- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
çıplak çıkalımm bayramaaaaahop çıkıla kendini.... :)))
sende çok güzelidin canımm kayınvalidende çok iyi insanın yüzünden belli oluyor masum bir yüzü var..sabahın köründe kalktım veee nehir için saçlarıma maşa yaptımhep bana baktı zaten
9bucukta seminere gittim beşevlere ordan emek servisiyle koruparka kadar geldimordan beni sevcanalr aldııı uça uça geldik nehireee
kayınvaldemde geldi ohh çok güzel di sonrada kızlarla sahile gittikarabada bol bol seker çukalata kıraker sakız ne varsa yedik sevcan süper market gbydi
her zmanki gb çocukalr şahaneydi maşallah cok uslu ve uyuymlular maallah
semihacım
dilegim
ayferim
sevcancım
pınarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
iyki varsınız çok güzeldinizzzzzzzzzzzzzzzz
olsun canım olur öyle unutmalar sağlık olsunn..Günaydın canlarım iyi pazarlar.Az önce bütün yazdıklarım silindi yeniden yazıyorumDün çok güzeldi,sizlerin gelmesiyle dahada bir güzel oldu,çok mutlu oldum.Her zaman beklerim Hediyeler içind eçok teşekkürler çok beğendim hepsinide İsim yazmanın avantajları iyi yapmışsınız yazmakla Hayatcığım,Semihacığım isimlerinizi yazmanız iyi olmuş.Berranın yaptığı resimden anladım Semihanın hediyesi olduğunu Hayatımda ismini yazarak iyi etmişsin ama o kadar tüyo verdin ben anlardım o elbisenin senin hediyen olduğunu Hakseverim seninkini görür görmez anladım çok beğendiğim bir elbiseyi aldım dediğinde görür görmez eşime bunu Haksever almıştır dedim tahmin olarak Allah hayırlı zamanda sanada inşallah güzel sağlıklı bebekler nasip etsin.Hoca için teşekkürler ve kayınvaldende geldi sağolsun Ayrıca kızım için saçlarını sardın demek çok yakışmış teşekkür ederiz teyzesi Hediyelerin hepsine bayıldım çok teşekkür ederim gelmeniz yetti.Ayrıca hepinizde çok şıktınız maşallah süslü hatunlar Allah eşlerinize bağışlasın Berracığımın yaptığı resmi Nehire albüm aldığımızda albümünde saklıcam Berra ablasından hatıra Çok ilgilenemediysem kusura bakmayın,ev sahibi olunca malum gelen giden anlarsınız beni,her zaman beklerim.Havalar biraz iyi olsun sırayla gelmeyi düşünüyorum,bebek şekerlerini vermeyi unuttum dün size çok üzüldüm Evlerinize geldiğimde getiricem şekerleride dalgındım dün o telaşla Kızdım kendime nasıl unuttum diye Neyse sağlık olsun telafi ederim
Gelelim prenses ve prenslere hepside çok tatlıydı Allah bağışlasın güzel günlerinde toplanmamızı nasip etsinArda beyin mevlit okunurken Şevvalde gelsin deyip sonradan ee gelmessen gelme der gibi içeriye gitmesi çok komikti. Şevvalcikte masum masum bakıyor Berra hanımda prenses gibi olmuştu maşallah Eymen zaten küçük prens Allah bağışlasın hepsinide Kızımın şimdiden bir sürü arkadaşları oldu Dün sizlerden sonra misafirlerim vardı.Akşamda işe koyuldum saat 1 30 da bitti işim yarına çok kalmasın dedim.Bugünde çamaşır yıkarım artık.Çok şükür atlattım bunuda artık sıra gezmelerde Özledim dışarıya çıkmayı
Ahilla canım sağlık olsun gelseydin çok iyi olurdu ama nasip kısmet böyleymiş,inşalalh bir dahaki sefere görüşürüz
Çok güzel geçti inşallah hep böyle devam eder Allah bozmasın ve kıskananlar çatlasınnnAllah'a emanet olun görüşmek üzere,öpüyorum hepinizi Resimleri ekleyimmi, yoksa bendemi face açsam :44: Eşim ne der bilmem tekrar hatırlatayım ona İyi tatiller bol dinlenmeler görüşürüz
kahvaltı edemedinizmi???? kız deseydin ya biz doyunca kalkarız devam ediyoruz deseydin..Günaydın kızlar
cumartesi çok güzel bir gündü :)) Nehirimizle çok birlikte olamasakta gördük çok tatlı yavrum maşallah, barekallah... Rabbim güzel sağlıklı bir ömür nasip etsin, Baharcımda ayrıca çok güzeldi.
