- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
hoş geldin canım :)))
Ayy bilmiyorum kafam allak bullak inşallah gelmezler(( diye dua ediyorum.
Ben misafiri çok severim ama bu sebepler beni onlardan soğuttu.
kız bizim çocukların fotosu var biz düşünmüyoruz tanıdık olurmu diye sen mi düşünüyon
söyleyimde ağzıma yüzümeee sı.....
ama ille duyar görüştüğümü,duyarsa eğer ben diyecemki biz otururken bir baktık aniden geldi:))
bende kalkamadım ayıp olur diye diyecem:))
Ayy canım kıyamamheee benimdi:)) ay sahilde içeyim dedim baktım yok delirecektim içemeyince:))
vallah özledim heralde yoksa hayatta gitmem ama içimden bir ses git gör kaynanı diyor..
hele sevcanın kaynanasını duyduktan sonra, benimki bugün bana pek bir mülahim geldi:))
Ama canım görümcelerin farklı şekilde anlatmasında eşine.Eşinle sen kötü olma sonrasöyleyimde ağzıma yüzümeee sı.....
ama ille duyar görüştüğümü,duyarsa eğer ben diyecemki biz otururken bir baktık aniden geldi:))
bende kalkamadım ayıp olur diye diyecem:))
bahar bu arada senin kaynananda çok suratsızdı?
kimeydi kız onun havası
yoksa herzamanki hali mi?
Ayy canım kıyamamdeseydin bir şekilde iletirdim sana ,aman boşver içme kendini zehirleme boş yere iyi olmuş
Ama canım görümcelerin farklı şekilde anlatmasında eşine.Eşinle sen kötü olma sonra:44:
Sağol canım iltifatın içinHer zamanki hali sözde o gün dişi ağrıyordu mevlidede geç geldi biz bütün işleri yaptıktan sonra.Mevlitten sonrada dişi ağrıyan kadın komşusunun nişanına kaldı evi temizlemekte ben ve eşime düştü.Onun canı pek kıymetlidir yapamaz.Anca torun sevsin altını bile mecbur kalmadıkça almıyor.Sevmeye herkez sever.Sorunun cevabı ise bilmiyorum havası batsın ve herzamanki hali
kızlar ben dışarı çıkıyorum.
hoşçakalın. görüşmek üzere...
Ayfercim yarın kocam evdeymiş şekerim. oda dedi disko falan yaparızsalı, iyi olur, öyle deyince diyemedim ben Ayfer gezelim dedi diye görüşürüz arkadaşım yine benim koca mesaiye kalır görüşürüz doyamadım zaten size.
aynen öyleydi ya..bahar bu arada senin kaynananda çok suratsızdı?
kimeydi kız onun havası
yoksa herzamanki hali mi?
heh heh aynen öyle dersin. ama Ardayı özlemiş dayanamadım felen diyipte kadını cazip hale getirme
bırak nasılsa öyle bilsin[/QUOyTE]
yok yok öyle demem:))
yani yarın çıkmoıyoruz öylemi..kızlar ben dışarı çıkıyorum.
Ayfercim yarın kocam evdeymiş şekerim. oda dedi disko falan yaparızsalı, iyi olur, öyle deyince diyemedim ben Ayfer gezelim dedi diye görüşürüz arkadaşım yine benim koca mesaiye kalır görüşürüz doyamadım zaten size.
ozaman siz disko yapın aşkınla:)
Ayy canım kıyamamdeseydin bir şekilde iletirdim sana ,aman boşver içme kendini zehirleme boş yere iyi olmuş
Ama canım görümcelerin farklı şekilde anlatmasında eşine.Eşinle sen kötü olma sonra:44:
Sağol canım iltifatın içinHer zamanki hali sözde o gün dişi ağrıyordu mevlidede geç geldi biz bütün işleri yaptıktan sonra.Mevlitten sonrada dişi ağrıyan kadın komşusunun nişanına kaldı evi temizlemekte ben ve eşime düştü.Onun canı pek kıymetlidir yapamaz.Anca torun sevsin altını bile mecbur kalmadıkça almıyor.Sevmeye herkez sever.Sorunun cevabı ise bilmiyorum havası batsın ve herzamanki hali
oyarım onlarıı:))))))
kızlar ben dışarı çıkıyorum.
hahayttt gıçımın kenarı
aynen öyleydi ya..
heh heh aynen öyle dersin. ama Ardayı özlemiş dayanamadım felen diyipte kadını cazip hale getirme
bırak nasılsa öyle bilsin[/QUOyTE]
yok yok öyle demem:))
yani yarın çıkmoıyoruz öylemi..
ozaman siz disko yapın aşkınla:)
oyarım onlarıı:))))))
Yani ne yapalım canım bizimde bahtımıza bu çıktı kayınvalide olarakoyarsın valla hemde dolma oyacağıyla:18:
Günaydın kızlar
cumartesi çok güzel bir gündü :)) Nehirimizle çok birlikte olamasakta gördük çok tatlı yavrum maşallah, barekallah... Rabbim güzel sağlıklı bir ömür nasip etsin, Baharcımda ayrıca çok güzeldi.
