Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Merhaba arkadaşlar,
11 yıldır Bursa'da yaşıyorum 16 haftalık hamileyim
Hamileliğim nedeniyle işsiz kaldım yeni yeni ev hanımı olmayı öğreniyorum

hoşgeldin canım
Allah hayırlısıyla bebişini dünyaya getirmeyi, sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasibetsin

Hoşbuldum
Güzel dileklerin için teşekkür ederim.Bu sıcakta hamilelik pek kolay geçmiyor
Yaseminparkta oturuyorum demirtaş tarafında...

yasemin parkın oraları oldukca sıcak,sizin yüksek olunca esiyordur inşaAllah
birde o demirtaş çöplüğünün bacalarından gelen koku hiç çekilmez. evler çok güzel ama koku size gelmez inşaAllah

Son düzenleme:

biz herkezi melike dönere götürüyoruz güzel temiz güvenilir ve uygun biyer 5 senedir hep oraya gideriz eşim daha öncede ailesi oraya giderlermiş misafirlerimizide hep oraya götürürüz

Merhaba arkadaşlar,

hg aramızaaaaaaaaaaaaaa allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin

pazar günü kestel şelalesine gittik kocikimle başvbaşa piknik yaptık 5 senedir ilk defa ilk defa harikaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

aslında bi arkadaşlarla gitcektik herşeyi hazırladık koyduka rabaya yola çıktık onalr sadece mangalı alıp gelcekelrdi bizde yok die adamın halasının kızı vefat etmiş gelmicez dediler yolda benimde hayallerim gerçek oldu kocacımla ilk defa birlikte böle biyere gitttik harika biyer tavsiye ederim şelale süperdi o gün süperdi çok mutlu oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

biz herkezi melike dönere götürüyoruz güzel temiz güvenilir ve uygun biyer 5 senedir hep oraya gideriz eşim daha öncede ailesi oraya giderlermiş misafirlerimizide hep oraya götürürüz
teşekkürler canım bizde melike ye sık sık gideriz

misafirim temiz hava istedi bizde dolubabaya çıktık
çaylarımızıda inkayada içtik.

kestel şelalesi derken ?
seydiabat şelalesindenmi bahsediyorsunuz
seydibata bizde gidiyoruz.
birde kent ormanının yukarısında bir şelale var.

teşekkürler canım bizde melike ye sık sık gideriz

misafirim temiz hava istedi bizde dolubabaya çıktık
çaylarımızıda inkayada içtik.

dolubabadfa neresiymişş:44: inkaya güzel aynen çaylar inkayada içilir yada dağ yolunda şehri sefami ne adı en yüksekteki çay bahçesi vr orasıda cok güzel oluyo geceleri

kestel şelalesi derken ?

hıı hıı seyitabat şelalesi adısı aklıma gelmedi kestel diyiverdimDD

kent ormanınada kreşteyen çocukalrı götürmüştük vala öğretmen olunca onalrın peşinde koşmaktan pek bişey görememiştim:44:

dolubaba uludağ yolunda
sizin bahsettiğiniz yerin epey yukarısında
hüseyinalan yol ayrımından daha yukarıya çıkıyorsunuz
orda güzel yerler var. dolubaba türbesi var. tam türbeye dönüş yolunda bir tanıdığımızın yeri var kendin pişir kendin ye. inkayadaki gibi.

Merhaba arkadaşlar,

merhaba. benimde 8 aylık kızım var. burdaki anne kulubune abone oldunmu. çok faydalı oluyor. neden hamilelğin nedeniyle işsiz kaldın. hamile olduğunu öğrenince iştenmi çıkardılar senmi istemedin çalışmamayı. hayırlı olsun bu arada. allah kucağına almayı nasip etsin canım. çok güzel duygular tadını cıkar. ben yazın karnı burnundaydım o zaman daha zor oluyor sıcaklar. yürüyemiyorsun, taşıyamıyorsun yanıyorsun alev alev. allah kolaylık versin.

kestel şelalesi derken ?

bu şelale nerdeymiş merak ettim. biz ormana gidiyoruz ama şelaleyi hiç duymadım. bursalıyım ama biyer bilmiyorum. bu al yazmalımdada biyerde şelale vardı. orsı nerde orayıda bilen varmı acaba. tarif etseniz.

