canım falımı şimdi atıcaktım çıkmışsın sen..ikimizde açık olduğumuzda atayım sonra silicem çünkü..slm kizlar nasilsiniz hayatcim falina baktirmisin hadi gozun aydin canim benim anladigim kadaiyla guzel seyler duymusun bende dinlemek istiyodum banane yaa ama kaldirmisin bende istiyom banada atartik birsure fal askin duraklar heralde
istedigin gibi cikmis nasilsa ...ardacim nasil okul isini naptin...
haksevercim mutlulugun kurdugun her cumleden belli cosuyo sanki,allah mutlulugunu dahada arttirsin daim etsin ins. sen bu gunleri fazlasiyla hakettin tadini cikar
kizlar esim izne ayriliyo ben bu hafta sonu memlekete gidiyorum 15 gun ordayiz ...baharcim ramazanda iftar programi demis sakin bensiz yapmayin haaa... bekleyin beni ilk iki haftasi yokum sadece yetisiyorum sonrasi
sevcancim bir aksam merinosta acalim iftarbuarada bu ara kafan nasi rahat hic kayganadan dert yanmiyosun ...en iyisi dargin olmak dimi bugunlerin tadini cikar yakinda barisma operasyonlarina baslar boyle karisamiyolarya sarmiyo
buarada sevvali almadilar demisin okula niyeya....ne yapmayi dusnuyosun simdi ozelemi vercen....
ahillacim sen nasilsin nisanlinla romantik anlara devammi yoksa yinei takistiniz herzamanki gibi dugununede az kaldi tarihde koymusunuz hadi allah tamamina erdirsin sende katil bizim kervanimiza bekarlik degil evlilik sultanlik benceevlendikten sonra birgun bile bekarlik gunlerimi aramadim allahda artmasin evlilik guzel sey bee... heleki evlat sahibi olmak paha bicilemezzzzz o duygunun ustune duygu tanimam asla...allah sanada hemencicik nasib etsin...
semihacim karamuk sizler nasilsiniz buara girmemisiniz hic umarim iyisinizdir ...karamuk buyuk oglunun dogum gunu varmis alla nice yaslarini gostersin tabletide kapmis buarada ohhh miss..simdiki cocuklar ne sansli...
ins ev heyecaninla birlikte bebek heyecanida yasarsin ben oyle hissediyorum yeninev yeni kiz bebis olcak gorursun bak demedi deme
saol canım ben zaten diyorum hani nisbet yaPMALARI felen hadi benim yaram vardı evet gocunuyodum bunuda acıkca söledim hepte kabule ttim zaten beni üzen sey benim acımı bilip sevdigim dedigim insanalrın dikkat etmemesiydi... öyle içimden gelmiyo can ciğer olmak ama tabi irtibatıda kesmiyorum yani kimin ne oldugunu anlıyo insan ona göre davranıyo bi derdimi bi sıkıntımı paylaşmam asla artık ailesinden başkası yalan insanın bunu hep deneye deneye gördüm ben...malesef
dediğim gb ben hep gocundugumu acım oldugu için alındıfgımı kabul ettim canım bunu inkar edemem cünkü insanalr ne yapsa batıyodu ve uzaklasıyodum ama ben sadece dikkat etsinler istedim oda sadece ailende oluyomuş yani niye o kadar sallasınlarki beni niye el için kendi sevinçlerine kent vursunlar belkide onlarda haklıydı...
görümcem 9 aylıkken bile bi kere oturmadı ben le birlikte kayınvaldemde sofra kaldırdı hazırladı temizlik yaptı yapma otur sen desemde olurmu dedi hep hiç benim yanımda konuşmadılar yokmuş gb davrandılar yani onalrın hassasiyetini görüpte başkalarındada aradım belkide bu yanlıştı...
