canım öyle ben geldim deyip susmucan atcan ortaya bişicikler cvp vercez biz atcaz sen cvp vercen olmadı geçmişi kurcalıcanselaammm ben geldiiimmm
İnşallah canım buyur gel beklerimEvet anneciğim hassastır düşünür öyle şeyleri
sabahın köründe kalktım veee nehir için saçlarıma maşa yaptımhep bana baktı zaten
9bucukta seminere gittim beşevlere ordan emek servisiyle koruparka kadar geldimordan beni sevcanalr aldııı uça uça geldik nehireee
kayınvaldemde geldi ohh çok güzel di sonrada kızlarla sahile gittikarabada bol bol seker çukalata kıraker sakız ne varsa yedik sevcan süper market gbydi
her zmanki gb çocukalr şahaneydi maşallah cok uslu ve uyuymlular maallah
semihacım
dilegim
ayferim
sevcancım
pınarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
iyki varsınız çok güzeldinizzzzzzzzzzzzzzzz
Günaydın canlarım iyi pazarlar.Az önce bütün yazdıklarım silindi yeniden yazıyorumDün çok güzeldi,sizlerin gelmesiyle dahada bir güzel oldu,çok mutlu oldum.Her zaman beklerim Hediyeler içind eçok teşekkürler çok beğendim hepsinide İsim yazmanın avantajları iyi yapmışsınız yazmakla Hayatcığım,Semihacığım isimlerinizi yazmanız iyi olmuş.Berranın yaptığı resimden anladım Semihanın hediyesi olduğunu Hayatımda ismini yazarak iyi etmişsin ama o kadar tüyo verdin ben anlardım o elbisenin senin hediyen olduğunu Hakseverim seninkini görür görmez anladım çok beğendiğim bir elbiseyi aldım dediğinde görür görmez eşime bunu Haksever almıştır dedim tahmin olarak Allah hayırlı zamanda sanada inşallah güzel sağlıklı bebekler nasip etsin.Hoca için teşekkürler ve kayınvaldende geldi sağolsun Ayrıca kızım için saçlarını sardın demek çok yakışmış teşekkür ederiz teyzesi Hediyelerin hepsine bayıldım çok teşekkür ederim gelmeniz yetti.Ayrıca hepinizde çok şıktınız maşallah süslü hatunlar Allah eşlerinize bağışlasın Berracığımın yaptığı resmi Nehire albüm aldığımızda albümünde saklıcam Berra ablasından hatıra Çok ilgilenemediysem kusura bakmayın,ev sahibi olunca malum gelen giden anlarsınız beni,her zaman beklerim.Havalar biraz iyi olsun sırayla gelmeyi düşünüyorum,bebek şekerlerini vermeyi unuttum dün size çok üzüldüm Evlerinize geldiğimde getiricem şekerleride dalgındım dün o telaşla Kızdım kendime nasıl unuttum diye Neyse sağlık olsun telafi ederim
Gelelim prenses ve prenslere hepside çok tatlıydı Allah bağışlasın güzel günlerinde toplanmamızı nasip etsinArda beyin mevlit okunurken Şevvalde gelsin deyip sonradan ee gelmessen gelme der gibi içeriye gitmesi çok komikti. Şevvalcikte masum masum bakıyor Berra hanımda prenses gibi olmuştu maşallah Eymen zaten küçük prens Allah bağışlasın hepsinide Kızımın şimdiden bir sürü arkadaşları oldu Dün sizlerden sonra misafirlerim vardı.Akşamda işe koyuldum saat 1 30 da bitti işim yarına çok kalmasın dedim.Bugünde çamaşır yıkarım artık.Çok şükür atlattım bunuda artık sıra gezmelerde Özledim dışarıya çıkmayı
Ahilla canım sağlık olsun gelseydin çok iyi olurdu ama nasip kısmet böyleymiş,inşalalh bir dahaki sefere görüşürüz
Çok güzel geçti inşallah hep böyle devam eder Allah bozmasın ve kıskananlar çatlasınnnAllah'a emanet olun görüşmek üzere,öpüyorum hepinizi Resimleri ekleyimmi, yoksa bendemi face açsam :44: Eşim ne der bilmem tekrar hatırlatayım ona İyi tatiller bol dinlenmeler görüşürüz
Canım bizde üzüldük ama sıkma canını bak herşeyde bir hayır varmış geçmiş olsun umarım iyisindir.Aaa çok sevinirim buyurun gelin eşimlede tanışmış olurlarçok istedim ama gelmeyi
ama gelsem de kabak tadı verecekmişim.
dün öğlen bi rahatsızlandım,anladım ki vardır herşeyde bi keramet...
ama ben sözünü aldım,biz nişanlımla gelcez
bi de pikniğe gelcem onun da sözünü aldım
Canım bugün ev işi yaptım biraz sonra kayınvaldemlere gittik kırk uçurmayahe bi de baharcım arıcam seni ama bugün eşinlesindir.
yarın rahatsız ederim artık...
