- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
canım kay kay yok orada zaten:) sadece özel ve güzel olduğu için orayı tercih ediyoruz..
ama orası geçen sene 30du burası bu sene 15..
canım artık 8 yaşından sonrakiler bize haramm..gerçi ben çok iyi bilmem bu durumları ama..bunuda biliyorum:)
aldım aldım :) arayım bakalım en azından 6 yaşındaki erkek adam getirebilirmiyiz diyim. tamam 11 yaşındakini evde bırakırız
aa ben aqua sanmıştım orayı açıkçası oraya gitmem ben
birde bende çok bilmem ama bunun yaşla alakası yok, bluğ çağına ermişlikle alakası var.
çocuk örneğin olur 20 yaşında ama zeka seviyesi 5 tir bu durumda çekinilecek bir şey yoktur.
inşallah alırlar canım sor bakalım..eğer öyleyse bende talhayı alırım benimkide 10 yasiında gösteriyorrrrr
canım ben tatillerde açan biri olarak ben rahatsız olmam..ama başkaları içind edim ablan üzülmesin diye..
evet orada biri birşey derse hiç birimizin tadı kalmaz... ama 6 yaşındaki için sanırım bir şey demezleryada umarım...
CANIM valla ben de şok oldum.bu akşam da anası köyde.sana sürpriiz yapcam akşam eve gittikten yarım saaat sonra bize gel diyor :)hiçbirimizi atlamamışsın canım benimm..bizler iyiz çok şükür ama sana gelmek istiyorum sevcanla diğer kızlarla konuşalım..bu evden çıkmadan gelelim sana:)hem nehirciğimizi görürüz.hem deniz manzarasına karşı kahve sigara içmek istiyorum
maşallaahhh subhanallahhhhhhişte koç erkeğin diğer iyi tarafıda buu:)) benimkide hep böyle yapardı halada yapar:)
mutfak pişirme olayını yapmazda bana değer verirdi hep annesin kardeşlerinin yanında halada öyle yapar..diyelim annesi kardeşleri geldi bize..kapıdan girerken annesi öpmek istese bile önce karım derdi:))))bu arada fotolarınızı gördüm maşallahınız var rabbim ayırmasın sizi..seninki doğru yolu buluyor gibi..hoşuma gitti:)
ben ne kadar tandığım varsa hepsine bakmışızdır ama hiç yanılmadı bu çin takvimi..sende yanlış göstermiş..
birde benim birinci hamileliğimde hep ekşi tuzlu yemişltim..ardada ise hep tatlı hep tatlı yemiştim ama ikiside erkek:)
canım sağlığına bak kilo alır yada almaz sorun etme bunu..benim eltimin oğlu 2.yaşına girecek 10 11 kilo falan oda üzülüyor ama takma diyorum..arda ise 6 aylıkk bile 9 kiloydu..yani her çocuk bir olmuyor..
bu arada karnemiz takdir canım..sanada rabbim o günleri göstersin inşallah:)
ayy çok şükürrrr kesin demekkkya buraya yazmadım ama acaba dış gebelikse hayal kırıklığına uğrar dedim ( görümcem ikinci bebeğine zor hamile kalmıştı.neyse aradı bizi çığlık çığlığa test yaptım hamileyim diye..çok sevinmiştik ertesi günü dr. bir gitmiş dış gebelik demiş ( yani öyleyken bile çift çizgi çıkıyormuş..ay rabbim kimseyi sevindirip ağlatmasın o dahada kötü (
ama hakseverciğimin bebişi karınındaaaaaaa çok şükürrr:))
canım Talha 2 ay anne sütü emdi hep mamayla büyüdü..ardada 40 günlükken mamaya başladık yetmeyince..5,5 aya kadar zor zor emzirebildim..o yüzden bunun için üzülme..şimdiki mamalar güvenilir anne sütü gibi olmasa bile ona eşdeğer olduğuna inanıyorum ben..
