valla hem nete hem kk ya çok giremedim cnm üzücü birşeyler yaşadım bebeğimi kaybettim 5 haftalık karnımda ondan azıcık içime kapandım amma yine hamilryim çok şükürartık buralardayım :)))
maşallah cnm baya gezmişsiniz dinlen azıcık :)
Hoşgelmişler aferin taktir ettim seni misafirperver arkadaşım benimay çarşamba günü eşimin asker arkadaşı geldi trabzondan eşi 2 çocuyla ilk defa bursaya geliyolar dün osmangazi orhangazi türbesine ,heykel ,tophane,dağ yolu,inkaya
sonra tofaş araba müzesine,oyuncak müzesine,emirsultan ,zeki müren ,çekirge,yıldırım,yeşil oraları gezdirdik sonra eve geldik yemek yedik çay çerez meyve öle gece kaldılar sabah kahvaltı yaptık çıktık hmeen önce çarşıya gezdik sonra ulucami sonra hayvanat bahçesi ,botonik ay daha mudanyaya götürcektik ama akşam oldu dönmeleri gerekti ama bittik ya tabi melike dönerde iskender yedirdik kestane şekerimizde ohhh bursamızı tanıttık.. artık trabzondada bi kapımız var çok eğlendik çok iyi insanalr iyki geldilerde çok yoruldum yaww evdede bizürü yicek kaldı hiç yemek yemediler sanki ne demişler misafir 10 berekitiyle gelirmiş 1ini yer dokuzunu eve bırakırmış aynen öle oldu kaldı sarmalar , börekler,tatlılar,yemekler bi hafta yeriz artık
yarın dinlenirim evi toplarım cumartesi gün kayın valdemelrle akraba günü kahvaltılı hasanaya gitcez o varoff gezme tozma hiç bitmiyo beeeeeeeeeeee ay ders çalışmam lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Öyle ben okadar gezmiyordumda son günlerde gezme yoğunluğum oldu nedense Allah sağlık versinde gezmede olur değilmi amaikimizde az geziyozvala
as canım şükür gezme tozma ne olsun sen nasılsın nerelerdeydin nie yazmadın di bakam
Canım geçmiş anneler günün kutlu olsunAnneler Günümüz kutlu olsun,
Rabbim isteyen herkeze anneliği Tattırsın inşallah..
Öncelikle haksever ve baharım kucağınız en kısa zamanda ciyakkkk diye ağlayan bebeklerle dolsun inşallah..
anneler gününüz kutlu olsun rabbim bana da nasip etsin işallah
Hoşgelmişler aferin taktir ettim seni misafirperver arkadaşım benimÇok gezmişsiniz maşllah dikkat et kendine canım ya yorma kendini okadarda Bursayı beğenmişlerdir tabiki daha ne olsun heryeri gezdirmişsiniz Bizde pazar günü geldik istanbuldan orda gezdik eşimle stres attım biraz adalara gittik çok güzel geçti Artık evin genel temizliğine başlarım perdeler halılar vs.Dersinide ihmal etme azıcık az gez
Öyle ben okadar gezmiyordumda son günlerde gezme yoğunluğum oldu nedense Allah sağlık versinde gezmede olur değilmi ama
Canım geçmiş anneler günün kutlu olsunGüzel dileklerin için teşekkürler Amin canım inşallah
Bİzede nasip olur inşallah
öle valla cok yogunum cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kıçım yer görmüyo
slmm ben geldim yeşil bursanın güzel kızları:)
bursa osmanhazi hürriyet sen??
hg aramıza canım bende osmangazi merinostana aşa sallanınca çifte havuzlardan
bugün çifte havuzlardaydım
bi bululşamadık gülüm zaten tüü bize:))
Ben mudanya canımbursa osmanhazi hürriyet sen??
vallaa yaa belkide hergün dibine geliyorum ama bi kavuşamadık :26::26:
rabbim yollamış yeniden meleğini buna saglık versin saglıcakla kucana almayı nasip etsin inşallah zor bende hamileyim dedim gün ertesi gün kaybettimkimselere diyemeden 5 senedirde bebek hasretimiz var bu yaşta 100 yaşımda gbyim yanlız kalmak istiyo insan ama malesef bu mümkün değil evliysen
çok şükür cnm darısı senin başına inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın .
kızlar regaip kandiliniz mübarek olsun rabim bütün dualarımızı kabul etsin inşallah .
sizde bir buluşamadınız gitti ya ayarlasakya baharcım bigün =?
vallaa yaa belkide hergün dibine geliyorum ama bi kavuşamadık :26::26:
çok şükür cnm darısı senin başına inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın .
kızlar regaip kandiliniz mübarek olsun rabim bütün dualarımızı kabul etsin inşallah .
sizde bir buluşamadınız gitti ya ayarlasakya baharcım bigün =?
ÜÇ AYLARIMIZ hepimize hayır bereket getirsin,REGAİB KANDİLİNİZDE mübarek olsun hepinizin, ALLAH dualarımızı kabul etsin inşallah.Bugün bol bol dua edelim birbirimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?