Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
hatta çok komik bir şey daha söyliyim size gülün biraz.

biz gerdeğe gireceğimiz gece. kaynanam o kadar çok çıldırdıki sanırım oğlunu başkasının koynuna elleriyle teslim etmenin verdiği bir asabilikti

döndü döndü söyledi, ayyy kitlenip kalanlar varmış ahhh dikkatli olalım mış? tedariğim varmıymış? (ped vs) eğer bir şey olursa hemen onu arıcakmışız o gelirmiş? hatta o uyumazmış haber beklermiş?

en sonunda eşim dayanamayıp, anne yeter tarifte etseydin bari dedi

tabi ertesi günü kayganam saat 11 de bizdeydi malum şeyi görmeye gelmiş? öyle dedi. ama bende tersledim . Biz doğulu değiliz, bizde böyle adetler yok, ölsem göstermem dedim. kadının aklı kaldı, oğluna sormuş sonradan problem varmı diye o da yok anne gayet güzel demiş. AYNEN BÖYLE kızlar yemin ederim.
sonra hala pes etmedi evliliğimin 3. günü kadın zorla bizi kendi evinde yatırdı, başucumuzada havlular koyuyor vs. DANGALAKMIDIR nedir anlamadım. bi rahat verde yapalım uleyn dicektim...

hop çıkıla kendini.... :)))
çıplak çıkalımm bayramaaaaa
sende çok güzelidin canımm kayınvalidende çok iyi insanın yüzünden belli oluyor masum bir yüzü var..
aynı anneme benzettim benim anneciğimde gelinine bayılıyor gelinide anneme:))

olsun canım olur öyle unutmalar sağlık olsunn..
kızın çok tatlıydı maşallah resim çekmeye bile kıyamadımm..artık kırk uçurmaya geldiğinizde bol bol çekerim nehirciğimi:))
cicilerimizi beğenmene sevindimm:) iyi günlerde üzerinde paralansın..
çok iyi ağırladın canım daha ne yapıcaksın..çok güzeldii..
evinin salonunun manzarası harika deniz manzarasına bayılıyorumm..
balkonda denizi seyredip sigara içmek ayrı güzeldii:)) bu arada sigaram sizdemi kalmışş:)
kahvaltı edemedinizmi???? kız deseydin ya biz doyunca kalkarız devam ediyoruz deseydin..
kvv vijdana hayran kaldım..kız benimkini kötülüyorum bazen ama ben taşındığımda 3 gün kv bende kaldı..bana yardım etti hep..
hakkını yiyemem
bırak onlar görüşsün enin ailene değer vermeyen kadına sen değermi veriyorsunda eltinleri çağırıyorsun..
kv seninle arasının iyi olduğunu göstermeye çalışıyor onlara..çağırma ya davet etme davet edeceksen birgün kaynına deki nişanlını al gel çay içelim de..
cümbür cemaati çağırmana ne gerek var..sen bunları görmediyen onlarada gösterme..
kv.ne sinir oldum ve kendi kv.me haksızlık ettiğimi düşündüm biran
iptal ettt...ize nden yapmamış bunları ne yapmış ailen onlara..
birde şu gerdek olayına şok oldummm
vallah kayınvalideme öpesim geldii..çok anlayışlıdır o konuda sormadı bile konusunu dahil açmadıı..
sürekli siz mutlu olun yeter annem diyor:))
ay kayınvalidemi özledimmi ne oluyor banaaaaaaa
kesin Ayferin görümcesi Ayferde kaldı :) yoksa o bu saatte kalmazdı. :) arayamamda şimdi nerdesin neden kk ya gelmedin diye...
Ayferrrrrrrrrrrrrrrrr öyle ise balım Allah sabır versin metanetini koru sen :)

yok canım ablasında kaldı akşam:)) dün kahvaltıya geldiler bize neyse saat 3 gibi çıkıcaz biryerlere gezmeye...
hazırlandık o sırada abim eşimi aradı koruparkın orada tekerleği patlamış yardıma çağırdı..eşiimde kaynıma siz çıkın gezin takılın dedi.. biz tekerleği yapalım dedi..onlar çıktı önce bizim daireyi görmeye gittiler...
sonra naptılar bilmiyorum bizde takıldık biryerlere akşam yemeğimiz yedik geldikk ..
evimi hiç süpüremedim dün bugünde temizledim o yüzden geç açtım:))

ay inanmıyorum sevcan kadın utanmasa ben bi köşede otururum siz rahatsız olmayın diyip yanınızda oturmmaış arkadaşım dua edin bu ne yaa arkadaşım hayret ettim :44::44: senin kayınvaliden dul mu genelde dul kadınlar böyle oluyormuş

haksız değilim yani dimi (( ya bir öyle bir böyleyim inşallah gelmezler :S hiç istemiyorum. bana zararları olmadı ama istemiyorum işte yaa ötesi yok (

özleme kız kaygananı napacan kayganayı :)

vallahi bana yaptıklarının azıcığını bu eltime yapsın çekebilecekmi merak ediyorum. ki ben öle öle evlendim kocamla.