inşallah ev için hayırlısı olsun canım..
canım kalıyor ama gelemiyorum iştekızlar havuz havuz dedik kimse gelmek istiyorum dememiş(
neyse benim gün arkadaşlar aradı bu perşembe ihsaniyeye havuza gidiyoruz..sevcancım tek gelmek isteyen sendin,istersen bu peşmbe takıl bana yda haftaya bir gün ayarlayalım..ama bizim kızlar hiç oralo değil..
aaa unutmadan yinusede çok havuza gitmek istiyordu.haftayamı ayarlayalım yada bu çarşambada olabilir..yada benimle perşembe günüde gelebilirsiniz:)
sorduğun soruya bak geziyordurnaber şekerüm :)
bugün kimse yok...
Hayat nerelerde acep.
canım açıkçası ben ogün unuttum gitmeyi,ertesi günüde mevlüt vardı derken kaldı..ama giderim bugün belki,,tabi haftaya kesin derseniz..canım ben 2 senedir gidiyorum ve talhayı hiç götürmedim almazlar diye ki ozaman 4e gidiyordu..yani bilemiyorum.. ama 10 yaşından sonra erkekler artık herşeyin farkında oluyır:) sonuçta bikiniyle girecez ve görecek bizi:)))
canım bizim burada 2 tane büyük havuz var o bahsettiğim havuz dışında ve pazarları aileler giriyor..ama çocuk havuzu yok birde sen akuaparkı demiştin diye ben orasını sana söylemedim..araştırırsan Osmangazi atıcılar havuz diye bakk..
gerçi onun yanındada açıldı ama oraya ben hiç gitmedim eşim gidiyor sabahları yüzmeye..hiçte eşime sormadım akupark yada çocyuk havuzu varmı diye..
buralardayım canımm..
bak bir tek yinuse gelirim demişş erdeğe kız sevcan hadi sende gel beraber gidelim:) gerçi kocam olmadan tatilden tat alamam ama kalabalık olursakta süper eğlenceli olabilir..kaldıki evde hergün terden pişiyoruz..evde oturacağımıza denize gireriz..
sen hala aramadın galiba:)))
bebek canım nasılsın?son durum nedir?
he... Var :))
yakıştıramadın mı?
Eh işte canım. İyi bi gelişme yok. Dedikodular gelip duruyo kulağıma. Babamın ikna olup dava açmasını bekliyorum.
yinuseyle biz yırttık artık:)) 2 sene sonra çocuksuz giderim bende:)ayfer sordum şimdi :)
2008 doğumlu ve sonrası erkek çocukları alıyorlarmış...
komik yaaa 6 yaşında çocuk kız bu? :) neyse biz gideriz artık olmadı...
çarşamba gidelim mi? 2-7 saatleri arasıymış...
15 tl miş Ayfer. :) yunusemre spor kompleksiymiş nerede bu tam olarak...
yok kız ne yakıştırmıcam
Bende var chatleşiriz artıkın :)
Bebek cim ayrılmakta kesin kararlımısın.
dava açmasana hemen... bırak yaaa. o açsın açacaksa.
Sağdan soldan duyduğum şeyler artık o evliliği sindiremeyeceğimi düşündürüyo bana kızlar. Ben sizinle buluşmaya diye çıkıp eski sevgilimle buluşmuşum. Bunu eşim dayımı arayıp dayıma söylemiş. Yani artık gerçekten bitsin istiyorum...
canım eşin şizofreni falanmı..eğer bu gibi düşünceleri varsa eşinin pskiyatriste gitmesi gerekiyor..
ben tehlikeli gördüm eşinin durumunu:18:
Sağdan soldan duyduğum şeyler artık o evliliği sindiremeyeceğimi düşündürüyo bana kızlar. Ben sizinle buluşmaya diye çıkıp eski sevgilimle buluşmuşum. Bunu eşim dayımı arayıp dayıma söylemiş. Yani artık gerçekten bitsin istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?