Semiha, Dilek, Ayfer ve ÖZGE :) sizleri gördüğüm içinde ayrıca çok mutluyum. Rabbim Bizi birbirimize güzel dost eylesin, ahirette de beraber olalım kızlar.
Bana gelince, cumartesi Sağolsun Ayfercim bıraktı eve sonra ablamın kızının yaş gününe gittik, saat 23 gibi geldik. sonra ben evi toparladım biraz, gece 3 e kadar diyim. eşim grip olmuş pazar günü kıza bakmaz şimdiden yapayım dedim, Şevval çok zırlıyor çünkü.
Pazar sabahı da saat 8 de kayganak aradı. Eltimin çeyizlerini almaya gidiyorlarmış, hemde kahvaltı edilcekmiş orada neyse 9 da çıktık. (normalde bu cuma alınacaktı çeyizler) kahvaltımızıda ettik mi? etmedik mi? anlayamadım :)) yerken önümden tabakları kaçırdılar, eltim ve ailesitoparladılar. oysaki en fazla yarım saat olmuştu sofraya oturalı. Eşimin teyzesiyle birbirimize baktıııkkk kaldık kızlar... :)
Çeyiz sermeye de yarın gidilecekmiş, eltimlerin hafatasonu misafileri varmış, kvdem çarşamba, perşembe için izin alabilirmisin dedi tabiki hayır dedim. Her seferinde söylüyorum anne sana, izin alabilimem için 1 hafta önceden söylemen lazım dedim. kısmet değilmiş, onlardan da kimse gelmiyor, 3 kişiler birde ben dedi, 1 araba gidicez. bende dedim zaten araba bana da yer yokmuşzırvaladı bir şeyler yok sizin arabada giderdi falan fıstık... neyse kızlar eve geldik, eşimin teyzesinde çalışıyor genç oda 35 yaşında. O da bende gelemem hafta içi nasıl geleyim dedi. kaynanam, soktu durdu lafları bu işler sırayla onlar nasıl toplanıyor bak bizde herkes geri çekiliyor vs.... İçimden ohhh dedim nasıl oluyormuş evet bu işler sırayla, 3 kere ev taşıdım, 1. sini saymıyorum, 2. yide saymıyım hadi hamileydim o zaman yani çocuğum ağlamadı. Ama 3. de yavrum eteklerim de ağlaya ağlaya ziyan oldu annem hastanede yatıyordu ablam yanındaydı, kızlar tek başıma ev taşıdım kaç kez gel çocuğa bak dediğimiz halde gelmedi EVET O SIRA SENDE ŞUANDA. ve benim içim çok rahat. Oysaki kız evinde kısmet değilmiş deyip çekilmişti geri, kendi evinde tam tersine döndü yılan, kendini haklı çıkaracakya oğullaırna karşı, ağladı falan çokta fifi
NEYSE şunu dicem size. ben eltim ve ailseini evime davet etmek zorundamıyım oturmayaameliyat olduğumda ziyarete geldiler bende uğrularken oturmayada gelin buyurun dedim eltimin anası bana çağırırsan geliriz demişti bende çok beklersin demiştim içimden.
kaynanam dün dedi ki sende ......(eltimleri) oturmaya çağırsana, bende dedim çağırmak zorundamıyım??? yaa işte teyzen çağırdı vs. dedi. Birde onların tüm sülalesine biz gittik dedibende ben gitmedim ama dedim. Kızın anneside ima etmişti bize geldiğinde sanırım davet etmek zorundayım dedim.