Kızlar dün çok güzeldi. O kalabalığın içinde hep sizlerle bir arada olmak istedim, herkes yabancıydı da bizim grup ailedendi sanki.
Allah böyle güzel günlerimizin devamını versin inşallah :)
Baharım bebeğin de sağlığıyla büyür inşallah...
Günaydın canlarım iyi pazarlar.Az önce bütün yazdıklarım silindi yeniden yazıyorumDün çok güzeldi,sizlerin gelmesiyle dahada bir güzel oldu,çok mutlu oldum.Her zaman beklerim Hediyeler içind eçok teşekkürler çok beğendim hepsinide İsim yazmanın avantajları iyi yapmışsınız yazmakla Hayatcığım,Semihacığım isimlerinizi yazmanız iyi olmuş.Berranın yaptığı resimden anladım Semihanın hediyesi olduğunu Hayatımda ismini yazarak iyi etmişsin ama o kadar tüyo verdin ben anlardım o elbisenin senin hediyen olduğunu Hakseverim seninkini görür görmez anladım çok beğendiğim bir elbiseyi aldım dediğinde görür görmez eşime bunu Haksever almıştır dedim tahmin olarak Allah hayırlı zamanda sanada inşallah güzel sağlıklı bebekler nasip etsin.Hoca için teşekkürler ve kayınvaldende geldi sağolsun Ayrıca kızım için saçlarını sardın demek çok yakışmış teşekkür ederiz teyzesi Hediyelerin hepsine bayıldım çok teşekkür ederim gelmeniz yetti.Ayrıca hepinizde çok şıktınız maşallah süslü hatunlar Allah eşlerinize bağışlasın Berracığımın yaptığı resmi Nehire albüm aldığımızda albümünde saklıcam Berra ablasından hatıra Çok ilgilenemediysem kusura bakmayın,ev sahibi olunca malum gelen giden anlarsınız beni,her zaman beklerim.Havalar biraz iyi olsun sırayla gelmeyi düşünüyorum,bebek şekerlerini vermeyi unuttum dün size çok üzüldüm Evlerinize geldiğimde getiricem şekerleride dalgındım dün o telaşla Kızdım kendime nasıl unuttum diye Neyse sağlık olsun telafi ederim
Gelelim prenses ve prenslere hepside çok tatlıydı Allah bağışlasın güzel günlerinde toplanmamızı nasip etsinArda beyin mevlit okunurken Şevvalde gelsin deyip sonradan ee gelmessen gelme der gibi içeriye gitmesi çok komikti. Şevvalcikte masum masum bakıyor Berra hanımda prenses gibi olmuştu maşallah Eymen zaten küçük prens Allah bağışlasın hepsinide Kızımın şimdiden bir sürü arkadaşları oldu Dün sizlerden sonra misafirlerim vardı.Akşamda işe koyuldum saat 1 30 da bitti işim yarına çok kalmasın dedim.Bugünde çamaşır yıkarım artık.Çok şükür atlattım bunuda artık sıra gezmelerde Özledim dışarıya çıkmayı
Ahilla canım sağlık olsun gelseydin çok iyi olurdu ama nasip kısmet böyleymiş,inşalalh bir dahaki sefere görüşürüz
Çok güzel geçti inşallah hep böyle devam eder Allah bozmasın ve kıskananlar çatlasınnnAllah'a emanet olun görüşmek üzere,öpüyorum hepinizi Resimleri ekleyimmi, yoksa bendemi face açsam :44: Eşim ne der bilmem tekrar hatırlatayım ona İyi tatiller bol dinlenmeler görüşürüz
çok istedim ama gelmeyi
ama gelsem de kabak tadı verecekmişim.
dün öğlen bi rahatsızlandım,anladım ki vardır herşeyde bi keramet...
ama ben sözünü aldım,biz nişanlımla gelcez
bi de pikniğe gelcem onun da sözünü aldım
Günaydın kızlar
cumartesi çok güzel bir gündü :)) Nehirimizle çok birlikte olamasakta gördük çok tatlı yavrum maşallah, barekallah... Rabbim güzel sağlıklı bir ömür nasip etsin, Baharcımda ayrıca çok güzeldi.
Semiha, Dilek, Ayfer ve ÖZGE :) sizleri gördüğüm içinde ayrıca çok mutluyum. Rabbim Bizi birbirimize güzel dost eylesin, ahirette de beraber olalım kızlar.
