Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

ne süprüzü acep yarın olsun da anlat bakalım merak ettim....

canım eşin şizofreni falanmı..eğer bu gibi düşünceleri varsa eşinin pskiyatriste gitmesi gerekiyor..
ben tehlikeli gördüm eşinin durumunu:18:
Sülalecek psikolojik rahatsızlıkları var şe....sizlerin! Nerden düştüm bu delilerin içine bilmiyorum.

yok artık yaaa...fotoğraflarınız var kanıtı var senin elinde ...
bence eşin de çok çocukça davranıyor...
Evet özellikle her buluşmadan sonra fotoğrafları gösteriyorum ben aklı kalmasın diye ama insan şereften yoksun olunca....

Sorma Sevcan... Terbiyesizlikle kalsa iyi, bu resmen şerefsiz namussuz. Beni en ufak şeyde döven insan ne kadar namusluymuş ki bunu öğrenince öldürmemiş boşamamış. Bende hergün yeni bişey duymaktan bıktım artık. Allah tuzaklarını kendilerine çevirsin inşallah..

Allah yanlarına kar bırakırmı canım benim... ben bu kadarınıda beklemiyordum insan severek evlendiği birisi için bu kadar aşağılık cümleler kurabilir mi? insan oğlunun en çirkinleştiği an işte. Allah sonumuzu hayır etsin. ben herkesten korkar oldum artık... Allah biraz vicdan merhamet versin...

Sen arayıp sormadın mı? ona neden bu şekilde iftira atıyorsun... varsa ispatın onunla konuş, yoksa bu dediklerin mahkemede bana güzel kanıt olacak, iftira attığın için ayrıca dava açıcam desene...

Eh işte canım. İyi bi gelişme yok. Dedikodular gelip duruyo kulağıma. Babamın ikna olup dava açmasını bekliyorum.
canım hakkınızda hayırlısı demekten başka bir şey gelmiyor elimizden.

canım sen ne yaptığını biliyorsun en önemlisi mevlam biliyor kimin ne yaptığını.sen bol bol oku dua et.
hakkınızda hayırlı olanı versin rabbim.aslında ne söyledğinden çok neden söyledği önemli.
ailenle aranı bozup kimsesiz kal onlar da seni dışlasın sen tamamen yalnız kal diye mi
yoksa ailen bak sen de böyle yapmışsın uzatma geri dön desinler diye mi???
sanırım küçük beyni ikinci seçeneği düşündü...ilkiyse çok kötü...

ne süprüzü acep yarın olsun da anlat bakalım merak ettim....
valla ben de merak ettim işin kötü yanı tahminim de yok

canım sakın ha beddua etme.
beddua zehirli bir oktur
sahibinden başka gidecek yeri yoktur.
sadece Allah'a çokça dua et herkesi ettikleriyle onun adaletine sevket.
eninde sonunda kendi yalanları kendi ayaklarına dolanır.

evin duvarlarını siyaha boyayım seni bağlayıp :18::18::18::18::18: ayyy versene şu evin adresini sen bana... 5 dakikada bir çağrı at bana tamam mı? çağrı 2 dakika gecikince hemen polisleri yollayım eve

Selam Kızçelerimmm iyisinizdir umarımmm allahın dağında yalnız kaldım internet yok hiç bişi yok.... hepinizi çokkk özledim umarım en kısa sürede tekrar girebilirimm.. hepiniz allaha emanetsiniz beni unutmayın sakın p

Ooo birileri bizim oraya havuzamı geliyor asya spor merkezine :)
keşke bende olsaydım
demek orada oturuyorsun...sen gelicem de biz orayada geliriz:)

nereden girdin bakimm:)

kızlar çatlak vücudumuzu görecezbakalım kiminki daha çatlakk
benim göbdeğimde göğüs bölgemde çatlaklarım yok ama sağ bacağımda hafif var..onlarda oğluşlarımın imzası:))
bikinimi giyesim geldii

aa neden yok internet yaa....

unutma bizi :) şalvarlı güzel :)

hatunda sanki çatlak var :))) benimkileri görebilirsiniz şekerler...
Sanırım Yinuse sen ben mi gidiyoruz. bu arada çocuklara giriş ücreti vericez mi? kız :))
benim kızana simit mimit almam icap edermi :) çünkü çocuk havuzunda bırakamam ben benimki sümdükya :) kesin iten kakan olur Sürekli çocuk havuzuna bakamam dolayısıyla

bu hafta bime deniz ürünleri geliyor ama simit falan göremedim bende..
bende simit alırım diyorum..arda kimde görse ister çünkü benimkide görmemiş ya ne görse istiyor:))
yok kız çocuklara ücret yoktur haralde, eğer varsada bizde ihsaniyeye gideriz..aynı paraya geliyor çünkü orada çocuklar ücretsiz..
eee şimdi ablan gelmiyormu??

bahar gelirmi bilmemki çocuk küçük diye gelemk istemeyebilir..
hakeseverde hamile ya kocası zaten göndermiyordu şimdi hiççç göndermez
semiha gelir inşallah karamuk bu haftamı izinde haftayamı izne çıkıyordu? oda gelir inşallah..
ahilla zaten gelemez malum yaz sezonu açıldı..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…