A.s nasılsın canım?selamlar herkese...
nabım be canısım evde duruyommuki evde dursamda misafir hepss
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsindarısıda bizlere ve tüm isteyenlere olsun
hayırlısıyla al kucana canım sıcaklardada zxor olcak sana allah kolaylık versin canım topiğimizin bebişiolcak ne tatlı bi heycan benim içinde dua et olur mu canım öptümmmm
Allah hayırlı etsin mutluluklar dilerim.Alemsin valla elti kişisi demen hoşuma gittinaber topiiikkkk
valla biz düğün ve bebek koşturmacasından giremedik
eşimin erkek kardeşi evlenecek 11 mayıs
"elti" kişisi gelecek aileye
Aminnn canım inşallah sende sağlıkla kavuş bebeğine inşallahamiiinnnnnn
Allahım bu güzel duyguları isteyen herkese nasip etsin
tarifi mümkün değil
tekmeleri nasıl güçlendi paşacımıınnnn
yirim onu bennnn
Merhaba canım hoşgeldin.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinmerhaba kızlar nasılsınız ? bu topikte pek yazamıyorumözürdilerim... henuz kendime gelebiliyorum hamilelik bulantılar uyku halleri falan :)
nasılsınız iyi misiniz ?
herkese merhaba
Merhaba canım hoşgeldin.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsindarısıda bizlere olur inşallah
naber topiiikkkk
valla biz düğün ve bebek koşturmacasından giremedik
eşimin erkek kardeşi evlenecek 11 mayıs
"elti" kişisi gelecek aileye
Nabersiniz keyifler nasıl bakalım
Havalar ısındı artık topik öksüz kalacak
herkese merhaba
merhaba kızlar nasılsınız ? bu topikte pek yazamıyorumözürdilerim... henuz kendime gelebiliyorum hamilelik bulantılar uyku halleri falan :)
nasılsınız iyi misiniz ?
dualarım tüm isteynlere güzelim
allahım gönlünüzden geçenleri versin inş.
sende bırakma hiç dularını
A.s nasılsın canım?
Öyle olsun bakalım moralinde yerinde olsunda gerisi önemli değil uygun bir zamanda görüşelim ama
elti hahaa hemen başlamışsın eltiliğe kıss hayırlısı inşallah anlaşırsınız ama zor büyük elti olmak ya nede olsa sonradan düğün olunca yeni şeyler çıkıyo insan ister istemes kıskanır alınanları
ilahe sen
ne kıskanıcam
kıskanılan oldum ben hep
ben daha 10 aylık evliyim nekadar yenisi çıkmış olabilir hehehehehe
şaka bir tarafa cahil insanlarla uğraşması zor
aldığı herşeyi güle güle kullansın ancak hepsi görüntülük şeyler
kayınvalidemve kayınpederim asla ayrım yapmadılar
ama fazla istekleri olmadı değil
ama tarzımız başka şekerim
ben anlaşmayı denedim ama dediğim gibi ayrı frekanslardayız bu yüzden merhaba merhaba
gerek yok kıskançlık falan öyle abuk şeylere
işimiz gücümüz var hem bebeiştom gelicek hayırlısıyla inş. uğraşamam ölye boş kişi ve işlerle
Hoşgeldin aramızaBursalılar topiği varmış :) bende bursadanım arkadaşlar . BURSA adını görünce bi gururlandım yazayım dedim cok seviyorum şehrimi ya
:26:noyduuuuuuuuuuuuuuuuu
yaz geldi yaw wvwt
slmmmmmmmmmmmmm
allah kolaylık versin canım
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
iyi sayılırım evde durabilsem bide çalışmam lazım hiç evde tutmuyolar vala ben kayınvaldemelrin hızına yetişemiyorum yoruldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Hoşgeldin aramıza
Merhaba canım iyi olmana sevindim.Benimde bu hafta çok yoğun geçiyor cumada istanbula giidyoruz pazar akşamı dönücez.Akrabamın nikahı varda hem ona hem gezmeye.Yarında gün var perşembede kayınvaldeye gideceğiz hediyesini vermeye pazar günü anneler gnünde istanbulda olucağımız için.Bende yoruldum anlıcağın:18:
kızlar selam nasılsınız ??? uzun zamandır yazamadım gerçi çokta yazamadım ama :)
ikimizde az geziyozvala
as canım şükür gezme tozma ne olsun sen nasılsın nerelerdeydin nie yazmadın di bakam
ay çarşamba günü eşimin asker arkadaşı geldi trabzondan eşi 2 çocuyla ilk defa bursaya geliyolar dün osmangazi orhangazi türbesine ,heykel ,tophane,dağ yolu,inkaya
sonra tofaş araba müzesine,oyuncak müzesine,emirsultan ,zeki müren ,çekirge,yıldırım,yeşil oraları gezdirdik sonra eve geldik yemek yedik çay çerez meyve öle gece kaldılar sabah kahvaltı yaptık çıktık hmeen önce çarşıya gezdik sonra ulucami sonra hayvanat bahçesi ,botonik ay daha mudanyaya götürcektik ama akşam oldu dönmeleri gerekti ama bittik ya tabi melike dönerde iskender yedirdik kestane şekerimizde ohhh bursamızı tanıttık.. artık trabzondada bi kapımız var çok eğlendik çok iyi insanalr iyki geldilerde çok yoruldum yaww evdede bizürü yicek kaldı hiç yemek yemediler sanki ne demişler misafir 10 berekitiyle gelirmiş 1ini yer dokuzunu eve bırakırmış aynen öle oldu kaldı sarmalar , börekler,tatlılar,yemekler bi hafta yeriz artık
yarın dinlenirim evi toplarım cumartesi gün kayın valdemelrle akraba günü kahvaltılı hasanaya gitcez o varoff gezme tozma hiç bitmiyo beeeeeeeeeeee ay ders çalışmam lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?