Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Hoşbulduk sende hoşgeldinYani sende kendine göre haklısın kalbin temiz vicdanlı olunca ister istemez çağırsammı diyorsun haliyle.Bende çok severim misafiri, ama sevmediğim şey değer bilinmemesi ve soğukluk.Yıldızın kimiyle barışık olur kimiyle olmaz canım.için istemiyorsa umarım gönlündeki geçen olur
İşin şakası kız görürlerse görsünler ne yapalım

söyleyimde ağzıma yüzümeee sı.....
ama ille duyar görüştüğümü,duyarsa eğer ben diyecemki biz otururken bir baktık aniden geldi:))
bende kalkamadım ayıp olur diye diyecem:))

heh heh aynen öyle dersin. ama Ardayı özlemiş dayanamadım felen diyipte kadını cazip hale getirme
bırak nasılsa öyle bilsin

kızlar ben dışarı çıkıyorum.

hoşçakalın. görüşmek üzere...

Ayfercim yarın kocam evdeymiş şekerim. oda dedi disko falan yaparız salı, iyi olur, öyle deyince diyemedim ben Ayfer gezelim dedi diye görüşürüz arkadaşım yine benim koca mesaiye kalır görüşürüz doyamadım zaten size.

Ayy canım kıyamam deseydin bir şekilde iletirdim sana ,aman boşver içme kendini zehirleme boş yere iyi olmuş
söyleyimde ağzıma yüzümeee sı.....
ama ille duyar görüştüğümü,duyarsa eğer ben diyecemki biz otururken bir baktık aniden geldi:))
bende kalkamadım ayıp olur diye diyecem:))
Ama canım görümcelerin farklı şekilde anlatmasında eşine.Eşinle sen kötü olma sonra:44:
bahar bu arada senin kaynananda çok suratsızdı?

kimeydi kız onun havası
yoksa herzamanki hali mi?

Sağol canım iltifatın içinHer zamanki hali sözde o gün dişi ağrıyordu mevlidede geç geldi biz bütün işleri yaptıktan sonra.Mevlitten sonrada dişi ağrıyan kadın komşusunun nişanına kaldı evi temizlemekte ben ve eşime düştü.Onun canı pek kıymetlidir yapamaz.Anca torun sevsin altını bile mecbur kalmadıkça almıyor.Sevmeye herkez sever.Sorunun cevabı ise bilmiyorum havası batsın ve herzamanki hali

hahayttt gıçımın kenarı

Güle güle Sevcancığım kolay gelsin sanada doyulmuyorgörüşürüz

bahar bu arada senin kaynananda çok suratsızdı?

kimeydi kız onun havası
yoksa herzamanki hali mi?
aynen öyleydi ya..

hahayttt gıçımın kenarı

valla iyi insanın arkasından iyi diye kötününde arkasından kötü diye konuşulur.ben kendine birşey yapmadım.görmedim duymadım bilmiyomm:18:Ailesine öyle değil onun derdi beni eşimden kıskanmak sanırım.kıskana dursun artık biz çekirdek bir aileyiz Nehirim olduktan sonra artık takmıyorum eskisi gibi.kendi bilir herkez ne ekerse onu biçer

Kızlar bende çıkıyorum görüşürüz Nehircikle ilgineyim biraz öpüyoruz sizi Allah'a emanet olun

ya aslında oyle bırebır cagırmak zorundamıyım vs demıcektın cagırmıcaktın bı kulagın tencere bı kulagın pencere olsun uyuz oldum bende normalde pek gazlamayı sevmesemde suanda buyazdıklarından hıssettıgım bu valla
cumartesıye sozlestınızmı sımdı?

sevcan ben senın yerınde olsam hafta sonu bıle olsa gıtmezdımc eyıze kadının senı bı balkondan sallandırmadıgı kalmıs manyaga bak ya :S sınır oldum ebn senın yerınde olsam anne sızde kalmacakmı ahmetler derdım(mısal kaynının adı ahmet olsun)

aynen canım ben de çok severim.
aradım ama sanırım nehirle ilgileniyordun ve duymadın..

anaaa.... bak şu başına gelenlere yavrum yaa seninde yaşamadığın şey kalmamış inan. ama gülünecek olanı sadece bu boşver daha o zaman görmüşsün pis yüzünü....
heeeee nikaha ve düğüne 17 gün kala gördüğüm için pek komik değildi o zamanlar :)) ama şimdi komedi geliyor.

