Umarım ikinizde bırakırsınız keşke alıştırmasaydın zehirliyosun kendini boşunaHaklısın canım çocukla uğraşırken saç maç kalmıyor zaten dağılır bile
Allah kabul etsin buralarda öyle pratik,herkez durumuna göre yapıyor işte birşeyler.Maksat bir araya gelip toplanıp dua etmek
Evet bencede çok önemli bir kitapta okumuştum çocuğu hertürlü beladan kzadan koruyormuş.Bizde kestik akikasını çok şükür 7.gününde
Çok hoş olmuş canım Allah bozmasın mutluluğnuzu
Allah bağışlasın canım
İnşallah canım sağlıklı hayırlı evlat olsun hepsi
Canım çok sevindim erken gelmene iyi oldu böyle hadi bakalım bekliyorum sizi hasretle
QUOTE=hayat7681;29933272]alırız seni,,birde otobüsle gelirim demişşş
nerde buluşalım konusuna sevcan yarın gelince yazsın:) çünkü o sizin oraları daha iyi biliyor..
ay canım ya dünü hatırlayınca içim yanıyor(
bırakmayı düşünemiyorum önce azaltmam lazım
ama bırakırsam mutlu huzurlu pozitif, olamam gibi geliyor(
eşimde bırakmıştı 1 paketi bitiriyordu günde..2 sene içmedi yurt dışına çıkınca nargile bulamadı orada..
al dedim eşime yak bitane hayır ya asla dedi dediiiisonunda ver bitane ya ne güzel kokuyor dediii
adamı sigaraya başlatan benim
ayy çok tiksinti geldi kendimdennn
Gözün aydın canım sevindim valla benimde o tarz şeyler kayboldumu çok takarım canım sıkılır.Nerden aklına gelmiş beyefendinin çamaşır makinasına koymak
Günaydın hayırlı işler canım
Karamel daha hoş olur gibime gliyor ama yinede karar senin tabiki canım
Bende şal tarzı seviyorum bakalım kısmet o gün gelsinde hayırlısı olsun
Canım buyur gel beklerim.Bu arada nasılsın sorunlarınız düzeldimi umarım düzelmiştir
canım ben ilk fırsatta arıcam seni bugün :) sorunlar düzeldi gibi... şimdilik sıkıntı yok yarın hala geliyorum inşaallah :))
canım sende bu kaynana bu elti bende de bu iş oldukça biz daha çooook zor katılırız o toplantılara...canim bence karamel sana cok guzel gider denede gor cok memnun kalcaksinnacizane tavsiyem
buarada senide aliriz demisin dusundugun icin tesekkur ederim cok iyisinhazir yanliz kalma sorunum kalmadi diye sevinirken isler sarpa sardi......
kayinaldemler geliyomus haftasonu yatiya sabah eltim arayip haber verdi....direkde bana geliyolarmis benden eltime geciceklermis ....dolayisiyla onlar gelirken kapi disari cikma luksum yok malesef ....
neyse nasibimde yokmus yine bahara cok selamimi iletin nehir bebisinde fotosunu cekin yaaa faceden bakarim hayatcim sen aparsin bu isi dimi
canim ahillacim nisanlinla buaralar bal gibimsiziniz hadi allah bozmasin dugune kadar bu yola devam didismek yasak size
dugun hazirligi baslamis ufaktan peri kizi gibi olcan sen bizde yaninda olcaz
yaa sende gidiyomusun mevlude offf yaa sen benden once gorcen kizlari cok kiskandim seniiiibir bana izin vermedi kor talihim .....ama bu makus talihimi yenicem birgun cok az kaldi kendimi nerelerden atsam
ama benim kendi evim olunca ben de toplıcam sizleri :)) ben de gelcem en azından kış sezonunda :))
kolay gelsin canım benim.inş gelicem inş tanışcaz :))selam kızçeler
ahillam gelmeye niyetin varmış.inşallah gelebilirsin canım ya.
seni tanımayı çok isterim...
bugün beim temzilik günüm.
tekrar işime döneyim bari...
