- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
günaydın kızalar nasıl herkes yeni bir hafta herkese mutlu huzurlu günler diliyorum...
:118::119::124::122::125:
al benden de o kadar.aklımdalar ilk fırsatta arıcamGünaydın kızlar.... :)
Aklım hep Bebek ve hakseverdeydi
maalesef birinin üzüntüsü birinin sevinci...
Diğer kızlar, siz nasılsınız?
aslında fal bakmayı unuttum desem yeridir.HAKSEVER canım. benim her ikiside çin takviminin dediği gibi oldu..
ben çok inanıyorum..sağlıklı hayırlı evlat versin rabbim..
insan kız istiyor belki ama şimdi 10 kız verseler oğluşlarımı vermem:))
herkezin kısmeti neyse o oluyor..
AHİLLA kız sen kahve falımı bakıyon yoksa?? ay eğer öyleyse hemen içip buraya yüklemem lazım:)
ben fal delisiyim..konu açmıştım falım için bir allahın kulu yorum yapmadı..boyu posu deviresiciler
şimdi benim derdim yine okul:) ardayı tam gün vermeme kararı aldık..melodiyi aradık..sabahtan öğleye kadar alıyorlarmış..öğleden sonra almıyoruz dedi..yada tam gün dedi onu eledik..gülbahçeyi ve diğer tam gün özel okulları eledik..
şimdi bahçeşehiri arıyacam eğer oradada yarım gün yoksa vatana vericem.. artık okul netleşsin yoksa öğleden sonra için geç kjalabilirim..belki vatan bile öğleden sonra almaz(
peeeeehhhhhhhhh ben de dükkanda pineklerimooo nereye gidiyorsunuz??
bende istiyorum ya ramazan bayramıyla kurban bayramı tatil planları yapıyoruz..ama ben bu ay istiyorum ramazana kadaar.eşimde bul arkadaş git ozaman diyor:)) erdek olabilir..yalovaya gitme ihtimalide var gün arkadaşlarımla ama ben çok doyumsuzum:)gidip eve gelmemek istiyorum..
sağol canım.
hadi kızlar 1 haftalığına erdeğe gidelim turan köye:)
tutarız bir ev 1 hafta takılırız:))
ayy birde ikizmişşşşş
yok canım gelmediler hava yağışlı olduğu için iptal oldu :) bebişimize dokunur diye. sağlık olsun...
belki karamuk gelir oğluşuyla dedim ama oda gelmedi
kopuyorum kız senin şu sözlerineayyy kızlar haksever naptı acaba :) bugün fakülteye gidecekti inşallah keseyi görmüştür :)))
arayamıyorumda şuan gitti mi ki :)))
öğlen arası arıcam bakalım
çüklümüdür? çüksüzmüdür? :)))) ayyy hayırlısıyla doğuvereydi :)))))
ayy birde ikizmişşşşş
aaa olsun başka zamana kısmet desene...
benim içimden geçen .üklü olacak gibi...
KIZIMDAN İNCİLER....
dün banyo yaptırıyorum onu.
kızım; yaaaa kafama napiiyon yaaa.....
ben; masaj yapıyorum annecim.
kızım; ya benim kafam alimiyor(ağrımıyor) ki ya.
ben; çişli, boklu, g...tünü koparırım senin çok bilmiş....
Kızlar hepinizi çok çok özledimmm.Misafirim olduğu için giremedim malesef.Ama aklım buradaydı.Neler olmuş neler yaa
HAKSEVERRRRRRRRRRR canım nasıl sevindim anlatamam okuyunca tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu,teyze kızı yanımda olmasa ağlıcamAllah bağışlasın canım benim Rabbim sesini duydu gönlüne göre verdi,sağlık sıhhatle kucağına al inşallahh Kendine ve meleğine çok dikkat et bugün kontrolün varmış sanırım,Allah hayırlı haberlerle gelmeni nasip etsin canım,çok mutlu oldum
DİLEKKK durumuna çok üzüldüm canım o gün telde konuşunca seninle birazda olsa rahatladım,çünkü telini açmayınca sen ben birşey oldu sandımAllah yardımcın olsun hakkında hangisi iyi güzelse onu nasip etsin,ama çocuk olunca çok zor canım,iyi düşün,inşlalah herşey yoluna girerde tekrar evine dönersin,hatalarını anlarlar umarım,Paşayı yerime öp,çok dkkat et kendine sakın üzülme Allah'a sığın duanı eksik etme,dualarımdasın canım
SEMİHAA internetin hayırlı olsun canım,yeniden seni aramızda görmek ne güzel,Allah ayırmasınBerranın okulu ne oldu:44:
SEVCANNN canım gelemediğim için tekrar kusura bakma bizim küçük hanım midesini biraz üşütünce eşimin içine pek sinmedi arabasız gelmek ama nasip olursa havalar iyi olsun ilk fırsatta aklımdasın canım
HAYATT sen nasılsın canım umarım iyisindir paşalar nasıl rahatsızlıkları geçtimi Allah şifa versin canım
KARAMUK işler nasıl gidiyor sen nasılsın canım?
