- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
canım onlar belki de yinusenin deyimiyle fanfini finfon bilmem nesi deyolardır birbirlerineburdan yazışın sizde anacım
ayrı gayrımız mı var :):):)
canım onlar belki de yinusenin deyimiyle fanfini finfon bilmem nesi deyolardır birbirlerine
fenamı bizede öğretirler
neyse bende kaçayım komşum gelmiş spordan beni bekler.
şimdi şöyle bişi oldu:
az önce nişanlım makinelerin firmasını aradı.adam dedi ki azcık işi kaldı,biterse bu akşam bitmezse yarın sabah getircez :S
nası yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa???
yarın sabah olamaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzz
hem izin aldım hem hediyemi aldım her bişeyim hazır bebiş görme modundayım:s
eller havaya makinenin yetişmesi için acil dua etmemiz lazım...
fanfini finfonnburdan yazışın sizde anacım
ayrı gayrımız mı var :):):)
aleyküm selam gelecemki candn abla?yemektey değildim kızlar yaa işim vardı
Candan ablayla konuştum bu arada hepcinize çookkk selamı var
sağol varolllbenim hepinize ayrı bir sevgi selim var....
beni sizler var ettiniz DOTLARIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!
bekledim anacımmm:)çıktım sonrammAyfer açtım ama yoksun sen?
geldimmmmmmmmmayfeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrr....
hadi gel....
afiyet olsun canım..benimi bekledin yoksaneyse kızlar Ayferin geleceği yok
ben yemek yiyim çok acıktım.
görüşürüz.
ayfer konuşuruz yine canım.
şimdi şöyle bişi oldu:
az önce nişanlım makinelerin firmasını aradı.adam dedi ki azcık işi kaldı,biterse bu akşam bitmezse yarın sabah getircez :S
hayırlısı olsun...
daaa sen niye bekliyosun makinın gelmesini montajını senmi yapıcan anlamadım ben şimdi.
fanfini finfonn
aleyküm selam gelecemki candn abla?
sağol varolll
bekledim anacımmm:)çıktım sonramm
geldimmmmmmmmmama sen yoksun
bir sigara molası verdimn geldimm..ay çok işim varmış bugün benim:)ama olsun hepinize yeterimmm
afiyet olsun canım..benimi bekledin yoksasen ye yemeğini ben nasıl olsa ara ara açıyorum..
ya makineler gelsinde senin niye orada olman lazımm ben anlamadım..
senmi taşıyacan canım..boşver okadar üstüne düşme senin işin hayatının merkezi olmuş aaaa
yarın ne yap et gell vallah kızarız, en çokta ben, en büyük benim nede olsa
hadi bakalım pamuk fikirler dile :) yaf şu elemanın iznini yakalım hadi...
dahiyane bir şey bekliyorum.
Canım kızımınki baya bir belirgin oldu ,dün eşim sabamedin yüz kremini aldı inşllh fayda edercanım üzülme taze bebeklerde olabiliyor öyle kimi bebeğin cildi daha hassas oluyor ondan olmuştur mümkün olduğunca öpmemeye çalışın ve yüzünü ıslak bırakmamaya dikkat et birşey olmaz geçer sıkma sen canını
Aminn sağol canım.Yani sağolsun ince düşünmüş evetamin canım amin allahım annene şifa versin
çok güzel birşey yapmışlar seni de duygulandırmışlar bak annen istediği gibi gelemse de seni ne kadar düşünmüş off ben bile duygulandım şimdi yaa
Hoşgeldin aramıza Allah mesut etsin.selam kulüpte yeniyim kendimi yalnız hissetmiim dedim ben de görükleden...22 yaşındayım yeni evliyim eşim ve ben aslen manisalıyız.ama uzun zamandır bursadayız bursalıyız
Amin canım çok sağolhoşgeldin canım...
