- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
bahar gelirmi bilmemki çocuk küçük diye gelemk istemeyebilir..
hakeseverde hamile ya kocası zaten göndermiyordu şimdi hiççç göndermez
semiha gelir inşallah karamuk bu haftamı izinde haftayamı izne çıkıyordu? oda gelir inşallah..
ahilla zaten gelemez malum yaz sezonu açıldı..
sevcan bu akşam gel kız bana:)
bu hafta bime deniz ürünleri geliyor ama simit falan göremedim bende..
bende simit alırım diyorum..arda kimde görse ister çünkü benimkide görmemiş ya ne görse istiyor:))
yok kız çocuklara ücret yoktur haralde, eğer varsada bizde ihsaniyeye gideriz..aynı paraya geliyor çünkü orada çocuklar ücretsiz..
eee şimdi ablan gelmiyormu??
olsun biz seni fransız halinle sevdik
demek orada oturuyorsun...sen gelicem de biz orayada geliriz:)
nereden girdin bakimm:)
Atlarmıyım hiç canımhiçbirimizi atlamamışsın canım benimm..bizler iyiz çok şükür ama sana gelmek istiyorum sevcanla diğer kızlarla konuşalım..bu evden çıkmadan gelelim sana:)hem nehirciğimizi görürüz.hem deniz manzarasına karşı kahve sigara içmek istiyorum
maşallaahhh subhanallahhhhhhişte koç erkeğin diğer iyi tarafıda buu:)) benimkide hep böyle yapardı halada yapar:)
mutfak pişirme olayını yapmazda bana değer verirdi hep annesin kardeşlerinin yanında halada öyle yapar..diyelim annesi kardeşleri geldi bize..kapıdan girerken annesi öpmek istese bile önce karım derdi:))))bu arada fotolarınızı gördüm maşallahınız var rabbim ayırmasın sizi..seninki doğru yolu buluyor gibi..hoşuma gitti:)
ben ne kadar tandığım varsa hepsine bakmışızdır ama hiç yanılmadı bu çin takvimi..sende yanlış göstermiş..
birde benim birinci hamileliğimde hep ekşi tuzlu yemişltim..ardada ise hep tatlı hep tatlı yemiştim ama ikiside erkek:)
canım sağlığına bak kilo alır yada almaz sorun etme bunu..benim eltimin oğlu 2.yaşına girecek 10 11 kilo falan oda üzülüyor ama takma diyorum..arda ise 6 aylıkk bile 9 kiloydu..yani her çocuk bir olmuyor..
bu arada karnemiz takdir canım..sanada rabbim o günleri göstersin inşallah:)
ayy çok şükürrrr kesin demekkkya buraya yazmadım ama acaba dış gebelikse hayal kırıklığına uğrar dedim ( görümcem ikinci bebeğine zor hamile kalmıştı.neyse aradı bizi çığlık çığlığa test yaptım hamileyim diye..çok sevinmiştik ertesi günü dr. bir gitmiş dış gebelik demiş ( yani öyleyken bile çift çizgi çıkıyormuş..ay rabbim kimseyi sevindirip ağlatmasın o dahada kötü (
ama hakseverciğimin bebişi karınındaaaaaaa çok şükürrr:))
canım Talha 2 ay anne sütü emdi hep mamayla büyüdü..ardada 40 günlükken mamaya başladık yetmeyince..5,5 aya kadar zor zor emzirebildim..o yüzden bunun için üzülme..şimdiki mamalar güvenilir anne sütü gibi olmasa bile ona eşdeğer olduğuna inanıyorum ben..
inşallah ev için hayırlısı olsun canım..
