günaydın kızlar...
puslu bir sabah :)
akşamda kınaya gideceğim, kızımıda alıp tabi :) bizim şirketin merkezinden sekreter evleniyor :) kurt dökeriz belkim...
öyle can sıkıntısından girmiştim ben de :)Herkeslere günaydın :)
ama bu sabah dünkü kadar yoğun değiliz sanki
o niden ki???
Uyarsa kısa sürede gerçekleştirelim canım, topikte yokluğun belli oluyor canım,gezdin geldin iyi ettinNasıl geçti inşllh güzel geçmiştir.Bazen buradada öyle oluyorda bazende açamıyorsun pencereyi :18:Teyzesi evet çok moklu benim kızım
İyigeceler Allah'a emanet olun ben çıkayım çok durdum bile:18:
dök bakim kurtlarını.kimin kınası bu,yakından birinin mi?
aslında sen ayferi de götür o da döksün kurtlarını belki azcık evde oturur
Artık kendine dikkat et... Üzüldüğün insanlar sen gittiğinde mezarına bile uğramaz( Sen kendi kıymetini kendin bil canım benim.
bak ne anlatayım, benim teyzem bir başkasıyla nişanlıymış, çeyizi serilmiş, düğününe bir hafta varken enişteme kaçmış, çok seviyormuş, evlilikleri boyuncada hep güzel anlaştılar... sonra eniştemin erkek kardeşi vefat etti, teyzem o haberi kocama nasıl veririm ya kalp krizi geçirirse diye diye üzülmüş, ve bunu düşünürken tansiyonu çıkıp vefat etti, Hemşire kızının kucağında, tutamadım annemi kurtaramadım diye paraladı kendini teyzemin kızı.
Eniştem aynı gün hem kardeşini hem karısını gömdü.
Ama bir kaç ay sonra evde bekar iki kızı olmasına rağmen, ev işlerini bahane ederek evlendi. Giden gittiğiyle kaldı. Ve kızları evi terk etti... Yani gözü hiç kimseyi görmedi. şuan evli tamam hak ama acı tazeydi yaa... öyle işte hemen unutulursun bak Allah korusun kendine sen dikkat et....
Amin tatlım ... Evet kanınvalidem .ege_derya maşallah mutlu evliliğiniz daim olsun canım :)
İstanbulda fotoğraflarda kapalı pardesülü teyze kaynanan mı? :)
Hoşgeldin. Ben de yeniyim kaynaşıyoruz bakalım :)merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum, bursadanım
Hoşbulduk canım.Aramıza hoşgeldin canımBende mudanyadan 30 yaşında evliyim 4 aylık bir kızım var Darısıda sana ve olmayanlara olsun Çocuk olunca çalışmayı bıraktım bakalım hayırlısı olsun
Allah gönlünüze göre versin canım,hayırlsıyla olur inşallah
Hoşgeldin sefa geldin :)hımmDD
ama kaybolmamak gerek bence, arkadaşlık zaman ister emek ister.....
ben konya, 2senelik evliyim, henüz çoluk çocuk yok bakalım:)
ev hanımıyım, 28yaş.
sende çoluk çocuk? meslek? yaş?:)))
merhaba derya,hoş geldin nasılsın?
haklısın balım. o yine iyiymiş.teyzemin kayınpederi kayınvalidesi ölünce deli gibi ağladı hastalandı.çocukluğunu geçirdiği yerleri göreyim diye kadının doğduğu yere gitti.bi geldi yanında biri.cenazenin gömüldüğünden 35 gün sonra o kadınla evlendi.bi de üstüne;bu daha minyon mıncır mıncır dur demişo gün bugündür eniştem ikisiyle de konuşmuyor.
daha önce söylemiş miydim,ben 2010 başlarında nikaha 17 gün kala aldatıldığımı öğrenerek nişan attım
sanırım benim erkeklerden yana şansı yok
dök bakim kurtlarını.kimin kınası bu,yakından birinin mi?
aslında sen ayferi de götür o da döksün kurtlarını belki azcık evde oturur
aminnn canım..herkeslere hayırlı cumalar.
