Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

benim için her yol bağdat...
siz ayarlayın ben uyarım :) her zamanki gibi :)

kız olursa belli rüyalarımın sultanı zeynep yanına bi isim daha olabilir... zeynep sultan,zeynep hatun :)) gb
erkek olursada babası karar versin[/QUOTE]

aman canım yaa erkek olursa babası koysun deme hiç. o salaklığı yapan biri olaraktan, hiç sana tavsiye etmiyorum.

1 S
2 E
3 V
4 C
5 A
6 N
7
8
9

BUNA GÖRE 1+2+3+4+5+6 = 21 2+1=3
ben mi yanlış anladım hesap böyle değilmi lo :2::2::2:

akıllım her harfin yanında 1den 9a kadar degeri yazıyo ya onları toplucaksın

1 S
2 E
3 V
4 C
5 A
6 N
7
8
9

BUNA GÖRE 1+2+3+4+5+6 = 21 2+1=3
ben mi yanlış anladım hesap böyle değilmi lo :2::2::2:

A-1 B-2 C-3 Ç-4 D-5 E-6 F-7 G-8 Ğ-9 H-1 I-2 İ-3 J-4 K-5 L-6 M-7 N-8 O-9 Ö-1 P-2 R-3 S-4 Ş-5 T-6 U-7 Ü-8 V-9 Y-1 Z-2

kapişş babyyy

4+6+9+3+1+8=31
3+1=4

özge mesaj kutun dolu. :)

sildim canım

kızlar bugün bana hani şu hamile 2 komşum varya onlar gelicek dün yolda yaklaladılar lahmacun söylüyelim yarın dediler olur bana gelin dedim bende

bide hani hala kızı varya o mesaj atıyo sürekli arıyo filan ben mi art niyetliydim benim mi yaram vardıda gocunuyodum ki eşimde kızıyo uzak dur diyo çünkü böyle ben hala içimden gelmiyo yani onunla samimi olmak çünkü cok cnaımı acıttıki benim diyemiyorum kötü bi niyeti yoktu diye hala mudanyada mısın orda sıkılmıyo musun dayımın yanında nasıl rahat ediyosun felan diye mesajlarda atıyo eşimde görüyo çok kızıyo neyse belki oda gelcek bugün aradı bçünkü bende gel dedim .. görümcesininde cocugu olmuyo garibim bundan ne cekiyodur hamilelerden para toplayıp hacıdan elbise alıp giydirceklermiş görümcesine o zaman olurmuş bende olur tamam veririm dedim hem kızlar gelcek onalrda verir dedim ondan çardım yani nabayım uzak mı durmalıyım zaten içimden gelmiyo öyle o aradıgı için böle bilmiyorum allah kötü art niyetli insanları bizden uzak tutsun ben korkuyorum böle anlayamıyosun insanalrın niyetini:44:

Yani Özge bilemiyorum ne desem ki. Ben açıkçası senin anlattığın kadarıyla nispet ettiğini falan hiç düşünmedim, Üzgünümüm ama, sen üzgün olduğun için çok acıdın, ( ama birde şu var seni yaraladıklarını anlamaları gerekirdi, Çünkü arkadaş dost bu günlerde belli olur...
yani çok samimi olma ama irtibatıda koparma bence.

Selaaammmmmm ablalarım kardeşlerim kızcelerimmmmm hayyırlı. Günler diliyoruum. Nasılsınız :) ben roman havası tarzındaym

saol canım ben zaten diyorum hani nisbet yaPMALARI felen hadi benim yaram vardı evet gocunuyodum bunuda acıkca söledim hepte kabule ttim zaten beni üzen sey benim acımı bilip sevdigim dedigim insanalrın dikkat etmemesiydi... öyle içimden gelmiyo can ciğer olmak ama tabi irtibatıda kesmiyorum yani kimin ne oldugunu anlıyo insan ona göre davranıyo bi derdimi bi sıkıntımı paylaşmam asla artık ailesinden başkası yalan insanın bunu hep deneye deneye gördüm ben...malesef

dediğim gb ben hep gocundugumu acım oldugu için alındıfgımı kabul ettim canım bunu inkar edemem cünkü insanalr ne yapsa batıyodu ve uzaklasıyodum ama ben sadece dikkat etsinler istedim oda sadece ailende oluyomuş yani niye o kadar sallasınlarki beni niye el için kendi sevinçlerine kent vursunlar belkide onlarda haklıydı...

görümcem 9 aylıkken bile bi kere oturmadı ben le birlikte kayınvaldemde sofra kaldırdı hazırladı temizlik yaptı yapma otur sen desemde olurmu dedi hep hiç benim yanımda konuşmadılar yokmuş gb davrandılar yani onalrın hassasiyetini görüpte başkalarındada aradım belkide bu yanlıştı...