Güzel değişiklik olur sizin için bebeğim küçük olmasaydı bende maksat görüşmek sizleri görmek adına gelirdim,yoksa yüzmeyi bildiğimden felan değilkızlar havuz havuz dedik kimse gelmek istiyorum dememiş(
neyse benim gün arkadaşlar aradı bu perşembe ihsaniyeye havuza gidiyoruz..sevcancım tek gelmek isteyen sendin,istersen bu peşmbe takıl bana yda haftaya bir gün ayarlayalım..ama bizim kızlar hiç oralo değil..
aaa unutmadan yinusede çok havuza gitmek istiyordu.haftayamı ayarlayalım yada bu çarşambada olabilir..yada benimle perşembe günüde gelebilirsiniz:)
Aminn canım inşallahhyok kız sırıtmadım.suratımda ablak bi ifade bunları benimki mi diyor benimki mi yapıyor diye şaşkın şaşkın baktım :))
sonra gerek yok canım dedim ama olmaz sen de sevdiğin şeyleri ye dedi
amin canım.darısı bi de benim başıma :))
canım kilo alıp almaması şuanda pek de önemli değil diye biliyorum.sanırım 6 aydan sonrası önemli.
o yüzden takma kafana.ek mama da sütün yetmiyorsa düşünebilirsin.ama yetiyorsa,düşünme derim ben.
Merve topiğe yeni katıldın sanırım aramıza hoşgeldinKızlar bir çalışma gününün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız yayında ve yapımda emegi çeken pc,fax,yazıcı ve telefona teşekkür ederim yarn görüşünceye dek esen kalın
Canım hiç sorma yaa kuzenim gidince yokluğu çok belli olacak alıştınmı kalabalığa yalnız kalmak çok zor geliyor insana.Normalde bugün gidecekti ama biz eşimle ikna etmeye çalışıyoruz haftaya kadarooo ahillam isler tikirindahadi allah bozmasin ins. bu sekilde tam yol ileri bidaha ipe sapa gelmez seyler icn didismeyin ...nisanlina krtldign zaman bu yaptiklarini hatirla...buarada fotolarinizi gordum cok hos. nazarlik fotolar cok yakisiyosunuz birbirinize masallahhhhh...bu
baharcim buara misafirlerinden oturu cok guzel geciyo gunlerin hadi yine iyisin...ben biski sorcaktim sana bu evimsensin nasil bir yer nasil eiv aliniyo ordan taksitle falanmi bu konuda beni bilgilendirmisin bizde ev almayi dusunuyoruzda arastirmalardayim senin dedigin yeri hic duymamistim kira oder gibi ev almaolanalari oluyoya oyle bisi ariyorum aslinda ....
ins sanada yakin zamanda evn sahibi olma nasib olur... he buarada mdanyada festival falan olmuyomu sanatcilar falan getirilen burda hic duymadm bizm memlekette bu haftalarda hep festival olurdu....yada varda benmi duymadim burda....
bende haftasonu eltimde kaldim bugunde esim evdeydi uc gundurw bakamadm topige simdi okudum sok sok sok oldum gunun en guzel haberiydi benim icin cok sevindim haksevercim ben sana demistim her serde bir hayir vardir diye iyikide asilamaya donmus bak hayir oldu' sonunda mutlu sona kavustun allah tamamina erdirsin kucuk anne ins ikizdirde soyle yillarin acisini cikariverirsin
canim ben aradim ihsaniyedekini aile olarak gidiliyo ama kapali bayan yasakmis dolayisiyle ailece gitme isi yatar ben giremedikten sonra esim gitmez yanliz yildirimdakndede cocuk havuzu yok demistin off esimde cok heveslenmisti...
nevarda kapali havuza almiyolar anlamadim havuzlarini yer kapalilar ocuyuz yaaa allam yarabbim yaaa...nasi sinir oldum...
senin gundekilerle olmazda haftaya gidelim ozaman sevcanda izin alabilirse bana uyar...yaa kocaa bursada baska havuz yokmu ailece gidebilcegimiz mutaasip kesimler icin anlamadim...