Neyse içimden lanet olsun, gelsinler 1 kere dedim. cumartesi gelsinler, sonra dedi kv. müsait olmazlar çarşıya çıkarlar, akşam gelsinler dedim. sonra da ne zaman uygunsalar düğüne kadar bekliyorum hafta içi hafta sonu dedim.
Kız başımın gözümün üzerine seviyorum hanım kız sadece selamım olsa da. Ailesininde bir kötülüğü yok gelebilirler, ama eltim benim ailemin halini hatırını sormazken ben onun annesini, geniş sülalesini ağırlamak istemiyorum kızlar... Kv dem ailemle konuşmuyorya ortada hiç bir sebep yokkenmuhtemelen attı tuttu yeni dünürlerine, kız ve kızın ailesi senin annen babanda iyidir inş. bile demiyorlar.
Sonra Kendi kendime sinir oldum siz olsanız ne yaparsınız????
Bir diyorum gelsinler beni iyi bilsinler.
Bir diyorum salakmısın sen, rahatsızım de iptal et.
Napayım kızlar arada kaldım,
hiiiiiiiiçççç içimden gelmiyor onları ağırlamak, çaylarının şekerlerini bile bana attıracaklar.
Birde kayganam çeyizi aldığımız gün, bunlar başlangıç, daha çok görüşücez dedi durduiçime nasıl oturdu anlatamam. benim annem babam ne yaptı sana şerefsiz dedim.
offf çok mu uzun oldu ne :))) hadi kızlar el atın akıl verin dostlarım...
iptal ettt...ize nden yapmamış bunları ne yapmış ailen onlara..Merhaba canım.
Cumartesi geç saate kadar çalışmışsınüzüldüm arkadaşım ya... gelmeni ayrıca çok isterdim ama ondan öte yavrularınla geçirirdin o günü. Peki Karamuk şimdi senin süt iznindi ya cumartesi kullanamadın erteleyemezmiydin örn. pazartesi kullanıcam diyemezmiydin :S bizde böyle oluyorda...
saol cevabın için o gün bir şey demedim kaynanama ama çok sinir oldum yaa bende şimdi aynen senin gibi düşünüyorum. Çünkü yeni dünürler kesin bir şeyler seziyorlar aramızda olanlarla ilgili kayganakta, şerefsiz problem yok bak demeye getirecek bana onları...
İptalmi etsem acaba yaa, ayyy bu defada bak kaygana haklı derlermi? beni kötü bilirler mi?
sinir oldum dün sinir varya...
eltimler düğünden hemen sonra istanbula gideceklermiş.
Benim evim Bursa içinde olduğu halde kaynanam bana dünyanın lafını saydı gerdek gecesi asıl onun evinde olmalıymışız düğünün ertesi sabahı herkese kahvaltıyı ben hazırlamalıymışım... vs.. asıl sebep çarşaf kontrolü biliyorum... bana kök söktürmüştü adi.... sabaha kadar ağlamıştık eşimle... Eşime dedim bende, düğün gündüzmüş gündüz istemesinin sebebide kaynımın istanbula dönmekmiş, annenin gıkı çıkmıyor bize neler yapmıştı dedim. Ama haklı kadın eltimden emin nasılsa biz sokak kızıydıkyadüşünmemeye çalışıyorum ama çatlıcam yani.... bana yaptıklarının birazını yapsın onlara bakalım gelin hanım seni sevecekmi?
kesin Ayferin görümcesi Ayferde kaldı :) yoksa o bu saatte kalmazdı. :) arayamamda şimdi nerdesin neden kk ya gelmedin diye...
