BAHAR face açtınmı canım??
sevcancım resimleri yüklüyorum faceye:)
facesi olanlara iyi seyirler:)
amin canım saolasın sizinde dualarınzı kabul etsinsenin oğaln gb sarışın yakışıklı bi erkek yada sevcanınki gb güzel zilli bişi olsun amin aminnn
amin şekerimm
çok şükür gördümya artık ohh dedimsorma çıkışta carfura gittik ben herşeye elledim zor bıraktım bereket cinsiyet hemen belli omuyo cinsiyetini bilmediğinden bebek arabası alcaktım kıyafetime uyan renginden ama ben galba biraz tuhafım begendim bebek arabası eşimin tabiriyle motorsiklet parasıymış 1.500-2.400 civarı ucuz şeylerden bakıyodumda cevabımı aldım ben orda
bu arada bebege hediye alan olmadı daha eşim kolye aldı halasıda pasta almıştı ilk ögrendigimiz gün bende bugün waikikiden hamile tişörtü aldım kimse görmeden görmemeiş diyebilirsiniz valla görmemiştimmmmgiydim hatta şıuan üstümde bebek resmi olan yeri göbegimde bile gelmiyo ama banane giycem işte giycemmm
püsler canım çeksinde burda şişim ben
nivardı sildiniz kocam kullanmıyo ben kullanıyom facesini zatenhıhhhhh puff poff hohh huhh küstüm
İyi günlerde giy canım.. al kız al helal olsun vallahi.... :)))
Bu arada hakkaten o araba çok pahalı sakın alma :)) onlar hem hantal oluyor arabaya bile sığmıyor kapanınca. :)
ohhhh :)))) cnaıma değsin aç sende :) hem kocanın adını koy hem kendikini san kim dedi kocanın adıyla aç sadece diye :))
azıma mıçacaktı adam az daha.
kızım bizim arabamız zaten 5000bin liralık araba o bebek arabasını almam için bizim arabamaızı satmamız lazım yani anlıcan onu alırsak katlayıp arabaya koyma derdimizde olmucak hahahhaaaaaaaaaaaaaaaaakocikim öyle dedi tamam bizim arabayı satıp şunlardan alalım arkasınada bişi baglıcakmış bende ona cıkcakmışım skotur gb kaya kaya hop hop gezcekmişim
başta öyle beraber açtık sonra bunun fabrika arkadaşları okul arkadaşları tertipleri derken oldumu sana bi tabur adam benim adımda gitti sanımda resimlerimizde bitane unutmuş bende uyandırmıyorum duruyo öyle
bebek olunca hemen acarım onun adıyla kendi adıma
ayy deli yaaa hakkaten öyle. bizde o arabaları görünce eşim bu ne len 131 alırım daha iyi demişti :)))
aç vallaha ama şimdi aç bence
hamilelikten dolayı kıyamaz sonrasında yine itülmüşe döner seninki
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nassip etsin inşallah. Bugünkü mutluluğunuz katlanarak devam etsin , bebişinizle taçlansın inşallah.selam kızlar allahın izniyle dualarınızla dualarımızla rabbim sonunda bu günleri bizede gösterdi... minik yavrumu görüdm bugün ilk kez ağladım zırladım sitem ettim tirp attım burda hep hep mi benim başıma gelirdi kötü şeyler talihsizlikler ve kötü olaylar... meğer rabbim ne yüceymiş sabır ne kadar önemliymiş isyan etmemeye çalışsamda umutszluk çok zor insan umudunu kaybedince herşeyi alınıyo elinden.. şimdi hergün şükür namazı kılıyorum ne yüce ki rabbim bizim günahlarımıza ragmen dualarımızı kabul etti bu dünyalık istedigim tek şeyi bize nasip etti...
gördük... bi canlı var içimde bi muciz<e ne güzel ne muhteşem bişey rabbime binlerce şükürler olsun.. eşimde gördü böle gözlerini bi görseniz yüzünü bide nikah günümüzde görmüştüm onu böyle heycanlı ve şaşkın birbirimize bakıp bakıp güldük..bi başı kuyrugu olan bişi ne tatlı o tuhaf şeye bakıp canının canı diye sevmek bağlanmak varmış ne tuhaf .. bu duygunun güzelliğini anlatcak kelimeler yok haznendem hep dua var dilimde RABBİM İSTEYEN HERKEZE BÜTÜN MÜSTLÜMAN KARDEŞLERİME NASİP EYLE... eşimde bende tek duamız bu biz sevincimizin altındaki acılarımızı hiç unutmadık unutamayızda o yüzden bebeğimi görsemde kuacama alsamda onlara duam hiç bitmicek rabbimde unutturmasın...
