- 11 Ağustos 2009
- 3.377
- 1.225
- 373
- 38
uyy karnım acıktıbenimde midem hiç bulanmaz hee :)) oy oyy rabbime şükürler olsun şu cümleleri yazdırana söyletene kurban olayımmm çok şükür
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne kadar çok sevindim anlatamam yaaaaaa...
okuyunca elim ayağıma dolaştı vallahi...
dikkat et sakın ve sakın iş yapma oyyy minak gelsin artık canınm benim sen artık ANNE adayısın...
anneee anneeee anneeeeeeeeeeee :2:
ama o resimlerde ben yokum meselasevcanın resimlerinden bkaraktan sizleri tanımaya çalıştımd.k hanginiz
diğerlerini bildim :)
kız bu ne
canım sakın aklına kötü şeyler getirme.peygamberimiz bile kötü düşüncenin kötü olayları çektiğini hadislerinde belirtmiş.ağlama sen ayşem ya seninde olcak nolur gerçekten bak hiç görmedim ben çift cizgiyi en kısa zmanda inşallah seninde olcak dualarımdasın bana dua et bişi olmsın çok korkuyorumm
amin canım aminnnnnnnnnnnnnnn inşallah isteyen herkeze sanadan versin rabbim
kız olsun kız olsunhay maşşallah sanaa ben 24 yaşındayım 5bucuk 6 senelik evliyim yılalrdır bu günü bekliyorummmmmmmm
çin takvimine baktın m ı benim erkek görünüyo
ama o resimlerde ben yokum mesela(
kız bu neayyyyyyyy nasıl da mutlu oldum :))
canım sakın aklına kötü şeyler getirme.peygamberimiz bile kötü düşüncenin kötü olayları çektiğini hadislerinde belirtmiş.
iyi düşün iyi olsun.
rabbim çocuk isteyen tüm anne adaylarına vversin bi bebiş.
kız özge sen anne misin şimdi kız
ayyyyyyyyyyyy nasıl da sevindim :))
Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin.
kız olsun kız olsun
amaaaaaaaaaaaannn hayırlı ve de sağlıklı olsun da kız erkek fark etmez :)
ama o resimlerde ben yokum mesela(
kız bu neayyyyyyyy nasıl da mutlu oldum :))
canım sakın aklına kötü şeyler getirme.peygamberimiz bile kötü düşüncenin kötü olayları çektiğini hadislerinde belirtmiş.
iyi düşün iyi olsun.
rabbim çocuk isteyen tüm anne adaylarına vversin bi bebiş.
kız özge sen anne misin şimdi kız
ayyyyyyyyyyyy nasıl da sevindim :))
Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin.
kız olsun kız olsun
amaaaaaaaaaaaannn hayırlı ve de sağlıklı olsun da kız erkek fark etmez :)
ya ama ben de istiyorumeyyetttttt<<böle oldum ben rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah ayfere sevcana
çok sık giremiyorum canım nete.boşalttım kutucuğu :))ahilla konuyla alakalı değil ama 2gündr mesaj kutunu bosaltmanı beklıyorum dolms linki atamadım konuna yazdım falan görmedin galiba
http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...rumlarinizi-bekliyorumm-198.html#post30802029 kimse bakmadı ben bugun internete fazla giremicem ben yokkken bakarsan eğer icinden gecenleri yazablrmsn
bursalı ya da bursada yaşayan insanlarız.sen neresindensin bursanın???buraya yazanların hepsi bursalımı ?
bende bursalıyııım :)
1 ay sonra 3 yıl dolucak canım
rabbim daha çok versin inşalllah...
Merve kapanmaya karar vermen güzel inşallahhh rabbim bana da nasip etsin.
Hep mutlu ol...
Meleğin de seni bekletmez fazla gelir allahın izni ile...
Kaç yıllık evlisin ?
aminnn ve bu sabah özgenin hamile olduğu haberini aldımmerve hayırlı uğurlu olsun canım kazasız belasız kullanın...
Mübarek cuma saatinin hürmetine rabbim, özge ve sana bebek nasip etsin. Inşallah....
canım benimmm okadar mutlu oldumki sana anlatamam sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim banada dua etmeyi unutma lütfennrabbim sanada nasip etsin hala aglıyorum elim ayam karıştı evimi bulamadım sağlık ocandan gelipte eşimi bekliyorum ağlaya ağlayaa çok fena oldum dua ediyorum herkese nasip etsin rabbim diyeee
günaydın canımmgünaydın kızalar nasıl herkes yeni bir hafta herkese mutlu huzurlu günler diliyorum...
:118::119::124::122::125:
Günaydın kızlar.... :)
Aklım hep Bebek ve hakseverdeydi
maalesef birinin üzüntüsü birinin sevinci...
Diğer kızlar, siz nasılsınız?
günaydın kızalar nasıl herkes yeni bir hafta herkese mutlu huzurlu günler diliyorum...
:118::119::124::122::125:
günaydın kızlar
sevcan geldi mi misafirlerin haftasonu?nasıl geçti gününüz?
Ayfer sanada kolaylıklar dilerim.
ne zor işlermiş yahu...
ooo nereye gidiyorsunuz??günaydın canım pazartesi nasıl zor geçsede bu hafta sonu tatille gideceğimi düşününce içim rahatlıyor
günaydın kızlar
sevcan geldi mi misafirlerin haftasonu?nasıl geçti gününüz?
Ayfer sanada kolaylıklar dilerim.
ne zor işlermiş yahu...
ooo nereye gidiyorsunuz??
bende istiyorum ya ramazan bayramıyla kurban bayramı tatil planları yapıyoruz..ama ben bu ay istiyorum ramazana kadaar.eşimde bul arkadaş git ozaman diyor:)) erdek olabilir..yalovaya gitme ihtimalide var gün arkadaşlarımla ama ben çok doyumsuzum:)gidip eve gelmemek istiyorum..
DİDİM BÜYÜK ANADOLU OTELİNE GİDİYORUZ. BENDE ŞİMDİ GİTMEME AZ KALDIYA HEMEN BİTMESİN TATİLİM DİYE DUA EDİYORUM :) GERÇİ 8 GÜN KALICAZ AZ DEĞİL AMA YİNEDE HEMEN BİTMESİN :)
ooo nereye gidiyorsunuz??
bende istiyorum ya ramazan bayramıyla kurban bayramı tatil planları yapıyoruz..ama ben bu ay istiyorum ramazana kadaar.eşimde bul arkadaş git ozaman diyor:)) erdek olabilir..yalovaya gitme ihtimalide var gün arkadaşlarımla ama ben çok doyumsuzum:)gidip eve gelmemek istiyorum..
DİDİM BÜYÜK ANADOLU OTELİNE GİDİYORUZ. BENDE ŞİMDİ GİTMEME AZ KALDIYA HEMEN BİTMESİN TATİLİM DİYE DUA EDİYORUM :) GERÇİ 8 GÜN KALICAZ AZ DEĞİL AMA YİNEDE HEMEN BİTMESİN :)
8 gün yeter canım tadını çıkar..bizde kurban bayramında 8 günlüğüne gidicez..eşim sürekli ets ye jolly tura gidiyor ama 3 otel arasında kararsızlık yaşıyoruz..bakalım kısmet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?