Kızlar bende çıkıyorum görüşürüz Nehircikle ilgineyim biraz öpüyoruz sizi Allah'a emanet olun

hayatcım facedeki mudanya resimlerinde semihanın yanında biri var.kim o?
bi de siyah başörtülü olan bebek mi?

hadi canım duyda inanma...

Kültürparkta buluşma yapalım mı kızlar he ne dersiniz? Bu cumartesi olabilir mesela

kısımmm şakamısınz yaw ben cmartesi çalışıyorum
Yüffen pazar olsun

merhaba kızlar ben topiği yeni gördüm ben bursa gemlik doğumluyum ama istanbula evlendim eşimin işinden dolayı istanbuldayız aranıza alırmısınızzz

hoşgeldin canım bebeşine hayırlısı ile kavuşman dileğim ile.

selam kızlar

sevcancım teşkürler fotoraf makinamı geitrdigin için bide resim atmışınız tızzzne iğrenç cıkmışım tocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ya ben şişko oldum valal intar etcem görmeye dayanamıyorum kendimi ıyy bak şuan bakıyorum dev gbyim
neysem kapatayım şu resmi

gelelim eltinin ailesini carmaya tabiki çarmasılısın dediğin gb insanlık sende kalsın bi kere davet et sonraki tavırlarına göre tutumunu belirlersin ben görümcemin eltisini eltisinin ailesini bile agırladım onlarda bize gelir bizde onalra tabi iyiler karşılıklı herşey ama işk davat etmek şart bence sen kalbini ferahalt çar gayette güzel agırla misafir 10 bereketiyle gelir 1 ini yer gider 9unue v sahibine bırakırmış <<< a hiteaben misafir de geç takam hiçbişeylerini kafa insan ne düşünürse o oluyo kızlar ben güzel düşünerek gittim geldigim yerlerden mutlu oluyorum ama kötü gitttim yerden kötü dönüyorum everene iyilik mesajları yollayın

bu arada ben eşimin kalbini kırdım işk kez benden ayrı uyudu çok kötüyüm

hayatcım facedeki mudanya resimlerinde semihanın yanında biri var.kim o?
bi de siyah başörtülü olan bebek mi?

en sagdaki benim şişko olan

bu arada bende seni gördüm eşimin facedede var fotomuz 18 yaşımdayım evlendimin ertesi gün ordaki foto bu arada akşam eşim oturdu pcye yazamadım msjındada okuldaydım:))

döncem ben sana

kısımmm şakamısınz yaw ben cmartesi çalışıyorum
Yüffen pazar olsun

hoşgeldin canım bebeşine hayırlısı ile kavuşman dileğim ile.

aslında ben de cts çalışıyorum hem de dükkanda olmam zorunlu ama kızlar da pazar gününü kocikleriyle geçrmek istiyorlar ve öyle de yapıyorlar.o yüzden buluşmalar hep cts günü.ben de zor bela izin aldım ve gelicemmmmmmmm.
ay pek bi hevesli gördüm kendimi :))

kız haksever neden açmadın bakim telefonu???
baharı aradım sanırım o da duymadı.
demin de o beni aramış ben duymamışım.
şimdi de dükkan millet dolu ( makinelere bakmaya geldi müştericikler...

yinuse sesin de konuşma tarzın da kelimeleri söyleme şeklnde gülüşün de pek bi tatlıymış :)) kızın da sana çekmiş sanırım annesi gibi şeker :)

az daha işi kırıp ben de gelecektim ama müştericikler durmadı...
oy oyyyy gelesim göresim var...

det kız ne şişkosu facede eşinin yanında bi kapalı bayan var o sen misin?
oradaki hatun daha uzun boylu görünüyor gibime geldi ondan sana benzetemedim.
ama ilk tahminim sendin tabisi de
oh yersen süpermarket sevcanın mallarını öyle olursun
bak ben yemedim tığ gibiyim (çöp şiş desek de olur)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…