Bana gelince, cumartesi Sağolsun Ayfercim bıraktı eve sonra ablamın kızının yaş gününe gittik, saat 23 gibi geldik. sonra ben evi toparladım biraz, gece 3 e kadar diyim. eşim grip olmuş pazar günü kıza bakmaz şimdiden yapayım dedim, Şevval çok zırlıyor çünkü.
Pazar sabahı da saat 8 de kayganak aradı. Eltimin çeyizlerini almaya gidiyorlarmış, hemde kahvaltı edilcekmiş orada neyse 9 da çıktık. (normalde bu cuma alınacaktı çeyizler) kahvaltımızıda ettik mi? etmedik mi? anlayamadım :)) yerken önümden tabakları kaçırdılar, eltim ve ailesitoparladılar. oysaki en fazla yarım saat olmuştu sofraya oturalı. Eşimin teyzesiyle birbirimize baktıııkkk kaldık kızlar... :)
Çeyiz sermeye de yarın gidilecekmiş, eltimlerin hafatasonu misafileri varmış, kvdem çarşamba, perşembe için izin alabilirmisin dedi tabiki hayır dedim. Her seferinde söylüyorum anne sana, izin alabilimem için 1 hafta önceden söylemen lazım dedim. kısmet değilmiş, onlardan da kimse gelmiyor, 3 kişiler birde ben dedi, 1 araba gidicez. bende dedim zaten araba bana da yer yokmuşzırvaladı bir şeyler yok sizin arabada giderdi falan fıstık... neyse kızlar eve geldik, eşimin teyzesinde çalışıyor genç oda 35 yaşında. O da bende gelemem hafta içi nasıl geleyim dedi. kaynanam, soktu durdu lafları bu işler sırayla onlar nasıl toplanıyor bak bizde herkes geri çekiliyor vs.... İçimden ohhh dedim nasıl oluyormuş evet bu işler sırayla, 3 kere ev taşıdım, 1. sini saymıyorum, 2. yide saymıyım hadi hamileydim o zaman yani çocuğum ağlamadı. Ama 3. de yavrum eteklerim de ağlaya ağlaya ziyan oldu annem hastanede yatıyordu ablam yanındaydı, kızlar tek başıma ev taşıdım kaç kez gel çocuğa bak dediğimiz halde gelmedi EVET O SIRA SENDE ŞUANDA. ve benim içim çok rahat. Oysaki kız evinde kısmet değilmiş deyip çekilmişti geri, kendi evinde tam tersine döndü yılan, kendini haklı çıkaracakya oğullaırna karşı, ağladı falan çokta fifi
NEYSE şunu dicem size. ben eltim ve ailseini evime davet etmek zorundamıyım oturmayaameliyat olduğumda ziyarete geldiler bende uğrularken oturmayada gelin buyurun dedim eltimin anası bana çağırırsan geliriz demişti bende çok beklersin demiştim içimden.
kaynanam dün dedi ki sende ......(eltimleri) oturmaya çağırsana, bende dedim çağırmak zorundamıyım??? yaa işte teyzen çağırdı vs. dedi. Birde onların tüm sülalesine biz gittik dedibende ben gitmedim ama dedim. Kızın anneside ima etmişti bize geldiğinde sanırım davet etmek zorundayım dedim.
Neyse içimden lanet olsun, gelsinler 1 kere dedim. cumartesi gelsinler, sonra dedi kv. müsait olmazlar çarşıya çıkarlar, akşam gelsinler dedim. sonra da ne zaman uygunsalar düğüne kadar bekliyorum hafta içi hafta sonu dedim.
Kız başımın gözümün üzerine seviyorum hanım kız sadece selamım olsa da. Ailesininde bir kötülüğü yok gelebilirler, ama eltim benim ailemin halini hatırını sormazken ben onun annesini, geniş sülalesini ağırlamak istemiyorum kızlar... Kv dem ailemle konuşmuyorya ortada hiç bir sebep yokkenmuhtemelen attı tuttu yeni dünürlerine, kız ve kızın ailesi senin annen babanda iyidir inş. bile demiyorlar.
Sonra Kendi kendime sinir oldum siz olsanız ne yaparsınız????
Bir diyorum gelsinler beni iyi bilsinler.
Bir diyorum salakmısın sen, rahatsızım de iptal et.
Napayım kızlar arada kaldım,
hiiiiiiiiçççç içimden gelmiyor onları ağırlamak, çaylarının şekerlerini bile bana attıracaklar.