cumartesi arkadaşımın kınasına gittik kreşten bi ögretmen arkadaşımın bütün krestekiler ordaydı cogu bekar bikaç evli var 2sinin cocugu var biri yeni hamileydi 7 aylık evli onunla aynı 7-8 aylık evli bi arkadaşım daha var oda cok istiyodu ben ona daha cok erken bak bana 6 senedir taktıkca olmuyo sakın üzme kendini felan derdim dügünde herkez tebrik etti cok sevinmiş herkez ne kadar istedigimi biliyo tabi inan bu kadar sevildigimi dua edenimin oldugunu bilmiyodum cok şükür güzel arkadaşlıklarda kurmuşum dualarını almışım herkez tebrik edip sarılırken o arkadaşıma bakamadım çok üzüldüm çünkü öyle iyi anlıyorumki (( sonra oda sarıldı sevindim dedi elbet sevindi ama biliyorum canının acıdıgınıda hiç konuşlmadım üstüne başka konu açtım sonra durup gene bu ayda olmadı bizim gene hasta oldum dedi sarıldım boynuna aglamamak için zor durdum elden bişey gelmiyoki dua ediyorum sadece rabbim herkeze hayırlısını nasip etsin olmayana da olanada hayırlısıyla yetiştirmeyi nasip etsin

Selaaammmmmm ablalarım kardeşlerim kızcelerimmmmm hayyırlı. Günler diliyoruum. Nasılsınız :) ben roman havası tarzındaym

as canım nasıl gidiyo dogayla iç içe olmak ohh valla hem köy hem tatil yöresi havasında harika biyerdesin bence öyle hayal ediyorum

seni görünce canım ayran cekti ama yogurdu sallaması zor geldi

as canım nasıl gidiyo dogayla iç içe olmak ohh valla hem köy hem tatil yöresi havasında harika biyerdesin bence öyle hayal ediyorum seni görünce canım ayran cekti ama yogurdu sallaması zor geldi
Aynen tariff ettiğin gibi yerdeyimm hem tatil yeri hemde köyDoğa ile iç iççeyiz yılanlar akrepler tilkiler. Domuzlar kelaynaklar kartalllar baykuşlar birr aradayız :) Ağustos böceğini dee unutmamak lâzım :)Ben sana yapıvereyim ayran. Hemde koyun yoğudun dan. Doğal katkı maddesiz :)

tımam bende sana lahmacun ısmarlıyorum 2 mi 3 mü yersin

haksevercim unut geçmişi bugüne bak..
canını acıtmışlar olabilir ama bence unut..
mesajlarıda çok itici cvp bile verme..verirsende ben nerde mutluysam orada kalıyorum de..
mesafeni koru fazla yüz göz olma..
hadi afiyet olsun sizede..
bu arada hamilelik takviminde çok güzel olmuş
ben o tarrihte ev heyecanını yaşarken sende bebek heyeceanını yaşayacaksın..
ikimiz içinde beklenen zamn:)
allah nasip ederse arka arkaya mevlütlerimiz olacak;:)

slm kizlar nasilsiniz hayatcim falina baktirmisin hadi gozun aydin canim benim anladigim kadaiyla guzel seyler duymusun bende dinlemek istiyodum banane yaa ama kaldirmisin bende istiyom banada at artik birsure fal askin duraklar heralde
istedigin gibi cikmis nasilsa ...ardacim nasil okul isini naptin...

haksevercim mutlulugun kurdugun her cumleden belli cosuyo sanki,allah mutlulugunu dahada arttirsin daim etsin ins. sen bu gunleri fazlasiyla hakettin tadini cikar

kizlar esim izne ayriliyo ben bu hafta sonu memlekete gidiyorum 15 gun ordayiz ...baharcim ramazanda iftar programi demis sakin bensiz yapmayin haaa... bekleyin beni ilk iki haftasi yokum sadece yetisiyorum sonrasi

sevcancim bir aksam merinosta acalim iftar buarada bu ara kafan nasi rahat hic kayganadan dert yanmiyosun ...en iyisi dargin olmak dimi bugunlerin tadini cikar yakinda barisma operasyonlarina baslar boyle karisamiyolarya sarmiyo
buarada sevvali almadilar demisin okula niyeya....ne yapmayi dusnuyosun simdi ozelemi vercen....

ahillacim sen nasilsin nisanlinla romantik anlara devammi yoksa yinei takistiniz herzamanki gibi dugununede az kaldi tarihde koymusunuz hadi allah tamamina erdirsin sende katil bizim kervanimiza bekarlik degil evlilik sultanlik bence evlendikten sonra birgun bile bekarlik gunlerimi aramadim allahda artmasin evlilik guzel sey bee... heleki evlat sahibi olmak paha bicilemezzzzz o duygunun ustune duygu tanimam asla...allah sanada hemencicik nasib etsin...

semihacim karamuk sizler nasilsiniz buara girmemisiniz hic umarim iyisinizdir ...karamuk buyuk oglunun dogum gunu varmis alla nice yaslarini gostersin tabletide kapmis buarada ohhh miss..simdiki cocuklar ne sansli...

ins ev heyecaninla birlikte bebek heyecanida yasarsin ben oyle hissediyorum yeninev yeni kiz bebis olcak gorursun bak demedi deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…