yaaaacanım benim eğer gelirsem malasef o saatte çevre yoluna çıkamam çünkü o saatte eşim ayberki havuza götürmüş olacak ondan zaten ben de sizinle geleyim dedim ama şöyle de bir durum var benim gelme işi biraz sallantıda gibi duruyor çünkü o gün işe gelme ihtimalim var istanbuldan müşteri gelecek bugün haber verdi yarın belli olacak cumaretsi gelme ihtimalim var demiş patrona eğer gelirse kesin işteyim
canım benim çok geçmiş olsun kendine dikkat et fazla da yorma eğer cumartesi sen gidersen ben gelemzsem çok üzülücem vallahi seni göremiycem
selam canım sana da kolay gelsin tez zamanda bitiri işlerini
canım geçmiş olsun.teni çok hassas şimdi onun.öpüp öpüp durmayınA.s kolay gelsin canım.ya bu arada kızımın yanakları yara gibi oldu.canım sıkıldı onaisilikten yaraya çevirdi gibi.pütür pütür.az önce arkadaşım aradı nazar değmiş olabilir benim kızımdada oldu aynısı sure adı verdi onu okuyun geçer inşllh dedi.doktorunuda ara dedim eşime.çünkü sağ yanağındaydı şimdi sol yanağındada başladı.inşllh geçer gördükçe üzülüyorum
ayyyyyyy canım ya kıyamam.hasta mı annen?öyleyse Allah şifa versin.Bu arada geçen gün annemler kargo yolladı,benim kendi bebeklik kıyafetlerimi görünce çok duygulandımÇocukluk günlerimi özledim bir an Annemde kendi yüzüğünü yollamış bana ben çok beğenirdim o yüzüğü görünce çok tuaf oldum.telefonda ben artık takıp napim yaşlandım sen tak sende yakışır,ölümlü dünya deyince o lafı aklıma geldikçe ve kıyafetleri gördükçe ağladım durdum napalım bizimde sınavımız böyleymiş,Allah anneme ve tüm herkezin anne babasına şifa versin,hastalık olunca uzaktada olunca dahada bir zor malesef
bir de o halde bu kadar ince mi düşünmüş?maşallah :)
hoş geldin aramıza.ben de uludağ almanca öğretmenliği mezunuyum.ama şuan nişanlımın firmasında müdüreyimselam kulüpte yeniyim kendimi yalnız hissetmiim dedim ben de görükleden...22 yaşındayım yeni evliyim eşim ve ben aslen manisalıyız.ama uzun zamandır bursadayız bursalıyız
oooo ne eşmiş ama :)) bizimkinin de işine gelince öyle ince olabiliyor.yahu kızlar millette ne kocalar var vallahi bizim işyerine bir arkadaş işe başladı yeni kocası yeni işini kutlamak için çiçek göndermiş az önce geldi. ulan bizde nerdeee öyle çiçek falan gönderecek hele bir de yeni iş için
amma da azmış :) canım gelirsin ve görüşürüz inş...bu arada kzılar beni beklemeyin siz benim seminer bitcekte metro yoluna cıkıcam metroyla renonun oraya gelcemde saat kaç olur kim blir siz gidin beni hiç beklemeyin ben otobüsle gelirim hemen zaten baharların evinin izasında bırakıyo otobüs caddede inip karşıya geçip merdivenlericıkıp bayırı çıkıcam
canım ya bi dur daha yenisin ne tutmadısı :sev hanımıyım burda pek arkadaşım komşum yok zaten görüklede komşuluk yok...sıkılmaya başlamıştım bu forumu hele hele bu konuyu görünce atladım hemen :) kucak açın bana :))) henüz iki aylık evliyiz ama bebeğimiz olsun istiyoruz hem ben de yalnızlıktan kurtulurum tam bi aile oluruz diye şu sıralar derdimiz bu ama tutmadı galiba nedense umudum yok...sizlerde neler var neler yok ?
bende anaokulu öğretmeniyim calışıyorum .yeni geldime ve yemek yapıcam24 yaşındayım 6 senlik evli olcaz temmuzda benim ilacım olsa kendi başıma sürerim hala tutturamadık biz 2 ayda böyle konuşuyosan ben nabim kız daha çok yeni kafana takma taktıkça olmuyo diyene bak
ha şunu bileydin :))