Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

teşekkür ederim açıklamana tabiki susmayacaksın herkes susarsa neyi nasıl öğreneceğiz demi. bu arada kızlar çirişane demişsiniz. kiralık ev arıyorum duyurulur. sırameşeler çirişane taaflarıda olur. yıldırımda olur. bilen duyan varsa yazarsa sevinirim. bu evimiz doğalgaz sobalı. canımıza okudu. kira gibi fatura ödedim. kışın doğum yaptım. yakmak zorunda kaldım. çok zordu hemen cıkmak istiyorum adam gibi bir eve.

Kombili arıyorsun sanırım canım 2+1 mi bakıyorsunuz? aklımda olsun görürsem yazarım sana.

biz de ev arıyoruz. 4+1 , 3+1 de olabilir ama geniş bir ev arıyoruz , nilüfer taraflarında, kiralık...

Allah gönlünüze göre versin canım. :)
Kendi evinizin sahibi de olun inşallah...

teşekkür ederim canım. aslında millet mahallesinden ev beğenmiştik ssatın alacaktık ama ben son anda vazgeçtim. korktum borca girmekten. o yüzden kiralık aramaya başladık. inşallah gönlüme göre denk gelir.

biz de ev arıyoruz. 4+1 , 3+1 de olabilir ama geniş bir ev arıyoruz , nilüfer taraflarında, kiralık...

sizede allah gönlünüze göre versin. rastgele. bir duyum alırsam bildirirm ok.

tekrar.........

Son düzenleme:

Bizde Millet mahallesine taşındık :) 1,5 ay oldu. Ama 10 ay önce girmiştik eve yani projeden.
Ben 5 yıllık evliyim. Kızım şuan 2 yaşında, 2 yıllık evliyken girmek istedik eve, bizde sizin gibi korktuk caydık, ama çok büyük hata ettiğimizin farkına vardık canım çünkü kiraya verdiğin parayla şuan evimizin faizini ödüyoruz ve biliyoruz ki 10 yıl sonra bizim o ev. Ve kızımız okula başladığında kolaylamış olacağız. Keşke sizde gözü karartsanız bak seninde bebeğin ufak. Büyüdüklerinde hele okula başladıklarında masrafları çok olacak
Biz kenara bir kuruş koyamayan, ama borcumuzu da tıkır tıkır ödeyen insanlarız. O yüzden mecburduk,
para toplayalım dedik 5 yılda 1 lira koyamadık.
Allah size de nasip etsin. İnsan isterse olur :)

ewt canım haklısın. ama kredi kartı borçlarımız cok. ben istedimki 1 yıl borçlarımız temizleyelim ve kredi ödeyebilecek duruma gelelim. seneye düşünüyorum yani. inşallah. bu arada hangi sitedesin ve millet mahallesini tavsiye edermisisn. biz akyıldız evlerini beğendik. kocaman ve ebeveyn banyolu. ama 137 den aşağı inmediler. bizde en fazla 120 veririz diye düşündük. ordaki cocuğın tavırlarınada kızdım ve vazgeçtim. hiç kolaylık sağlamıyorlar.

Anladım canım. Hakkınızda hayırlısı olsun. Özelden msj yazdım sana.
Bizde yüksek oba ve nur ipektekilerin tavırlarına kızmıştık. Sanırım sen de çalışıyorsun. İnşallah borçlarınızı bitirince alabilirsiniz. İnsanın kendi evi gibisi yokmuş :)

sizede tünaydıınn
bugün hava biraz seriinn

allah gönlünüze göre versin canım duyarsam sölerim tabiki

Ah canım bursammm...Bursayı çok iyi bilirim ve çok severim kızlar :)

bursada seni sever

emlakcılık yapalım birbirimize

evet çalışkanın orda ki duraga yakınım ben atlas var yapı malzemeleri satan kahve var berber var bizim aranın basında :)) baya yakınmışız evet markette buşluşurduk

Haksever M.kemalpaşalımısın :)))) aynı memleketliyiz... Tesadüfünde bu kadarı...

Köylerindenmisin? :) Benim babam Osmaniyeli. Annem karacalar lı :)

ben içindenim annem babam içinde oturuyo kemalpaşanın ama ananem behram köyünden :))) akraba cıkcaz şimdiii

Aynen canım yaa.. Ama olsun ben hergün sizin oradayım keşke imkan olsa da yine görüşsek :)

Aa hala annenler Kemalpaşada he... Benimde kuzenlerim dayılarım orada :) Behramdan hep geçiyoruz biz :)) Benim annemde karacalar, babam osmaniyeli canım :)

Son düzenleme:
meyaba bursalı hatunlar dün sabah görümcem dogum yaptı allah banada nasip etsin dualarınız bekliyorum

çok sıcak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

meyaba bursalı hatunlar dün sabah görümcem dogum yaptı allah banada nasip etsin dualarınız bekliyorum

çok sıcak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

allah sanada nasip eder inşallah canım. gönlüne göre versin en kısa zamanda. bugun serinledi biraz hava sanki. dün ve öncesi daha beterdi.

Allah analı babalı büyütsün...

İnşallah Rabbim tez zamanda seninde kucağını doldurur canım...

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

allah sanada nasip eder inşallah canım. gönlüne göre versin en kısa zamanda. bugun serinledi biraz hava sanki. dün ve öncesi daha beterdi.

aminnnnnnnnnnnnnnnnn

vala ericem şimdi şeker gb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…