Günaydın kızlar...
Baharcım.. face e ekle beni en kısa zamandada fotoları ekle :))
Günaydın kızlar sohbetinize doyum olmamış yine her zamanki gibiBu arada face açtım ben ama daha resim eklemedim hiç,düzenleme yapmam lazım,o işlerde bitince eklerim sizleri.Bebek te inşallah iyidir.Haklarında hayırlısı olsun,topiğe girmemiş,dünde aradım açmadı sanırım müsait değildi,en son konuştuğumuzda kesinlikle Bursaya dönmem dedi,umarım herşey yolundadır,ve iyidir oğluşuyla birlikte :44:
Biri fal mı bakıyomuş :)
günaydınlar..
kızlar dün görümcem gitti son vazifemi en güzel şekilde yaptım..burgaza gittik oraya buraya derken akşam 7de eve geldik sabah 11de çıkmıştık:) bugünde burgazda günümüz var eltimle oraya gidicez..
sevcan bende 1 akşam yattı:)eltimde 4 akşma ablasında 2 ablasının kzıında 1 gece arkadaşında 1 gece derken bitti günleri:)
yani bende kalmadı ama bende ilk günü ve son günü gezdirmiş oldum.en azından içim rahat ilgilenmedi diyemez artık:)
ben mi abartıyorum...?
yazmassam geçmicek ağlayıp duruyorum akşamdan beri...
dün ne güzel temizlik felan yaptık dedimya pek mutluydum...eşim geldi sinir oluyorum robot gb geliyo duş alıyo yemek yiyo pcye bakıyo felan filan adam haklı mı evde durdugu 2 saatse ne yapacagını şaşırıyo ya ben ? BİZ????? neyiz bu evde? akşam bide hatim vardı yemek yedi gitti 11bucukta geldi dondurma almış annesi uyumuştu o pcye baktı bende yanına oturdum yedik bakma filan yok bişi diyorum bişi izliyo yada okuyo cevap vermiyo filan sinir oldumsonra su içtim banada ver dedi verdim odamıza geçtim üstümü cıkardım bicama giyiyorum .... sey takamıyorum dedi nabıyosun daha yeni sohbette dinledik evde bile teseddür diyolar bizimkine bak dedi ne diyosun dedim!!! ortadamıyım odamdayım dedim mahremmisin eşimsin dedim .... sonra sölendi durdu susmuyo aglıcam zaten böle bogazım düğüm dügüm sinir oldum dedim sen dinledin sohbeti yine aynı seyi yapıyosun kendin dinledigin bildgin şeyleri sanki ben biliyomuşum gb sanıyosun yargılıyosun bişey öğretme kabiliyetin yok böle böleymiş de güzelce anlat dedim sölendi durdu gene yok balkona cıkarken bile dikkat etmiyomuşum ki görseniz gelenler biliyo mutfak camalrıma buzlu cam yaptık perdesi güneşligi var hemen balkonun dışında yine perde ve kapının karşısında güneslik var buzlu cam ve 4 kat perde ve ben hemen kapının yanındaki patates soğanı alıyorum diye tüm bu lafları çok cnaım sıkıldı ben senin için kapanmadımki dedim dikkat ediyorum ben etmem gereken yerde ki babasının yanında bile kaplıyım nasıl sölüyo bana bunalrı ya ben hoca degilim bişety degilim evlendigimde kapalıydım ama yeni yeni işte hemen manto giydim dikkat ettim cemaatin içine girdim hiç bilmeyene kolaymı bunlar acaba ne düşünüyo niye aklı basmıyo ben 6 sene maas almadan bi harçlıkla cemaatin kreşinde calıştım allah rızası için elimden gelenide yapıyorum beni hoca hanım sanıyolar onalr gb olmaya örenek almaya calışıyorum ne bilim ya bunalrı söylemek bile itici çünkü ben bunları istedigim ve aklıma gönlüme yattıgı için yapıyorum öyle olsun istiyorum daha güzel yapmayı nasip etsin rabbim tabiki eksiklerim var ama SANKİ KENDİSİ MÜKEMMEL!!!
