Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Mutlu pazarlar Bursalı hatunlarim..
Ben geçtiğimiz günler cok yogundum işyerine siparişler yağdı 10 günlüğüne gittim,
Kayınvalidem oğlumu bakmaya geldi sağolsun bende işleri hallettim..
Bu haftada sünnet düğün haftamız abimin çocuklarının sünneti var yogun bir haftaya giriyorum..
Yunanistan'dan izmirden misafirlerimiz akrabalar gelmeye başladı
Bu arada buluşma olmamış ben yokken bulustumu kızlar acaba dedim durdumAferim size:)
Yeni gelenlere hoş geldiniz diyorum hamile arkadasimizada hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum..

amiiin inşallah birgün bizimde olur
Aminn canım inşallah
bende bursalıyım
Hoşgeldin canım aramıza.Bursadamı yaşıyorsun?

Hoşgeldin canım özlettin kendini yoğundun demek.Allah kolaylık versin.Hadi hayırlı olsun yiğenlerin içinde.Evet canım buluşma olamadı birtürlü bu gidişlede olmuyacak sanırım kimseler gelmiyor çünküSen gelde buluşmayı düzenleyelimKendine iyi bak kolay gelsin sizede

merhaba arkadaslar... ben de bursadayım... aranıza kabul eder misiniz beni de

arada bakınıyorum topikte kimsecikler olmuyo
herkes elini eteğini çekti mi ne:26::26:
neyse hepiniz iyisinizdir inş bursam hava güzelleştikçe kendini gösteriyo

Selamlar..
Bugün özel bir gündü benim için, bugün doğduğum gün
Kocişimle güzel bir yemek yedik, ufak tefek hediyeleri oldu ama kanında odunluklari
var yinede:))
Hediyeyi Verirken dogum gunümü
kutlarken bile adam romantik olamıyor:)
Neyse nankörlük etmeyim kocacigima şimdi halısaha maca gitti beni bıraktıktan sonra,
Ama buna rahmen çok seviyorum

Doğumgünün kutlu olsun canım.Sevdiklerinle birlikte nice mutlu sağlıklı yıllar dilerim

doğum günün kutlu olsun canım bizimde misafir vardı eskişehirden gelmiştiya kaldıda kaldı bu bugün uğurladık anca daha bende kaç gündür giremedim kk ya özlemişim yaaaaa

nabıyosunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzhatunalr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…