Günaydın kızlar
cumartesi çok güzel bir gündü :)) Nehirimizle çok birlikte olamasakta gördük çok tatlı yavrum maşallah, barekallah... Rabbim güzel sağlıklı bir ömür nasip etsin, Baharcımda ayrıca çok güzeldi.
Semiha, Dilek, Ayfer ve ÖZGE :) sizleri gördüğüm içinde ayrıca çok mutluyum. Rabbim Bizi birbirimize güzel dost eylesin, ahirette de beraber olalım kızlar.
Bana gelince, cumartesi Sağolsun Ayfercim bıraktı eve sonra ablamın kızının yaş gününe gittik, saat 23 gibi geldik. sonra ben evi toparladım biraz, gece 3 e kadar diyim. eşim grip olmuş pazar günü kıza bakmaz şimdiden yapayım dedim, Şevval çok zırlıyor çünkü.
Pazar sabahı da saat 8 de kayganak aradı. Eltimin çeyizlerini almaya gidiyorlarmış, hemde kahvaltı edilcekmiş orada neyse 9 da çıktık. (normalde bu cuma alınacaktı çeyizler) kahvaltımızıda ettik mi? etmedik mi? anlayamadım :)) yerken önümden tabakları kaçırdılar, eltim ve ailesitoparladılar. oysaki en fazla yarım saat olmuştu sofraya oturalı. Eşimin teyzesiyle birbirimize baktıııkkk kaldık kızlar... :)
Çeyiz sermeye de yarın gidilecekmiş, eltimlerin hafatasonu misafileri varmış, kvdem çarşamba, perşembe için izin alabilirmisin dedi tabiki hayır dedim. Her seferinde söylüyorum anne sana, izin alabilimem için 1 hafta önceden söylemen lazım dedim. kısmet değilmiş, onlardan da kimse gelmiyor, 3 kişiler birde ben dedi, 1 araba gidicez. bende dedim zaten araba bana da yer yokmuşzırvaladı bir şeyler yok sizin arabada giderdi falan fıstık... neyse kızlar eve geldik, eşimin teyzesinde çalışıyor genç oda 35 yaşında. O da bende gelemem hafta içi nasıl geleyim dedi. kaynanam, soktu durdu lafları bu işler sırayla onlar nasıl toplanıyor bak bizde herkes geri çekiliyor vs.... İçimden ohhh dedim nasıl oluyormuş evet bu işler sırayla, 3 kere ev taşıdım, 1. sini saymıyorum, 2. yide saymıyım hadi hamileydim o zaman yani çocuğum ağlamadı. Ama 3. de yavrum eteklerim de ağlaya ağlaya ziyan oldu annem hastanede yatıyordu ablam yanındaydı, kızlar tek başıma ev taşıdım kaç kez gel çocuğa bak dediğimiz halde gelmedi EVET O SIRA SENDE ŞUANDA. ve benim içim çok rahat. Oysaki kız evinde kısmet değilmiş deyip çekilmişti geri, kendi evinde tam tersine döndü yılan, kendini haklı çıkaracakya oğullaırna karşı, ağladı falan çokta fifi
NEYSE şunu dicem size. ben eltim ve ailseini evime davet etmek zorundamıyım oturmayaameliyat olduğumda ziyarete geldiler bende uğrularken oturmayada gelin buyurun dedim eltimin anası bana çağırırsan geliriz demişti bende çok beklersin demiştim içimden.
kaynanam dün dedi ki sende ......(eltimleri) oturmaya çağırsana, bende dedim çağırmak zorundamıyım??? yaa işte teyzen çağırdı vs. dedi. Birde onların tüm sülalesine biz gittik dedibende ben gitmedim ama dedim. Kızın anneside ima etmişti bize geldiğinde sanırım davet etmek zorundayım dedim.
Neyse içimden lanet olsun, gelsinler 1 kere dedim. cumartesi gelsinler, sonra dedi kv. müsait olmazlar çarşıya çıkarlar, akşam gelsinler dedim. sonra da ne zaman uygunsalar düğüne kadar bekliyorum hafta içi hafta sonu dedim.
