böylesi hayırlıymış demek işte . annemi uğraştırmayayım demiş kendisi bırakmış :)
evet canım üzülüüyorum tabii de bi yandan da bıraktırmak istiyordum aslında ramazanın son baharı bekliyordm bi kaç ay önceden bırakmış oldu kendi kendine
herkesciklere hayırlı sabahlar :)
işte olanlar nasıl da belli
günaydın kızlar nasılsınız???
öyle oluyor canım.bigün giriyorsun kimse yok bir girmiyorsun anooooooooom 20 sayfa geçmiş.
oku oku bitmeyo :))
ya var ya bi de o kadından izin almadan çöp dökmeye bile gitmezdi.gerçi oraya bile giderken yanında götürürdü böyle siyam ikizi gibiydiler.herkes şok oldu...
bende ilişkimizin başından beri her şeyinin şifresi vardı.ama özel hayata saygı diye girip bakmadım hiç.hep ilk aramamda açardı.
böyle nikaha 1 ay kala 3 gün üstüste hep ikinci aramamda açınca şeytan dürtükledi.önce face e girdim.sonra msne.a bi de ne göreyim bilmediğim bi msni daha var.sordum eskiden kullanıyordum şifresiini bile hatırlamıyorum dedi.
tabi ben o zaman pcden anlamıyorum.şifresini kırsam önemi yok yani dedim yok dedi.herhalde yapamayacağımı bildiğinden öyle dedi.ben de kuzenim hacker,ona verdim adresi.kırdı şifreyi yeni şifreyi de bana verdi.abla girmesen daha iyi olur bence deyince iyice bitlendim ve girdim.
bikaç kızla e-mailler havada uçuşmuş.ben de safım adamı o saatlerde uyuyor sanıyorum.neyse...en son sıralarda sık sık bi kızla mailler vardı.birinin konusunda aşkım yazıyordu ben de baktım.diğerlerini okumadım bile.nişanlım çanakkaleliydi.kız gökçeadadan daha doğrusu hatun.kadın evliymiş bi de :S şok üstüne şok oldum.o gitmiş bu gelmiş...öyle işte.bi baktım 17 gün var ertesi gün çeyiz alıncak.dedim nişan mişan yok bittiiiiiiiiiiiii
ohhhhhh yarasınnnnnn
geçmişi pek okuyamadım...biraz kötüyüm
kızım hasta ateşinden ağzında yara gibi pamukçuklar çıktı patladı içi.
bu yüzden birşey yemiyor içmiyor..dün sadece biraz çorba ve süt içirebildik
beni de emmiyor,gögüslerim taş gibi oldu dokunamıyorum,
memeyi bıraktı diyebilirim iki gündür emmiyor çünkü..
16 aylık oldu bir yandan bırakması iyi ama ne bilim işte.
bu gögüsler ne zaman normale döner bilen var mııı ?
canım biri asya spor merkezi..vergi dairesinin karşısında nilüferde..diğeri ise yıldırım spor kopleksinde..Ne güzelmiş havuz keyfiniz. Çocuklarda çok tatlı maşallah. Allah bağışlasın.
Nerdeki şimdi bu havuz:) sadece bayanlara di mi bu. Karışık olduğu gün de var mı?
Çeyiz hazır deseneİyi kurt dökmeler canımstres atarsın işte
öyle can sıkıntısından girmiştim ben de :)
çok şükür çeyiz olarak bişi kalmadı alıncak ye yapılcak.
bulaşık makinesini son hafta alıcam nasipse.halı ve perdeleri de mobilyaları aldıktan sonra :)
bi de işte böyle ıvır zıvır kaldı;mandal gırgır bulaşık leğeni gibi...
onları da yer kaplamasın diye almıyoruz şimdiden.
deerdim de sağlık...
doktor dedi ki;iki kez yırttın üçüncü götürür onu bil ve öyle yaşa stres sıkıntı üzüntü yok.
bana mı dedi orasını anlayamadım ama
ya da benimkiler gibi azcık ara açmaya çalışıyorlardır.veya abimi seviyorum ama seni ...lemiyorum gibilerinden msj veriyordur.