baharcım allah sifa versin canım ne güzel senin eşyaların insanın inanası gelmiyor demi
benmi de bebekliğimden penye battaniyelerim var kızım onu çok seviyor elinden bırakmıyor :)
Canımcığım kestirmeden çık tamammı lambaların oradan dolanma boşunabu arada kzılar beni beklemeyin siz benim seminer bitcekte metro yoluna cıkıcam metroyla renonun oraya gelcemde saat kaç olur kim blir siz gidin beni hiç beklemeyin ben otobüsle gelirim hemen zaten baharların evinin izasında bırakıyo otobüs caddede inip karşıya geçip merdivenlericıkıp bayırı çıkıcam
İyi ettin her zaman bekleriz:)Allah gönlünüzce versin 2 aylık daha çok yeni olur inşallah olumsuz düşünmen için çok erken.Ben 3 yıllık evliyim yeni bebeğim oldu mudanyada oturuyorum,bebek olunca çalışmayı bıraktımev hanımıyım burda pek arkadaşım komşum yok zaten görüklede komşuluk yok...sıkılmaya başlamıştım bu forumu hele hele bu konuyu görünce atladım hemen :) kucak açın bana :))) henüz iki aylık evliyiz ama bebeğimiz olsun istiyoruz hem ben de yalnızlıktan kurtulurum tam bi aile oluruz diye şu sıralar derdimiz bu ama tutmadı galiba nedense umudum yok...sizlerde neler var neler yok ?
Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusunkızlar bugün radara girdimm(
160 milyon girdi(
eşimi aradım nasıl söyelsem diye düşünürken,önce kötüye alıştırayım adamı dedim:)
hayatım ben gelirken yodla çok kötü bişey yaptım dedim::)
ne yaptın ne oldu diye paniklettim kaza yaptığımı sansın diye
kazamı yaptın yoksa dedi yok canım radara girdimde dedim:))
hee tamam tamam bende kötü bişey oldu sandım dedi:)))
işini bilcen işe gitmicenn
Hadi bakalım hayırlısısaçıma açıcı sürdüm nolcam bakaılım :)):18::18::18:
A.s canım sağolasın sen nasılsın?Selamun Aleyküm kızlar, nasılsınız görüşmeyeli :)
Cumartesi günü kimlerle görüşüyoruz :)
Bahara gelemeyen var mı?
Aminn canım sağol,inşallah biraz toparlanalımda kısmet olursa giderizGünaydın kızlar herkese...
Baharcım Tatlı kızın cicilerini iyi günlerde kullansın. Biraz büyüsün bebişini alırsın gidersin annenin yanına, görür bebeğini canım.
buschy
hoş geldin aramıza... takıl bize hiç canın sıkılmaz
bebek için daha erken değil mi? birde umudum yok demişsinşimdiki gençler pek bi bıkkın
gel teyzene ben teselli ederim seni.
kezbanınbiri
ne demeee istedin anlamadım ama... kötü bişeyse iade ediyorum
Hayat.
Canım şekerim, üzüldüm ceza yemişsinÇıkacağı varmış diyelim :S
Karamuk.
Neden iptal oldu yaa... İnşallah gelebilirsin canımnasılda heveslenmiştik Allahım inşallah gelirsin.
Bebekim yarın görüşmek üzere
kızlar dün dışarıda işim vardı. sgk ya gittimoradanda çarşıya.
kendime, kızıma ve ablamın kızına ayakkabı aldım.... kızımınkileri görseniz, çok şekerler... belki yarın evde giydiririm
Gözün aydın canımkaramuk inşallah gelirsin canım...
kızlar bugün görümcem geliyor..23 nisan tatili varmı bilmiyorum ama çarşambaya kadar burada..
kaynımı aramış beni alırsın demiş..yani eltime geliyormuş, ben bugün yarın aramayı düşünmüyorum yoksa yarın bana gelir allah muhafazaeşim ille ara derse ararım ama cumartesi mevlüde gidecem pazar pazartesi beklerim derim..
Ne güzel anne kız iyi edersiniz,bende heveslendim şimdi inşllh o gnleri bende görürüm23 nisanda ne yapıyorsunuz kızlar....
kırmızıçilek, karamuk çalışacakmısınız?
