Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

KEşke gelen olsa ama kimse gelemeyecek sanırım

sevcan bu akşam gel kız bana:)

gülüm :) saol ama kocam mesaide değilmiş bu akşam. olsaydı kaçar gelirdim....

hem artık ben bekliyorum şekercim :)

Şevval geçenlerde çok pis huysuzluk ettiya yavrumun karnı açmış kız.... eve gelene kadar bir nefes susmadı. anıra anıra geldik...

hemen yemek ısıttım koca bir tabak yedi yavrum... huysuz cevriye yaa... hala öğrenemedi açım demeyi dana

amann imzadan alıveririz kız
eniştem geçenlerde şevvale deniz gözlüğüde almış :) evde takıp duruyor zilli, ayy ne gülüyorum vecihi gibi oluyor
onuda alırız yanımıza. eylensin çocuklar...
bu arada evet para alırlarsa çocuklardan hiç gereği yok bizim oraya gitmemize

bugün giremedim kızlar buraya
evde halılarımı koltuklarımı sildim
yarında camlar kapılar
günlerim geçer böyle

havuz planı yapılmış
ben gelemem canlarım
bana çok ters kalır sizin orası.
giderseniz size iyi eğlenceler

Atlarmıyım hiç canımUnuttuklarım varsa affolaGelin beklerim sevinirim teyze kızıyla her ikindi zamanı çayımızı yapıp içiyoruz sizde buyurun Karnesi taktir demek aferin başarılarının devamı gelir inşallahYok canım o kadar takmıyorum dediğin gibi sağlıklı olması hepsinden önemli,mama olarakta sma bazen bebelac verdim 4. ayın ortalarına doğru pirinç ununa başlarım ama doktora danışıcam öncelikle.Allah hepimizin yavrusunu bağışlasın
Güzel değişiklik olur sizin için bebeğim küçük olmasaydı bende maksat görüşmek sizleri görmek adına gelirdim,yoksa yüzmeyi bildiğimden felan değil
Aminn canım inşallahhAllah sağlık versinde inşllh daha iyi olur kızım
Kızlar bir çalışma gününün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız yayında ve yapımda emegi çeken pc,fax,yazıcı ve telefona teşekkür ederim yarn görüşünceye dek esen kalın
Merve topiğe yeni katıldın sanırım aramıza hoşgeldin
Canım hiç sorma yaa kuzenim gidince yokluğu çok belli olacak alıştınmı kalabalığa yalnız kalmak çok zor geliyor insana.Normalde bugün gidecekti ama biz eşimle ikna etmeye çalışıyoruz haftaya kadarKız evim sensini çokmu izledin ne yaptınEmin evim canım dediğim şirket gogleye yaz sitelerinde detaylı bilgi var.Biz daha yazılmadık peşinatsızda giriliyormuş,sadece organizyon parasını vermen şart oda evin fiyatına göre sanırım değişiyor.Çok duymuştum etrafta sonuçta kötü bir şirket olsa yıllardır sürdüremezlerdi.Bakalım hakkımızda hayırlısı neyse o olsunİnşallah sizde ev sahibi olursunuz
Biz zaranın konserine gitmiştik kültür parka çok güzeldi.Sibel canın konserine gitmek isterdim tükenmiş,hem bebekle nasıl gideceksek:18:Eskilerde kaldı artık
Eh işte canım. İyi bi gelişme yok. Dedikodular gelip duruyo kulağıma. Babamın ikna olup dava açmasını bekliyorum.

Canım eminmisin eşinin bu sözleri söylediğine,öncelikle ona sormalısın doğrumu değilmi?İftiramı diye.Çok zor şeyler Allah kimseyi kötülerle karşılaştırmasın.Umarım hayırlısı olur ikiniz için.Eğer bu dedikleri doğruysa gerçekten bir erkeğe yakışmayan çok çirkin şeyler ve dedikleri gibi psikiyatriye gitmesi gerekiyor,aşırı kıskançlıktan her türlü maraz doğar.Bu aile büyükleride iki gencin arasına kara kedi gibi girip yuva yıkıyorlar ya Allah hesabını er yada geç çok kötü sorar kimsenin ettiği yanına kalmaz.üzme kendini oluruna bırak sadece eşinle konuş ciddi bir şekilde bu denilenler doğrumu değilmi diye sorpaşayıda öp yerime özledim ikinizide koruparkın oradan geçtikçe hüzünlenirim aklıma size geldiğim zaman gelir canım.Seni ne mutlu edecekse umarım o olur.Konturum olmadığı için arayamıyorum ilk fırsatta yine konuşuruz kib
A.s canım Allah kolaylık versin kaldığın yerler sessizmi bende dağda oturuyorum sayılır ama Allah'tan internet var kızlar var yoksa kafayı yerdim herhaldeUnutmayız canım sende unutma arada gel
Canım malesef kızım küçük olunca gelmem çok zor havuza
Kolay gelsin canım çok yorma kendini