olur canim aslinda bu hafta esimle gitcektik sonrada sizle gitcektim taile gidemedigimiz icin bari havuz gorelim dedik ama olmadi ama beraber gidelim
bide bu pazara bulusma denmisti piknik tarzi olcakmi yoksa iptalmi...
kizlar bende
aaa ben varim gelirim....cok super olur....tabiki bu esime sormadanki kendi kendime olan fikrim...esime sorsam hayir cevabini simdiden duyar gibiyimama cokda guzel olurdu herkes kafa dengi ohh misss..bide ev olunca tam senlik...
kizlar kac gundur musait olamadim size bakmayinca icim rahat etmiyo neyseki artik evimdeyim yarin muhabbetinize katilirim simdilik kaciyoroum benim cadi uyandi hepinizi opuyorum canlar
Biz zaranın konserine gitmiştik kültür parka çok güzeldi.Sibel canın konserine gitmek isterdim tükenmiş,hem bebekle nasıl gideceksek:18:hoş geldin canım benim :)
nasılsın? :) eltinde kaldın demek rahat ettirdimi eltin sizi :)) festivali sormuşsun bursada var hemde şuanda. Sanatçılar her akşam geliyor kültürpark açıkhava tiyatrosuna ama bilet kalmamıştır muhtemelen... Ben senin yerinde olsam herakşam kültürparka giderim... Temmuzun başındada dans festivali var ülkelerden dansçılar geliyor yarışıyor harika oluyor ben bu yılda bir kaç akşam gitmek istiyorum. Toplamda 5-6 gün falan sürüyor :) bakalım merakla bekliyorum :)
Eh işte canım. İyi bi gelişme yok. Dedikodular gelip duruyo kulağıma. Babamın ikna olup dava açmasını bekliyorum.
Sağdan soldan duyduğum şeyler artık o evliliği sindiremeyeceğimi düşündürüyo bana kızlar. Ben sizinle buluşmaya diye çıkıp eski sevgilimle buluşmuşum. Bunu eşim dayımı arayıp dayıma söylemiş. Yani artık gerçekten bitsin istiyorum...
Canım eminmisin eşinin bu sözleri söylediğine,öncelikle ona sormalısın doğrumu değilmi?İftiramı diye.Çok zor şeyler Allah kimseyi kötülerle karşılaştırmasın.Umarım hayırlısı olur ikiniz için.Eğer bu dedikleri doğruysa gerçekten bir erkeğe yakışmayan çok çirkin şeyler ve dedikleri gibi psikiyatriye gitmesi gerekiyor,aşırı kıskançlıktan her türlü maraz doğar.Bu aile büyükleride iki gencin arasına kara kedi gibi girip yuva yıkıyorlar ya Allah hesabını er yada geç çok kötü sorar kimsenin ettiği yanına kalmaz.üzme kendini oluruna bırak sadece eşinle konuş ciddi bir şekilde bu denilenler doğrumu değilmi diye sorSülalecek psikolojik rahatsızlıkları var şe....sizlerin! Nerden düştüm bu delilerin içine bilmiyorum.
Evet özellikle her buluşmadan sonra fotoğrafları gösteriyorum ben aklı kalmasın diye ama insan şereften yoksun olunca....
Sorma Sevcan... Terbiyesizlikle kalsa iyi, bu resmen şerefsiz namussuz. Beni en ufak şeyde döven insan ne kadar namusluymuş ki bunu öğrenince öldürmemiş boşamamış. Bende hergün yeni bişey duymaktan bıktım artık. Allah tuzaklarını kendilerine çevirsin inşallah..
