Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

hayırlı olsun canım facen en kısa zamanda isteğini gönder..

günaydınlar kızlar bugün görümcemin son günü kısmetse:)
eşi gelecek almaya bu akşam..bugünde kv bursada biryerlere çıkıcaz gezmeye son günde bari gezdireyimde laf etmesin..
gerçi eltime demiş bile Ayfer benimle hiççç ilgilenmedi demiş:))
şeyimden aşağı kasım paşağı

slm kızlar herkeslere tünaydınlar :)

sevcan yoksun topikte iyi misin?
baharcım nasip inşaallah görüşürüz.çok istiyorum ama bi olmadı gitti.bi de sen dilekle kendi numarasından mı konuştun kardeşininkinden mi???
kız özge sen var ya psikolojik hamilesin tıızııııııııııııımmmm ilk aylarda bulantı olur la açlık değil 3 aydan sonra açlık bastırır diye biliyorum.ilk üç ay özellikle sabahları bulantı çok olur.
hayat hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç takma.valla takmayınca en iyisi sen oluyorsun geç oldu ama anladım.sağolsun sevcan,anlamama çok yardımcı oldu taktikleriyle.gez dolaş...laf sokacaklar ya duymaa ya da sen de alttan alta şaka yollu geçir lafları
yinuse sen de git gez dolaş bakim...bu pazar bursaya gitme ihtimalim var.kime yakın olursak,onu arıcam.tabi gidebilirsek...
karamuk nerelerdesin????hala yoğun musun???

yupii kızlar kayınvaldem geldi dün akşam bugünde bi temizlik yaptık bi temizlik yaptık daha dogrusu o yaptı ben bakarken yoruldum bikaç çamasır katladım bisürü ütü yaptım bende canım sonra bunu atım mı şunu atımmı sorularının hepsine cevap verdim evin 4te biri atılınca mis gb oldu badana işine gelincede ramazandan sonraya erteledik ama misafir odamın duvarlarını kazıdı eşim yani kapısı kapalı durcak öyle ramazda calışmassa ara ara yapcak yani nabayım böyle denk geldi evimin misafir odası hariç temizlendiya çok şükür ay ben dayanamıyodum kaç günlerdir bişi yapmayorum hepte çalışırken tatil olsun yaparım dediğim büyük işlerde birikti ohh çok şükür biraz ferahladım

bu smillylere bittim kızlar bakınız :

Eki Görüntüle 748977 bu bizim velet

Eki Görüntüle 748978 buda ben pcdeyken kocacım çarınca hemen onun yanına gidişim

Hayat Gülüm görümcek sendemiydi yaa.. neyse görme inşallah ömrünce diyim... Böyle olursa şikayette edemez... çatlak yaa nankör dana, ama suç sende durup durup sarılmamışındır şimdi sen ona,

Ahilla evet yoğundum şekerim.... :)
bakamadım giremedim hiç sen neler yapıyon? napcan pazar günü bursada :)

Özge maşallah canım iyi günlerde kirlen kaynanada helal olsun o kadar gençde değil kadın, bak hamile kalınca sana da yardım ediyor ne güzel, maşallah canım size...

günaydınlar..
kızlar dün görümcem gitti son vazifemi en güzel şekilde yaptım..burgaza gittik oraya buraya derken akşam 7de eve geldik sabah 11de çıkmıştık:) bugünde burgazda günümüz var eltimle oraya gidicez..
sevcan bende 1 akşam yattı:)eltimde 4 akşma ablasında 2 ablasının kzıında 1 gece arkadaşında 1 gece derken bitti günleri:)
yani bende kalmadı ama bende ilk günü ve son günü gezdirmiş oldum.en azından içim rahat ilgilenmedi diyemez artık:)

günaydın canlarımmmm hayırlı cumalar hepinize
çok özledim hepiniz yaa ama pek fırsatım yok bu aralar
sevcanım nasılsın şevval nasıl iyidir işallah
hayatcım bir görümce macerası yaşıyosun galiba bu sıralar allah sabır ve kolaylık versin canım
baharcım face açmışsın hayırlı olsun nehir hanım nasıllar kocaman olmuştur hanımefendi
bebek canım senin durumlar nasıl işallah vardır güzel gelişmeler hakkınızda hayırlısı olsun canım
yinuse ahilla canım sizler nasılsınız ?

günaydın canım hadi gözün aydın atlatmışsın görümce mecarasını
boşver iyi yapmışsın gezdirmekle dediğin gibi ilgilenmedi demesinler hem insanlık görsünlerde seninle uğraşıp durmasınlar
iyi eğlenceler iyi oturmalar canım sana

Hayırlı cumalar bebikler....

Özgem mesajınıda aldım :) sağolasın hiç unutmuyorsun...