Kız başımın gözümün üzerine seviyorum hanım kız sadece selamım olsa da. Ailesininde bir kötülüğü yok gelebilirler, ama eltim benim ailemin halini hatırını sormazken ben onun annesini, geniş sülalesini ağırlamak istemiyorum kızlar... Kv dem ailemle konuşmuyorya ortada hiç bir sebep yokkenmuhtemelen attı tuttu yeni dünürlerine, kız ve kızın ailesi senin annen babanda iyidir inş. bile demiyorlar.
Sonra Kendi kendime sinir oldum siz olsanız ne yaparsınız????
Bir diyorum gelsinler beni iyi bilsinler.
Bir diyorum salakmısın sen, rahatsızım de iptal et.
Napayım kızlar arada kaldım,
hiiiiiiiiçççç içimden gelmiyor onları ağırlamak, çaylarının şekerlerini bile bana attıracaklar.
Birde kayganam çeyizi aldığımız gün, bunlar başlangıç, daha çok görüşücez dedi durduiçime nasıl oturdu anlatamam. benim annem babam ne yaptı sana şerefsiz dedim.
offf çok mu uzun oldu ne :))) hadi kızlar el atın akıl verin dostlarım...
baharcım allah kabul etsin canım mevlütünü nehir bebeğe allah uzun ömürler versin işallah kusura bakma canım bende gelemedim çok gelmek istedim ama malum işe gelmek zorunda kaldım aksilik o günde müşteri saat 3d e geldi 5,30 a kadar işteydim eşimle konuşmuştuk eğer sabahtan gelseydi müşteri geçde olsa eşim getircekti kısmet değilmiş ama mutlala uğruycam canım eşim getireceke birgün
hadi canım duyda inanma...
kültürparkta buluşma yapalım mı kızlar he ne dersiniz? bu cumartesi olabilir mesela
evt cnım kesinlikle vardır her şeyde bir hayır.
yuh daha sofradayken mi kaldırdılar :S bizde ayıptır kalkmaz.sofradan herkes kalktığında sorulur iyice doydunuz mu diye.evet denirse kaldırılır.
kaynınla nişanlısını çağırman en mantıklısı canım.eltinle de sıcak tut aranı. o zaman anlar kaygananın kötü senin iyi olduğunu.ailesi seni davet ettilerse
evet senin de onları çağırman lazım ama davet etmedilerse salla gitsin.ben de 15 aylık nişanlıyım daha ortanca ablası hariç kimse yemeğe çapırmadı.biz de çağırmadık.
ramazanda bile çağrılmadım,ben de çağırmadım.
evet canım çok heveslenmiştim ama nasip işte(
canım ya ne kadar iğrenç bi kaynanan varmışbenimki öyle bişi derse kesinlikle cvp vermem.
üstelerse de evi ayırma sebebi olur.
hayatcım facedeki mudanya resimlerinde semihanın yanında biri var.kim o?
bi de siyah başörtülü olan bebek mi?
selam kızlar
sevcancım teşkürler fotoraf makinamı geitrdigin için bide resim atmışınız tızzzne iğrenç cıkmışım tocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ya ben şişko oldum valal intar etcem görmeye dayanamıyorum kendimi ıyy bak şuan bakıyorum dev gbyim
neysem kapatayım şu resmi
gelelim eltinin ailesini carmaya tabiki çarmasılısın dediğin gb insanlık sende kalsın bi kere davet et sonraki tavırlarına göre tutumunu belirlersin ben görümcemin eltisini eltisinin ailesini bile agırladım onlarda bize gelir bizde onalra tabi iyiler karşılıklı herşey ama işk davat etmek şart bence sen kalbini ferahalt çar gayette güzel agırla misafir 10 bereketiyle gelir 1 ini yer gider 9unue v sahibine bırakırmış <<< a hiteaben misafir de geç takam hiçbişeylerini kafa insan ne düşünürse o oluyo kızlar ben güzel düşünerek gittim geldigim yerlerden mutlu oluyorum ama kötü gitttim yerden kötü dönüyorum everene iyilik mesajları yollayın
bu arada ben eşimin kalbini kırdım işk kez benden ayrı uyudu çok kötüyüm
evet canım bebek..semihanın yanındakide haksever:)hayatcım facedeki mudanya resimlerinde semihanın yanında biri var.kim o?
