Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
BAHAR face açtınmı canım??
sevcancım resimleri yüklüyorum faceye:)
facesi olanlara iyi seyirler:)

püsler canım çeksinde burda şişim ben

nivardı sildiniz kocam kullanmıyo ben kullanıyom facesini zaten hıhhhhh puff poff hohh huhh küstüm

İyi günlerde giy canım.. al kız al helal olsun vallahi.... :)))

Bu arada hakkaten o araba çok pahalı sakın alma :)) onlar hem hantal oluyor arabaya bile sığmıyor kapanınca. :)

püsler canım çeksinde burda şişim ben

nivardı sildiniz kocam kullanmıyo ben kullanıyom facesini zaten hıhhhhh puff poff hohh huhh küstüm

ohhhh :)))) cnaıma değsin aç sende :) hem kocanın adını koy hem kendikini san kim dedi kocanın adıyla aç sadece diye :))

azıma mıçacaktı adam az daha.

Son düzenleme:
İyi günlerde giy canım.. al kız al helal olsun vallahi.... :)))

Bu arada hakkaten o araba çok pahalı sakın alma :)) onlar hem hantal oluyor arabaya bile sığmıyor kapanınca. :)

kızım bizim arabamız zaten 5000bin liralık araba o bebek arabasını almam için bizim arabamaızı satmamız lazım yani anlıcan onu alırsak katlayıp arabaya koyma derdimizde olmucak hahahhaaaaaaaaaaaaaaaaa kocikim öyle dedi tamam bizim arabayı satıp şunlardan alalım arkasınada bişi baglıcakmış bende ona cıkcakmışım skotur gb kaya kaya hop hop gezcekmişim

ohhhh :)))) cnaıma değsin aç sende :) hem kocanın adını koy hem kendikini san kim dedi kocanın adıyla aç sadece diye :))

azıma mıçacaktı adam az daha.

başta öyle beraber açtık sonra bunun fabrika arkadaşları okul arkadaşları tertipleri derken oldumu sana bi tabur adam benim adımda gitti sanımda resimlerimizde bitane unutmuş bende uyandırmıyorum duruyo öyle

bebek olunca hemen acarım onun adıyla kendi adıma

şimdi gördüm fotoları ohhohhooohhoo :)))) Ardanın pozuna bittim yaa...

Kızlar Arda diyoki bana. Ayfer havuzdan çıkmıştı. Sevcan sende çıksana hadi çık sende biz oynarız Şevvalle...

Yok yiiiiaaaaaa dedim... kurda kuzuyu emanet edecem

Son düzenleme:

ayy deli yaaa hakkaten öyle. bizde o arabaları görünce eşim bu ne len 131 alırım daha iyi demişti :)))

aç vallaha ama şimdi aç bence
hamilelikten dolayı kıyamaz sonrasında yine itülmüşe döner seninki

okusun bunuda gör senpuhahahhapuhahahaaaaaaaaaaaaaaaaa

Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nassip etsin inşallah. Bugünkü mutluluğunuz katlanarak devam etsin , bebişinizle taçlansın inşallah.

günaydın kızlar...

puslu bir sabah :)

akşamda kınaya gideceğim, kızımıda alıp tabi :) bizim şirketin merkezinden sekreter evleniyor :) kurt dökeriz belkim...
İyi kurt dökmeler canım stres atarsın işte
öyle can sıkıntısından girmiştim ben de :)
çok şükür çeyiz olarak bişi kalmadı alıncak ye yapılcak.
bulaşık makinesini son hafta alıcam nasipse.halı ve perdeleri de mobilyaları aldıktan sonra :)
bi de işte böyle ıvır zıvır kaldı;mandal gırgır bulaşık leğeni gibi...
onları da yer kaplamasın diye almıyoruz şimdiden.
deerdim de sağlık...
doktor dedi ki;iki kez yırttın üçüncü götürür onu bil ve öyle yaşa stres sıkıntı üzüntü yok.
bana mı dedi orasını anlayamadım ama

ya da benimkiler gibi azcık ara açmaya çalışıyorlardır.veya abimi seviyorum ama seni ...lemiyorum gibilerinden msj veriyordur.
ya da bak gördün mü abim beni seviyor veya bana güveniyor da senle yolluyor sinyallerini çakmaya çalışıyordur.
yaf ne kadar salak insan var.
kardeşim ya da abim mutlu olsun da isterse beni yıllarca görmesin.[/QUOTE]
Çeyiz hazır deseneAllah güle güle kullandırmayı nasip etsin,eşya hepsi boş,önemli olan evindeki huzur,Allah geçim versin inşallah canım
herkeslere hayırlı cumalar.
Rabbim gönlünüzdeki tüm dualara hayırlısıysa ol desin olsun :)
Sanada canım amin inşallh
Amin tatlım ... Evet kanınvalidem .

Hoşgeldin. Ben de yeniyim kaynaşıyoruz bakalım :)

Hoşbulduk canım.
Tanıştığımıza memnun oldum:) Allah gönlüne göre versin...