Ayferrrrrrrrrrrrrrrrr öyle ise balım Allah sabır versin metanetini koru sen :)
hatta çok komik bir şey daha söyliyim size gülün biraz.
biz gerdeğe gireceğimiz gece. kaynanam o kadar çok çıldırdıkisanırım oğlunu başkasının koynuna elleriyle teslim etmenin verdiği bir asabilikti
döndü döndü söyledi, ayyy kitlenip kalanlar varmış ahhh dikkatli olalım mış? tedariğim varmıymış? (ped vs) eğer bir şey olursa hemen onu arıcakmışız o gelirmiş? hatta o uyumazmış haber beklermiş?
en sonunda eşim dayanamayıp, anne yeter tarifte etseydin bari dedi
tabi ertesi günü kayganam saat 11 de bizdeydi malum şeyi görmeye gelmiş? öyle dedi. ama bende tersledim. Biz doğulu değiliz, bizde böyle adetler yok, ölsem göstermem dedim. kadının aklı kaldı, oğluna sormuş sonradan problem varmı diye o da yok anne gayet güzel demiş. AYNEN BÖYLE kızlar yemin ederim.
sonra hala pes etmedi evliliğimin 3. günü kadın zorla bizi kendi evinde yatırdı, başucumuzada havlular koyuyor vs. DANGALAKMIDIR nedir anlamadım. bi rahat verde yapalım uleyn dicektim...
çıplak çıkalımm bayramaaaaa
sende çok güzelidin canımm kayınvalidende çok iyi insanın yüzünden belli oluyor masum bir yüzü var..
aynı anneme benzettim benim anneciğimde gelinine bayılıyor gelinide anneme:))
olsun canım olur öyle unutmalar sağlık olsunn..
kızın çok tatlıydı maşallah resim çekmeye bile kıyamadımm..artık kırk uçurmaya geldiğinizde bol bol çekerim nehirciğimi:))
cicilerimizi beğenmene sevindimm:) iyi günlerde üzerinde paralansın..
çok iyi ağırladın canım daha ne yapıcaksın..çok güzeldii..
evinin salonunun manzarası harika deniz manzarasına bayılıyorumm..
balkonda denizi seyredip sigara içmek ayrı güzeldii:)) bu arada sigaram sizdemi kalmışş:)
kahvaltı edemedinizmi???? kız deseydin ya biz doyunca kalkarız devam ediyoruz deseydin..
kvv vijdana hayran kaldım..kız benimkini kötülüyorum bazen ama ben taşındığımda 3 gün kv bende kaldı..bana yardım etti hep..
hakkını yiyemem
bırak onlar görüşsün enin ailene değer vermeyen kadına sen değermi veriyorsunda eltinleri çağırıyorsun..
kv seninle arasının iyi olduğunu göstermeye çalışıyor onlara..çağırma ya davet etme davet edeceksen birgün kaynına deki nişanlını al gel çay içelim de..
cümbür cemaati çağırmana ne gerek var..sen bunları görmediyen onlarada gösterme..
kv.ne sinir oldum ve kendi kv.me haksızlık ettiğimi düşündüm biran
iptal ettt...ize nden yapmamış bunları ne yapmış ailen onlara..
birde şu gerdek olayına şok oldummm
vallah kayınvalideme öpesim geldii..çok anlayışlıdır o konuda sormadı bile konusunu dahil açmadıı..
sürekli siz mutlu olun yeter annem diyor:))
ay kayınvalidemi özledimmi ne oluyor banaaaaaaa
yok canım ablasında kaldı akşam:)) dün kahvaltıya geldiler bize neyse saat 3 gibi çıkıcaz biryerlere gezmeye...
hazırlandık o sırada abim eşimi aradı koruparkın orada tekerleği patlamış yardıma çağırdı..eşiimde kaynıma siz çıkın gezin takılın dedi.. biz tekerleği yapalım dedi..onlar çıktı önce bizim daireyi görmeye gittiler...
sonra naptılar bilmiyorum bizde takıldık biryerlere akşam yemeğimiz yedik geldikk ..
evimi hiç süpüremedim dün bugünde temizledim o yüzden geç açtım:))
ay inanmıyorum sevcan kadın utanmasa ben bi köşede otururum siz rahatsız olmayın diyip yanınızda oturmmaış arkadaşım dua edinbu ne yaa arkadaşım hayret ettim :44::44: senin kayınvaliden dul mu genelde dul kadınlar böyle oluyormuş
hatta çok komik bir şey daha söyliyim size gülün biraz.