Semiha, Dilek, Ayfer ve ÖZGE :) sizleri gördüğüm içinde ayrıca çok mutluyum. Rabbim Bizi birbirimize güzel dost eylesin, ahirette de beraber olalım kızlar.
Bana gelince, cumartesi Sağolsun Ayfercim bıraktı eve sonra ablamın kızının yaş gününe gittik, saat 23 gibi geldik. sonra ben evi toparladım biraz, gece 3 e kadar diyim. eşim grip olmuş pazar günü kıza bakmaz şimdiden yapayım dedim, Şevval çok zırlıyor çünkü.
Pazar sabahı da saat 8 de kayganak aradı. Eltimin çeyizlerini almaya gidiyorlarmış, hemde kahvaltı edilcekmiş orada neyse 9 da çıktık. (normalde bu cuma alınacaktı çeyizler) kahvaltımızıda ettik mi? etmedik mi? anlayamadım :)) yerken önümden tabakları kaçırdılar, eltim ve ailesitoparladılar. oysaki en fazla yarım saat olmuştu sofraya oturalı. Eşimin teyzesiyle birbirimize baktıııkkk kaldık kızlar... :)
Çeyiz sermeye de yarın gidilecekmiş, eltimlerin hafatasonu misafileri varmış, kvdem çarşamba, perşembe için izin alabilirmisin dedi tabiki hayır dedim. Her seferinde söylüyorum anne sana, izin alabilimem için 1 hafta önceden söylemen lazım dedim. kısmet değilmiş, onlardan da kimse gelmiyor, 3 kişiler birde ben dedi, 1 araba gidicez. bende dedim zaten araba bana da yer yokmuşzırvaladı bir şeyler yok sizin arabada giderdi falan fıstık... neyse kızlar eve geldik, eşimin teyzesinde çalışıyor genç oda 35 yaşında. O da bende gelemem hafta içi nasıl geleyim dedi. kaynanam, soktu durdu lafları bu işler sırayla onlar nasıl toplanıyor bak bizde herkes geri çekiliyor vs.... İçimden ohhh dedim nasıl oluyormuş evet bu işler sırayla, 3 kere ev taşıdım, 1. sini saymıyorum, 2. yide saymıyım hadi hamileydim o zaman yani çocuğum ağlamadı. Ama 3. de yavrum eteklerim de ağlaya ağlaya ziyan oldu annem hastanede yatıyordu ablam yanındaydı, kızlar tek başıma ev taşıdım kaç kez gel çocuğa bak dediğimiz halde gelmedi EVET O SIRA SENDE ŞUANDA. ve benim içim çok rahat. Oysaki kız evinde kısmet değilmiş deyip çekilmişti geri, kendi evinde tam tersine döndü yılan, kendini haklı çıkaracakya oğullaırna karşı, ağladı falan çokta fifi
NEYSE şunu dicem size. ben eltim ve ailseini evime davet etmek zorundamıyım oturmayaameliyat olduğumda ziyarete geldiler bende uğrularken oturmayada gelin buyurun dedim eltimin anası bana çağırırsan geliriz demişti bende çok beklersin demiştim içimden.
kaynanam dün dedi ki sende ......(eltimleri) oturmaya çağırsana, bende dedim çağırmak zorundamıyım??? yaa işte teyzen çağırdı vs. dedi. Birde onların tüm sülalesine biz gittik dedibende ben gitmedim ama dedim. Kızın anneside ima etmişti bize geldiğinde sanırım davet etmek zorundayım dedim.
Neyse içimden lanet olsun, gelsinler 1 kere dedim. cumartesi gelsinler, sonra dedi kv. müsait olmazlar çarşıya çıkarlar, akşam gelsinler dedim. sonra da ne zaman uygunsalar düğüne kadar bekliyorum hafta içi hafta sonu dedim.
Kız başımın gözümün üzerine seviyorum hanım kız sadece selamım olsa da. Ailesininde bir kötülüğü yok gelebilirler, ama eltim benim ailemin halini hatırını sormazken ben onun annesini, geniş sülalesini ağırlamak istemiyorum kızlar... Kv dem ailemle konuşmuyorya ortada hiç bir sebep yokkenmuhtemelen attı tuttu yeni dünürlerine, kız ve kızın ailesi senin annen babanda iyidir inş. bile demiyorlar.
