sevcan ben seninkine bakmıştım 4 çıkıyo tızım
Kızlar geçenlerde düşündüm ama sizler nedersiniz bilmem?Malum ramazan geliyor şurda sayılı günler kaldı.Ramazan gelmeden sanırım buluşma olmayacakRamazanda uygun bir zamanda hep birlikte buluşup iftar açsak nasıl olur acaba,aslında eşlerle birlikte diye düşündüm ama bilmem zormu olur kolaymı olur Benimki sadece bir fikir
Aynen canım benim süpriz bebek oldu,bir iki pozum var,sen doya doya giy yaşa hamileliğinin tadını çıkart
Canım çok geçmiş olsunBelli müddet sonra sütün azalır hiç gelmez.Ağrısı içinde ılık bez diye duymuştum
Hoşgeldin aramıza 01 aadanamı merak ettimde
Canım hatırlayamadım arkadaşı,ama güzel süpriz olmuş,belki bir gün Nehirle geliriz teyzesi ziyaretine
Benimkide 7 çıktı canım bağlayıcı ve gizemli bir hatunmuşum
Yani kıskanması iyi tabiki ama fazlasıda zarar.Eşime face açayım dedim yüzü değişiyor,gönlünü yapmakla uğraşıyorum
Bekarken bende baktırırdımda gençlik cahillik işte
Allah göstermesin kız o nasıl laf
Paylaşım için teşekkürler canım.Ben önce sude demiştim eşime anlamına bakınca hoşumuza gitmemişti,bir samimi olduğumuz arkadaşlar var onların kızları oldu sude koymuşlar,anlamına bakmadan,anlamına baksalardı belkide koymazlardı,hayırlısı olsun geçti artık
Sen ne düşünüyorsun isim için bakalım
1 S
2 E
3 V
4 C
5 A
6 N
7
8
9
BUNA GÖRE 1+2+3+4+5+6 = 21 2+1=3
ben mi yanlış anladım hesap böyle değilmi lo :2::2::2:
1 S
2 E
3 V
4 C
5 A
6 N
7
8
9
BUNA GÖRE 1+2+3+4+5+6 = 21 2+1=3
ben mi yanlış anladım hesap böyle değilmi lo :2::2::2:
akıllım her harfin yanında 1den 9a kadar degeri yazıyo ya onları toplucaksın
A-1 B-2 C-3 Ç-4 D-5 E-6 F-7 G-8 Ğ-9 H-1 I-2 İ-3 J-4 K-5 L-6 M-7 N-8 O-9 Ö-1 P-2 R-3 S-4 Ş-5 T-6 U-7 Ü-8 V-9 Y-1 Z-2
kapişş babyyy
4+6+9+3+1+8=31
3+1=4
özge mesaj kutun dolu. :)
sildim canım
kızlar bugün bana hani şu hamile 2 komşum varya onlar gelicek dün yolda yaklaladılar lahmacun söylüyelim yarın dediler olur bana gelin dedim bende
bide hani hala kızı varya o mesaj atıyo sürekli arıyo filan ben mi art niyetliydim benim mi yaram vardıda gocunuyodum kieşimde kızıyo uzak dur diyo çünkü böyle ben hala içimden gelmiyo yani onunla samimi olmak çünkü cok cnaımı acıttıki benim diyemiyorum kötü bi niyeti yoktu diye hala mudanyada mısın orda sıkılmıyo musun dayımın yanında nasıl rahat ediyosun felan diye mesajlarda atıyo eşimde görüyo çok kızıyo neyse belki oda gelcek bugün aradı bçünkü bende gel dedim .. görümcesininde cocugu olmuyo garibim bundan ne cekiyodur hamilelerden para toplayıp hacıdan elbise alıp giydirceklermiş görümcesine o zaman olurmuş bende olur tamam veririm dedim hem kızlar gelcek onalrda verir dedim ondan çardım yani nabayım uzak mı durmalıyım zaten içimden gelmiyo öyle o aradıgı için böle bilmiyorum allah kötü art niyetli insanları bizden uzak tutsun ben korkuyorum böle anlayamıyosun insanalrın niyetini:44:
Yani Özge bilemiyorum ne desem ki. Ben açıkçası senin anlattığın kadarıyla nispet ettiğini falan hiç düşünmedim, Üzgünümüm ama, sen üzgün olduğun için çok acıdın,( ama birde şu var seni yaraladıklarını anlamaları gerekirdi, Çünkü arkadaş dost bu günlerde belli olur...
yani çok samimi olma ama irtibatıda koparma bence.
Selaaammmmmm ablalarım kardeşlerim kızcelerimmmmm hayyırlı. Günler diliyoruum. Nasılsınız :) ben roman havası tarzındaym
Aynen tariff ettiğin gibi yerdeyimm hem tatil yeri hemde köyDoğa ile iç iççeyiz yılanlar akrepler tilkiler. Domuzlar kelaynaklar kartalllar baykuşlar birr aradayız :) Ağustos böceğini dee unutmamak lâzım :)Ben sana yapıvereyim ayran. Hemde koyun yoğudun dan. Doğal katkı maddesiz :)as canım nasıl gidiyo dogayla iç içe olmak ohh valla hem köy hem tatil yöresi havasında harika biyerdesin bence öyle hayal ediyorumseni görünce canım ayran cekti ama yogurdu sallaması zor geldi
Aynen tariff ettiğin gibi yerdeyimm hem tatil yeri hemde köyDoğa ile iç iççeyiz yılanlar akrepler tilkiler. Domuzlar kelaynaklar kartalllar baykuşlar birr aradayız :) Ağustos böceğini dee unutmamak lâzım :)Ben sana yapıvereyim ayran. Hemde koyun yoğudun dan. Doğal katkı maddesiz :)
haksevercim unut geçmişi bugüne bak..
canını acıtmışlar olabilir ama bence unut..
mesajlarıda çok itici cvp bile verme..verirsende ben nerde mutluysam orada kalıyorum de..
mesafeni koru fazla yüz göz olma..
hadi afiyet olsun sizede..
bu arada hamilelik takviminde çok güzel olmuş
ben o tarrihte ev heyecanını yaşarken sende bebek heyeceanını yaşayacaksın..
ikimiz içinde beklenen zamn:)
allah nasip ederse arka arkaya mevlütlerimiz olacak;:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?