Şimdi diyebilirsiniz sen neden çektin salakmıydın diye. ama ben pes ettiğimde eşim bırakmadı. kapıyı kilitledi olmadı, işten almaya geldi eve gelmem diye o dönem. en sonundada boşanırsan kendimi öldürürüm dedi napsın adam 25 sene çekmiş anasını dahada çekemem dedi. Baktı en azından ben seviyorum

ayyy çok sevindim atlatmışsın hadi iyi kalmamış onlarda inşallah güzel geçmiştir. :)

eltim dua etsin bana ben pişirdim kayganamı o rahat etsin diye.

yani bir kayınpederim var çok şükür :) ama varmı yokmu belli değil. tüm kolluk kaynaganmda.

ehehhh sevcan seninki baya meraklıymış kız...
benimki hiç öle şeyler yapmadı şükür...sadece ertesi gün bi sorun varmı dedi biz daha bişi etmedik dedim olsun kızım bizde yapmamıştık babanla dedi

canım kimseyle iyi olmaya çalışma..boşver dediğim gibi çağır kaynınla nişanlını çay içmeye..
onlarda aradığında ben çalışıyorum bir cumartesim var oda temizlkle gezmekle geçiyor de..
salla kv sevindirme utandır..sen ayıp yapmış olmazsın..
eltinle aranı her zaman iyi tut..

baharcım face aç canım..nehirciğimizi çekip çekip faceye koy bizde beğenelim:))

ne anlayışlı kadınmış :)
daha yapmadık babanla içinide rahatlatmış
seviyorum böyle güzel kayganaları.

şimdi ben o gün hastayım desem bunlar yine kalkıp gelirler geçmiş olsun diyelim madem derler. :) ben çalışıyorum diyim en iyisi. o akşam.... ayyy yaaa şimdi bahanede bulamam öffffff keşke kaynanam dediğinde duymamazlıktan gelseydim o sinir olsaydı

evt cnım kesinlikle vardır her şeyde bir hayır.

yuh daha sofradayken mi kaldırdılar :S bizde ayıptır kalkmaz.sofradan herkes kalktığında sorulur iyice doydunuz mu diye.evet denirse kaldırılır.
kaynınla nişanlısını çağırman en mantıklısı canım.eltinle de sıcak tut aranı. o zaman anlar kaygananın kötü senin iyi olduğunu.ailesi seni davet ettilerse
evet senin de onları çağırman lazım ama davet etmedilerse salla gitsin.ben de 15 aylık nişanlıyım daha ortanca ablası hariç kimse yemeğe çapırmadı.biz de çağırmadık.
ramazanda bile çağrılmadım,ben de çağırmadım.

ahillacım canım sen de mi gidemedin ay o kadar heves yapmıştın canım yaa aksilik işte kısmety olmayınca olmuyor
evet canım çok heveslenmiştim ama nasip işte (

canım ya ne kadar iğrenç bi kaynanan varmış benimki öyle bişi derse kesinlikle cvp vermem.
üstelerse de evi ayırma sebebi olur.

ay yok canım kesinlikle haksız değilsin ya boşver diyorum sana millet valla işine gelmedimi nasıl umursamıyo bırak sen de umursama kim ne derse desin sen çekmişsin zamanında çok şükür kocan da iyi anasına hak vermemiş öyle olanlarda var duyuyoruz sen eşinle mutlumusun ona bak boşver gerisini

ayyy canım kuzucuklarım benim....

KEŞKE ÖZCAN BERKTE OLSAYDI....

o da olur işallah canım gideriz birgün yine mudanyaya gezmeye havalar ısınsın işallahh önümüz yaz gezeriz tatlım

eltim dua etsin bana ben pişirdim kayganamı o rahat etsin diye.

yani bir kayınpederim var çok şükür :) ama varmı yokmu belli değil. tüm kolluk kaynaganmda.

aynen öyle çekmez kızım herkes bak hala bile senin canını sıkıyor
öyle oluyor yazık kayınpederler sessiz bişeye karışmaz benimkide öyle tüm kolluk kayınvalide de

merhaba kızlar ben topiği yeni gördüm ben bursa gemlik doğumluyum ama istanbula evlendim eşimin işinden dolayı istanbuldayız aranıza alırmısınızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…