Sonra Kendi kendime sinir oldum siz olsanız ne yaparsınız????
Bir diyorum gelsinler beni iyi bilsinler.
Bir diyorum salakmısın sen, rahatsızım de iptal et.
Napayım kızlar arada kaldım,
hiiiiiiiiçççç içimden gelmiyor onları ağırlamak, çaylarının şekerlerini bile bana attıracaklar.
Birde kayganam çeyizi aldığımız gün, bunlar başlangıç, daha çok görüşücez dedi durduiçime nasıl oturdu anlatamam. benim annem babam ne yaptı sana şerefsiz dedim.
offf çok mu uzun oldu ne :))) hadi kızlar el atın akıl verin dostlarım...
Merhaba canım.
Cumartesi geç saate kadar çalışmışsınüzüldüm arkadaşım ya... gelmeni ayrıca çok isterdim ama ondan öte yavrularınla geçirirdin o günü. Peki Karamuk şimdi senin süt iznindi ya cumartesi kullanamadın erteleyemezmiydin örn. pazartesi kullanıcam diyemezmiydin :S bizde böyle oluyorda...
saol cevabın için o gün bir şey demedim kaynanama ama çok sinir oldum yaa bende şimdi aynen senin gibi düşünüyorum. Çünkü yeni dünürler kesin bir şeyler seziyorlar aramızda olanlarla ilgili kayganakta, şerefsiz problem yok bak demeye getirecek bana onları...
İptalmi etsem acaba yaa, ayyy bu defada bak kaygana haklı derlermi? beni kötü bilirler mi?
sinir oldum dün sinir varya...
eltimler düğünden hemen sonra istanbula gideceklermiş.
Benim evim Bursa içinde olduğu halde kaynanam bana dünyanın lafını saydı gerdek gecesi asıl onun evinde olmalıymışız düğünün ertesi sabahı herkese kahvaltıyı ben hazırlamalıymışım... vs.. asıl sebep çarşaf kontrolü biliyorum... bana kök söktürmüştü adi.... sabaha kadar ağlamıştık eşimle... Eşime dedim bende, düğün gündüzmüş gündüz istemesinin sebebide kaynımın istanbula dönmekmiş, annenin gıkı çıkmıyor bize neler yapmıştı dedim. Ama haklı kadın eltimden emin nasılsa biz sokak kızıydıkyadüşünmemeye çalışıyorum ama çatlıcam yani.... bana yaptıklarının birazını yapsın onlara bakalım gelin hanım seni sevecekmi?
aynen canım ben de çok severim.Amin Sevcancığım güzel dileklerin içinAllah cümlemizin çocuklarına hayırlı mutlu ömür versin.Teşekkür ederim canım sende çok hoştun İnşallah dediğin gibi hep böylede devam eder
Bu arada bende başkalarını kırmaktansa kendim kırılıyordum ama artık eşimde bende yaptığımızın doğru olmadığını anladık.Kaşınıyorlar resmenNankörlük kötülük diz boyu hepimiizn hayatında olan biten şeyler.Bencede sana kıymet vermeyene sende verme çağırma ama eltini çağır birbirinizin yüzüne bakacaksınız.Hııı baktınki sana değer vermiyor ozman sende yapma.Aileni sormayanı sen niye çağırasınki.Bizler hep diyoruz aman karşımızdaki üzülmesin kırılmasın ama birde bakmışsınki kendin kırılıp yıpranmışsın kim neyi hak ediyorsa ona göre davran.Bugün teyze kızımla konuştumda telefonda Adanada oda bana diyor zaman devir çok değişti insanlar iyilikten anlamıyor sana biri değer vermeyip kötülük ediyorsa sende altında ezilme sonra afedersin aptal yerine koyuyorlar dedi haklıda.oyüzden arkadaşlara katılıyorum eltinin ailesi neyki dıdının dıdısı onunki aileyse seninkide aile herşey karşılıklı.Yangına körükle gidiyor gibi gözüksekte çoğumuz şahsen ben kendi adıma söylüyorum sevdiğim insanların üzülmesini istemem gerçekleri söylerim her zaman.Yinede karar senin canım.Eşinlede huzurunu kaçırma bu sorunlardan ötürü
Atlattık canım çok şükür 6 aylık kınasımı var oda ne kızBen onu bilmiyordum bak Buluştuk evet gelseydin sende tanışmış olurduk şekerim Neyse bir dahakine artık
Sağol canım teşekkkürler amin hepimizin bebişlerineSağlık olsun bir dahakine inşallah buyur gel beklerim