Karamuk şekercim bende sizi özledim inanki :) akşama çocuk parkına felen çıkmıyormusunuz hiç, arasana gel de bana gelirim :)) bir taşla iki kuş hem çocuklar eğlenir hem biz iki laıfn belini kırarık

Hayatcım, 1 gecemi kaldı sende :))) ayy istemesen 10 gün kalırdı, bak takmıyorsunya çekmiyorsun fenayı
bu arada sen fal sepetimdeki sezene mi baktırdın len fal. ben binnazabladaki sezene baktırdım o sandım :) beğenmedim hemide.

ben mi abartıyorum...?

yazmassam geçmicek ağlayıp duruyorum akşamdan beri...

dün ne güzel temizlik felan yaptık dedimya pek mutluydum...eşim geldi sinir oluyorum robot gb geliyo duş alıyo yemek yiyo pcye bakıyo felan filan adam haklı mı evde durdugu 2 saatse ne yapacagını şaşırıyo ya ben ? BİZ????? neyiz bu evde? akşam bide hatim vardı yemek yedi gitti 11bucukta geldi dondurma almış annesi uyumuştu o pcye baktı bende yanına oturdum yedik bakma filan yok bişi diyorum bişi izliyo yada okuyo cevap vermiyo filan sinir oldum sonra su içtim banada ver dedi verdim odamıza geçtim üstümü cıkardım bicama giyiyorum .... sey takamıyorum dedi nabıyosun daha yeni sohbette dinledik evde bile teseddür diyolar bizimkine bak dedi ne diyosun dedim!!! ortadamıyım odamdayım dedim mahremmisin eşimsin dedim .... sonra sölendi durdu susmuyo aglıcam zaten böle bogazım düğüm dügüm sinir oldum dedim sen dinledin sohbeti yine aynı seyi yapıyosun kendin dinledigin bildgin şeyleri sanki ben biliyomuşum gb sanıyosun yargılıyosun bişey öğretme kabiliyetin yok böle böleymiş de güzelce anlat dedim sölendi durdu gene yok balkona cıkarken bile dikkat etmiyomuşum ki görseniz gelenler biliyo mutfak camalrıma buzlu cam yaptık perdesi güneşligi var hemen balkonun dışında yine perde ve kapının karşısında güneslik var buzlu cam ve 4 kat perde ve ben hemen kapının yanındaki patates soğanı alıyorum diye tüm bu lafları çok cnaım sıkıldı ben senin için kapanmadımki dedim dikkat ediyorum ben etmem gereken yerde ki babasının yanında bile kaplıyım nasıl sölüyo bana bunalrı ya ben hoca degilim bişety degilim evlendigimde kapalıydım ama yeni yeni işte hemen manto giydim dikkat ettim cemaatin içine girdim hiç bilmeyene kolaymı bunlar acaba ne düşünüyo niye aklı basmıyo ben 6 sene maas almadan bi harçlıkla cemaatin kreşinde calıştım allah rızası için elimden gelenide yapıyorum beni hoca hanım sanıyolar onalr gb olmaya örenek almaya calışıyorum ne bilim ya bunalrı söylemek bile itici çünkü ben bunları istedigim ve aklıma gönlüme yattıgı için yapıyorum öyle olsun istiyorum daha güzel yapmayı nasip etsin rabbim tabiki eksiklerim var ama SANKİ KENDİSİ MÜKEMMEL!!!

öyle bunaltıyoki bazen beni şıuan salya sümük göz yasım durmadı geceden beri

neyse sölendi yattı ben saatlerce agladım.. sabah namaza kalkıcam onun telefonu önce calıyo hiç kıpırdamaz telefonu duymuyo bende dürttüm telefonunu kapat diye apaçi çalıyo sinir oluyorum aman bu sabahta hortladı sanki bişey yaptım nabıyosun felan dürttüm sanki vurmuşum gb pis pis baktı ay deli olcam namazı kıldırdı ama bende kayış koptu yüzüne bile bakmıyorum gwene aglaya aglaya yattım insan bi gönlümü alır yok

sabah kahvaltı hazırladım annemde var bişey yapmak istemiyorum kadıncaz onca ugraştı ama yüzünüde göresim yok aglıcam geliyo çünkü hazırladım yatak odasına gittim annesiyle yedi annem cardı gel kzıım sanada cay koydum gel ye sonra yanlız cnaın istemez dedi yok anne ben sonra mukabeleye gitmeden yerim dedim

anca anladı man kafa üzüldügümü geldi özür diledi karnımı tuttu 2 kere özür diletrrim dedi git yüzünü bile görmek istemiyorum dedim... anneme ayıp oluyo dedi cekil git annen,i geçireyim gözükme yüzüme dedim cekti gitti annemi geçirdim sonra ama arkalarından ağla ağla sinirlerim bozuldu geçmiyo işte geçmiyo yani böle hayal etmemiştim ben sadece..................

iş varken iş sitresi var aklaşma... iş yokken iş yok sitresi var yaklaşma... gelsin ymeek yesin cekirdegini çıtlatsın ... tv baksın pc otursun zaten 2 saat evdeyim onu cekemiyorum pess bana valla pess bana susup oturmam lazım... bi biblo gb köşede ayyyyyyyyyyyyyyyyy çok doluyum patlıcam valla

hayat ÖZsöyler: O'nu beklerken - Erkek gözüyle hamilelik - Bölüm 1: İlk Aylar

bide şunu okuyun buda baba....

