Merhaba arkadaşlar,
11 yıldır Bursa'da yaşıyorum 16 haftalık hamileyim
Hamileliğim nedeniyle işsiz kaldım yeni yeni ev hanımı olmayı öğreniyorum
Hpşgeldin...
Allah bebişini kucağına almayı nasip etsin
Bursa nın neresindensin?
Merhaba arkadaşlar,
Hoşbuldum
Güzel dileklerin için teşekkür ederim.Bu sıcakta hamilelik pek kolay geçmiyor
Yaseminparkta oturuyorum demirtaş tarafında...
kızlaaar istanbuldan misafir geldi akşam biryerlere yemeğe götürmek istiyorum.
bildiğiniz güzel bir mekan varmı. müdavimi olduğumuz yerlerin dışında farklı bir yere gidelim istiyorum.( içkisiz ve aile yeri)
Merhaba arkadaşlar,
teşekkürler canım bizde melike ye sık sık giderizbiz herkezi melike dönere götürüyoruz güzel temiz güvenilir ve uygun biyer 5 senedir hep oraya gideriz eşim daha öncede ailesi oraya giderlermiş misafirlerimizide hep oraya götürürüz
kestel şelalesi derken ?pazar günü kestel şelalesine gittik kocikimle başvbaşa piknik yaptık 5 senedir ilk defa ilk defa harikaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
aslında bi arkadaşlarla gitcektik herşeyi hazırladık koyduka rabaya yola çıktık onalr sadece mangalı alıp gelcekelrdi bizde yok die adamın halasının kızı vefat etmiş gelmicez dediler yolda benimde hayallerim gerçek oldu kocacımla ilk defa birlikte böle biyere gitttik harika biyer tavsiye ederim şelale süperdi o gün süperdi çok mutlu oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
teşekkürler canım bizde melike ye sık sık gideriz
misafirim temiz hava istedi bizde dolubabaya çıktık
çaylarımızıda inkayada içtik.
kestel şelalesi derken ?
seydiabat şelalesindenmi bahsediyorsunuz
seydibata bizde gidiyoruz.
birde kent ormanının yukarısında bir şelale var.
Merhaba arkadaşlar,
pazar günü kestel şelalesine gittik kocikimle başvbaşa piknik yaptık 5 senedir ilk defa ilk defa harikaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
aslında bi arkadaşlarla gitcektik herşeyi hazırladık koyduka rabaya yola çıktık onalr sadece mangalı alıp gelcekelrdi bizde yok die adamın halasının kızı vefat etmiş gelmicez dediler yolda benimde hayallerim gerçek oldu kocacımla ilk defa birlikte böle biyere gitttik harika biyer tavsiye ederim şelale süperdi o gün süperdi çok mutlu oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ohhh ne güzel mutlu olmuşsun. sık sık başına gelir inşallah.
kestel şelalesi derken ?
seydiabat şelalesindenmi bahsediyorsunuz
seydibata bizde gidiyoruz.
birde kent ormanının yukarısında bir şelale var.
bu şelale nerdeymiş merak ettim. biz ormana gidiyoruz ama şelaleyi hiç duymadım. bursalıyım ama biyer bilmiyorum. bu al yazmalımdada biyerde şelale vardı. orsı nerde orayıda bilen varmı acaba. tarif etseniz.
hoşgeldin canımMerhaba kızlar Bende Bursalıyım Topici yeni keşfettim :)
beni de alır mısınız? aranıza :)
Evliyim bir kızım var 2 yaşında muhasebeciyim :)
Öpüyorum....
Bu arada Haksever :) komşumuyduk yoksa ben de çiftehavuzlardan 1 ay önce taşındım. Çiftehavuzlar da Doğdum :))
Annemler hala orada her gün geliyorum mahallenize...
merhaba. benimde 8 aylık kızım var. burdaki anne kulubune abone oldunmu. çok faydalı oluyor. neden hamilelğin nedeniyle işsiz kaldın. hamile olduğunu öğrenince iştenmi çıkardılar senmi istemedin çalışmamayı. hayırlı olsun bu arada. allah kucağına almayı nasip etsin canım. çok güzel duygular tadını cıkar. ben yazın karnı burnundaydım o zaman daha zor oluyor sıcaklar. yürüyemiyorsun, taşıyamıyorsun yanıyorsun alev alev. allah kolaylık versin.
bu şelale nerdeymiş merak ettim. biz ormana gidiyoruz ama şelaleyi hiç duymadım. bursalıyım ama biyer bilmiyorum. bu al yazmalımdada biyerde şelale vardı. orsı nerde orayıda bilen varmı acaba. tarif etseniz.
Merhaba kızlar Bende Bursalıyım Topici yeni keşfettim :)
beni de alır mısınız? aranıza :)
Evliyim bir kızım var 2 yaşında muhasebeciyim :)
Öpüyorum....
Bu arada Haksever :) komşumuyduk yoksa ben de çiftehavuzlardan 1 ay önce taşındım. Çiftehavuzlar da Doğdum :))
Annemler hala orada her gün geliyorum mahallenize...
ay orası suuçtu şelalesi bursa mustafa kemal paşanın köyü çok güzel bi yer millet küçücük şelalere cennet dio ama suuçtu şelalesi tam bir şelale çooook yüksek hatta yüzülcek gb yeri bile var havuz gb tavsiye ederim ben mustafa kemalpaşalıyımda ondan yaniiii orda dogdum büyüdüm çok gittim o şelaleye:)))))) kayın valdemde mudanyada al yazmalımı burda çektilerr çok gördük oyuncularını
suuçtu şelalesi orası yani kendi topram olunca susamadım anlattım uzun uzun
hoşgeldin aramızaaaa allah bağışlasın prensesine saglıklı uzuzn ömürer versin rabbim ...evet çifte havuzlarda oturuyorum hemen dolmuş duranın üst arasındasenin annen kim bakalım
benim evimde kaç sene kayın valdem oturmuş o mudanyaya gitti ben geldim bu eve yani bizde mahallenin yerlisiyiz eşim burda doğmuş büyümüş komşannneleri hala sıkıştırıp seviyo
hoşgeldin canım
kızınızı Allah bağışlasın
ay orası suuçtu şelalesi bursa mustafa kemal paşanın köyü çok güzel bi yer millet küçücük şelalere cennet dio ama suuçtu şelalesi tam bir şelale çooook yüksek hatta yüzülcek gb yeri bile var havuz gb tavsiye ederim ben mustafa kemalpaşalıyımda ondan yaniiii orda dogdum büyüdüm çok gittim o şelaleye:)))))) kayın valdemde mudanyada al yazmalımı burda çektilerr çok gördük oyuncularını
hoşgeldin aramızaaaa allah bağışlasın prensesine saglıklı uzuzn ömürer versin rabbim ...evet çifte havuzlarda oturuyorum hemen dolmuş duranın üst arasındasenin annen kim bakalım
benim evimde kaç sene kayın valdem oturmuş o mudanyaya gitti ben geldim bu eve yani bizde mahallenin yerlisiyiz eşim burda doğmuş büyümüş komşannneleri hala sıkıştırıp seviyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?