öyle bunaltıyoki bazen beni şıuan salya sümük göz yasım durmadı geceden beri
neyse sölendi yattı ben saatlerce agladım.. sabah namaza kalkıcam onun telefonu önce calıyo hiç kıpırdamaz telefonu duymuyo bende dürttüm telefonunu kapat diye apaçi çalıyo sinir oluyorumaman bu sabahta hortladı sanki bişey yaptım nabıyosun felan dürttüm sanki vurmuşum gb pis pis baktı ay deli olcam namazı kıldırdı ama bende kayış koptu yüzüne bile bakmıyorum gwene aglaya aglaya yattım insan bi gönlümü alır yok
sabah kahvaltı hazırladım annemde var bişey yapmak istemiyorum kadıncaz onca ugraştı ama yüzünüde göresim yok aglıcam geliyo çünkü hazırladım yatak odasına gittim annesiyle yedi annem cardı gel kzıım sanada cay koydum gel ye sonra yanlız cnaın istemez dedi yok anne ben sonra mukabeleye gitmeden yerim dedim
anca anladı man kafa üzüldügümü geldi özür diledi karnımı tuttu 2 kere özür diletrrim dedi git yüzünü bile görmek istemiyorum dedim... anneme ayıp oluyo dedi cekil git annen,i geçireyim gözükme yüzüme dedim cekti gitti annemi geçirdim sonra ama arkalarından ağla ağla sinirlerim bozuldu geçmiyo işte geçmiyo yani böle hayal etmemiştim ben sadece..................
iş varken iş sitresi var aklaşma... iş yokken iş yok sitresi var yaklaşma... gelsin ymeek yesin cekirdegini çıtlatsın ... tv baksın pc otursun zaten 2 saat evdeyim onu cekemiyorum pess bana valla pess bana susup oturmam lazım... bi biblo gb köşede ayyyyyyyyyyyyyyyyy çok doluyum patlıcam valla
Canım yaa bende bu evde hatta yatakta bile tesettür olayını anlamıyorum açıkçası insan evinde rahat edemeyecekte nerede edecek. benim kaynanamda takmış at gözlüklerini burnu havada yatarken bile tülbentimi çıkarmam melekler girmez evime der dururdu yuh diyorum ben buna. madem öyle banyo yaparkende kıyafetlerle yıkan olacak şeymi bu. Eltim hafız ya. onunla konuşurken sormuştum evde de başın kapalımı diye, bön bön yüzüme baktı yoooo neden kapatayım evimde başımı gayette açıkım evim orası benim dedi. kaynanamın dediğini dedim, kuranda yeri yok, insan evinde yanında mahrem olmadığı sürece istediği gibi durur dedi. Yani cemaat tamam, illaki faydalı bilgilerde alıyordur insan ama ne bileyim acaba amaçları ne bunların...
Örneğin, yine cemaatten demişler bunu, kız çocukları 1,5 erkek çocukları 2 yaşına kadar emzirilirmiş güya. kaynanam demişti bunuda bana araştırınca kuranı kerimde kız erkek bebek ayrımı yapılmamış genel anlamda 2 yaş denmiş. Bunu kaynanama dediğimde HAYIR, çünkü erkek çocuklaırn kemikleri daha güçlü olması lazım, çünkü erkek onlar, hep çalışacaklarbeyni örümcekler bence bunlar afedersiniz ama... Ağzım açık kalıyordu.
neyse konuna gelince. Kuzum kocan hep böyle değilmiydihani önceden farklı olur neden böyle dersinde ne biliyim tatlım boşuna üzme kendini. tamam hamilesin ilgi alaka özel olsun her kadın ister, ama erkekler özünde neyse o, çabuk adapte olurlar yeni değişikliğe, hamileliğede alışırlar yine eski tas eski hamam, çocuk oluncada aynen böyledirler, keyifleri geri kalmasın...