allah razı olsun canım kız olursa zeynep olurda erkek olursa dedesi babası karar versin rabbim onlarıda imtihan etti onlarda cok bekledi hasret kaldılar bayram yeri gb evimiz rabbim görmeyi dogdugunu elimize aldıgımız günleride göstersin inşallah

allah razı olsun canımm

baharım allah razı olsun dualarınızı bekliyorum öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ooo özgem gelmiş nasılsın hamiş

neredesin evindemisin? ayyy ne nazlıyolardır seni şimdi....

kızz inşallah izi olur...
bu gün sabah hastanedeydim kızım hastaydı tüm gece kustu salgın varmış...

neyse konu bu değil...

hastanede bir kadın vardı, kucağındada bir yaşlarında bir kız. ayyy kadındaki halleri görmeliydiniz sürekli bebek gibi konuşuyor bütün çocukları gösterip kızımın abbbiiiiiisiiymişşşşş,, ayyyyy buda kızımın ablassssssssııııyyymmış.... sürekli bebeğini öpüyor... aha dedim kesin özgede böyle olacak

selam kızlar pazartesi doktora gittim degerim 2 katına cıkmış yani hamilelik var kesinleşti çok şükür ama utrasyonda gözükmüyo 3-4 haftalık en fazla

karnımda şişlik var biraz onun için iğne ve ilaç verdi bakalım bugün gene çağırdı kan verdim 2de utrasyonla bakıcak karnımdaki şişlik daha iyi agrım daha hafif inşallah kendiliğinden iner şişliğim inmesze eger doktor en kötü ihrimalle o şişliği indiricez serum takıcaz sana dedi inşallah gerek kalmadan inerde rahatlarım başka bi sıkıntım yok çok şükür

dualarınızı bekliyorum şimdi bi akrabadayız doktora yakın diye buraya geldik size haber vereyim merak etmeyin dedim sizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm

mannakkkk

görmemişin cocu olmuş benim işte oo yok kız daha agzımdan hamileyim lafı cıkmadı benim yerime kayınvaldem sölüyo herkeze duymayan kalmadı

mannakkkk

görmemişin cocu olmuş benim işte oo yok kız daha agzımdan hamileyim lafı cıkmadı benim yerime kayınvaldem sölüyo herkeze duymayan kalmadı

Allahım o günleride göstersin kucağında görelim :)) senin bebk mevlütünede gelelim inşallah.....
yine kasım kasım kasılırız hepimiz boncuk gibi dizilip :)))

ayyy kızzzz nasıl kalıverdin....

bakalım tekizmi? ikizmi?

oyy kızlar yaa yavrum sabaha kadar kustu, çarşaf değiştir, çocuğu yıka, üst değiştir ayyy hiç uyumadım doğru düzgün...

gecmis olsun canim yavrumya kiyamam o guzel suratina...bende cok cektim benim cocuklarda boyle olurlardi cok heranda olabilirler

cok zor oluyo heleki seningibi calisan icin ins.kolay atlatir gerci hemen goturmusun doktora uzun surmez....

evde olsan cocuk uyuyunca sende uyurdun kocalar calisan eslerinin kiymetini iki kat bilsinler valla takdir edoyorum hem cocuk sahibi olup hemde calisip evide cekip cevirenleri....

havuz konusu netlestimi sevcan son karariniz ne...haftaya gitcez dimi... asya dediginiz yerde guzelmis cocuk havuzuda varmis ne guzel neyse siz karar verin bana hepsi uyar...buarada ben bikini giyemem esim izin vermez en fazla mayo altina sort bikiniyle girme zorunlulugu yok dimi artik bunlarin kurallarindan hersey beklenir

bende esimle ailece gidebilcegimiz yer arastiriyorum henuz sonuca ulasamadim havuza kapali girme sorunundan dolayi....

kizimdan oturude korkuyorum biraz yerinde durmuyoya burnumdan getirirmi bi kaza olurmu diye....esimle gidebilseydik test edicektim ama bakalim hayirlisi....