cumartesi arkadaşımın kınasına gittik kreşten bi ögretmen arkadaşımın bütün krestekiler ordaydı cogu bekar bikaç evli var 2sinin cocugu var biri yeni hamileydi 7 aylık evli onunla aynı 7-8 aylık evli bi arkadaşım daha var oda cok istiyodu ben ona daha cok erken bak bana 6 senedir taktıkca olmuyo sakın üzme kendini felan derdim dügünde herkez tebrik etti cok sevinmiş herkez ne kadar istedigimi biliyo tabi inan bu kadar sevildigimi dua edenimin oldugunu bilmiyodum cok şükür güzel arkadaşlıklarda kurmuşum dualarını almışım herkez tebrik edip sarılırken o arkadaşıma bakamadım çok üzüldüm çünkü öyle iyi anlıyorumki(( sonra oda sarıldı sevindim dedi elbet sevindi ama biliyorum canının acıdıgınıda hiç konuşlmadım üstüne başka konu açtım sonra durup gene bu ayda olmadı bizim gene hasta oldum dedi sarıldım boynuna aglamamak için zor durdum elden bişey gelmiyoki dua ediyorum sadece rabbim herkeze hayırlısını nasip etsin olmayana da olanada hayırlısıyla yetiştirmeyi nasip etsin
tımam bende sana lahmacun ısmarlıyorum 2 mi 3 mü yersin
haksevercim unut geçmişi bugüne bak..
canını acıtmışlar olabilir ama bence unut..
mesajlarıda çok itici cvp bile verme..verirsende ben nerde mutluysam orada kalıyorum de..
mesafeni koru fazla yüz göz olma..
hadi afiyet olsun sizede..
bu arada hamilelik takviminde çok güzel olmuş
ben o tarrihte ev heyecanını yaşarken sende bebek heyeceanını yaşayacaksın..
ikimiz içinde beklenen zamn:)
allah nasip ederse arka arkaya mevlütlerimiz olacak;:)
haksevercim mutlulugun kurdugun her cumleden belli cosuyo sanki,allah mutlulugunu dahada arttirsin daim etsin ins. sen bu gunleri fazlasiyla hakettin tadini cikar
Canım ben senin gibi duygularımı çok açıkca dile getiremiyorum... inşallah anlatabilirim...
ben nispet etmekten nefret ederim, birinin bana bunun yapmasından hiç hoşlanmam hissedersem silerim o kişiyi muhtemelen. ama sevinsinde benim dostlarım, ama sevinmek var sevinmek vardır hani.
Sahi Ben kızımla ilgili sana soru sorduğumda falanda bu şekilde düşündün mü kız Özge :) doğruyu söyle Allah var ben hiç o şekilde yaklaşmadım, çünkü o zamanki olaya adapteydim, ama açıkçası dikkatte ettim konuşmalarıma sanki
aklıma geldi şimdi bakçünkü az akıl almadım senden. Eğer istemeden üzdüysemde hakkını helal et. :)
Ama bana senin görümcenin ve ablanında yaptıkları garip geldi açıkçası, hani nasıl desem, :) anlatamıyorum,
hani ölecek birinin yanında yaşamaktan bahsedemezsin, yada öksüz-yetim birinin yanında anadan-babadan bahsedemezsin, hani bunlar can alıcıdır çok üzüntü vericidir ya, çünkü umut sıfırdır,
bu şekil davranışlar seni dahada umutsuzluğa itmedi mi düşününce ben olsaydım sanırım çok çok üzülürdüm, çünkü neden yani niye, olmaması için sebep ne. Hiç olmayacak dense tamam belki biraz haklılar (ki yinede istemem bu durumda insanlarla yaşamamak lazım, dünyadan kopmak, acını gömmek, Bu davranışta Allaha isyan olur) Yaşayan bilir umutlarının sönmesi ne demektir, Ama çok üzüldün sen ya, umudu sönen nice insanın çocukları var, benim neden olmasın diyemedin, derdini biraz olsun bırakamadın kenara. Ben açıkçası SENİN için üzüldüm, ama senin bu kadar çok kendini yıpratmana üzüldüm, yoksa bebeğinin olmadığına değil, Çünkü biliyordum eninde sonunda seninde olacağını
birde bu örnek var. mesela iki çocuğun vardır birine bir şey alırsın diğerine almazsın, o almadığınada dönüp dönüp dersin sanada şu zaman alıcam yada sanada bunu alıcam, bu şekilde de sanki illede alman gerektiğini yada ne bileyim illede ondada olması gerektiğini hatırlatmış olursun, kıskançlığa sevkedersin....