şubat enneleri topiğinde bi arkadaş eşinin blog yazısını paylaşmış bütün heyheylerim tepemde şuan cuma cuma rabbim içimi ferahlatsın gerçekten çok üzgünüm ben böyle nasıl diyim asla uzak davranmalara gelemiyorum ki eşimde bunu çok iyi bilir onun ne var diye düşündügü en ufak bi ilgisizlik beni bitiririr ki bu zxmanlarda beklentim dahada arttı sanırım buda benim hatam ne kadar beklenti o akdar hayal kırıklıgı bende.....

Canım yaa bende bu evde hatta yatakta bile tesettür olayını anlamıyorum açıkçası insan evinde rahat edemeyecekte nerede edecek. benim kaynanamda takmış at gözlüklerini burnu havada yatarken bile tülbentimi çıkarmam melekler girmez evime der dururdu yuh diyorum ben buna. madem öyle banyo yaparkende kıyafetlerle yıkan olacak şeymi bu. Eltim hafız ya. onunla konuşurken sormuştum evde de başın kapalımı diye, bön bön yüzüme baktı yoooo neden kapatayım evimde başımı gayette açıkım evim orası benim dedi. kaynanamın dediğini dedim, kuranda yeri yok, insan evinde yanında mahrem olmadığı sürece istediği gibi durur dedi. Yani cemaat tamam, illaki faydalı bilgilerde alıyordur insan ama ne bileyim acaba amaçları ne bunların...

Örneğin, yine cemaatten demişler bunu, kız çocukları 1,5 erkek çocukları 2 yaşına kadar emzirilirmiş güya. kaynanam demişti bunuda bana araştırınca kuranı kerimde kız erkek bebek ayrımı yapılmamış genel anlamda 2 yaş denmiş. Bunu kaynanama dediğimde HAYIR, çünkü erkek çocuklaırn kemikleri daha güçlü olması lazım, çünkü erkek onlar, hep çalışacaklar beyni örümcekler bence bunlar afedersiniz ama... Ağzım açık kalıyordu.

neyse konuna gelince. Kuzum kocan hep böyle değilmiydi hani önceden farklı olur neden böyle dersinde ne biliyim tatlım boşuna üzme kendini. tamam hamilesin ilgi alaka özel olsun her kadın ister, ama erkekler özünde neyse o, çabuk adapte olurlar yeni değişikliğe, hamileliğede alışırlar yine eski tas eski hamam, çocuk oluncada aynen böyledirler, keyifleri geri kalmasın...

Ben çocuğum olunca işe başladıktan sonra boğacaktım adamı neredeyse, ama hep suç benimdi, çünkü onu o temizliğe rahatlığa kıçını toplamaya ben alıştırmıştım, düşündüm, düşündüm dedim böyle olmaz. Ağlıyorum yetişemiyorum diye, adam 1-2 gün yardım ediyor sonra yine her iş bana bakıyor. ve şöyle yaptım, yatağın kenarına attığı pantolonları çorapları, fortmantoya astığı baksırları atletleri hiç toplamadım, kısaca arkasını toplamadım, ne zaman bilmem ne renk kotunu sorsa nerede diye, eee yatağın kenarında 10 gün önce oraya koydunya aşkıııımmmm dedim. adam böyle,
Kirli iş kıyafetlerini bile yıkamadım, poşetiyle getirip kapının arkasına koydu diye, sebebini sorunca elinden tutup kirlilerin yeri burası canım dedim. Yatağın kenarındaki pantolounu yerden kaldırıp sürüp siliyordum silkeleyim yine aynı yere özenle seriyorudum gerçekten
ama sonunda ben kazandım kirli sepetinin yerini uzun uğraşlar sonucunda öğrettim... şimdi de çorapları bitmiş :)) öyler diyor,
ara sıra koltuğun kıyısına sıkıştırıyor :) anında atıyorum çöpe, ertesi sabah nerde diye soruyor ertesi günüde giyecekse aynı çorabı cebine koymayıda öğrenecek elbet. Salağa yatıp öğretmek erkeklere en güzeli. Sıcak bastı de soyun karnım ağrıdı de devril. kıymetini bil, doğurunca dahada itülmüşe dönüyorlar