Merhaba kızlar Bende Bursalıyım Topici yeni keşfettim :)
beni de alır mısınız? aranıza :)
Evliyim bir kızım var 2 yaşında muhasebeciyim :)

Öpüyorum....

Bu arada Haksever :) komşumuyduk yoksa ben de çiftehavuzlardan 1 ay önce taşındım. Çiftehavuzlar da Doğdum :))
Annemler hala orada her gün geliyorum mahallenize...

bu şelale nerdeymiş merak ettim. biz ormana gidiyoruz ama şelaleyi hiç duymadım. bursalıyım ama biyer bilmiyorum. bu al yazmalımdada biyerde şelale vardı. orsı nerde orayıda bilen varmı acaba. tarif etseniz.

aral tesislerinin oraya kent ormanına gidiyorsanız orman içinde patika yoldan gidiliyor.( yanlış hatırlamıyorsam ) iki km. yukarıda
yaya gidiliyor.
al yazmalı yı hiç seyretmedim bilemem.

biz gezmeyi çok severiz bildiğiniz farklı yerleri yazarsanız istifade etmiş oluruz.

Son düzenleme:
hoşgeldin canım
kızınızı Allah bağışlasın

ay orası suuçtu şelalesi bursa mustafa kemal paşanın köyü çok güzel bi yer millet küçücük şelalere cennet dio ama suuçtu şelalesi tam bir şelale çooook yüksek hatta yüzülcek gb yeri bile var havuz gb tavsiye ederim ben mustafa kemalpaşalıyımda ondan yaniiii orda dogdum büyüdüm çok gittim o şelaleye:)))))) kayın valdemde mudanyada al yazmalımı burda çektilerr çok gördük oyuncularını

suuçtu şelalesi orası yani kendi topram olunca susamadım anlattım uzun uzun

hoşgeldin aramızaaaa allah bağışlasın prensesine saglıklı uzuzn ömürer versin rabbim ...evet çifte havuzlarda oturuyorum hemen dolmuş duranın üst arasında senin annen kim bakalım

benim evimde kaç sene kayın valdem oturmuş o mudanyaya gitti ben geldim bu eve yani bizde mahallenin yerlisiyiz eşim burda doğmuş büyümüş komşannneleri hala sıkıştırıp seviyo

Çok teşekkür ederim canım. Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah...
:)) yakın sayılırız canım.
Benim annemler alt durağa yakın oturuyorlar sen sanırım üst dolmuş durağındasın.
Hatta bizde çalışkanın arasından ev bakmıştık bir ara :)).ben seyhanlar marketin arasında oturdum :) 1 ay oldu taşınalı :) o zaman tanışsaydık markette buluşurduk :)))

Haksever M.kemalpaşalımısın :)))) aynı memleketliyiz... Tesadüfünde bu kadarı...

Köylerindenmisin? :) Benim babam Osmaniyeli. Annem karacalar lı :)

teşekkür ederim açıklamana tabiki susmayacaksın herkes susarsa neyi nasıl öğreneceğiz demi. bu arada kızlar çirişane demişsiniz. kiralık ev arıyorum duyurulur. sırameşeler çirişane taaflarıda olur. yıldırımda olur. bilen duyan varsa yazarsa sevinirim. bu evimiz doğalgaz sobalı. canımıza okudu. kira gibi fatura ödedim. kışın doğum yaptım. yakmak zorunda kaldım. çok zordu hemen cıkmak istiyorum adam gibi bir eve.

teşekkür ederim açıklamana tabiki susmayacaksın herkes susarsa neyi nasıl öğreneceğiz demi. bu arada kızlar çirişane demişsiniz. kiralık ev arıyorum duyurulur. sırameşeler çirişane taaflarıda olur. yıldırımda olur. bilen duyan varsa yazarsa sevinirim. bu evimiz doğalgaz sobalı. canımıza okudu. kira gibi fatura ödedim. kışın doğum yaptım. yakmak zorunda kaldım. çok zordu hemen cıkmak istiyorum adam gibi bir eve.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…