Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

canim bende kizlarla hemfikirim seni kotu bilmesinler diye kararsiz kaliyosan eltinin kotu bilmemesi yeterli ayferin dedigi gibi birgun caya cagirirsin eltinle kaynini eltinlede arani iyi tutmus olursun kv zaten yaranamiycan neyapsan eltinin aileside seni ilgilendirmez kaygananin sana yapmadigi kotuluk kalmamis simdimi aklina geldi gelin oldugunda oturmaya cagir diyo tabii kendine hizmet ettircek zahmet vercekya aklinca sen zaten calisan bayansin oyle bir zorunlulugun yok kendini hic rahatsiz hissetme yaranamiycagin kisiler icin hic hissetme ben anlamadim bu kaygananin derdi ne bulmus senin gibi tatli dilli guzel bir gelini nedir kaldiaramadigi tabii oglu seni cok seviyoya kiskancliktan baska bisi degil oglu sana kotu davransa bak nasil sinsi sinsi sevinim sana iyi oluyo yakinda eltinde gercek yuzunu gorur oda cephe alir ozamn tam yanliz kalinca senin degerini anlar cunku kiyasliycagi biri olcak artik bu kiyastanda senin galip geleceginden eminim

sende gidemdin haa olsun yanliz degilsin canim ahillayla bende variz

hadi canım duyda inanma...

kültürparkta buluşma yapalım mı kızlar he ne dersiniz? bu cumartesi olabilir mesela

ben varim

hayatcım facedeki mudanya resimlerinde semihanın yanında biri var.kim o?
bi de siyah başörtülü olan bebek mi?

bnde bunu merak etmistim ama tahminimiz dogruymus canim ozgeymis

canim bugun ahillayla bizde kararsiz kaldik acaba semihanin yanindaki kim diye ama acaba ozgemi diye tahminde ettik hatta benim sonradan aklima geldi ustundeki mantoyu birara topikte paylasmistin tanidim kesin bu ozge dedim facede esinle bir foton var ordaki fotonla farkli geldin bana oyuzden kararsiz kaldik

hicde kilolu durmuyosun fistik gibisin

benimde haftasonum yogun ecti malum kayinvaldemleri agirladim ustadlari memnun etmek zor oluyo bayaa yoruldum facede mudanya fotonuzu gorunce hele birde denize karsi icim gitti bize ahh cektirdiniz aferin size

bugunde ahillam aradi beni merak etmis birkacgundur giremedigim icin duyarli arkadasim benim cok icten ve iyisin tipki senin gibi sesinde cok tatliydi demekki insanin ici fiziginede sesinede yansiyo

seninle muhabbet cok guzeldi ahillam bundan sonraki bulusmalar icin kismende olsa izni kopartmana cok sevindim aksilik cikmadigi surece bende katilcam

hee bide ayri ev icin sebep olur demsin kv bisiy derse orayi anlamadim siz zaten ayri ev konusunda anlasmamismiydiniz hani nisanlin soz vermisti bir tartisma sonrasi, ondan sonra ne ara fikirler degisti yazdinde benmi kacirdim insallah degismemistir

bide eski nisanlimdan ayrildim demisin dugune az kala off ya sendede ne derin anilar var anlatsam roman olur bagbinda yani ne cektin be yavrum birazcik vasviye teyzelik yapiyim saka biryana iyiki ayrilmisin bak nisanlin cok iyi birine benziyo yoksa onu nerden bulcaktin

bir biraraya gelelim bol bol kaynatiriz gecmisleri sende ne hikayeler cikicak acaba merak ettim film gibi hayatin var yaa

neyse ben cikar kizlar zaten kimse kalmamis bugun esim evdeydi siz varken giremedim esim ozel derse cikti anca bosta kaldim bir girdim herkes dagilmis yetisemedim...

yarinda 23 nisan etkinliklerine goturcez cocuklari esimin tatil tam gun disarda oluruz sanirsam carsambaya yetisirim muhabbetinize

buarada haksever naptin kiz kocana darildi demisin cabuk al gonlunu kesin suc sendedir yaramaz sey seni

hayatcım facedeki mudanya resimlerinde semihanın yanında biri var.kim o?
bi de siyah başörtülü olan bebek mi?
evet canım bebek..semihanın yanındakide haksever:)

canım deniz bizim havalar ısınsın bol bol gideriz inşallah:)
bende sizin sesinizi merak ettim:))

evet canım bebek..semihanın yanındakide haksever:)

canım deniz bizim havalar ısınsın bol bol gideriz inşallah:)
bende sizin sesinizi merak ettim:))

Madem merak ettin seni de bii ara rahatsiz ederim ben

yinuse canim benim sen yazdiktan sonra hayatimi film seridi yaptim gozumun onunden gecirdim hakikaten roman olur he yeni nisanlim cok iyi biri ona sozum yok ama eski nisanlim da icimde bir yara...sevgi anlaminda degil bitirdi kendisini yillaaaaar once.ama yaptiklarinin etkisi ustumde paranoyak ya da sizofrenim desem yeridir made by ex-nisanli

Canım duymamışım kusura bakma Nehirin yanındaydım telefonuda yanında bulundurmuyorum.Seni aradım sonra ama seninde işin vardı sanırım Şu an online görünüyorsun Ahilla nerdesin

A.s canım niye kırdın kalbini düzelir merak etme sıkma canını karı koca arasında olur böyle şeyler.hatalıysan gönlünü sen alırsın tabiki

günaydın kızlarrr herkese
bugün 23 nisan ve işteyim işim var diye izin de alamadım artık bugün oğluşumla babası gezecekler nereye isterse oraya götürecek babası erkek erkeğe takılacaklar bakalım

