Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
iyi edersin
hoşgeldin şimdiden...
Bursada hangi semte geleceksin?

hoşbulurum inşallah :)ben öğretmenim, oturacağımız semt tayinimin nereye çıkacağına bağlı. Eşim ve ben nilüfer istiyoruz ama tayin için puanları çok yüksek diyorlar

hoşbulurum inşallah :)ben öğretmenim, oturacağımız semt tayinimin nereye çıkacağına bağlı. Eşim ve ben nilüfer istiyoruz ama tayin için puanları çok yüksek diyorlar

Hoşgeldin canım inşallah hayırlı olur sizin için.Evet nilüfer tarafı yeni yerleşim yerleri ondan olabilir

iyi geceler kızlaar
oldukca yoğun ve sıcak bir haftasonu geçirdik
evde oldukca kalabalık misafirlerim vardı. kalabalıktan evde ısındıkca ısındı. şimdi herkes dağıldı ama bende yorgunlukatan bittim.

Merhabalar nasılsınız arkadaşlar?Dün yoğundum baya bir.Eşimin okul arkadaşları ve eşleriyle dün pikniğe gittik güzel geçti ordanda bize geldiler çayaBugünde temizlik ev işi beni beklerSizler neler yaptınız iyisinizdir umarım

selam kızlar
moralim çok bozuk
sınav notlarıma baktımda
4 dersten kalmışım
hemde 1 er soruyla
nasıl bir iş ya
tekrar çalışmak ölüm gelecek bana
oturdum sinirimden ağlıyorum...

:18:bende korka korka bekliyom bakalım sonuçları matematik kesinde bakam başka neyden kalcam ofssssss sıcaktada hiçbişi istemiyo insanın cnaı allah kolaylık versin cnaım

Semiha ya katılıyorum,,Ölü bu topik ölü
Hareketlendirelim kızlar Hadii:))

hoppaaaaaaaaa

Bursalılar söyleyin bakalım sizin kocanız sizi aldatsa ne yapardınız
içinizden geceni yazın ama inandırıcı olsun

saçını başını yolarım dicem ama saçta yokki anam iki tel kalanıda ben yolarım valaallah korusun yaww benimki yapmazz

Klasik olacak ama "benim kocam yapmaz " derim...
yaparsada canı cehenneme...

gel dersin gelmezlwer gelme dersin önce gelirler o adetler zaten

iyi akşamlar kızlarrr topiği yeni gördüm.
bende bursalıyım
doğma büyüme inegöllüyüm .atalardan inegölün yerlisi
bursada yıldırım ilçede oturuyorum.

hojgedin hojgedin aramısaaa

Eylül itibarıyla artık ben de bursalı olacağım....

hojgelecen hojgelecen aramısaaa

öfsss canım sıkılıyo yanıyomm vala bu ne sıcak yarabbim günlerim birbirinden maraton gezme tozma ve minumu ev ileri sıkıcı yani anlatcak bişi yokkk görümceme dogurdu dogurcak buhranalrdayım midem cok fena 3-4 gündür hiç bişi yiyemedim desem yeridir kilo verim diodum veremiyodum 4dünde 2bucuk 3 kilo verdim 56bucuk görmüştüm tartıda 54 olmusum belki daha vermişimdir 2 gün önceydi bişi yiyemiyomki sıkıntıı sıkıntıııı

çok sıcak çok sıcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk güneşi gördümmü:2:sünüzitim azıyo yaaa:2::2::2::2::2:

bugün bi pazara gittim ay sıcakta ne yiyesim ne gezesim nede alasım geldi 15 tl harcadım oda 5 tlye eşime tşört aldım 10tl harcamışım bi erik ,barbunya, semiz otu, şeftali yumurta aldımDD salata domates vardı evde eşimde karpuz alırım ben sen taşıma dedi ay yazın ne yeniyoki öfsss canım hiç bişi istemiyo 4 gündürde midem bulanıyo kilo verdim 3 kilo vermişim yaa ne güzel içimdeki fil öldü

neme hiç alışkın değil benim bünyem,bursanın herşeyi çok güzel ama o sıcağı mahvetti bizi.geçen yaz bursa'ya sadece 1 hafta dayanabilmiştim. Kızım da isilik dökmüştü

bursa mükemmel bir şehir. şehir dışında kalınca bunu anladım. gittiğim her yerde şehrimin detaylarını görüyorum. özledim bursa'yı

kızlaaarr bugün yine çok sıcaakk
altıparmağa gidip geldim piştim piştim. eve dar attım kendimi
evim serin çok şükür.

neme hiç alışkın değil benim bünyem,bursanın herşeyi çok güzel ama o sıcağı mahvetti bizi.geçen yaz bursa'ya sadece 1 hafta dayanabilmiştim. Kızım da isilik dökmüştü

mudanya serin kayın valdemler yaşıyo balkon üfür üfür tepedeler yeni mahallede ora hep esiyo bazen temmuzda felan uyuyamadıkmı bursada ore kaçıyoruz uyumak için

bursa mükemmel bir şehir. şehir dışında kalınca bunu anladım. gittiğim her yerde şehrimin detaylarını görüyorum. özledim bursa'yı

bursada seni özlemiş öle dio

kızlaaarr bugün yine çok sıcaakk
altıparmağa gidip geldim piştim piştim. eve dar attım kendimi
evim serin çok şükür.

ekmek almaya çıkamadım bugün oturdum yerde sıcaklıyorum püfssssssssss

miraç kandiliniz mubarek olsun dualarınızda bu kardeşinizede yer verin rabbim hayırlı dualarınızı kabul eylesin iyi kandillerrrrrrrrrrrrrrrr

miraç kandiliniz mubarek olsun dualarınızda bu kardeşinizede yer verin rabbim hayırlı dualarınızı kabul eylesin iyi kandillerrrrrrrrrrrrrrrr

sizinde kandiliniz mübarek olsun.
ben dün öğleden sonra köye gittim giremedim.

köy bayaa serindi gece geriye geldik ama bugün burasıda esintili

Son düzenleme:
kızlaaar istanbuldan misafir geldi akşam biryerlere yemeğe götürmek istiyorum.
bildiğiniz güzel bir mekan varmı. müdavimi olduğumuz yerlerin dışında farklı bir yere gidelim istiyorum.( içkisiz ve aile yeri)

Merhaba arkadaşlar,
11 yıldır Bursa'da yaşıyorum 16 haftalık hamileyim
Hamileliğim nedeniyle işsiz kaldım yeni yeni ev hanımı olmayı öğreniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…