Kayınvaldende iyice abartmış gelip kalsaydı baritövbe tövbe Cahil insanla uğraşmak zor en iyisi kendi haline bırakmak Tepkini gösterseydin iyi etmişsin göstermemekle eşin varken ona kalmamış Bu arada bizimde düğünün ertesi günü sabah kayınvaldem arıyor eşimi teyzenler gidecek yolculamaya gelin diye eşimde kızmıştı ne diyorsun sen diye
Bende sevdim hakseverin kayınvaldesini.Kızlar benim kayınvaldeciğim nasıldıÇok cana yakın değilmi Çok sağol canım senin Ardada prens annesi Aminn canım çok teşekkürler güzel elbisesi ve cici ayakkabısı için teyzesi inşllh gelirimde görüşürüz canım bende istiyorum ilk fırsatta bakalım babamız getirirse olur inşllh bu arada o sigara seninmiydi duruyor canım evde bizde içen yok getiririm gelirken
Çok güzel çıkmışlar Allah bozmasınBu arada benim evi tanıyan biri çıkmaz inşallah ziyaretçilerden
Her dul böyle değildir canım o terbiye görgü meselesi bence
İnşallah canım açmayı düşünüyorum
Benim bebecik ne olucak kültürpark için biraz erken değilmiHavalar iyi olsunda hayvanat bahçesine gidelim oralarda çok güzel
Hoşgeldin aramıza hemşo oluyoruz bende aslen gemlikliyim canım
Güzel olur valla
benimde akrabalar orada
Allah korusun kız o nasıl söz:18:
Mudanya güzeldir ya ama köyüm diye demiyorum kumla çok daha güzel yazları sahili cıvıl cıvıl kalabalık mudanyadan daha gelişmiş benceeşimde hiç gitmemiş kumlaya geçen yaz gitmiştikte çok beğenmişti deniz sevilmezmi ya ben çok severim özellikle deniz kokusu ve dalga sesini
heeeee nikaha ve düğüne 17 gün kala gördüğüm için pek komik değildi o zamanlar :)) ama şimdi komedi geliyor.anaaa.... bak şu başına gelenlereyavrum yaa seninde yaşamadığın şey kalmamış inan. ama gülünecek olanı sadece bu boşver daha o zaman görmüşsün pis yüzünü....
Kızlar bende çıkıyorum görüşürüz Nehircikle ilgineyim biraz öpüyoruz sizi Allah'a emanet olun
hadi canım duyda inanma...
Kültürparkta buluşma yapalım mı kızlar he ne dersiniz? Bu cumartesi olabilir mesela
merhaba kızlar ben topiği yeni gördüm ben bursa gemlik doğumluyum ama istanbula evlendim eşimin işinden dolayı istanbuldayız aranıza alırmısınızzz
hayatcım facedeki mudanya resimlerinde semihanın yanında biri var.kim o?
bi de siyah başörtülü olan bebek mi?
kısımmm şakamısınz yaw ben cmartesi çalışıyorum
Yüffen pazar olsun
hoşgeldin canım bebeşine hayırlısı ile kavuşman dileğim ile.
az daha işi kırıp ben de gelecektim ama müştericikler durmadı...selam kızlar
sevcancım teşkürler fotoraf makinamı geitrdigin için bide resim atmışınız tızzzne iğrenç cıkmışım tocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ya ben şişko oldum valal intar etcem görmeye dayanamıyorum kendimi ıyy bak şuan bakıyorum dev gbyim
neysem kapatayım şu resmi
gelelim eltinin ailesini carmaya tabiki çarmasılısın dediğin gb insanlık sende kalsın bi kere davet et sonraki tavırlarına göre tutumunu belirlersin ben görümcemin eltisini eltisinin ailesini bile agırladım onlarda bize gelir bizde onalra tabi iyiler karşılıklı herşey ama işk davat etmek şart bence sen kalbini ferahalt çar gayette güzel agırla misafir 10 bereketiyle gelir 1 ini yer gider 9unue v sahibine bırakırmış <<< a hiteaben misafir de geç takam hiçbişeylerini kafa insan ne düşünürse o oluyo kızlar ben güzel düşünerek gittim geldigim yerlerden mutlu oluyorum ama kötü gitttim yerden kötü dönüyorum everene iyilik mesajları yollayın
bu arada ben eşimin kalbini kırdım işk kez benden ayrı uyudu çok kötüyüm
en sagdaki benimşişko olan
bu arada bende seni gördüm eşimin facedede var fotomuz 18 yaşımdayım evlendimin ertesi gün ordaki fotobu arada akşam eşim oturdu pcye yazamadım msjındada okuldaydım:))
döncem ben sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?