Her insan farklıdır, hayat kimine geç verir kimine erken, bazen erken verdiğininkini erken alır, diğerininkini bırakır, böyledir bu Allah hayırlı yazılar, ömürler nasip etsin hepimizin evlatlarına ne diyim....
Çok sevinirim burda kebabcı lahmacuncu yok simitleri bile acaip tadı tuzu yok.. Bende sana doğal yoğurt peynir kaymak bide tereyağı ısmarlıyayım :)))
bak nasıl da bilmiş :)) ama link yokmail atacaktım sonra ahillada mnerak edecekti baharda:) bend eburaya attım:)
iyi dinlemeler..
bana özelden at silmek zorunda da kalmazsınayy dayanamdım sildimmm
herkeze açtım ulen herkez okuyacak..ahilla yada bazıları isterse atarım linki sonra hemen yine silerim:)
ya ama ben vodafoneum bi de hesabını bilen tarifeyim baktıramam kiAyy süperdi :) kaç tl verdin birde telefondaki kontörden mi çekildi ücret :)
bende en kısa zamanda baktırıcam... Ulen benide günaha soktun
Yinusecim İyi tatiller size :) iyi yolculuklar inşallah güzel geçer memlekette günleriniz. Kaç gün annende kaç gün kaynananda kalıcan :)
dolu dolu geçsin he kafa dağıt :)
Heee kaynanamdan ses yok :)) bu gaz onu uzunca zaman götürür bende kafamı dinlerim artık :)
okul işini ne yapıcam hiç bilmiyorumözele gönderecek durumum yok malesef... Allahtan hayırlısını diliyorum
ya bak onun için şey dedi eşine,ya işet onu bilmiyorum 3 4kişinin ismini biliyorum onlarda s ile başlamıyor..ama çok çalışan var dükkanda..
eşimede diyememki s harfli kim var diye:))
sezen canım sarışın bayan..
vallah soyismini hatırlayamadım..
falsepetime gir çıkacak zaten 5 dk. önce çevrim içiydi..
hee bende onu farketiim hiç benden bahsetmiyo hep kocamdan..
ya ne sorsam ne sorsam dedim dedim durdum sonra sordum özel bişey:)
cevabı beni çok memnun etti
onu söylemem aaa baştan diyeyimm
eşli mi???bizimkinin cevabı aynen şu olur:Kızlar geçenlerde düşündüm ama sizler nedersiniz bilmem?Malum ramazan geliyor şurda sayılı günler kaldı.Ramazan gelmeden sanırım buluşma olmayacakRamazanda uygun bir zamanda hep birlikte buluşup iftar açsak nasıl olur acaba,aslında eşlerle birlikte diye düşündüm ama bilmem zormu olur kolaymı olur Benimki sadece bir fikir
sen içini ferah tut ve kalbini dinle.sildim canım
kızlar bugün bana hani şu hamile 2 komşum varya onlar gelicek dün yolda yaklaladılar lahmacun söylüyelim yarın dediler olur bana gelin dedim bende
bide hani hala kızı varya o mesaj atıyo sürekli arıyo filan ben mi art niyetliydim benim mi yaram vardıda gocunuyodum kieşimde kızıyo uzak dur diyo çünkü böyle ben hala içimden gelmiyo yani onunla samimi olmak çünkü cok cnaımı acıttıki benim diyemiyorum kötü bi niyeti yoktu diye hala mudanyada mısın orda sıkılmıyo musun dayımın yanında nasıl rahat ediyosun felan diye mesajlarda atıyo eşimde görüyo çok kızıyo neyse belki oda gelcek bugün aradı bçünkü bende gel dedim .. görümcesininde cocugu olmuyo garibim bundan ne cekiyodur hamilelerden para toplayıp hacıdan elbise alıp giydirceklermiş görümcesine o zaman olurmuş bende olur tamam veririm dedim hem kızlar gelcek onalrda verir dedim ondan çardım yani nabayım uzak mı durmalıyım zaten içimden gelmiyo öyle o aradıgı için böle bilmiyorum allah kötü art niyetli insanları bizden uzak tutsun ben korkuyorum böle anlayamıyosun insanalrın niyetini:44:
canım sen çooooooooook incesin.herkes senin gibi ince olamaz.saol canım ben zaten diyorum hani nisbet yaPMALARI felen hadi benim yaram vardı evet gocunuyodum bunuda acıkca söledim hepte kabule ttim zaten beni üzen sey benim acımı bilip sevdigim dedigim insanalrın dikkat etmemesiydi... öyle içimden gelmiyo can ciğer olmak ama tabi irtibatıda kesmiyorum yani kimin ne oldugunu anlıyo insan ona göre davranıyo bi derdimi bi sıkıntımı paylaşmam asla artık ailesinden başkası yalan insanın bunu hep deneye deneye gördüm ben...malesef
dediğim gb ben hep gocundugumu acım oldugu için alındıfgımı kabul ettim canım bunu inkar edemem cünkü insanalr ne yapsa batıyodu ve uzaklasıyodum ama ben sadece dikkat etsinler istedim oda sadece ailende oluyomuş yani niye o kadar sallasınlarki beni niye el için kendi sevinçlerine kent vursunlar belkide onlarda haklıydı...