Birde kayganam çeyizi aldığımız gün, bunlar başlangıç, daha çok görüşücez dedi durduiçime nasıl oturdu anlatamam. benim annem babam ne yaptı sana şerefsiz dedim.
offf çok mu uzun oldu ne :))) hadi kızlar el atın akıl verin dostlarım...
günaydın canım iyi haftalar
ben sana şunu diyiym ben olsaydım çağırmazdım seni ve aileni şimdiye kadar saymışmı kayınvaliden saymamış şimdi işi var diye arıyor seni bakma düğün geçsin yine tanımaz sen de kayınvaliden istiyor diye milletin gönlünmü hoş tutmak zorunda değilsin bırak iyi bilmesinler sanki iyilik yapıyosun da karşılığını mı görcen benim fikrim böyle arkadaşım
baharcım mevlütünü de atlattın hadi bakalım şimdi önünde yaparsan eğer 6 ay kınan kalıyor sonra doğum günü telaşın gelecek
Ne güzel buluşmuşsunuz özdendim
Buluşma ayarlarsanız bir dahakine bende geleceğim...
Dün pazardı malumunuz evdeydim cumartesi çalışmak çok sinir bozucu birşey yaaa hele cocuklu bi insan için.
Sabah 7,30 da kalktım miray hanıma kahvaltı hazırladım ama bi tanesini bile yemedi...bende ondan fırsat buldukça atıştırdım...temizlik işine koyuldum süpürürken ağlıyor miray artık oyunla öyle böyle süpürdük evimizi yerlerin de birlikte sildik onun eline ıslak mendil verdim beni taklit ediyor zilli
Sonra kayınvalidem mantı yapmış akşam için çağırdı toparlandık oraya gittik...
Mantıyı görmemişler gibi yedim abooo sözde rejimdeyim :26:
Velhasıl maratonlu bi pazar günüydü 1 gün tatilimdi ama hiiç dinlenmedim
Afiyet olsun :)))
kaç kilsounki faceteki fotolarda gayet güzel çıkmışsın :) kilon falan yok.
ayy benim 2 gün olduğu halde dinlenemiyorum hiçdinlenmeni geçtim kızınla beraber olsan 2 gün ne güzel olurdu
Merhaba canım.
Cumartesi geç saate kadar çalışmışsınüzüldüm arkadaşım ya... gelmeni ayrıca çok isterdim ama ondan öte yavrularınla geçirirdin o günü. Peki Karamuk şimdi senin süt iznindi ya cumartesi kullanamadın erteleyemezmiydin örn. pazartesi kullanıcam diyemezmiydin :S bizde böyle oluyorda...
saol cevabın için o gün bir şey demedim kaynanama ama çok sinir oldum yaa bende şimdi aynen senin gibi düşünüyorum. Çünkü yeni dünürler kesin bir şeyler seziyorlar aramızda olanlarla ilgili kayganakta, şerefsiz problem yok bak demeye getirecek bana onları...
İptalmi etsem acaba yaa, ayyy bu defada bak kaygana haklı derlermi? beni kötü bilirler mi?
sinir oldum dün sinir varya...
eltimler düğünden hemen sonra istanbula gideceklermiş.
Benim evim Bursa içinde olduğu halde kaynanam bana dünyanın lafını saydı gerdek gecesi asıl onun evinde olmalıymışız düğünün ertesi sabahı herkese kahvaltıyı ben hazırlamalıymışım... vs.. asıl sebep çarşaf kontrolü biliyorum... bana kök söktürmüştü adi.... sabaha kadar ağlamıştık eşimle... Eşime dedim bende, düğün gündüzmüş gündüz istemesinin sebebide kaynımın istanbula dönmekmiş, annenin gıkı çıkmıyor bize neler yapmıştı dedim. Ama haklı kadın eltimden emin nasılsa biz sokak kızıydıkyadüşünmemeye çalışıyorum ama çatlıcam yani.... bana yaptıklarının birazını yapsın onlara bakalım gelin hanım seni sevecekmi?
ahhh canım düşün işte halimi...
ya hiç kilolu olmadım ya bu aralar biraz aldım şuan 65 kiloyum.56-57 ideal oluyorum...
emziriyorum diye dikkat etmedim yedim oda kilo oldu son zamanlarda işe başladığımda bile daha zayıftım[/FONT][/B]
evet canım ben de yapıyorum onu mesela izin kullandığım birgün senelik iznimden kesmiyorlar ya da parasını veriyor geçen sefer parasını vermişti geldiğim için
ben istiyorum ama bahara gitmeyi ya görmek istiyorum mucize bebeği
canım bak yine de sen bilirisn ama boşver zaten sen burda olcan eltin istabnulda ayda yılda bir görcen onu ve ailesini sen gönlünden geçtiği gibi davran nasıl yapmak istiyorsan öyle yap
ayrıca o ne öyle kız gerdek gecesini kayınvalidenle geçircen bir de üstüne sabah millete kahvaltı hazırlıcan yuh artık diyorum başka da birşey demiyor kayınvaildene hele bir de bunu dedin ya hepten fikrim kesin oldu kesinlikle çağırmaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?