şimdi semihanın face inde fotoya baktım semihanın yanındaki senmisin özge diğerleirni tanıyorum çünkü bir sen görmediğim içlerinde ????????

aynen canım iş başındayken suya düşme ihtimallerinden dolayı telefonu yanımıza almıyoruz.makineler de çok gürültülü olunca duyamıyoruz.akşam da nişanlımla ablama gittik o yüzden arayamadım.ama bugün içinde ilk müsait olduğum an arıcam :) bi girip çıkmıştım demek ki online gösteriyor uzun süre :))

günaydın kızlarrr herkese
bugün 23 nisan ve işteyim işim var diye izin de alamadım artık bugün oğluşumla babası gezecekler nereye isterse oraya götürecek babası erkek erkeğe takılacaklar bakalım
canım kolay gelsin.biz de işte olca<z ( ne güzel işte,çocuk babasıyla gönlünce bi gün geçircek.unutamayacağı bi gün olacak kesinlikle :))

şimdi semihanın face inde fotoya baktım semihanın yanındaki senmisin özge diğerleirni tanıyorum çünkü bir sen görmediğim içlerinde ????????
evet özge :))

günaydınlar herkese...
herkesin çocuğunun ve içinde büyümeden kalan ve bi yerlerde saklanmış olan çocukluğunun bayramı kutlu olsun :)))))))

dün akşam ablamlar fotograf makinemi istediler.makine hep yanımda olur ama şarjı bitmek üzereydi şarj aleti evdeydi.
nişanlım bizim eve gidip şarj aletini aldı.ben de minibüsle ablama çıktım.minibüste bi kız annesiyle kavga ediyordu.
sanırım annesinden pantolon istemiş o da almamış parası yok diye ve ben minibüse binmeden yeni aldığım poantolonları terziye vermiştim.kısa süre farkla pantolonları verme şansını kaçırdım (( gitti bi iyilik daha (((((
sonra ablamda yemek yedik.nişanlım gelirken ben seviyorum diye söylemesi ayıp balık almış.onları kızartttık bi güzel de salata yaptık.gırgır şamata yedik.sonra çay demledik.yanında bir sürü abur cubur...ayyyyyyy ne bulduysam yedim ve midem ağrımadı :))) çıkarmadım da :)))) iyileşiyorum uleyyyyyyyyyyynnnnnnnn

uzun zamandır geçirdiğim en güzel akşam desem yeri var :))

sağolasın canım sana da kolay gelsin evet bugün onlar için güzel geçecek ben evde olsaydım ufaklığı da alırıdk o da hava alırdı hep beraber gezerdik
maşallal özgemizde pek güzelmiş için güzelliği yüzünden belli çok sıcak bir hali var

günaydınlar herkese...
herkesin çocuğunun ve içinde büyümeden kalan ve bi yerlerde saklanmış olan çocukluğunun bayramı kutlu olsun :)))))))

günaydın canım seninde canım bayramın kutlu olsun

çok sevindim canım işallah hep böyle ol daha nice güzel akşamların olsun işte moralini yüksek tuttuğun zaman herşey pozitif oluyor hep mutlu ol canım birdahada kimsenin seni üzmesine izin verme tatlım

evet topiğin bütün hatunları gibi özge de çok hoş :))
sağol canım benim :) mutlu olmaya çalışıyorum :))

aynen nerdesiniz :)) kaç sayfadır die oturdum kaldım böyle ne güzeli kızalr tocaman cıkmışım orda daha güzelim ben size özelden atım foto

bugün okuldan havuza gittim 8 seansı 30tl kampanya avrmış havuzda nasılda yüzesim var arkadaş başladı geçen hafta 2 seansını kaçırdım ama olsun 6 seans 30tlde uygun geldi bugün gittim okuldan ore koştuk yüzdük yüzdük sonra evede yürüdük

sonra eşimin liseden arkadaşı eşiyle sünnet davetiyesi bırakmaya geldiler lahmacun söledik yemegide öyle hazıra getirdim ..kilo veririm die sevin dim 2 lahmacun yedim koca göbek oldum gene eama dikkat edicem bu kilolar gitcekkkkkkkkk

sonra arkadaşları gitti çay flean kouyuorum işte eşime

şu küsme olayına gelince...cok kötü bi 2 gece geçirdim sinirlerimcok bozuk ve zor geçti 2 gün bugün okuldayken eşime 4 mesajlık bi mesaj attım ..oda cevabını verdi..ama öyle bi yazmışımki içimden geçenleri onunda cevabı süper oldu kendini eleştirdi sonunda yani

eve geldim onlarca kez defalarca sevdigini dsöledi seviyomusun diede kaç kere sordu demedim sevdigimi

ne oldugunu anlatmaya gerek yok ben suçluydum ama suçlu duruma düştü bana sevgisizlikle ceza veriyo yokmuşum gb davranıyo bende bunun ruhumda actıgı yaraları ona anlattım anlıca dilden anladı sanırım oda özür diledi bi gece o bensiz bi gece ben onsuz uyudum nerdeyse 6 sneelik evliliğimizde ilk kez oldu bida olmasın şimdi iyiyiz şükür hep sevdigni sölüyo

bence kendine haksızlık etme canım çok da hoş bir bayansın maşallahh senin iç güzelliğin yeter canım benim yazışmalarından bile belli cıvıl cıvıl birisin allah bu neşeni hiç bozmasın eşinle aranı düzeltmende sevindim canım sonunda aranızdaki buzları eritmişsiniz hem bu arada tebrikler valla sen suçluyken eşini suçlu duruma düşürmüşün tebrikler kızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…