biz gerdeğe gireceğimiz gece. kaynanam o kadar çok çıldırdıkisanırım oğlunu başkasının koynuna elleriyle teslim etmenin verdiği bir asabilikti
döndü döndü söyledi, ayyy kitlenip kalanlar varmış ahhh dikkatli olalım mış? tedariğim varmıymış? (ped vs) eğer bir şey olursa hemen onu arıcakmışız o gelirmiş? hatta o uyumazmış haber beklermiş?
en sonunda eşim dayanamayıp, anne yeter tarifte etseydin bari dedi
tabi ertesi günü kayganam saat 11 de bizdeydi malum şeyi görmeye gelmiş? öyle dedi. ama bende tersledim. Biz doğulu değiliz, bizde böyle adetler yok, ölsem göstermem dedim. kadının aklı kaldı, oğluna sormuş sonradan problem varmı diye o da yok anne gayet güzel demiş. AYNEN BÖYLE kızlar yemin ederim.
sonra hala pes etmedi evliliğimin 3. günü kadın zorla bizi kendi evinde yatırdı, başucumuzada havlular koyuyor vs. DANGALAKMIDIR nedir anlamadım. bi rahat verde yapalım uleyn dicektim...
ehehhh sevcan seninki baya meraklıymış kız...
benimki hiç öle şeyler yapmadı şükür...sadece ertesi gün bi sorun varmı dedi biz daha bişi etmedik dedim olsun kızım bizde yapmamıştık babanla dedi
ne anlayışlı kadınmış :)
daha yapmadık babanlaiçinide rahatlatmış
seviyorum böyle güzel kayganaları.
canım kimseyle iyi olmaya çalışma..boşver dediğim gibi çağır kaynınla nişanlını çay içmeye..
onlarda aradığında ben çalışıyorum bir cumartesim var oda temizlkle gezmekle geçiyor de..
salla kv sevindirme utandır..sen ayıp yapmış olmazsın..
eltinle aranı her zaman iyi tut..
baharcım face aç canım..nehirciğimizi çekip çekip faceye koy bizde beğenelim:))
bir dahaki görüşme kimde kızlar bende gelecem
oda ilk gecesinden bahsediyor yani bizde yapmamıştık dert etme demek istiyor sanki çok derrt ettim
evt cnım kesinlikle vardır her şeyde bir hayır.Canım bizde üzüldük ama sıkma canını bak herşeyde bir hayır varmış geçmiş olsun umarım iyisindir.Aaa çok sevinirim buyurun gelin eşimlede tanışmış olurlar
Canım bugün ev işi yaptım biraz sonra kayınvaldemlere gittik kırk uçurmayaOradanda onların orda komşuları vardı kızları nişanlanmıştı hem hayırlı olsuna hemde kırk gezmesine gittik .Az evvel geldik eve,yarın daha iyi konuşuruz canım,rahatsızlık ne demek aşkolsun
Yani biz artık yabancı değilizki kardeş gibi olduk daha öncede dedim bunu kendi yakınlarımızla bile her gün böyle yazışıp konuşuyormuyuzBurada hep birlikte dertleşip mutlu olup yeri geliyor destek oluyoruz birbirimize Allah'ta bozmasın Sağol canım amin aynı dileklerle
yuh daha sofradayken mi kaldırdılar :S bizde ayıptır kalkmaz.sofradan herkes kalktığında sorulur iyice doydunuz mu diye.evet denirse kaldırılır.Günaydın kızlar
cumartesi çok güzel bir gündü :)) Nehirimizle çok birlikte olamasakta gördük çok tatlı yavrum maşallah, barekallah... Rabbim güzel sağlıklı bir ömür nasip etsin, Baharcımda ayrıca çok güzeldi.
Semiha, Dilek, Ayfer ve ÖZGE :) sizleri gördüğüm içinde ayrıca çok mutluyum. Rabbim Bizi birbirimize güzel dost eylesin, ahirette de beraber olalım kızlar.