Ben çocuğum olunca işe başladıktan sonra boğacaktım adamı neredeyse, ama hep suç benimdi, çünkü onu o temizliğe rahatlığa kıçını toplamaya ben alıştırmıştım, düşündüm, düşündüm dedim böyle olmaz. Ağlıyorum yetişemiyorum diye, adam 1-2 gün yardım ediyor sonra yine her iş bana bakıyor. ve şöyle yaptım, yatağın kenarına attığı pantolonları çorapları, fortmantoya astığı baksırlarıatletleri hiç toplamadım, kısaca arkasını toplamadım, ne zaman bilmem ne renk kotunu sorsa nerede diye, eee yatağın kenarında 10 gün önce oraya koydunya aşkıııımmmm dedim. adam böyle,
Kirli iş kıyafetlerini bile yıkamadım, poşetiyle getirip kapının arkasına koydu diye, sebebini sorunca elinden tutup kirlilerin yeri burası canım dedim. Yatağın kenarındaki pantolounu yerden kaldırıp sürüp siliyordum silkeleyim yine aynı yere özenle seriyorudum gerçekten
ama sonunda ben kazandım kirli sepetinin yerini uzun uğraşlar sonucunda öğrettim... şimdi de çorapları bitmiş :)) öyler diyor,
ara sıra koltuğun kıyısına sıkıştırıyor :) anında atıyorum çöpe, ertesi sabah nerde diye soruyorertesi günüde giyecekse aynı çorabı cebine koymayıda öğrenecek elbet. Salağa yatıp öğretmek erkeklere en güzeli. Sıcak bastı de soyun karnım ağrıdı de devril. kıymetini bil, doğurunca dahada itülmüşe dönüyorlar
bende böyle degildim oda böyle degildi canım... yani ben yadırgamıyorum hayranlıkla bakıyorum dogru yolda ilerlemesine ama bana düşmanıymışım gb yada ne bilim hiç kendime dikkat etmiyomuşum gb davranması gücüme gidiyo ben ona haksız demiyorum evdede teseddür var evet ama ben o kadar maneviyatı kuvvetli miyim benden neden bu kadar çok şey bekliyo annesi kaç yaşında o bile bunları yapmazken yada ne bilim bunları söylemek istemiyorum ama görümcem 5ten cıkıp kursa gitmiş senelerce talebelik yapmış yılarca hocalık yapmış kurstayken evet öyle baş ucuna cıkarırsın etegini esarbını kapalı yatarsın ama evde olmuyo onalr malesef oranın maneviyatıyla ilgili şimdi görümcemde öyle degil evde gayette rahat yani dışarsıyla kurs hayatı bir degil ... eşim evlendigimizde başladı namaza her haltıda yemiş evlenince tamamen döndü ben 2 sene onun çocukluk arkadaşları ve hiç bana uygun olmayan eşleriyle güne katıldım of demedim puf demedim eglenceye eglenceye ibadete ibadete ne dese hangi ortama girse uydum ona ... allah razı olsun derim her xzaman ama bazen bazen yokmu şu halleri gerçekten gücüme gidiyo böyle anlatılmaz yaşanırda anlatıverdim işte ..... banyoya girerken bile göbek deliginle diz kapagın arası kapalı olcak duş aldısgın yer kollarını açıp durabilcegin kadar yer olucak yani tabiki bunlar var kabul etmiyo degilim ama yapamıyoruz işte o kadar itikatlı degiliz belkide ben katı degilim yani senin gb desem bide ne bu felan bunları desem bana bu tarzda davransın beni canımı sıkan ben kabul ediyorumda yani kurs degil burası evimizben evimde rahat etmek istiyorum belki zanla yaparız ama o maneviyatta degilim belkide ne bu böyle düşmanıymışım gb davranıyo bana o bakışlar filan cok koyuyo hemde cokk...
kızlar aradı botonige gidiyolarmış cıkışta yemek yiyip oturcakalrmış agla agla sistim gidebilirmiyim die mesaj atmak zorunda kaldım HAYIR yazmış sadece sinir ya hem suçlu hem güçlü offffffffffffffff
Ayyy canım yaa seni galeyana getirmek istemiyorum
neden böyle kocan. botaniğe bile izin vermemiş... :S
Söylediklerinde haklısın, fakat herşeyi eksiksiz yaparsın Allaha kulluk görevlerini hadi dersin buda olsun, (bilmiyorum eşin gerçekten yapıyormu)
ayrıyetten bunları diyen insan karısını da heleki hamile karısını incitmemeli, bir erkek için karısının helalliği ve doğmamış sabinin mutluluğu o söylediği şeyden daha önemli olmalı.
Bir bebeğe verilebilecek en güzel hediye anne babanın birbirini sevmesidir.
Ayrıca dediğin gibi beklentilerini düşür üzülme hiç boşuna, sen karnındakini kaç yıl bekledin, kocanı geçtim, senin onu üzmeye hiç hakkın yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?