kalbi atıyomuş.. ne güzel ne güzel bişi ya pıt pıt yirim ben onuda kalbinidedogunca pooposuna vurcam diyodum çok üzdü çok bekletti diye ama galba göememişin çocugu olmuş dicekelr fanuslara koysamda toz bile degmese ona diycem sanırım... böyle h,ssetmiyodum hep bi korku vardı içimde ama bugün görünce onu öyle sevdim beeeeeeeeeeeeeeeeeee anlatabiliyomuyum...
dünyanın en mutlu 2 insanını bulabilseler bugün biziz evimize bayram erken geldi... gönlümüze bi aşk düştü evlat aşkı rabbim kucamıza aldıgımız kokusunu içimize cektigimiz günleri hayırlı bi evlat olarak yetiştirmeyide nasip etsin
dua eden yüreklerinize sağlık biliyorum çok dua ettiniz benim için rabbim sizinde ne muradınız varsa versin... bide şükrü hiçbirimize unutturmasın en umudunuzu kaybettiğiniz anlarda bile emin olun olmayan herşeyin bizim için hayrını rabbim biliyomuş ÇOK ŞÜKÜR...
ALLAH HEPİMİZDEN RAZI OLSUNNNNNNNN
İyi kurt dökmeler canımgünaydın kızlar...
puslu bir sabah :)
akşamda kınaya gideceğim, kızımıda alıp tabi :) bizim şirketin merkezinden sekreter evleniyor :) kurt dökeriz belkim...
öyle can sıkıntısından girmiştim ben de :)Herkeslere günaydın :)
ama bu sabah dünkü kadar yoğun değiliz sanki
o niden ki???
Uyarsa kısa sürede gerçekleştirelim canım, topikte yokluğun belli oluyor canım,gezdin geldin iyi ettinNasıl geçti inşllh güzel geçmiştir.Bazen buradada öyle oluyorda bazende açamıyorsun pencereyi :18:Teyzesi evet çok moklu benim kızım
İyigeceler Allah'a emanet olun ben çıkayım çok durdum bile:18:
Sanada canım amin inşallhherkeslere hayırlı cumalar.
Rabbim gönlünüzdeki tüm dualara hayırlısıysa ol desin olsun :)
Bende memnun olsum canım:)Amin seninde gönlüne göre versinAmin tatlım ... Evet kanınvalidem .
Hoşgeldin. Ben de yeniyim kaynaşıyoruz bakalım :)
Hoşbulduk canım.
Tanıştığımıza memnun oldum:) Allah gönlüne göre versin...
Hoşgeldin sefa geldin :)
Canım yazacak çok birşey bulamıyorum çok duygulandımmmmselam kızlar allahın izniyle dualarınızla dualarımızla rabbim sonunda bu günleri bizede gösterdi... minik yavrumu görüdm bugün ilk kez ağladım zırladım sitem ettim tirp attım burda hep hep mi benim başıma gelirdi kötü şeyler talihsizlikler ve kötü olaylar... meğer rabbim ne yüceymiş sabır ne kadar önemliymiş isyan etmemeye çalışsamda umutszluk çok zor insan umudunu kaybedince herşeyi alınıyo elinden.. şimdi hergün şükür namazı kılıyorum ne yüce ki rabbim bizim günahlarımıza ragmen dualarımızı kabul etti bu dünyalık istedigim tek şeyi bize nasip etti...
gördük... bi canlı var içimde bi muciz<e ne güzel ne muhteşem bişey rabbime binlerce şükürler olsun.. eşimde gördü böle gözlerini bi görseniz yüzünü bide nikah günümüzde görmüştüm onu böyle heycanlı ve şaşkın birbirimize bakıp bakıp güldük..bi başı kuyrugu olan bişi ne tatlı o tuhaf şeye bakıp canının canı diye sevmek bağlanmak varmış ne tuhaf .. bu duygunun güzelliğini anlatcak kelimeler yok haznendem hep dua var dilimde RABBİM İSTEYEN HERKEZE BÜTÜN MÜSTLÜMAN KARDEŞLERİME NASİP EYLE... eşimde bende tek duamız bu biz sevincimizin altındaki acılarımızı hiç unutmadık unutamayızda o yüzden bebeğimi görsemde kuacama alsamda onlara duam hiç bitmicek rabbimde unutturmasın...