bi de siyah başörtülü olan bebek mi?
canim bende kizlarla hemfikirim seni kotu bilmesinler diye kararsiz kaliyosan eltinin kotu bilmemesi yeterli ayferin dedigi gibi birgun caya cagirirsin eltinle kaynini eltinlede arani iyi tutmus olursun kv zaten yaranamiycan neyapsan eltinin aileside seni ilgilendirmez kaygananin sana yapmadigi kotuluk kalmamis simdimi aklina geldi gelin oldugunda oturmaya cagir diyo tabii kendine hizmet ettircek zahmet vercekya aklinca sen zaten calisan bayansin oyle bir zorunlulugun yok kendini hic rahatsiz hissetme yaranamiycagin kisiler icin hic hissetme ben anlamadim bu kaygananin derdi ne bulmus senin gibi tatli dilli guzel bir gelini nedir kaldiaramadigi tabii oglu seni cok seviyoya kiskancliktan baska bisi degil oglu sana kotu davransa bak nasil sinsi sinsi sevinim sana iyi oluyo yakinda eltinde gercek yuzunu gorur oda cephe alir ozamn tam yanliz kalinca senin degerini anlar cunku kiyasliycagi biri olcak artik bu kiyastanda senin galip geleceginden eminim
sende gidemdin haa olsun yanliz degilsin canim ahillayla bende variz
ben varim
bnde bunu merak etmistim ama tahminimiz dogruymus canim ozgeymis
canim bugun ahillayla bizde kararsiz kaldik acaba semihanin yanindaki kim diye ama acaba ozgemi diye tahminde ettik hatta benim sonradan aklima geldi ustundeki mantoyu birara topikte paylasmistin tanidim kesin bu ozge dedim facede esinle bir foton var ordaki fotonla farkli geldin bana oyuzden kararsiz kaldik
hicde kilolu durmuyosun fistik gibisin
benimde haftasonum yogun ecti malum kayinvaldemleri agirladim ustadlari memnun etmek zor oluyobayaa yoruldum facede mudanya fotonuzu gorunce hele birde denize karsi icim gitti bize ahh cektirdiniz aferin size
bugunde ahillam aradi beni merak etmis birkacgundur giremedigim icin duyarli arkadasim benim cok icten ve iyisin tipki senin gibi sesinde cok tatliydi demekki insanin ici fiziginede sesinede yansiyo
seninle muhabbet cok guzeldi ahillambundan sonraki bulusmalar icin kismende olsa izni kopartmana cok sevindim aksilik cikmadigi surece bende katilcam
hee bide ayri ev icin sebep olur demsin kv bisiy derse orayi anlamadim siz zaten ayri ev konusunda anlasmamismiydiniz hani nisanlin soz vermisti bir tartisma sonrasi, ondan sonra ne ara fikirler degisti yazdinde benmi kacirdim insallah degismemistir
bide eski nisanlimdan ayrildim demisin dugune az kala off ya sendede ne derin anilar var anlatsam roman olur bagbinda yani ne cektin be yavrum birazcik vasviye teyzelik yapiyimsaka biryana iyiki ayrilmisin bak nisanlin cok iyi birine benziyo yoksa onu nerden bulcaktin
bir biraraya gelelim bol bol kaynatiriz gecmisleri sende ne hikayeler cikicak acaba merak ettim film gibi hayatin var yaa
neyse ben cikar kizlar zaten kimse kalmamis bugun esim evdeydi siz varken giremedim esim ozel derse cikti anca bosta kaldim bir girdim herkes dagilmis yetisemedim...
