Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

rabbim yollamış yeniden meleğini buna saglık versin saglıcakla kucana almayı nasip etsin inşallah zor bende hamileyim dedim gün ertesi gün kaybettim kimselere diyemeden 5 senedirde bebek hasretimiz var bu yaşta 100 yaşımda gbyim yanlız kalmak istiyo insan ama malesef bu mümkün değil evliysen

anneler gününüz kutlu olsun rabbim bana da nasip etsin işallah

Anneler gunümüz kutlu olsun,
Rabbim isteyen herkeze anneliği Tattırsın inşallah..
Öncelikle haksever ve baharım kucağınız en kısa zamanda ciyakkkk diye ağlayan bebeklerle dolsun inşallah..

Hoşgelmişler aferin taktir ettim seni misafirperver arkadaşım benimÇok gezmişsiniz maşllah dikkat et kendine canım ya yorma kendini okadarda Bursayı beğenmişlerdir tabiki daha ne olsun heryeri gezdirmişsinizBizde pazar günü geldik istanbuldan orda gezdik eşimle stres attım biraz adalara gittik çok güzel geçtiArtık evin genel temizliğine başlarım perdeler halılar vs.Dersinide ihmal etme azıcık az gez
ikimizde az geziyozvala

as canım şükür gezme tozma ne olsun sen nasılsın nerelerdeydin nie yazmadın di bakam
Öyle ben okadar gezmiyordumda son günlerde gezme yoğunluğum oldu nedense Allah sağlık versinde gezmede olur değilmi ama
Anneler Günümüz kutlu olsun,
Rabbim isteyen herkeze anneliği Tattırsın inşallah..
Öncelikle haksever ve baharım kucağınız en kısa zamanda ciyakkkk diye ağlayan bebeklerle dolsun inşallah..
Canım geçmiş anneler günün kutlu olsun Güzel dileklerin için teşekkürler Amin canım inşallah
anneler gününüz kutlu olsun rabbim bana da nasip etsin işallah

Bİzede nasip olur inşallah

öle valla cok yogunum cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kıçım yer görmüyo

ÜÇ AYLARIMIZ hepimize hayır bereket getirsin,REGAİB KANDİLİNİZDE mübarek olsun hepinizin, ALLAH dualarımızı kabul etsin inşallah.Bugün bol bol dua edelim birbirimiz için

çok şükür cnm darısı senin başına inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın .

kızlar regaip kandiliniz mübarek olsun rabim bütün dualarımızı kabul etsin inşallah .

sizde bir buluşamadınız gitti ya ayarlasakya baharcım bigün =?

Amin canım hepimizin duaları kabul olur inşallahAyarlayalım canım buluşma için neden olmasın

vallaa yaa belkide hergün dibine geliyorum ama bi kavuşamadık :26::26:

saol canım amin inşallahhhhhhhhhhhhhhh

ÜÇ AYLARIMIZ hepimize hayır bereket getirsin,REGAİB KANDİLİNİZDE mübarek olsun hepinizin, ALLAH dualarımızı kabul etsin inşallah.Bugün bol bol dua edelim birbirimiz için

saol canım mubarek 3 aylar inşalah sıkıntılarımız gider bebeğimiz gelir

İyi geceler..
Buluşma için tarih bile koymuştum ama kısmet olmadı
İsteyince olur tabi:)
Buarada diğer Bursa topigi bulustumu acaba?
Bu arada iğneyle ayakta dürüyorum 6 tane iğne verdi Dr..
Oğlumada bulaşıyor gibi allahım korusun,
Bu ne bicim pis hastalık anlamadım, dikkat edin kızlar...
Semihacim arada burayada uğra canım, faceyede cok gelmiyorsun ama buraya hic uğramıyorsun artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…