- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
CANIM valla ben de şok oldum.bu akşam da anası köyde.sana sürpriiz yapcam akşam eve gittikten yarım saaat sonra bize gel diyor :)
meraklandım ayol.soruyorum söylemiyor da...
seninki yine iyimiş.bizimki ilk kez yapınca ben şoklardayım
canım kalıyor ama gelemiyorum işte(
sorduğun soruya bak geziyordur
valla aslında eskiden olsa en ön sırada ben olurdum hatta teklifi de ben sunardım ama balayına bile gidemeyecek biri olarak erdek bana hayal
Sülalecek psikolojik rahatsızlıkları var şe....sizlerin! Nerden düştüm bu delilerin içine bilmiyorum.canım eşin şizofreni falanmı..eğer bu gibi düşünceleri varsa eşinin pskiyatriste gitmesi gerekiyor..
ben tehlikeli gördüm eşinin durumunu:18:
Evet özellikle her buluşmadan sonra fotoğrafları gösteriyorum ben aklı kalmasın diye ama insan şereften yoksun olunca....yok artık yaaa...fotoğraflarınız var kanıtı var senin elinde ...
bence eşin de çok çocukça davranıyor...
oha yaaa inanmıyorum artık şerefsizlik bu kadarıda.... Ne kadar terbiyesiz bir insanmış.... Senin Emeklerine yazık yazık.... Allaha havale et canım... ben ki kocan için akrabalarına kötü bir şey söyleme diyen insanım nasıl olurda iftira atar senin kocan sana yaa terbisyesiz.... sinir oldum yaa....
Sülalecek psikolojik rahatsızlıkları var şe....sizlerin! Nerden düştüm bu delilerin içine bilmiyorum.
Evet özellikle her buluşmadan sonra fotoğrafları gösteriyorum ben aklı kalmasın diye ama insan şereften yoksun olunca....
Sorma Sevcan... Terbiyesizlikle kalsa iyi, bu resmen şerefsiz namussuz. Beni en ufak şeyde döven insan ne kadar namusluymuş ki bunu öğrenince öldürmemiş boşamamış. Bende hergün yeni bişey duymaktan bıktım artık. Allah tuzaklarını kendilerine çevirsin inşallah..
Ooo birileri bizim oraya havuzamı geliyor asya spor merkezine :)
keşke bende olsaydım
canım hakkınızda hayırlısı demekten başka bir şey gelmiyor elimizden.Eh işte canım. İyi bi gelişme yok. Dedikodular gelip duruyo kulağıma. Babamın ikna olup dava açmasını bekliyorum.
Sağdan soldan duyduğum şeyler artık o evliliği sindiremeyeceğimi düşündürüyo bana kızlar. Ben sizinle buluşmaya diye çıkıp eski sevgilimle buluşmuşum. Bunu eşim dayımı arayıp dayıma söylemiş. Yani artık gerçekten bitsin istiyorum...
valla ben de merak ettim işin kötü yanı tahminim de yokne süprüzü acepyarın olsun da anlat bakalım merak ettim....
Sülalecek psikolojik rahatsızlıkları var şe....sizlerin! Nerden düştüm bu delilerin içine bilmiyorum.
Evet özellikle her buluşmadan sonra fotoğrafları gösteriyorum ben aklı kalmasın diye ama insan şereften yoksun olunca....
Sorma Sevcan... Terbiyesizlikle kalsa iyi, bu resmen şerefsiz namussuz. Beni en ufak şeyde döven insan ne kadar namusluymuş ki bunu öğrenince öldürmemiş boşamamış. Bende hergün yeni bişey duymaktan bıktım artık. Allah tuzaklarını kendilerine çevirsin inşallah..
oraya gitmicez canım değişti yerimiz...
valla ben de merak ettim işin kötü yanı tahminim de yok
canım sakın ha beddua etme.
beddua zehirli bir oktur
sahibinden başka gidecek yeri yoktur.
sadece Allah'a çokça dua et herkesi ettikleriyle onun adaletine sevket.
eninde sonunda kendi yalanları kendi ayaklarına dolanır.
ben konuları pek takip edemiyorum sanırım
demek orada oturuyorsun...sen gelicem de biz orayada geliriz:)Ooo birileri bizim oraya havuzamı geliyor asya spor merkezine :)
keşke bende olsaydım
Selam Kızçelerimmm iyisinizdir umarımmm allahın dağında yalnız kaldım internet yok hiç bişi yok.... hepinizi çokkk özledim umarım en kısa sürede tekrar girebilirimm.. hepiniz allaha emanetsiniz beni unutmayın sakınp
Selam Kızçelerimmm iyisinizdir umarımmm allahın dağında yalnız kaldım internet yok hiç bişi yok.... hepinizi çokkk özledim umarım en kısa sürede tekrar girebilirimm.. hepiniz allaha emanetsiniz beni unutmayın sakınp
kızlar çatlak vücudumuzu görecezbakalım kiminki daha çatlakk
benim göbdeğimde göğüs bölgemde çatlaklarım yok ama sağ bacağımda hafif var..onlarda oğluşlarımın imzası:))
bikinimi giyesim geldii
hatunda sanki çatlak var :))) benimkileri görebilirsiniz şekerler...
Sanırım Yinuse sen ben mi gidiyoruz. bu arada çocuklara giriş ücreti vericez mi? kız :))
benim kızana simit mimit almam icap edermi :) çünkü çocuk havuzunda bırakamam ben benimki sümdükya :) kesin iten kakan olur Sürekli çocuk havuzuna bakamam dolayısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?