kalbi atıyomuş.. ne güzel ne güzel bişi ya pıt pıt yirim ben onuda kalbinidedogunca pooposuna vurcam diyodum çok üzdü çok bekletti diye ama galba göememişin çocugu olmuş dicekelr fanuslara koysamda toz bile degmese ona diycem sanırım... böyle h,ssetmiyodum hep bi korku vardı içimde ama bugün görünce onu öyle sevdim beeeeeeeeeeeeeeeeeee anlatabiliyomuyum...
dünyanın en mutlu 2 insanını bulabilseler bugün biziz evimize bayram erken geldi... gönlümüze bi aşk düştü evlat aşkı rabbim kucamıza aldıgımız kokusunu içimize cektigimiz günleri hayırlı bi evlat olarak yetiştirmeyide nasip etsin
dua eden yüreklerinize sağlık biliyorum çok dua ettiniz benim için rabbim sizinde ne muradınız varsa versin... bide şükrü hiçbirimize unutturmasın en umudunuzu kaybettiğiniz anlarda bile emin olun olmayan herşeyin bizim için hayrını rabbim biliyomuş ÇOK ŞÜKÜR...
Yakışırrr tabiki bu senin en doğallll hakkın iyi edersin giy tabikiamin canım saolasın sizinde dualarınzı kabul etsinsenin oğaln gb sarışın yakışıklı bi erkek yada sevcanınki gb güzel zilli bişi olsun amin aminnn
amin şekerimm
çok şükür gördümya artık ohh dedimsorma çıkışta carfura gittik ben herşeye elledim zor bıraktım bereket cinsiyet hemen belli omuyo cinsiyetini bilmediğinden bebek arabası alcaktım kıyafetime uyan renginden ama ben galba biraz tuhafım begendim bebek arabası eşimin tabiriyle motorsiklet parasıymış 1.500-2.400 civarı ucuz şeylerden bakıyodumda cevabımı aldım ben orda
bu arada bebege hediye alan olmadı daha eşim kolye aldı halasıda pasta almıştı ilk ögrendigimiz gün bende bugün waikikiden hamile tişörtü aldım kimse görmeden görmemeiş diyebilirsiniz valla görmemiştimmmmgiydim hatta şıuan üstümde bebek resmi olan yeri göbegimde bile gelmiyo ama banane giycem işte giycemmm
selam kızlar allahın izniyle dualarınızla dualarımızla rabbim sonunda bu günleri bizede gösterdi... minik yavrumu görüdm bugün ilk kez ağladım zırladım sitem ettim tirp attım burda hep hep mi benim başıma gelirdi kötü şeyler talihsizlikler ve kötü olaylar... meğer rabbim ne yüceymiş sabır ne kadar önemliymiş isyan etmemeye çalışsamda umutszluk çok zor insan umudunu kaybedince herşeyi alınıyo elinden.. şimdi hergün şükür namazı kılıyorum ne yüce ki rabbim bizim günahlarımıza ragmen dualarımızı kabul etti bu dünyalık istedigim tek şeyi bize nasip etti...
bahar buralardasın naber canım
nehir nasıl?
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nassip etsin inşallah. Bugünkü mutluluğunuz katlanarak devam etsin , bebişinizle taçlansın inşallah.
Çeyiz hazır deseneİyi kurt dökmeler canımstres atarsın işte
öyle can sıkıntısından girmiştim ben de :)
çok şükür çeyiz olarak bişi kalmadı alıncak ye yapılcak.
bulaşık makinesini son hafta alıcam nasipse.halı ve perdeleri de mobilyaları aldıktan sonra :)
bi de işte böyle ıvır zıvır kaldı;mandal gırgır bulaşık leğeni gibi...
onları da yer kaplamasın diye almıyoruz şimdiden.
deerdim de sağlık...
doktor dedi ki;iki kez yırttın üçüncü götürür onu bil ve öyle yaşa stres sıkıntı üzüntü yok.
bana mı dedi orasını anlayamadım ama
ya da benimkiler gibi azcık ara açmaya çalışıyorlardır.veya abimi seviyorum ama seni ...lemiyorum gibilerinden msj veriyordur.
ya da bak gördün mü abim beni seviyor veya bana güveniyor da senle yolluyor sinyallerini çakmaya çalışıyordur.
yaf ne kadar salak insan var.
kardeşim ya da abim mutlu olsun da isterse beni yıllarca görmesin.
