Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlar herkese....

Ahillacım iyi olmana çok sevindim. Rabbim dahada iyi güzel günler nasip etsin arkadaşım.

Hayat... doğum günün kutlu olsun, eşinle, evlatlarınla, ailenle, E BİZİMLE, nice nice güzel, mutlu günler geçir....
Var mı? plan

Yinuse misafirlerin gitti sanırım, hadi gözün aydın :)
Yaaa ben aslında hep fomara, altıparmak a geliyorum hepte aklıma geliyorsun diyorum bir kahve içimlik uğramaya, sonra vazgeçiyorum, diyorum kocası evdedir birde rahatsız etmeyim.

Karamuk canım çalıştınmı 23 nisanda bile sizin işlerde iyice çığrından çıktı :S Allah bereketini bolluğunu versinde senide yormasınlar, çocuklarından ayırmasınlar yahu...

Özge kocanla barışmışsın :) gözün aydın eşinin kızgınlığını az çok tahmin ettim. ve boşverrr diyorum. :)

Ayrıca verdiğin fikirler için çok teşekkür ederim kızlar. hala ne yapacağımı düşünüyorum en olmadı geleceğiz derlerse bahane bulamassam yine lanet olsun gelsinler derim

bana gelince.

dün tatildim sözde ne tatil ama :))
eşimin teyzesi aradı pazartesi günü, onunda kızı var şevvalden 7 ay küçük, kreş 23 nisanda çalışmıyormuş, dedi sana getirebilir miyim? (pazar günü demiştim teyze bana da getir bak kızı hem şevvalle çok güzel oynuyorlar demiştim) tabiki getir dedim, sabah 7,30 da geldiler, şevvalde uyandı hemen 2 cadalozla geçirdim maşallah yaa oda çok tatlı yavrum benim, eşimde evdeydi Allahtan 2 kere parka götürdük onları, bir ara şevvalin kıskançlık krizi tuttu rahat 1 saat ağladı gözleri kan çanağı oldu.
neyse akşamda teyzem geldi kızını almaya yemek yedik onunda yaş günüydü kutladık falan bizde güzeldi. ama nerde yattığımı bilemedim hala bacaklarım ve belim ağrıyor.

AYFERCİM MUTLU YILLAR CANIM EVLATLARINLA VE EŞİNLE MUTLU SENELER...:119::118::124:

GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ BAKALIM.
DÜN 23 NİSAN DİYE SAAT 3 DE ÇIKTIK İŞTEN...HAVA DA GÜZELDİ KIZIMI GEZDİRDİM TOP OYNADIK DIŞARDA...
AKŞAM ÇAY FALAN DERKEN UYKUM GELDİ mİRAYI DA UYUTUNCA HOOOP HEMEN YATTIM...
YORULUYORUM BU ARALAR BAHAR YORGUNLUĞUMUDUR NEDİR...
GEZMEK İSTİYORUM HEMDE HUNHARCA

günaydın
elti muhabbetını naptın asıl ondan ne haber

bızde dun calısmadık :)
cok guzeldı dıcemde benımkıde senınkıne benzer bı karmasada gectı sabah erken kalktık egeyı yedırdım 23 nısana gıttıler annemlerle yegenlerıyle ege gerı donmedı parka gıtmek ıstıyormus 12.30da ındım yanına parka gıttık bızım ust kattakılerde orada pıknık yapıyolarmıs gıbı bıseymıs 2.30 kadar donmedık eve donemedık eve donduk egeyı yıkadım yedırdım uyuttum aksam 7 kadar uyudu :) sonra bır daha dısarı cıktık dukkanın onune o kadar karmasakı ama kesınlıkel hafta ıcı evde olmak gıbısı yok yaw

23 nisanda biz hiç çalışmadık, sizin o kadar çok işiniz var mı? neyse en azından saat 3te çıkmışsınız bu bari iyi

ses yok canım, zaten ben kayganamı arayan insan değilim tel ile :))

akşam teyzem aradı kayganamı naptınız diye, bitti sayılır yarın öğlen gibi dönücez demiş bugünden için. akşam dahada muhabbeti geçmedi hiç :)

7 ye kadar uyudu mu? inanamıyorum maşallah barekallah :) benim kız neden bu kadar uykusuz yaa... eee peki 7 de uyanınca ne yaptı ne zaman uyudu artık dün gece artık gece 1 e kadar oturmuştusunuzdur en az...

günaydın canım evet çalıştım malasef ve bu cumaretsi de galiba çalışam gibi duruyor günümde var arkadaşlaral nasıl yapıcam bilmiyorum patronun istanbula gitme ihtimali var ee o gidince benim gelmem gerekiyor bilmiyorum daha belli değil
canım ben sizi ayferle sanıyodum dün evdeymişin sen de yorulmuşun ama olsun kızın mutlu olmuştur oynamışlardır ne güzel bizimkilerde babası ile bütüngün gezmişler sonrada beni almaya geldiler işe çok eğlenmiş mutluydu yavrum akşamda arkadaşalrıa gittik orda da ayberkle yaşıt çocukalrı var ordada oynadılar güzel geçti yani bizimde dün

aman boşver canım ses çıkmıyorsa sende sesini çıkarma bu arada sizin düğün hangi tarihteydi az kaldı heralde ?