Rabbim gönlünüzdeki tüm dualara hayırlısıysa ol desin olsun :)
günaydın kızlar...
puslu bir sabah :)
akşamda kınaya gideceğim, kızımıda alıp tabi :) bizim şirketin merkezinden sekreter evleniyor :) kurt dökeriz belkim...
teşekkürler karamuk tahmin ettim zaten ahilla olduğunu....
bu arada günaydın herkese güzel Bursamın güzel insanları...
kızımın ateşi var dün akşamdan beri...
gece hiç uyumadık burun akıntısı vs yok ama bilemedim...
gece fitil verip uyuttum düştü ateşi saat başı telefonu kurup kontrol ettim ama gece 3 de çıktı yine atesi
bu sefer dolven verdim bi kaşık...
onu da verirken biraz huysuzlandı 2-3 damla yatağa döktük
neyse yavrum iyi olsun önemli olan o.
şimdi annemle babam doktora götürecekler Gürsuda şevket yılmaz polk. cocuk doktoru varmış.sabah ben sıra aldım bakalım ne diyecekler.
aksi gibi annem de bugün devlet has.gitmesi lazım saat 2 de,böbrekleri ağrıyordu bütün tetkikleri oldu son sonuçları alıp doktora gösterecek. olmazsa öğlenden sonra izin alacağım...babam tek bakamaz ateşli çocuğa
benden bu kadar sizler nasılsınız?
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum, bursadanım
hımmDD
ama kaybolmamak gerek bence, arkadaşlık zaman ister emek ister.....
ben konya, 2senelik evliyim, henüz çoluk çocuk yok bakalım:)
ev hanımıyım, 28yaş.
sende çoluk çocuk? meslek? yaş?:)))
dün döktüm amanin bir oaynadım sorma:)
aminnn canım..
ne kadar kurt varsa hepsini dök gitsin..
dün bende havuz başında oryantal istedim görevli bayanlardan 2 dakika sonra baktım çıktı oryantal..bir başladım kıvırmaya bizimkiler alkışlıyor ben kıvırıyorum üzerimde bikini görümcem kız herkez sana bakıyor vallah dedii. aman dedim bidaha nerde görcekler beni baksınlar
kızlar 1 saate akdar falım bakılacak ayy çok heyecanlıyımm
selam kızlar allahın izniyle dualarınızla dualarımızla rabbim sonunda bu günleri bizede gösterdi... minik yavrumu görüdm bugün ilk kez ağladım zırladım sitem ettim tirp attım burda hep hep mi benim başıma gelirdi kötü şeyler talihsizlikler ve kötü olaylar... meğer rabbim ne yüceymiş sabır ne kadar önemliymiş isyan etmemeye çalışsamda umutszluk çok zor insan umudunu kaybedince herşeyi alınıyo elinden.. şimdi hergün şükür namazı kılıyorum ne yüce ki rabbim bizim günahlarımıza ragmen dualarımızı kabul etti bu dünyalık istedigim tek şeyi bize nasip etti...
gördük... bi canlı var içimde bi muciz<e ne güzel ne muhteşem bişey rabbime binlerce şükürler olsun.. eşimde gördü böle gözlerini bi görseniz yüzünü bide nikah günümüzde görmüştüm onu böyle heycanlı ve şaşkın birbirimize bakıp bakıp güldük..bi başı kuyrugu olan bişi ne tatlı o tuhaf şeye bakıp canının canı diye sevmek bağlanmak varmış ne tuhaf .. bu duygunun güzelliğini anlatcak kelimeler yok haznendem hep dua var dilimde RABBİM İSTEYEN HERKEZE BÜTÜN MÜSTLÜMAN KARDEŞLERİME NASİP EYLE... eşimde bende tek duamız bu biz sevincimizin altındaki acılarımızı hiç unutmadık unutamayızda o yüzden bebeğimi görsemde kuacama alsamda onlara duam hiç bitmicek rabbimde unutturmasın...
kalbi atıyomuş.. ne güzel ne güzel bişi ya pıt pıt yirim ben onuda kalbinidedogunca pooposuna vurcam diyodum çok üzdü çok bekletti diye ama galba göememişin çocugu olmuş dicekelr fanuslara koysamda toz bile degmese ona diycem sanırım... böyle h,ssetmiyodum hep bi korku vardı içimde ama bugün görünce onu öyle sevdim beeeeeeeeeeeeeeeeeee anlatabiliyomuyum...
dünyanın en mutlu 2 insanını bulabilseler bugün biziz evimize bayram erken geldi... gönlümüze bi aşk düştü evlat aşkı rabbim kucamıza aldıgımız kokusunu içimize cektigimiz günleri hayırlı bi evlat olarak yetiştirmeyide nasip etsin
dua eden yüreklerinize sağlık biliyorum çok dua ettiniz benim için rabbim sizinde ne muradınız varsa versin... bide şükrü hiçbirimize unutturmasın en umudunuzu kaybettiğiniz anlarda bile emin olun olmayan herşeyin bizim için hayrını rabbim biliyomuş ÇOK ŞÜKÜR...