çok güzel anlatmışsın.
çok duygulandım okurken
sen bide kucağına al bak
o zaman göreceksin
canından öte cana kavuşmayı...
rabbim o günleride göstersin inşallah
baktım gördüm kıskandım...
geçmişi pek okuyamadım...biraz kötüyüm
kızım hasta ateşinden ağzında yara gibi pamukçuklar çıktı patladı içi.
bu yüzden birşey yemiyor içmiyor..dün sadece biraz çorba ve süt içirebildik
beni de emmiyor,gögüslerim taş gibi oldu dokunamıyorum,
memeyi bıraktı diyebilirim iki gündür emmiyor çünkü..
16 aylık oldu bir yandan bırakması iyi ama ne bilim işte.
bu gögüsler ne zaman normale döner bilen var mııı ?
öyle oluyor canım.bigün giriyorsun kimse yok bir girmiyorsun anooooooooom 20 sayfa geçmiş.Hoşbulduk tatlım . iyiyim çok şükür sen nasılsın?
1gün girmedim herkes burdaymış. ne güzel sohbetler olmuş
ya var ya bi de o kadından izin almadan çöp dökmeye bile gitmezdi.gerçi oraya bile giderken yanında götürürdü böyle siyam ikizi gibiydiler.herkes şok oldu...mıncır mıncır dur mu demiş.... :))) ayy ben şöyle düşünüyorum hemen evlenen insanlar için demekki ölmelerini beklemişler hemen birine koşmak için...
Evet demiştin.. Bence şanslıymışsın öncekinde evlendikten sonrada görebilirdin.
Sahi kiminle aldatmıştı, nasıl yakaladın.
ohhhhhh yarasınnnnnndün döktüm amanin bir oaynadım sorma:)
aminnn canım..
ne kadar kurt varsa hepsini dök gitsin..
dün bende havuz başında oryantal istedim görevli bayanlardan 2 dakika sonra baktım çıktı oryantal..bir başladım kıvırmaya bizimkiler alkışlıyor ben kıvırıyorum üzerimde bikini görümcem kız herkez sana bakıyor vallah dedii. aman dedim bidaha nerde görcekler beni baksınlar
Günaydın tatlım.
Üzülme diyeceğim de annelik tabi, onun bir yeri acısa senin bin yerin acıyor. Sen yine de olumlu düşün, sen huzurlu yaklaşınca o da rahatlar.
Ne zaman normale döneceğini deneyimli arakadaşalar yardımcı olur artık:)
herkesciklere hayırlı sabahlar :)
işte olanlar nasıl da belli
günaydın kızlar nasılsınız???
öyle oluyor canım.bigün giriyorsun kimse yok bir girmiyorsun anooooooooom 20 sayfa geçmiş.
oku oku bitmeyo :))
ya var ya bi de o kadından izin almadan çöp dökmeye bile gitmezdi.gerçi oraya bile giderken yanında götürürdü böyle siyam ikizi gibiydiler.herkes şok oldu...
bende ilişkimizin başından beri her şeyinin şifresi vardı.ama özel hayata saygı diye girip bakmadım hiç.hep ilk aramamda açardı.
böyle nikaha 1 ay kala 3 gün üstüste hep ikinci aramamda açınca şeytan dürtükledi.önce face e girdim.sonra msne.a bi de ne göreyim bilmediğim bi msni daha var.sordum eskiden kullanıyordum şifresiini bile hatırlamıyorum dedi.
tabi ben o zaman pcden anlamıyorum.şifresini kırsam önemi yok yani dedim yok dedi.herhalde yapamayacağımı bildiğinden öyle dedi.ben de kuzenim hacker,ona verdim adresi.kırdı şifreyi yeni şifreyi de bana verdi.abla girmesen daha iyi olur bence deyince iyice bitlendim ve girdim.
bikaç kızla e-mailler havada uçuşmuş.ben de safım adamı o saatlerde uyuyor sanıyorum.neyse...en son sıralarda sık sık bi kızla mailler vardı.birinin konusunda aşkım yazıyordu ben de baktım.diğerlerini okumadım bile.nişanlım çanakkaleliydi.kız gökçeadadan daha doğrusu hatun.kadın evliymiş bi de :S şok üstüne şok oldum.o gitmiş bu gelmiş...öyle işte.bi baktım 17 gün var ertesi gün çeyiz alıncak.dedim nişan mişan yok bittiiiiiiiiiiiii
ohhhhhh yarasınnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?