Bana gelince, cumartesi Sağolsun Ayfercim bıraktı eve sonra ablamın kızının yaş gününe gittik, saat 23 gibi geldik. sonra ben evi toparladım biraz, gece 3 e kadar diyim. eşim grip olmuş pazar günü kıza bakmaz şimdiden yapayım dedim, Şevval çok zırlıyor çünkü.
Pazar sabahı da saat 8 de kayganak aradı. Eltimin çeyizlerini almaya gidiyorlarmış, hemde kahvaltı edilcekmiş orada neyse 9 da çıktık. (normalde bu cuma alınacaktı çeyizler) kahvaltımızıda ettik mi? etmedik mi? anlayamadım :)) yerken önümden tabakları kaçırdılar, eltim ve ailesitoparladılar. oysaki en fazla yarım saat olmuştu sofraya oturalı. Eşimin teyzesiyle birbirimize baktıııkkk kaldık kızlar... :)
Çeyiz sermeye de yarın gidilecekmiş, eltimlerin hafatasonu misafileri varmış, kvdem çarşamba, perşembe için izin alabilirmisin dedi tabiki hayır dedim. Her seferinde söylüyorum anne sana, izin alabilimem için 1 hafta önceden söylemen lazım dedim. kısmet değilmiş, onlardan da kimse gelmiyor, 3 kişiler birde ben dedi, 1 araba gidicez. bende dedim zaten araba bana da yer yokmuşzırvaladı bir şeyler yok sizin arabada giderdi falan fıstık... neyse kızlar eve geldik, eşimin teyzesinde çalışıyor genç oda 35 yaşında. O da bende gelemem hafta içi nasıl geleyim dedi. kaynanam, soktu durdu lafları bu işler sırayla onlar nasıl toplanıyor bak bizde herkes geri çekiliyor vs.... İçimden ohhh dedim nasıl oluyormuş evet bu işler sırayla, 3 kere ev taşıdım, 1. sini saymıyorum, 2. yide saymıyım hadi hamileydim o zaman yani çocuğum ağlamadı. Ama 3. de yavrum eteklerim de ağlaya ağlaya ziyan oldu annem hastanede yatıyordu ablam yanındaydı, kızlar tek başıma ev taşıdım kaç kez gel çocuğa bak dediğimiz halde gelmedi EVET O SIRA SENDE ŞUANDA. ve benim içim çok rahat. Oysaki kız evinde kısmet değilmiş deyip çekilmişti geri, kendi evinde tam tersine döndü yılan, kendini haklı çıkaracakya oğullaırna karşı, ağladı falan çokta fifi
NEYSE şunu dicem size. ben eltim ve ailseini evime davet etmek zorundamıyım oturmayaameliyat olduğumda ziyarete geldiler bende uğrularken oturmayada gelin buyurun dedim eltimin anası bana çağırırsan geliriz demişti bende çok beklersin demiştim içimden.
kaynanam dün dedi ki sende ......(eltimleri) oturmaya çağırsana, bende dedim çağırmak zorundamıyım??? yaa işte teyzen çağırdı vs. dedi. Birde onların tüm sülalesine biz gittik dedibende ben gitmedim ama dedim. Kızın anneside ima etmişti bize geldiğinde sanırım davet etmek zorundayım dedim.
Neyse içimden lanet olsun, gelsinler 1 kere dedim. cumartesi gelsinler, sonra dedi kv. müsait olmazlar çarşıya çıkarlar, akşam gelsinler dedim. sonra da ne zaman uygunsalar düğüne kadar bekliyorum hafta içi hafta sonu dedim.
Kız başımın gözümün üzerine seviyorum hanım kız sadece selamım olsa da. Ailesininde bir kötülüğü yok gelebilirler, ama eltim benim ailemin halini hatırını sormazken ben onun annesini, geniş sülalesini ağırlamak istemiyorum kızlar... Kv dem ailemle konuşmuyorya ortada hiç bir sebep yokkenmuhtemelen attı tuttu yeni dünürlerine, kız ve kızın ailesi senin annen babanda iyidir inş. bile demiyorlar.
