Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

evet canım üzülüüyorum tabii de bi yandan da bıraktırmak istiyordum aslında ramazanın son baharı bekliyordm bi kaç ay önceden bırakmış oldu kendi kendine

böylesi hayırlıymış demek işte . annemi uğraştırmayayım demiş kendisi bırakmış :)

Günaydınlar.
Ben çalışmıyorum ama eşimi işe gönderince gözler kapanmıyor bi daha yaaa

iyi olmuş Allah gözünü açmış bak son zamanda da olsa kurtulmuşsun

canım çok geçmiş olsun...

ben gider çalışırım şimdi

Ne güzelmiş havuz keyfiniz. Çocuklarda çok tatlı maşallah. Allah bağışlasın.
Nerdeki şimdi bu havuz:) sadece bayanlara di mi bu. Karışık olduğu gün de var mı?
canım biri asya spor merkezi..vergi dairesinin karşısında nilüferde..diğeri ise yıldırım spor kopleksinde..
Çeyiz hazır deseneAllah güle güle kullandırmayı nasip etsin,eşya hepsi boş,önemli olan evindeki huzur,Allah geçim versin inşallah canım

Sanada canım amin inşallh

Bende memnun olsum canım:)Amin seninde gönlüne göre versin

Canım yazacak çok birşey bulamıyorum çok duygulandımmmmAllah sağlıkla bebeğine kavuştuğun günüde gösterir inşallahhhBu arada arayamadım seni mesajını gördüm komşudaydım canımUygun olunca ararım

Yakışırrr tabiki bu senin en doğallll hakkın iyi edersin giy tabiki

Canım açıcam dün eşim uyudu kaldı yorgundu bugün inşllh nasipse açıcamSöylemeden açmam doğru olmaz[/QUOTE]
bekliyoruz merakla:)
ayy kyamam ya çok geçmiş olsun..
canım bırakmışken zorlama yeter bence 16 aylık olmuş zaten..biraz üstten üstten sağ..ama sürekli sağma sağdıkça süt gelir..
kendine kendine kurur içinde ama 2 3 gün çok sıkıntılı geçebilir..allah yardımcın olsun..

sanal alem işte lanet olsun
belliki gönlünü eğlendirmiş..ciddi bişey değil bayanda evli neticede ondan ileri gidemezdi..
ama bir kere güvenini kırdıysa bir daha güven sağlayamazdı sana, sende hep acabalarla yaşarıdn..hayırlısı bu olmuş..
şimdiki nişanlında öyle sorun yok dimi??
erkekten yana şansım yok yazmışsında acaba dedim odamı karıştırdı nanaler

günaydın canım nasılsın minnakın nasıl sana yaramazlık yapıyor mu?

yok cnaım çok şükür bi sabahları açlıktan böle sarhoş gb oluyorum hemen bişiler atıyorum agzıma geçiyo çok şükür uslu canımınn ta içisi

kahvaltı hazırlıyorum kendime daha dogrusu ona kendim olsam yemem yanlız şimdi beraber yicez

Hande Yener - Ya Ya Ya Ya - YouTube

yayayaaaaaaaaaaaaaaa ben en güzelllllllllllllll

yayyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben herşeyindim yaaaaaaaaaaaaa

yaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaaaaa sen cok bilennnnnnnnnn

yayaaaaaaaaaaaaa sen yanlız gezennnnnnnnnnnnnnnn

yayaaaaaaaaaaaaaaaaa terkedildin yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben cıkıyım arkadaşımın düğünü vayy öyle ters yerdeki yürümek için çok uzak bizim burdanda ne otobüs ne minibüs ne dolmuş hiçbişey gitmiyo öyle ters nabcam bilmiyorum valla birini bulsamda kendimi oraya attırtı versem

daha ütü yapıcam giycek bişim yok görüşürüzzz

ahilla kız ne kötü oolmuşsundur hee uyuz herif bide konuşuyor gidip geliyor...verilmiş sadakan varmış bacıımm
ya ben ona öyle bir güveniyordum ki çilekcim,ben yaparım o yapmaz diyordum.
ya ayakkabılarımı bile o bağlardı yanımdaysa.o dereceydi yani...
ama nasıl öyle oldu anlamadım ...
şimdi de ben bir paranoyakım

hayat uzunca bir cvp yazıyordum ki ortasında pc kapandı
pc bile geçmişe dayanamıyor ((
şimdikinde aldatma huyu yok da...ailesiyle ilgili sıkıntılar işte...

selam bursanın güzel hatunları,,
bende bursalıyım 2 erkek annesi bir hatunum işte,
yaşı boşverin kendimi yaşlı hissettim:)

selam canimm bursali olmiyanlari kabull etmiyorlarmi acaba ben bursali deyilimde :26::26: bende uc kiz Annesiyim aynen yaslari bos ver sohbete ihtiyacimizzz var arkadaslarrr araniza katilmak isterim yazin kaynasalimmm 38

selam canimm bursali olmiyanlari kabull etmiyorlarmi acaba ben bursali deyilimde :26::26: bende uc kiz Annesiyim aynen yaslari bos ver sohbete ihtiyacimizzz var arkadaslarrr araniza katilmak isterim yazin kaynasalimmm 38

gel canım önemli olan sohbet etmek..bursalı bahane:))
allah uzun ömür versin yavrularına..kaç yaşlarındalar..

selamm peki katilayim oyleyse nasilsinizz buyukler canim 18 , 21 yaslar seninkiler ,

Yaf herkes evli barkli coluklu cocuklu...ben cok mu gec kaldim?
Ucte uc kiz masallah.yaf bi sirri var mi bunun?
Ben de kiz cocuk istiyorum hayirlisiysa.

Bursadan degilim demiissin neredensin bakem

Yaf herkes evli barkli coluklu cocuklu...ben cok mu gec kaldim?
Ucte uc kiz masallah.yaf bi sirri var mi bunun?
Ben de kiz cocuk istiyorum hayirlisiysa.

Bursadan degilim demiissin neredensin bakem

himm canim siz bekarsinizzz galiba yok canimm sirri felan napalim :26:hayatt bu iste saolsunlar INSALLAH sizede nasip eder RAPPIM hayirlisi olsun canim..

günaydın kızlar... sabah sabah bir sürpriz yaşadımki çok mutlu oldum.... Belki hatırlarsınız Cutemom. Tatile gidiyorlarmış bursadayız deyince bir baktım benim iş yerime yakın hemen indim aşağı yolda bekledim :))) görüştük tanıştık oğluda kendiside çok tatlı maşallah :) genç kız gibi hiç çocuk sahibi gibi durmuyor maşallah... Öyle işte........

Fabrikamın önünden geçipte bir el salla demeyenler utansın

Kırmızıçilek çok geçmiş olsun canım ya... Kıyamam yavrum ateşindenmi öyle oldu acaba aç açta nasıl olacak bebeciğim (

emmeyi bırakmış hani çok küçük değil ama bu şekilde olmasaydı daha iyiydi çünkü hem hasta hem karnıda açtır yinede üzülme sen. Maşallah bu zamana kadar emmiş... Annen bilir gerçi ama karbonatlı su yapıp pamukla ıslatıp mirayın ağzını silin iyi gelir eczanede macuk ilacıda var mikoneks miydi neydi oda iyi.
Göğüslerinide üstten üstten bastır aşağı biraz süt insin ama çokta sağma. Ayferin dediği gibi. 1-2 güne döner süt gelmez sonra...

tekrar Geçmiş olsun tatlım ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…