ALLAH HEPİMİZDEN RAZI OLSUNNNNNNNN
Özge...............
Allahım bu günleride gösterdiyaRabbim kucaklarında Almayı nasip et inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh.....
selam kızlar allahın izniyle dualarınızla dualarımızla rabbim sonunda bu günleri bizede gösterdi... minik yavrumu görüdm bugün ilk kez ağladım zırladım sitem ettim tirp attım burda hep hep mi benim başıma gelirdi kötü şeyler talihsizlikler ve kötü olaylar... meğer rabbim ne yüceymiş sabır ne kadar önemliymiş isyan etmemeye çalışsamda umutszluk çok zor insan umudunu kaybedince herşeyi alınıyo elinden.. şimdi hergün şükür namazı kılıyorum ne yüce ki rabbim bizim günahlarımıza ragmen dualarımızı kabul etti bu dünyalık istedigim tek şeyi bize nasip etti...
gördük... bi canlı var içimde bi muciz<e ne güzel ne muhteşem bişey rabbime binlerce şükürler olsun.. eşimde gördü böle gözlerini bi görseniz yüzünü bide nikah günümüzde görmüştüm onu böyle heycanlı ve şaşkın birbirimize bakıp bakıp güldük..bi başı kuyrugu olan bişi ne tatlı o tuhaf şeye bakıp canının canı diye sevmek bağlanmak varmış ne tuhaf .. bu duygunun güzelliğini anlatcak kelimeler yok haznendem hep dua var dilimde RABBİM İSTEYEN HERKEZE BÜTÜN MÜSTLÜMAN KARDEŞLERİME NASİP EYLE... eşimde bende tek duamız bu biz sevincimizin altındaki acılarımızı hiç unutmadık unutamayızda o yüzden bebeğimi görsemde kuacama alsamda onlara duam hiç bitmicek rabbimde unutturmasın...
kalbi atıyomuş.. ne güzel ne güzel bişi ya pıt pıt yirim ben onuda kalbinidedogunca pooposuna vurcam diyodum çok üzdü çok bekletti diye ama galba göememişin çocugu olmuş dicekelr fanuslara koysamda toz bile degmese ona diycem sanırım... böyle h,ssetmiyodum hep bi korku vardı içimde ama bugün görünce onu öyle sevdim beeeeeeeeeeeeeeeeeee anlatabiliyomuyum...
dünyanın en mutlu 2 insanını bulabilseler bugün biziz evimize bayram erken geldi... gönlümüze bi aşk düştü evlat aşkı rabbim kucamıza aldıgımız kokusunu içimize cektigimiz günleri hayırlı bi evlat olarak yetiştirmeyide nasip etsin
dua eden yüreklerinize sağlık biliyorum çok dua ettiniz benim için rabbim sizinde ne muradınız varsa versin... bide şükrü hiçbirimize unutturmasın en umudunuzu kaybettiğiniz anlarda bile emin olun olmayan herşeyin bizim için hayrını rabbim biliyomuş ÇOK ŞÜKÜR...
ALLAH HEPİMİZDEN RAZI OLSUNNNNNNNN
ağlama nen bende ağlarım hühüüüü
duygularını ne güzel ifade ediyorsun haksevercim:2::2:çok duygulandım..
rabbim bu gününüz en kötü gününüz olsun inşallah..
allahım kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhh..
uleennnnnn, ne ağladın be canım....
Allah bundan sonra ağlatmasın güldürsün şekerim....
Günler geçmiyor dimi... ama merak etme cinsiyete kadar böyle geçmeyecek öğrenince sürekli alışveriş yapacaksın veee hemen doğuruverecen... bu arada fakültede doğurcan dimi.
he bide ilk hediyesini alan oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?