A.s canım Allah kolaylık versin kaldığın yerler sessizmi bende dağda oturuyorum sayılır ama Allah'tan internet var kızlar var yoksa kafayı yerdim herhaldeSelam Kızçelerimmm iyisinizdir umarımmm allahın dağında yalnız kaldım internet yok hiç bişi yok.... hepinizi çokkk özledim umarım en kısa sürede tekrar girebilirimm.. hepiniz allaha emanetsiniz beni unutmayın sakınp
Canım malesef kızım küçük olunca gelmem çok zor havuzabahar gelirmi bilmemki çocuk küçük diye gelemk istemeyebilir..
hakeseverde hamile ya kocası zaten göndermiyordu şimdi hiççç göndermez
semiha gelir inşallah karamuk bu haftamı izinde haftayamı izne çıkıyordu? oda gelir inşallah..
ahilla zaten gelemez malum yaz sezonu açıldı..
Kolay gelsin canım çok yorma kendinibugün giremedim kızlar buraya
evde halılarımı koltuklarımı sildim
yarında camlar kapılar
günlerim geçer böyle
havuz planı yapılmış
ben gelemem canlarım
bana çok ters kalır sizin orası.
giderseniz size iyi eğlenceler
haksever :)
coook tebrıkler allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallahh
demekkı ıgnenı unutman gerekıyormuşgercekten cok sevındım
bebegıne c ok guzel bır ısım ver
erkek olursa umut gibi
1 ay sonra 3 yıl dolucak canım
aminnn ve bu sabah özgenin hamile olduğu haberini aldım
canım benimmm okadar mutlu oldumki sana anlatamam sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim banada dua etmeyi unutma lütfenn
ooo özgem gelmiş nasılsın hamiş
neredesin evindemisin? ayyy ne nazlıyolardır seni şimdi....
kızz inşallah izi olur...
bu gün sabah hastanedeydim kızım hastaydı tüm gece kustu salgın varmış...
neyse konu bu değil...
hastanede bir kadın vardı, kucağındada bir yaşlarında bir kız. ayyy kadındaki halleri görmeliydiniz sürekli bebek gibi konuşuyor bütün çocukları gösterip kızımın abbbiiiiiisiiymişşşşş,, ayyyyy buda kızımın ablassssssssııııyyymmış.... sürekli bebeğini öpüyor... aha dedim kesin özgede böyle olacak
mannakkkk
görmemişin cocu olmuş benim işte oo yok kız daha agzımdan hamileyim lafı cıkmadı benim yerime kayınvaldem sölüyo herkezeduymayan kalmadı
oyy kızlar yaa yavrum sabaha kadar kustu, çarşaf değiştir, çocuğu yıka, üst değiştir ayyy hiç uyumadım doğru düzgün...
gecmis olsun canim yavrumya kiyamam o guzel suratina...bende cok cektim benim cocuklarda boyle olurlardi cok heranda olabilirler
cok zor oluyo heleki seningibi calisan icin ins.kolay atlatir gerci hemen goturmusun doktora uzun surmez....
evde olsan cocuk uyuyunca sende uyurdun kocalar calisan eslerinin kiymetini iki kat bilsinler valla takdir edoyorum hem cocuk sahibi olup hemde calisip evide cekip cevirenleri....
havuz konusu netlestimi sevcan son karariniz ne...haftaya gitcez dimi... asya dediginiz yerde guzelmis cocuk havuzuda varmis ne guzel neyse siz karar verin bana hepsi uyar...buarada ben bikini giyemem esim izin vermez en fazla mayo altina sort bikiniyle girme zorunlulugu yok dimi artik bunlarin kurallarindan hersey beklenir
bende esimle ailece gidebilcegimiz yer arastiriyorum henuz sonuca ulasamadim havuza kapali girme sorunundan dolayi....
kizimdan oturude korkuyorum biraz yerinde durmuyoya burnumdan getirirmi bi kaza olurmu diye....esimle gidebilseydik test edicektim ama bakalim hayirlisi....
karamuk nasilsin buara gorunmuyosun nerelerdesin izne ayrildinmi badana isler bittimi....
