Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
inşallh ya bişey soracam merak meraklı k.bakma eşin ne tepki verdi yada söyledinmi

Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Özge buradan da çok tebriklerimi iletiyorum... Yarabbim nasip etti artık sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canım benim.......

cok sevindim gözünaydın allah doğmasını kolay bi hamilelik geçirmeyi nasip etsin

bende bugun test yaptim hamile oldugumu ögrendim 1 saat önce ayni gün dogurcaz

allah razı olsun canlarım benim... eşime telefonda söledim vallamı dedi hemşirenin yanında ağlaya ağlaya aradımmmmmm sonra eve gelince kapıdan anne dedi bende baba dedim sarıldık işte şükür namazı kıldık rabbim korusun korkuyo eşim çok kaptırmıyo kendiniama ağlamış belli ailemin yüzünü güldüren bu haber evimizin neşesi olsun inşallah kucamada almayı nasip etsin hala şoktayızzz

doktorumu aradım progestan fitil gb koy raahatlatır dedi tebrik etti kan testi yaptırayımmı dedim gerek yok görmüşsün idrarda tebrikler pazartesi gel bakalım bi dedi

canim midende bulanti varmi benim cok bulanti ve siskinlik var

bendede kocaman bi göbek oldu nasıl şişim 3 gecedir wcnin kapısında yatıyorum sanki tuvaletim var yapamıyomusum gb yapıyorumda ama bugün okulda bütün gün karnımı tuttum içimde bişi var içimde bişi var diyeevarmış varmışşş

<<<tipe bak yaaa

ama bulantım filan yok maşallah homili gırtlak yiyorum çok uyku ve iştah var D

benim karnimda siskinlik var cok bulanti geliyo

benim karnimda siskinlik var cok bulanti geliyo

öyle agrılar öyle şeyler çektim ki kahrıda hoş gelir lutfuda yeterki benim içimde büyüsün hayırlısıyla -saglıkla dogsun çok istedim çok bekledim yüzümün gülen yüzü melegimi

öyle agrılar öyle şeyler çektim ki kahrıda hoş gelir lutfuda yeterki benim içimde büyüsün hayırlısıyla -saglıkla dogsun çok istedim çok bekledim yüzümün gülen yüzü melegimi

Allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin canim benim 3. bu iki oglum var biri 3 yasinda birininde carsamba ilk dogum gunu olcak 1 yasina gircek

Allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin canim benim 3. bu iki oglum var biri 3 yasinda birininde carsamba ilk dogum gunu olcak 1 yasina gircek

hay maşşallah sanaa ben 24 yaşındayım 5bucuk 6 senelik evliyim yılalrdır bu günü bekliyorummmmmmmm

çin takvimine baktın m ı benim erkek görünüyo

ayiplamayin beni cok seviyorum cocuklari Almanyaya gelin geldim yalnizligimi paylasiyorum yavrularimla...

hiç ayıplarmıyım estagfurullah rabbimin en güzel hediyesi öyle çok hasretini cektimki salıcam 10 tane olsun kafayı yiyim bende

Özge arkadaşım çok sevindim senin adına. çok şükür arzuna kavuştun. sağlıkla kucağına almakta nasip olsun.

uykum kaçmıştı. buraya bir bakayım dedim. rahat bir uyku çekerim artık....

oy cnaım saol dualarınız sayesinde allah razı olsun hepinizden

Özgeeeee İnanmıyorum. Bu son günlerde duyduğum en güzel haber. Çok sevindim canım, benim bile içim kıpır kıpır oldu şimdi kimbilir sizin evde ne bayram vardır. Çok şükür rabbim gönlüne göre verdi. Allah kucağına almayı da nasip eder inşallah :)

canım benim seninki gb agzından böle suları aksın cuk agzıma mımmm yapimm

Ağzının suları da akar ağzına hatta kusar bile sen hiç merak etme :)

uyy karnım acıktı benimde midem hiç bulanmaz hee :)) oy oyy rabbime şükürler olsun şu cümleleri yazdırana söyletene kurban olayımmm çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…