suçluyken suçlu duruma düşürmek hepimizin yeteeneği olsa gerek :))
aslında ben de yüzmeye gitmek istiyorum.burada da bi yer vardı.haftanın 4 günü bayanlara ve aylık sınırsız süreyle üyelik yapıyorsun.aylık üyelik bedeli 30 40 llira bişi.çok uygun yani.ama tek gitmek istemiyorum akşam saatlerinde oluyor diye.

kadın hakları diye bişi yoktur canım kadınlar hep haklıdır :))

güzel bi gün geçirmişsin ama kendini de çok yormuşsun.değmişse yorulmana ne ala :)

ayfeeeeeeeeerrrr doğum günün kutlu olsun canımcım :)

19 mayıs canım.

az kalmış canım hayırlısı ile bir atlatsan bu telaşeyi de

günaydın canım
ay doğru diyosun valla dönüp dolaşıp yine de bizim dediğimize geliyorlar ben de eşime derim hep çocuklar duymasında haluk varya onun gibisin diyorum baştan itiraz eder ama sonra yine döner dolaşır benim dediğimi yapar

ya kızlar bişey danışayım size bizim çocukalrın doktoru kendine klinik açtı ama hala bir şey alıp götürmedik sizce alıp götürmek lazım mı alırsak da ne almak gerekir ki bir fikir verseniz bana siz ne alırdınız ?

öyleler işte bunlar...
bizimki de hep aynı kapıya gelir.

canım eğer görüşüyorsanız muayene haricinde de alırsan bir hoşluk olur :)
ama yok görüşmüyorsanız alsan da olur almasan da :))

canım eğer görüşüyorsanız muayene haricinde de alırsan bir hoşluk olur :)
ama yok görüşmüyorsanız alsan da olur almasan da :))

yok öyle muayene haricinde görüşmüyoruz ama 10 yıllık doktorumuz almak gerekir mi diye düşünüyorum ben de işte :44:

yok öyle muayene haricinde görüşmüyoruz ama 10 yıllık doktorumuz almak gerekir mi diye düşünüyorum ben de işte :44:

şimdi şöyle canım :)
bu doktorun size güzelliği dokundu mu? örneğin bu muaynede benden olsun, yada ne bileyim çok ilgilimi? tel ettiğinizde falan hep cevap verir mi?
eğer böyle ise ve aranızda samimiyet varsa bir kestane şekeri yada çiçek (saksıda olur-bukette) alınabilir.
ama öyle değilse zaten çocuğunu onun muaynehanesine götürmen en büyük hediye :)

ayrıca ben olsaydım hiç bir şey almazdım :) neticede babalarının hayrına yapmıyorlar bu işi :)

Son düzenleme:

ya canım ben de şöyle söyliyeyim ayberk 4-5 yaşalrındayken çok hastalanıyordu o zamanlar onunla olsun çok ilgilenmişti telefonda zaten sorun yok herzaman cevap verir sonra özcanberke hamileyken bebeğin kalbinde bir sorun var demişlerdi bizdeo gün ayberki kontrole götürmüştük ona söyledik durumu o hemen bir dr arkadaşını aradı randevu aldı özel bir klinikten falan hemen o gün ayarlamıştı randevuyu yani öyle şeyleri olabiliyor ilgi dersen çok ilgili normalde de işte bende kararsız kaldım eşime diyorum eşimde bence gerek yok diyor senin gibi düşünüyor o da zaten çocukalrı ona götürüyoruz bir de bişey mi almak gerekir diyor

yani ne bileyim aslında doktor bu bir öyle düşünüyorum bir böyle arayıda sıkı tutmak lazım neticede Allah korusunda yine gideceksiniz bir şekilde. bence küçük bir şey dedim gibi çiçek yada pasta yada kestane şekeri olabilir. Zaten ne alınırki başka eş dost değilsiniz hastasısınız, zevkini bilmezsiniz değer verdiği şeyleride bilmessiniz.... :44:
oda iyi bir doktormuşki hastalarına davranması gerektiği gibi davranmış birde böyle düşün...

ayrıca bu doktor kim Orhan bey mi :)

valla bence de heralde en uygunu öyle pasta şeker gibi bişey olacak dur bakalım uygun bir fırsatta bir pasta ya ada kestane şekeri ya da çiçek yaptırıp götürürüm öyle olur sanırım
evet canım orhan bey doktorumuz

kesinlikle sevcana katılıyorum.için rahat etmeyecekse o kdar da ilgiliyse küçük bi hediye hoş olur.
ama buz dolabı bi doktora günahımı bile vermem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…