yarinda 23 nisan etkinliklerine goturcez cocuklari esimin tatil tam gun disarda oluruz sanirsam carsambaya yetisirim muhabbetinize
buarada haksever naptin kiz kocana darildi demisin cabuk al gonlunu kesin suc sendedir yaramaz sey seni
evet canım bebek..semihanın yanındakide haksever:)
canım deniz bizim havalar ısınsın bol bol gideriz inşallah:)
bende sizin sesinizi merak ettim:))
Canım duymamışım kusura bakma Nehirin yanındaydım telefonuda yanında bulundurmuyorum.Seni aradım sonra ama seninde işin vardı sanırımaynen canım ben de çok severim.
aradım ama sanırım nehirle ilgileniyordun ve duymadın..
heeeee nikaha ve düğüne 17 gün kala gördüğüm için pek komik değildi o zamanlar :)) ama şimdi komedi geliyor.
selam kızlar
sevcancım teşkürler fotoraf makinamı geitrdigin için bide resim atmışınız tızzzne iğrenç cıkmışım tocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ya ben şişko oldum valal intar etcem görmeye dayanamıyorum kendimi ıyy bak şuan bakıyorum dev gbyim
neysem kapatayım şu resmi
gelelim eltinin ailesini carmaya tabiki çarmasılısın dediğin gb insanlık sende kalsın bi kere davet et sonraki tavırlarına göre tutumunu belirlersin ben görümcemin eltisini eltisinin ailesini bile agırladım onlarda bize gelir bizde onalra tabi iyiler karşılıklı herşey ama işk davat etmek şart bence sen kalbini ferahalt çar gayette güzel agırla misafir 10 bereketiyle gelir 1 ini yer gider 9unue v sahibine bırakırmış <<< a hiteaben misafir de geç takam hiçbişeylerini kafa insan ne düşünürse o oluyo kızlar ben güzel düşünerek gittim geldigim yerlerden mutlu oluyorum ama kötü gitttim yerden kötü dönüyorum everene iyilik mesajları yollayın
bu arada ben eşimin kalbini kırdım işk kez benden ayrı uyudu çok kötüyüm
kısımmm şakamısınz yaw ben cmartesi çalışıyorum
Yüffen pazar olsun
hoşgeldin canım bebeşine hayırlısı ile kavuşman dileğim ile.
aynen canım iş başındayken suya düşme ihtimallerinden dolayı telefonu yanımıza almıyoruz.makineler de çok gürültülü olunca duyamıyoruz.akşam da nişanlımla ablama gittik o yüzden arayamadım.ama bugün içinde ilk müsait olduğum an arıcam :) bi girip çıkmıştım demek ki online gösteriyor uzun süre :))Canım duymamışım kusura bakma Nehirin yanındaydım telefonuda yanında bulundurmuyorum.Seni aradım sonra ama seninde işin vardı sanırımŞu an online görünüyorsun Ahilla nerdesin
A.s canım niye kırdın kalbini düzelir merak etme sıkma canını karı koca arasında olur böyle şeyler.hatalıysan gönlünü sen alırsın tabiki
canım kolay gelsin.biz de işte olca<zgünaydın kızlarrr herkese
bugün 23 nisan ve işteyim işim var diye izin de alamadım artık bugün oğluşumla babası gezecekler nereye isterse oraya götürecek babası erkek erkeğe takılacaklar bakalım
evet özge :))şimdi semihanın face inde fotoya baktım semihanın yanındaki senmisin özge diğerleirni tanıyorum çünkü bir sen görmediğim içlerinde ????????
aynen canım iş başındayken suya düşme ihtimallerinden dolayı telefonu yanımıza almıyoruz.makineler de çok gürültülü olunca duyamıyoruz.akşam da nişanlımla ablama gittik o yüzden arayamadım.ama bugün içinde ilk müsait olduğum an arıcam :) bi girip çıkmıştım demek ki online gösteriyor uzun süre :))
canım kolay gelsin.biz de işte olca<z( ne güzel işte,çocuk babasıyla gönlünce bi gün geçircek.unutamayacağı bi gün olacak kesinlikle :))
evet özge :))
günaydınlar herkese...