ya da bak gördün mü abim beni seviyor veya bana güveniyor da senle yolluyor sinyallerini çakmaya çalışıyordur.
yaf ne kadar salak insan var.
kardeşim ya da abim mutlu olsun da isterse beni yıllarca görmesin.
ayy kyamam ya çok geçmiş olsun..geçmişi pek okuyamadım...biraz kötüyüm
kızım hasta ateşinden ağzında yara gibi pamukçuklar çıktı patladı içi.
bu yüzden birşey yemiyor içmiyor..dün sadece biraz çorba ve süt içirebildik
beni de emmiyor,gögüslerim taş gibi oldu dokunamıyorum,
memeyi bıraktı diyebilirim iki gündür emmiyor çünkü..
16 aylık oldu bir yandan bırakması iyi ama ne bilim işte.
bu gögüsler ne zaman normale döner bilen var mııı ?
herkesciklere hayırlı sabahlar :)
işte olanlar nasıl da belli
günaydın kızlar nasılsınız???
öyle oluyor canım.bigün giriyorsun kimse yok bir girmiyorsun anooooooooom 20 sayfa geçmiş.
oku oku bitmeyo :))
ya var ya bi de o kadından izin almadan çöp dökmeye bile gitmezdi.gerçi oraya bile giderken yanında götürürdü böyle siyam ikizi gibiydiler.herkes şok oldu...
bende ilişkimizin başından beri her şeyinin şifresi vardı.ama özel hayata saygı diye girip bakmadım hiç.hep ilk aramamda açardı.
böyle nikaha 1 ay kala 3 gün üstüste hep ikinci aramamda açınca şeytan dürtükledi.önce face e girdim.sonra msne.a bi de ne göreyim bilmediğim bi msni daha var.sordum eskiden kullanıyordum şifresiini bile hatırlamıyorum dedi.
tabi ben o zaman pcden anlamıyorum.şifresini kırsam önemi yok yani dedim yok dedi.herhalde yapamayacağımı bildiğinden öyle dedi.ben de kuzenim hacker,ona verdim adresi.kırdı şifreyi yeni şifreyi de bana verdi.abla girmesen daha iyi olur bence deyince iyice bitlendim ve girdim.
bikaç kızla e-mailler havada uçuşmuş.ben de safım adamı o saatlerde uyuyor sanıyorum.neyse...en son sıralarda sık sık bi kızla mailler vardı.birinin konusunda aşkım yazıyordu ben de baktım.diğerlerini okumadım bile.nişanlım çanakkaleliydi.kız gökçeadadan daha doğrusu hatun.kadın evliymiş bi de :S şok üstüne şok oldum.o gitmiş bu gelmiş...öyle işte.bi baktım 17 gün var ertesi gün çeyiz alıncak.dedim nişan mişan yok bittiiiiiiiiiiiii
ohhhhhh yarasınnnnnn
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın canım nasılsın minnakın nasıl sana yaramazlık yapıyor mu?
ya ben ona öyle bir güveniyordum ki çilekcim,ben yaparım o yapmaz diyordum.ahilla kız ne kötü oolmuşsundur hee uyuz herif bide konuşuyor gidip geliyor...verilmiş sadakan varmış bacıımm
selam bursanın güzel hatunları,,
bende bursalıyım 2 erkek annesi bir hatunum işte,
yaşı boşverin kendimi yaşlı hissettim:)
selam canimm bursali olmiyanlari kabull etmiyorlarmi acaba ben bursali deyilimde :26::26: bende uc kiz Annesiyimaynen yaslari bos ver sohbete ihtiyacimizzz var arkadaslarrr araniza katilmak isterim yazin kaynasalimmm 38
gel canım önemli olan sohbet etmek..bursalı bahane:))
allah uzun ömür versin yavrularına..kaç yaşlarındalar..
selamm peki katilayim oyleyse nasilsinizzbuyukler canim 18 , 21 yaslar seninkiler ,
Yaf herkes evli barkli coluklu cocuklu...ben cok mu gec kaldim?
Ucte uc kiz masallah.yaf bi sirri var mi bunun?
Ben de kiz cocuk istiyorum hayirlisiysa.
Bursadan degilim demiissin neredensin bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?