem geliyor..23 nisan tatili varmı bilmiyorum ama çarşambaya kadar burada..
kaynımı aramış beni alırsın demiş..yani eltime geliyormuş, ben bugün yarın aramayı düşünmüyorum yoksa yarın bana gelir allah muhafazaeşim ille ara derse ararım ama cumartesi mevlüde gidecem pazar pazartesi beklerim derim..
canım yinuseninde kaynanaları geliyormuş bu hafta sonu o da gelemiyor. ahilla ve karamuk belirsiz olan :S
hee valla bastım olmayan paraları
ayy ama aykkabılarım güzel yaa.... hatta ayağımda şuan
inşallah hava yarın daha güzel olur bende diyorum 14 derece soğuk olur :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?