herkesin çocuğunun ve içinde büyümeden kalan ve bi yerlerde saklanmış olan çocukluğunun bayramı kutlu olsun :)))))))
dün akşam ablamlar fotograf makinemi istediler.makine hep yanımda olur ama şarjı bitmek üzereydi şarj aleti evdeydi.
nişanlım bizim eve gidip şarj aletini aldı.ben de minibüsle ablama çıktım.minibüste bi kız annesiyle kavga ediyordu.
sanırım annesinden pantolon istemiş o da almamış parası yok diye ve ben minibüse binmeden yeni aldığım poantolonları terziye vermiştim.kısa süre farkla pantolonları verme şansını kaçırdım(( gitti bi iyilik daha (((((
sonra ablamda yemek yedik.nişanlım gelirken ben seviyorum diye söylemesi ayıp balık almış.onları kızartttık bi güzel de salata yaptık.gırgır şamata yedik.sonra çay demledik.yanında bir sürü abur cubur...ayyyyyyy ne bulduysam yedim ve midem ağrımadı :))) çıkarmadım da :)))) iyileşiyorum uleyyyyyyyyyyynnnnnnnn
uzun zamandır geçirdiğim en güzel akşam desem yeri var :))
sağolasın canım sana da kolay gelsin evet bugün onlar için güzel geçecek ben evde olsaydım ufaklığı da alırıdk o da hava alırdı hep beraber gezerdik
maşallal özgemizde pek güzelmiş için güzelliği yüzünden belli çok sıcak bir hali var
günaydın canım seninde canım bayramın kutlu olsun
çok sevindim canım işallah hep böyle ol daha nice güzel akşamların olsun işte moralini yüksek tuttuğun zaman herşey pozitif oluyor hep mutlu ol canım birdahada kimsenin seni üzmesine izin verme tatlım
evet topiğin bütün hatunları gibi özge de çok hoş :))
sağol canım benim :) mutlu olmaya çalışıyorum :))
evet canım maşallah
her daim mutlu ol
aynen nerdesiniz :)) kaç sayfadır die oturdum kaldım böylene güzeli kızalr tocaman cıkmışım orda daha güzelim ben size özelden atım foto
bugün okuldan havuza gittim 8 seansı 30tl kampanya avrmış havuzda nasılda yüzesim var arkadaş başladı geçen hafta 2 seansını kaçırdım ama olsun 6 seans 30tlde uygun geldi bugün gittim okuldan ore koştuk yüzdük yüzdük sonra evede yürüdük
sonra eşimin liseden arkadaşı eşiyle sünnet davetiyesi bırakmaya geldiler lahmacun söledik yemegide öyle hazıra getirdim ..kilo veririm die sevin dim 2 lahmacun yedim koca göbek oldum gene eama dikkat edicembu kilolar gitcekkkkkkkkk
sonra arkadaşları gitti çay flean kouyuorum işte eşime
şu küsme olayına gelince...cok kötü bi 2 gece geçirdim sinirlerimcok bozuk ve zor geçti 2 gün bugün okuldayken eşime 4 mesajlık bi mesaj attım ..oda cevabını verdi..ama öyle bi yazmışımki içimden geçenleri onunda cevabı süper oldu kendini eleştirdi sonunda yani
eve geldim onlarca kez defalarca sevdigini dsöledi seviyomusun diede kaç kere sordu demedim sevdigimi
ne oldugunu anlatmaya gerek yok ben suçluydum ama suçlu duruma düştü bana sevgisizlikle ceza veriyo yokmuşum gb davranıyo bende bunun ruhumda actıgı yaraları ona anlattım anlıca dilden anladı sanırım oda özür diledibi gece o bensiz bi gece ben onsuz uyudum nerdeyse 6 sneelik evliliğimizde ilk kez oldu bida olmasın şimdi iyiyiz şükür hep sevdigni sölüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?