Son düzenleme:

bende böyle degildim oda böyle degildi canım... yani ben yadırgamıyorum hayranlıkla bakıyorum dogru yolda ilerlemesine ama bana düşmanıymışım gb yada ne bilim hiç kendime dikkat etmiyomuşum gb davranması gücüme gidiyo ben ona haksız demiyorum evdede teseddür var evet ama ben o kadar maneviyatı kuvvetli miyim benden neden bu kadar çok şey bekliyo annesi kaç yaşında o bile bunları yapmazken yada ne bilim bunları söylemek istemiyorum ama görümcem 5ten cıkıp kursa gitmiş senelerce talebelik yapmış yılarca hocalık yapmış kurstayken evet öyle baş ucuna cıkarırsın etegini esarbını kapalı yatarsın ama evde olmuyo onalr malesef oranın maneviyatıyla ilgili şimdi görümcemde öyle degil evde gayette rahat yani dışarsıyla kurs hayatı bir degil ... eşim evlendigimizde başladı namaza her haltıda yemiş evlenince tamamen döndü ben 2 sene onun çocukluk arkadaşları ve hiç bana uygun olmayan eşleriyle güne katıldım of demedim puf demedim eglenceye eglenceye ibadete ibadete ne dese hangi ortama girse uydum ona ... allah razı olsun derim her xzaman ama bazen bazen yokmu şu halleri gerçekten gücüme gidiyo böyle anlatılmaz yaşanırda anlatıverdim işte ..... banyoya girerken bile göbek deliginle diz kapagın arası kapalı olcak duş aldısgın yer kollarını açıp durabilcegin kadar yer olucak yani tabiki bunlar var kabul etmiyo degilim ama yapamıyoruz işte o kadar itikatlı degiliz belkide ben katı degilim yani senin gb desem bide ne bu felan bunları desem bana bu tarzda davransın beni canımı sıkan ben kabul ediyorumda yani kurs degil burası evimizben evimde rahat etmek istiyorum belki zanla yaparız ama o maneviyatta degilim belkide ne bu böyle düşmanıymışım gb davranıyo bana o bakışlar filan cok koyuyo hemde cokk...

kızlar aradı botonige gidiyolarmış cıkışta yemek yiyip oturcakalrmış agla agla sistim gidebilirmiyim die mesaj atmak zorunda kaldım HAYIR yazmış sadece sinir ya hem suçlu hem güçlü offffffffffffffff

Ayyy canım yaa seni galeyana getirmek istemiyorum
neden böyle kocan. botaniğe bile izin vermemiş... :S

Söylediklerinde haklısın, fakat herşeyi eksiksiz yaparsın Allaha kulluk görevlerini hadi dersin buda olsun, (bilmiyorum eşin gerçekten yapıyormu)
ayrıyetten bunları diyen insan karısını da heleki hamile karısını incitmemeli, bir erkek için karısının helalliği ve doğmamış sabinin mutluluğu o söylediği şeyden daha önemli olmalı.
Bir bebeğe verilebilecek en güzel hediye anne babanın birbirini sevmesidir.

Ayrıca dediğin gibi beklentilerini düşür üzülme hiç boşuna, sen karnındakini kaç yıl bekledin, kocanı geçtim, senin onu üzmeye hiç hakkın yok.

haklısın ama durmuyo işte yok geçmiyo agla aglada geçmiyo aradı biraz önce ya farkında bile degil geçiyo onda anlıyomusun farkında bile değil benim hissettikelrimi anlamıyomu bilmiyorum başta dedim korkuları var hani çok ilgilenirsem bişey olursa kesin degil filan üzülmeyeyim diye diyodum ama sonra gördük beraber felan cok mutlu oldu tabiki ama bilmiyorum işte sorun bende ben çok duygusalım böle içimde fırtınaalr kopuyo yani ben bilmiyorum annemden babamdan görmedim hiç evliliği hayal etmedim yorum ama hep bi sevgi açlığı var içimde onu doyuramıyorum belkişde eşimin suçu yoktur belkide bütün hepsi kendi içimdeki eksikliklerim ...

botoniğe gelincede servisle kapımdan alıp kapıma bırakcaklar bide düşün aradılar yine aglıcam geldi zaten cok durmucaz yarın sana geliriz dediler üzülmim diye düşün bin kat el bu kadar düşünüyo beni canım canımın canı ..........

aradı nerdesin diyo bide gülüyo nerde olucam evdeyim dedim keyfin nasıl iyi misiniz diyo sustum duymuyomusun dedi başka söylücek bişeyin varmı dedim yok dedi benimde yok dedim kapattım

neyse ben yatıcam başım cok arıyo görüşürüz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…