ay orası suuçtu şelalesi bursa mustafa kemal paşanın köyü çok güzel bi yer millet küçücük şelalere cennet dio ama suuçtu şelalesi tam bir şelale çooook yüksek hatta yüzülcek gb yeri bile var havuz gb tavsiye ederim ben mustafa kemalpaşalıyımda ondan yaniiii orda dogdum büyüdüm çok gittim o şelaleye:)))))) kayın valdemde mudanyada al yazmalımı burda çektilerr çok gördük oyuncularını
suuçtu şelalesi orası yani kendi topram olunca susamadım anlattım uzun uzun
hoşgeldin aramızaaaa allah bağışlasın prensesine saglıklı uzuzn ömürer versin rabbim ...evet çifte havuzlarda oturuyorum hemen dolmuş duranın üst arasındasenin annen kim bakalım
benim evimde kaç sene kayın valdem oturmuş o mudanyaya gitti ben geldim bu eve yani bizde mahallenin yerlisiyiz eşim burda doğmuş büyümüş komşannneleri hala sıkıştırıp seviyo
teşekkür ederim açıklamana tabiki susmayacaksın herkes susarsa neyi nasıl öğreneceğiz demi. bu arada kızlar çirişane demişsiniz. kiralık ev arıyorum duyurulur. sırameşeler çirişane taaflarıda olur. yıldırımda olur. bilen duyan varsa yazarsa sevinirim. bu evimiz doğalgaz sobalı. canımıza okudu. kira gibi fatura ödedim. kışın doğum yaptım. yakmak zorunda kaldım. çok zordu hemen cıkmak istiyorum adam gibi bir eve.
Kombili arıyorsun sanırım canım 2+1 mi bakıyorsunuz? aklımda olsun görürsem yazarım sana.
ewt canım kombili 3+1 arakat ulaşımı kolay. teşekkür ederim ilgine.
Allah gönlünüze göre versin canım. :)
Kendi evinizin sahibi de olun inşallah...
biz de ev arıyoruz. 4+1 , 3+1 de olabilir ama geniş bir ev arıyoruz , nilüfer taraflarında, kiralık...
teşekkür ederim canım. aslında millet mahallesinden ev beğenmiştik ssatın alacaktık ama ben son anda vazgeçtim. korktum borca girmekten. o yüzden kiralık aramaya başladık. inşallah gönlüme göre denk gelir.
sizede allah gönlünüze göre versin. rastgele. bir duyum alırsam bildirirm ok.
teşekkür ederim canım. aslında millet mahallesinden ev beğenmiştik ssatın alacaktık ama ben son anda vazgeçtim. korktum borca girmekten. o yüzden kiralık aramaya başladık. inşallah gönlüme göre denk gelir.
sizede allah gönlünüze göre versin. rastgele. bir duyum alırsam bildirirm ok.
Bizde Millet mahallesine taşındık :) 1,5 ay oldu. Ama 10 ay önce girmiştik eve yani projeden.
Ben 5 yıllık evliyim. Kızım şuan 2 yaşında, 2 yıllık evliyken girmek istedik eve, bizde sizin gibi korktuk caydık, ama çok büyük hata ettiğimizin farkına vardık canımçünkü kiraya verdiğin parayla şuan evimizin faizini ödüyoruz ve biliyoruz ki 10 yıl sonra bizim o ev. Ve kızımız okula başladığında kolaylamış olacağız. Keşke sizde gözü karartsanız bak seninde bebeğin ufak. Büyüdüklerinde hele okula başladıklarında masrafları çok olacak
Biz kenara bir kuruş koyamayan, ama borcumuzu da tıkır tıkır ödeyen insanlarız. O yüzden mecburduk,
para toplayalım dedik 5 yılda 1 lira koyamadık.
Allah size de nasip etsin. İnsan isterse olur :)
ewt canım haklısın. ama kredi kartı borçlarımız cok. ben istedimki 1 yıl borçlarımız temizleyelim ve kredi ödeyebilecek duruma gelelim. seneye düşünüyorum yani. inşallah. bu arada hangi sitedesin ve millet mahallesini tavsiye edermisisn. biz akyıldız evlerini beğendik. kocaman ve ebeveyn banyolu. ama 137 den aşağı inmediler. bizde en fazla 120 veririz diye düşündük. ordaki cocuğın tavırlarınada kızdım ve vazgeçtim. hiç kolaylık sağlamıyorlar.
teşekkür ederim açıklamana tabiki susmayacaksın herkes susarsa neyi nasıl öğreneceğiz demi. bu arada kızlar çirişane demişsiniz. kiralık ev arıyorum duyurulur. sırameşeler çirişane taaflarıda olur. yıldırımda olur. bilen duyan varsa yazarsa sevinirim. bu evimiz doğalgaz sobalı. canımıza okudu. kira gibi fatura ödedim. kışın doğum yaptım. yakmak zorunda kaldım. çok zordu hemen cıkmak istiyorum adam gibi bir eve.
Ah canım bursammm...Bursayı çok iyi bilirim ve çok severim kızlar :)
biz de ev arıyoruz. 4+1 , 3+1 de olabilir ama geniş bir ev arıyoruz , nilüfer taraflarında, kiralık...
Çok teşekkür ederim canım. Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah...
:)) yakın sayılırız canım.
Benim annemler alt durağa yakın oturuyorlar sen sanırım üst dolmuş durağındasın.
Hatta bizde çalışkanın arasından ev bakmıştık bir ara :)).ben seyhanlar marketin arasında oturdum :) 1 ay oldu taşınalı :) o zaman tanışsaydık markette buluşurduk :)))
Haksever M.kemalpaşalımısın :)))) aynı memleketliyiz... Tesadüfünde bu kadarı...
Köylerindenmisin? :) Benim babam Osmaniyeli. Annem karacalar lı :)
allah gönlünüze göre versin canım duyarsam sölerim tabiki
bursada seni sever
emlakcılık yapalım birbirimize
evet çalışkanın orda ki duraga yakınım ben atlas var yapı malzemeleri satan kahve var berber var bizim aranın basında :)) baya yakınmışız evet markette buşluşurduk
ben içindenim annem babam içinde oturuyo kemalpaşanın ama ananem behram köyünden :))) akraba cıkcaz şimdiii
meyaba bursalı hatunlar dün sabah görümcem dogum yaptı allah banada nasip etsin dualarınız bekliyorum
çok sıcak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
meyaba bursalı hatunlar dün sabah görümcem dogum yaptı allah banada nasip etsin dualarınız bekliyorum
çok sıcak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Allah analı babalı büyütsün...
İnşallah Rabbim tez zamanda seninde kucağını doldurur canım...
allah sanada nasip eder inşallah canım. gönlüne göre versin en kısa zamanda. bugun serinledi biraz hava sanki. dün ve öncesi daha beterdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?