Hoşgeldin sefa geldin :)
Bende memnun olsum canım:)Amin seninde gönlüne göre versin
Canım yazacak çok birşey bulamıyorum çok duygulandımmmmAllah sağlıkla bebeğine kavuştuğun günüde gösterir inşallahhhBu arada arayamadım seni mesajını gördüm komşudaydım canımUygun olunca ararım
Yakışırrr tabiki bu senin en doğallll hakkın iyi edersin giy tabiki

Canım açıcam dün eşim uyudu kaldı yorgundu bugün inşllh nasipse açıcamSöylemeden açmam doğru olmaz

çok güzel anlatmışsın.
çok duygulandım okurken
sen bide kucağına al bak
o zaman göreceksin
canından öte cana kavuşmayı...
rabbim o günleride göstersin inşallah

baktım gördüm kıskandım...

bahar buralardasın naber canım
nehir nasıl?

İyiyim canım sen nasılsın?Nehir pusette sallıyorumda mızmızlanıyor,eşimde markete kadar gitti bende bakayım dedim,yemek hazırlıcamda görüşürüz inşallah,Berra nasıl iyimi yerime öp,iyiakşamlar canım

Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nassip etsin inşallah. Bugünkü mutluluğunuz katlanarak devam etsin , bebişinizle taçlansın inşallah.

amin sizede en kısa zmanda atanmayı anne olmayı nasip etsin inşallah

Çeyiz hazır deseneAllah güle güle kullandırmayı nasip etsin,eşya hepsi boş,önemli olan evindeki huzur,Allah geçim versin inşallah canım

Sanada canım amin inşallh

Bende memnun olsum canım:)Amin seninde gönlüne göre versin

Canım yazacak çok birşey bulamıyorum çok duygulandımmmmAllah sağlıkla bebeğine kavuştuğun günüde gösterir inşallahhhBu arada arayamadım seni mesajını gördüm komşudaydım canımUygun olunca ararım

Yakışırrr tabiki bu senin en doğallll hakkın iyi edersin giy tabiki

Canım açıcam dün eşim uyudu kaldı yorgundu bugün inşllh nasipse açıcamSöylemeden açmam doğru olmaz[/QUOTE]

canım senin vaktin olmadı giymeye bende ilk aydan başladım giymeye görgüsüz görgüsüzz eşim çok güldü valla banane banane gülsün

amin inşallah canımmm

geçmişi pek okuyamadım...biraz kötüyüm
kızım hasta ateşinden ağzında yara gibi pamukçuklar çıktı patladı içi.
bu yüzden birşey yemiyor içmiyor..dün sadece biraz çorba ve süt içirebildik
beni de emmiyor,gögüslerim taş gibi oldu dokunamıyorum,
memeyi bıraktı diyebilirim iki gündür emmiyor çünkü..
16 aylık oldu bir yandan bırakması iyi ama ne bilim işte.

bu gögüsler ne zaman normale döner bilen var mııı ?

Son düzenleme:

Günaydın tatlım.
Üzülme diyeceğim de annelik tabi, onun bir yeri acısa senin bin yerin acıyor. Sen yine de olumlu düşün, sen huzurlu yaklaşınca o da rahatlar.

Ne zaman normale döneceğini deneyimli arakadaşalar yardımcı olur artık:)

herkesciklere hayırlı sabahlar :)
işte olanlar nasıl da belli
günaydın kızlar nasılsınız???

Hoşbulduk tatlım . iyiyim çok şükür sen nasılsın?

1gün girmedim herkes burdaymış. ne güzel sohbetler olmuş
öyle oluyor canım.bigün giriyorsun kimse yok bir girmiyorsun anooooooooom 20 sayfa geçmiş.
oku oku bitmeyo :))

ya var ya bi de o kadından izin almadan çöp dökmeye bile gitmezdi.gerçi oraya bile giderken yanında götürürdü böyle siyam ikizi gibiydiler.herkes şok oldu...

bende ilişkimizin başından beri her şeyinin şifresi vardı.ama özel hayata saygı diye girip bakmadım hiç.hep ilk aramamda açardı.
böyle nikaha 1 ay kala 3 gün üstüste hep ikinci aramamda açınca şeytan dürtükledi.önce face e girdim.sonra msne.a bi de ne göreyim bilmediğim bi msni daha var.sordum eskiden kullanıyordum şifresiini bile hatırlamıyorum dedi.
tabi ben o zaman pcden anlamıyorum.şifresini kırsam önemi yok yani dedim yok dedi.herhalde yapamayacağımı bildiğinden öyle dedi.ben de kuzenim hacker,ona verdim adresi.kırdı şifreyi yeni şifreyi de bana verdi.abla girmesen daha iyi olur bence deyince iyice bitlendim ve girdim.
bikaç kızla e-mailler havada uçuşmuş.ben de safım adamı o saatlerde uyuyor sanıyorum.neyse...en son sıralarda sık sık bi kızla mailler vardı.birinin konusunda aşkım yazıyordu ben de baktım.diğerlerini okumadım bile.nişanlım çanakkaleliydi.kız gökçeadadan daha doğrusu hatun.kadın evliymiş bi de :S şok üstüne şok oldum.o gitmiş bu gelmiş...öyle işte.bi baktım 17 gün var ertesi gün çeyiz alıncak.dedim nişan mişan yok bittiiiiiiiiiiiii

ohhhhhh yarasınnnnnn

evet canım üzülüüyorum tabii de bi yandan da bıraktırmak istiyordum aslında son baharı bekliyordm bi kaç ay önceden bırakmış oldu kendi kendine

Son düzenleme:

ahilla kız ne kötü oolmuşsundur hee uyuz herif bide konuşuyor gidip geliyor...verilmiş sadakan varmış bacıımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…