selam kızlar pazartesi doktora gittim degerim 2 katına cıkmış yani hamilelik var kesinleşti çok şükür ama utrasyonda gözükmüyo 3-4 haftalık en fazla
karnımda şişlik var biraz onun için iğne ve ilaç verdi bakalım bugün gene çağırdı kan verdim 2de utrasyonla bakıcak karnımdaki şişlik daha iyi agrım daha hafif inşallah kendiliğinden iner şişliğim inmesze eger doktor en kötü ihrimalle o şişliği indiricez serum takıcaz sana dedi inşallah gerek kalmadan inerde rahatlarım başka bi sıkıntım yok çok şükür
dualarınızı bekliyorum şimdi bi akrabadayız doktora yakın diye buraya geldik size haber vereyim merak etmeyin dedim sizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm
oyy kızlar yaa yavrum sabaha kadar kustu, çarşaf değiştir, çocuğu yıka, üst değiştir ayyy hiç uyumadım doğru düzgün...
kızlar az önce vijdan abla aradı.bahar cuma günü ona gidiyormuş kırk uçurmaya :)
bende o gün kayganama gidecektim.
evleride çok yakın
kısmetse gelirim dedim...
defolun gidinbensizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!
Sendende Allah razı olsun canım,aminn inşallah sağlıkla alırsın kucağına.Benim Nehirin mevludu sana uğurlu geldiallah razı olsun canım kız olursa zeynep olurda erkek olursa dedesi babası karar versin rabbim onlarıda imtihan etti onlarda cok bekledi hasret kaldılar bayram yeri gb evimiz rabbim görmeyi dogdugunu elimize aldıgımız günleride göstersin inşallah
allah razı olsun canımm
baharım allah razı olsun dualarınızı bekliyorum öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Allah yardımcın olsun canımselam kızlar pazartesi doktora gittim degerim 2 katına cıkmış yani hamilelik var kesinleşti çok şükür ama utrasyonda gözükmüyo 3-4 haftalık en fazla
karnımda şişlik var biraz onun için iğne ve ilaç verdi bakalım bugün gene çağırdı kan verdim 2de utrasyonla bakıcak karnımdaki şişlik daha iyi agrım daha hafif inşallah kendiliğinden iner şişliğim inmesze eger doktor en kötü ihrimalle o şişliği indiricez serum takıcaz sana dedi inşallah gerek kalmadan inerde rahatlarım başka bi sıkıntım yok çok şükür
dualarınızı bekliyorum şimdi bi akrabadayız doktora yakın diye buraya geldik size haber vereyim merak etmeyin dedim sizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm
Canım çok geçmiş olsun dikkat et prenseseoyy kızlar yaa yavrum sabaha kadar kustu, çarşaf değiştir, çocuğu yıka, üst değiştir ayyy hiç uyumadım doğru düzgün...
Candan abla kaç kere gel dedi sağolsun,şu ana kadar evine hiç gitmemiştim.Bugün öğlen belli oldu gitmem.Cuma günü eşimin işi varmış çarşıda tesadüfen o bırakıcak kısmet olursa.Teyzemin kızınıda gitmeden ev gezmesinede götüreyim dedim.Semihacığım tesadüf olmuş görüşürüz canımkızlar az önce vijdan abla aradı.bahar cuma günü ona gidiyormuş kırk uçurmaya :)
bende o gün kayganama gidecektim.
evleride çok yakın
kısmetse gelirim dedim...
Kız aşk olsun bugün öğlen belli oldu gideceğim oda eşimin çarşıada işi varmış havada iyi olunca,yoksa o günde uygun olsaydım nehirde düzelmiş olsaydı inan gelicektim sakın kırılma üzülürüm valla.Candan abla geldi bana sağolsun iki kere ben ona hiç gidemedim evine.Çağırdı bir kaç kez kısmet olmadı.Hazır eşimde uygunken gideyim dedim.Keşke sende gelebilsen inşallah yakın zamanda görüşürüz canımdefolun gidinbensizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?