YİNUSEE AHİLLA ve diğer arkadaşlar sizlerde iyisinizidr umarımm,Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş.
Gezi felanmı düzenliyorsunuz banamı öyle geldiAslında ne kadar ihtiyacım var ne güzel olurdu hep birlikte eğlenmek
Bizdede günler yoğun geçiyor teyzemi yolcu ettik,kuzenimde çarşamba günü giderim diyor ben razı olmasamda
Sizleri topiği özledim,en kısa sürede toplanıp görüşelim isterseniz bana buyurun gelin
Nasip olursa ekimde Adanaya gideceğim teyzemin torunu evleniyor,böylece ailemlede hasret gidereceğim inşallahhBende haberler böyle,dün akşam mudanya sahilindeydik ne kadar kalabalıktı yürüyecek yer yok Acaba sizlerden birini görürmüyüm diye aklımdan geçti
kızlar dün bizimki beni kahvaltıya çağırdı bari gidim dedim.gittim.
anası yumurta haşlamış ki ben rafadan seviyorum demiştim ama inadına hepsi kaskatı.
yumurtalar soyulunca bizimki hemen kalktı ocağa su koydu anası şaşkın napıyo bu diye.
hemen sordu.o da dedi elif rafadan seviyor ona da yapcam bunu yemesin diye.
sen otur ben yaparım dedi kayganak.sevgili nişanlım şaşırtıcı bi şekilde
HAYIR BEN KENDİ ELİMLE PİŞİRCEM KENDİ ELİMLE YEDİRCEM dedi
kadın defalarca ben yaparım sen otur dedi.o da hayır ben yapcam dedi.
yaptı ve de kendi eliyle yedirdi
sonraaaa anası torununu ziyarete hastaneye gitti.3te gelmiş.biz de akşam gitcektik bizle de gelcekti.
gitmek için beni çağırdı indim aşağı.anasına dedi,sen gelme zaten 3te geldin saat 5 ne gerek var ha bire taşınmaya zaten biz ordan gezmeye gitcez eve dönmicez dedi.
ben şok
hastaneden çıkınca da hemen çay bahçesine gittik.oturduk kakiri kikiri tavla oynadık.ardından yalovaya gittik.alışveriş yaptık.sonraaaaaa sinemaya girdik.bana hediye olarak 3 tane kitap almış ki almak istediğim ama alamadığım kitaplardı :))
süperdi be
he he he :))) Ben tahmin edemiyorum vallahi hiç.... :))) hayırlısı bakalım artık tutturdularya :)))
Bu arada benim kızım içinde çin takvimi erkek dediydi çok inanmıyorum ben ona :)
hoş bana doğuma gidene kadar, senin oğlun olacak diyen koca karı teyzeler vardı :))) kız olacak diyordum, yok yokkk bu aynı erkek diyolardı, ben tatlıya, ete düşmüştüm, erkekte olurmuş bunlar, doğana kadar inanamadım kız olduğuna :)))
artık erkek yakıştırmasındanmıdır nedir tüylü bir kız oluverdi
oooo...tatil planlarını kimisi yapmış
kimisi yapıyor...
ne güzel
zilli zarife:):):) laflarada bak...
hoş geldin baharım.nesi var nehirin rahatsız mı?
berranın okulu bitti karnesini aldık.şimdi evlerde sıkılmaktayız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?