Sonra Kendi kendime sinir oldum siz olsanız ne yaparsınız????
Bir diyorum gelsinler beni iyi bilsinler.
Bir diyorum salakmısın sen, rahatsızım de iptal et.
Napayım kızlar arada kaldım,
hiiiiiiiiçççç içimden gelmiyor onları ağırlamak, çaylarının şekerlerini bile bana attıracaklar.
Birde kayganam çeyizi aldığımız gün, bunlar başlangıç, daha çok görüşücez dedi durduiçime nasıl oturdu anlatamam. benim annem babam ne yaptı sana şerefsiz dedim.
offf çok mu uzun oldu ne :))) hadi kızlar el atın akıl verin dostlarım...
evet canım çok heveslenmiştim ama nasip işteahillacım canım sen de mi gidemedin ay o kadar heves yapmıştın canım yaa aksilik işte kısmety olmayınca olmuyor
Merhaba canım.
Cumartesi geç saate kadar çalışmışsınüzüldüm arkadaşım ya... gelmeni ayrıca çok isterdim ama ondan öte yavrularınla geçirirdin o günü. Peki Karamuk şimdi senin süt iznindi ya cumartesi kullanamadın erteleyemezmiydin örn. pazartesi kullanıcam diyemezmiydin :S bizde böyle oluyorda...
saol cevabın için o gün bir şey demedim kaynanama ama çok sinir oldum yaa bende şimdi aynen senin gibi düşünüyorum. Çünkü yeni dünürler kesin bir şeyler seziyorlar aramızda olanlarla ilgili kayganakta, şerefsiz problem yok bak demeye getirecek bana onları...
İptalmi etsem acaba yaa, ayyy bu defada bak kaygana haklı derlermi? beni kötü bilirler mi?
sinir oldum dün sinir varya...
eltimler düğünden hemen sonra istanbula gideceklermiş.
Benim evim Bursa içinde olduğu halde kaynanam bana dünyanın lafını saydı gerdek gecesi asıl onun evinde olmalıymışız düğünün ertesi sabahı herkese kahvaltıyı ben hazırlamalıymışım... vs.. asıl sebep çarşaf kontrolü biliyorum... bana kök söktürmüştü adi.... sabaha kadar ağlamıştık eşimle... Eşime dedim bende, düğün gündüzmüş gündüz istemesinin sebebide kaynımın istanbula dönmekmiş, annenin gıkı çıkmıyor bize neler yapmıştı dedim. Ama haklı kadın eltimden emin nasılsa biz sokak kızıydıkyadüşünmemeye çalışıyorum ama çatlıcam yani.... bana yaptıklarının birazını yapsın onlara bakalım gelin hanım seni sevecekmi?
haksız değilim yani dimi(( ya bir öyle bir böyleyim inşallah gelmezler :S hiç istemiyorum. bana zararları olmadı ama istemiyorum işte yaa ötesi yok (
özleme kız kaygananı napacan kayganayı :)
vallahi bana yaptıklarının azıcığını bu eltime yapsın çekebilecekmi merak ediyorum. ki ben öle öle evlendim kocamla.
Şimdi diyebilirsiniz sen neden çektin salakmıydın diye. ama ben pes ettiğimde eşim bırakmadı. kapıyı kilitledi olmadı, işten almaya geldi eve gelmem diye o dönem. en sonundada boşanırsan kendimi öldürürüm dedinapsın adam 25 sene çekmiş anasını dahada çekemem dedi. Baktı en azından ben seviyorum
ayyy çok sevindim atlatmışsın hadi iyi kalmamış onlarda inşallah güzel geçmiştir. :)
ayyy canım kuzucuklarım benim....
KEŞKE ÖZCAN BERKTE OLSAYDI....
eltim dua etsin bana ben pişirdim kayganamı o rahat etsin diye.
yani bir kayınpederim var çok şükür :) ama varmı yokmu belli değil.tüm kolluk kaynaganmda.
hadi canım duyda inanma...
kültürparkta buluşma yapalım mı kızlar he ne dersiniz? bu cumartesi olabilir mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?