karamuk nasilsin buara gorunmuyosun nerelerdesin izne ayrildinmi badana isler bittimi....

saol canım inşallah seninkiler, sizlerinkiler olmasın ayy ne zor ıykk heryer kusmuk bea
Çok şükür yavrum kusmanın dışında çok etkilenmedi rota aşısındanmı acaba dedim bende...
çünkü buradaki ablanın kızıda geçen hafta böyleydi çok ateşlendi fena atlattı çocuk.

havuza bende bikiniyle girmicem canım. mayokinim var benim.
ama altına şort giymeye gerek yok bence kadın kadına olduğumuzdan.
çocuk havuzu buradada vardır bence. ama biz bırakamayız tek başlarına canım yaa Korkarım bende o sebeple sen simit falan ayarla çocuklara şimdiden.

çarşamba günü kısmetse gidiyoruz havuza canım :) yani inşallah...
daha izin almadımda :))

hoş geldin haksever
inan çok seviniyorum senin adına.
dua etmezmiyiz kız hiç
bizde çok istiyoruz kucağına aldığın günleri görmeyi...

oyy kızlar yaa yavrum sabaha kadar kustu, çarşaf değiştir, çocuğu yıka, üst değiştir ayyy hiç uyumadım doğru düzgün...

canım geçmiş olsun.
inşallah dediğin gibi çok etkilenmezde çabucak atlatıverir.

kızlar az önce vijdan abla aradı.bahar cuma günü ona gidiyormuş kırk uçurmaya :)
bende o gün kayganama gidecektim.
evleride çok yakın
kısmetse gelirim dedim...

şevvalciğime geçmiş olsun kıyamam ona..

kzılar biizm yarınki havuz yattı..eltim adet görmüş bugün( diğer arakdaşta yazlıktan gelemicem mobilyaları beklicem maalesef dedi..hafaya gidelim dediler..dedim ben çarşamba havuza gidiyorum sizinlede perşembe giderim dedim:))
bu arada bugün eltimle bir gezdik bir gezdik..sonra ben bikini aldım çünkü geçen seneyle bu sene arasında 10 kilo aldığım için geçen senekiler olmuyor..bir tane mayom var o biraz daha iyi,,sıkıyor ama bakalım artık ne giyeceksek..
yinusecim bayanlar havuzu canım rahat takılalım:)) tabiki şort giyeblirsin canım o konuda kısıtlama yok..benim eltim açık olmasına rahmen altına şort giyiyor.. bense şortsuz giriyorum:))edepsizmiyim neee
ya yarın havuza gidesim varr sevcan kaç kız işyerinden:))
vijdan abla aradı beni ama bakalım uğrayabilirsem uğrayacam o gün..

ya bide benim eskişehirden, görümce görmeyim seni ölünce gelecekk
ufff artık kızlar haftaya görümcemde havuza gelebilir..

Sendende Allah razı olsun canım,aminn inşallah sağlıkla alırsın kucağına.Benim Nehirin mevludu sana uğurlu geldiHocaya götürürken çocuğu olmayan birine verilirmiş kucağına bende sana o anda içimden dua ederek vermiştim.Allah nasip ettimi günü saati belli canımİnşallah seninde bebek mevludunu görmek nasip olur
Allah yardımcın olsun canım
Canım çok geçmiş olsun dikkat et prensese
kızlar az önce vijdan abla aradı.bahar cuma günü ona gidiyormuş kırk uçurmaya :)
bende o gün kayganama gidecektim.
evleride çok yakın
kısmetse gelirim dedim...
Candan abla kaç kere gel dedi sağolsun,şu ana kadar evine hiç gitmemiştim.Bugün öğlen belli oldu gitmem.Cuma günü eşimin işi varmış çarşıda tesadüfen o bırakıcak kısmet olursa.Teyzemin kızınıda gitmeden ev gezmesinede götüreyim dedim.Semihacığım tesadüf olmuş görüşürüz canım
defolun gidin bensizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!
Kız aşk olsun bugün öğlen belli oldu gideceğim oda eşimin çarşıada işi varmış havada iyi olunca,yoksa o günde uygun olsaydım nehirde düzelmiş olsaydı inan gelicektim sakın kırılma üzülürüm valla.Candan abla geldi bana sağolsun iki kere ben ona hiç gidemedim evine.Çağırdı bir kaç kez kısmet olmadı.Hazır eşimde uygunken gideyim dedim.Keşke sende gelebilsen inşallah yakın zamanda görüşürüz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…