Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

aa ben aqua sanmıştım orayı açıkçası oraya gitmem ben

birde bende çok bilmem ama bunun yaşla alakası yok, bluğ çağına ermişlikle alakası var.
çocuk örneğin olur 20 yaşında ama zeka seviyesi 5 tir bu durumda çekinilecek bir şey yoktur.

canım ben tatillerde açan biri olarak ben rahatsız olmam..ama başkaları içind edim ablan üzülmesin diye..

CANIM valla ben de şok oldum.bu akşam da anası köyde.sana sürpriiz yapcam akşam eve gittikten yarım saaat sonra bize gel diyor :)
meraklandım ayol.soruyorum söylemiyor da...
seninki yine iyimiş.bizimki ilk kez yapınca ben şoklardayım

canım kalıyor ama gelemiyorum işte (

naber şekerüm :)

bugün kimse yok...
Hayat nerelerde acep.
sorduğun soruya bak geziyordur

valla aslında eskiden olsa en ön sırada ben olurdum hatta teklifi de ben sunardım ama balayına bile gidemeyecek biri olarak erdek bana hayal

ayfer sordum şimdi :)

2008 doğumlu ve sonrası erkek çocukları alıyorlarmış...
komik yaaa 6 yaşında çocuk kız bu? :) neyse biz gideriz artık olmadı...

çarşamba gidelim mi? 2-7 saatleri arasıymış...
15 tl miş Ayfer. :) yunusemre spor kompleksiymiş nerede bu tam olarak...

yinuseyle biz yırttık artık:)) 2 sene sonra çocuksuz giderim bende:)
çarşamba tamam olur bana uyar..

canım bizim üst caddeden dümdüz gidiyorsun yolun sonunda lambalara gelmeden..kesin görmüşsündür orasını..ben anneme giderken oradan geçiyorum hep..QUOTE=bebek;30853185]Eh işte canım. İyi bi gelişme yok. Dedikodular gelip duruyo kulağıma. Babamın ikna olup dava açmasını bekliyorum.[/QUOTE]

ne davası canım yaa.öfkeyle kalkan zararla otururmuş..acele etmeyin derim..
bence oğlunuz için bir şansı hakkediyorsunuz..

yok kız ne yakıştırmıcam
Bende var chatleşiriz artıkın :)
Bebek cim ayrılmakta kesin kararlımısın.

dava açmasana hemen... bırak yaaa. o açsın açacaksa.

Sağdan soldan duyduğum şeyler artık o evliliği sindiremeyeceğimi düşündürüyo bana kızlar. Ben sizinle buluşmaya diye çıkıp eski sevgilimle buluşmuşum. Bunu eşim dayımı arayıp dayıma söylemiş. Yani artık gerçekten bitsin istiyorum...

canım eşin şizofreni falanmı..eğer bu gibi düşünceleri varsa eşinin pskiyatriste gitmesi gerekiyor..
ben tehlikeli gördüm eşinin durumunu:18:

canım eşin şizofreni falanmı..eğer bu gibi düşünceleri varsa eşinin pskiyatriste gitmesi gerekiyor..
ben tehlikeli gördüm eşinin durumunu:18:

yok artık yaaa...fotoğraflarınız var kanıtı var senin elinde ...
bence eşin de çok çocukça davranıyor...

oha yaaa inanmıyorum artık şerefsizlik bu kadarıda.... Ne kadar terbiyesiz bir insanmış.... Senin Emeklerine yazık yazık.... Allaha havale et canım... ben ki kocan için akrabalarına kötü bir şey söyleme diyen insanım nasıl olurda iftira atar senin kocan sana yaa terbisyesiz.... sinir oldum yaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…