:)
ben büyük ihtimal çalışmıcam kızımı 23 nisan etkinliklerine götürmeyi düşünüyorum.
canım ben ilk fırsatta arıcam seni bugün :) sorunlar düzeldi gibi... şimdilik sıkıntı yok yarın hala geliyorum inşaallah :))Umarım ikinizde bırakırsınız keşke alıştırmasaydın zehirliyosun kendini boşuna
Gözün aydın canım sevindim valla benimde o tarz şeyler kayboldumu çok takarım canım sıkılır.Nerden aklına gelmiş beyefendinin çamaşır makinasına koymakAllah'tan çalışmamış makina yoksa tertemiz parlak parlak çıkardı kimlikleriniz makinadan :18:
Günaydın hayırlı işler canım
Karamel daha hoş olur gibime gliyor ama yinede karar senin tabiki canım
Bende şal tarzı seviyorum bakalım kısmet o gün gelsinde hayırlısı olsun
Canım buyur gel beklerim.Bu arada nasılsın sorunlarınız düzeldimi umarım düzelmiştir
Hayırlısıyla yarını bir atlatta sonrası kolay:))) hee çokmu belli dermişim....
yarın mevlüt olmasaydı yatağa girer pazartesi sabahı çıkardık
A.s canım iyi gezmelerselam kızlar herkesciklere ben dünden yapınca temizliği bugün yatma hakkını kullanıyorum komşuma geçeceğim birazdan spordan gelmesini bekliyorum...
Sağol canım teşekkür ederimkahvaltıdan sonra giyinip çıkarım diye düşünüyorum
11 olur sanırım
biraz bari erken gideyim kızcağıza belki bir faydam dokunur...
A.s sende bizden selam söyle,bende konuştum nehirin kırkında aramıştı sağolsunyemektey değildim kızlar yaa işim vardı
Candan ablayla konuştum bu arada hepcinize çookkk selamı var
Canım benim zahmet etmeseydin umarım gelirsinde tanışma fırsatımız olur işlerin yolunda gitsinşimdi şöyle bişi oldu:
yok canım montajını değil de yerini ben ayarlıcam.bi de bizimki servise gidince dükkanda kalacak biri lazım.
o da ne yazık ki benim( ya eleman da izin almıştı.makine yarına kalırsa elemanın iznini yakmam için bi çare lazım :18:
ayyyy ne kadar kötüyüm :26: ama napim artık ben de gelebilmeliyim
sevcan bak kızcağız seni düşünüyor vallah bulamazsın böylesini:))ÖZGE....
yarın senin seminer kaçta bitiyor cnaım... istersen koruparkın oradaki duraklardan seni de alalım biz, Ayfer saolsun toplucak bizi...
biz 12,30 da bizim evden çıkıcaz haberin olsun ona göre ara bizi beraber gidelim boşuna otobüs bekleme hem daha çabuk gitmiş oluruz bayırda çıkmazsın.... Bayıra karşı yatır beni....
Kızlar adresi vermek için girmiştim işler beni bekliyor:18:.Hayat özelden adresi mesaj attım bakarsın canım.Görüşmek üzere kendinize iyi bakın
sevcan bak kızcağız seni düşünüyor vallah bulamazsın böylesini:))
tırmala beni kaşıı benii
aldım canım telefonuma resmini çektim, malum uzun yazmayım dedim:)
kızlar eltim aradı yemeğe gelin dedii..
görümcemelr ordayken alıyor bizi yemeğe sağolsun:)
hiçte yemek yapmamıştım iyi oldu:)yanlız yarın benim günüm var xxx ne olacak dedi:)
dedim bende yarın burgaza mevlüde gidiyorum evde değilim dedimm
inşallah eşim illa gel bizde kal demez(
vallah öyle dersede öğlen onu ablasına bırakırım zaferde oturyor ablası.
ordan giderim mevlüde artık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?