görümcem 9 aylıkken bile bi kere oturmadı ben le birlikte kayınvaldemde sofra kaldırdı hazırladı temizlik yaptı yapma otur sen desemde olurmu dedi hep hiç benim yanımda konuşmadılar yokmuş gb davrandılar yani onalrın hassasiyetini görüpte başkalarındada aradım belkide bu yanlıştı...
cumartesi arkadaşımın kınasına gittik kreşten bi ögretmen arkadaşımın bütün krestekiler ordaydı cogu bekar bikaç evli var 2sinin cocugu var biri yeni hamileydi 7 aylık evli onunla aynı 7-8 aylık evli bi arkadaşım daha var oda cok istiyodu ben ona daha cok erken bak bana 6 senedir taktıkca olmuyo sakın üzme kendini felan derdim dügünde herkez tebrik etti cok sevinmiş herkez ne kadar istedigimi biliyo tabi inan bu kadar sevildigimi dua edenimin oldugunu bilmiyodum cok şükür güzel arkadaşlıklarda kurmuşum dualarını almışım herkez tebrik edip sarılırken o arkadaşıma bakamadım çok üzüldüm çünkü öyle iyi anlıyorumki(( sonra oda sarıldı sevindim dedi elbet sevindi ama biliyorum canının acıdıgınıda hiç konuşlmadım üstüne başka konu açtım sonra durup gene bu ayda olmadı bizim gene hasta oldum dedi sarıldım boynuna aglamamak için zor durdum elden bişey gelmiyoki dua ediyorum sadece rabbim herkeze hayırlısını nasip etsin olmayana da olanada hayırlısıyla yetiştirmeyi nasip etsin
slm kizlar nasilsiniz hayatcim falina baktirmisin hadi gozun aydin canim benim anladigim kadaiyla guzel seyler duymusun bende dinlemek istiyodum banane yaa ama kaldirmisin bende istiyom banada atartik birsure fal askin duraklar heralde
kizlar esim izne ayriliyo ben bu hafta sonu memlekete gidiyorum 15 gun ordayiz ...baharcim ramazanda iftar programi demis sakin bensiz yapmayin haaa... bekleyin beni ilk iki haftasi yokum sadece yetisiyorum sonrasi
sevcancim bir aksam merinosta acalim iftarbuarada bu ara kafan nasi rahat hic kayganadan dert yanmiyosun ...en iyisi dargin olmak dimi bugunlerin tadini cikar yakinda barisma operasyonlarina baslar boyle karisamiyolarya sarmiyo
buarada sevvali almadilar demisin okula niyeya....ne yapmayi dusnuyosun simdi ozelemi vercen....
ahillacim sen nasilsin nisanlinla romantik anlara devammi yoksa yinei takistiniz herzamanki gibi dugununede az kaldi tarihde koymusunuz hadi allah tamamina erdirsin sende katil bizim kervanimiza bekarlik degil evlilik sultanlik benceevlendikten sonra birgun bile bekarlik gunlerimi aramadim allahda artmasin evlilik guzel sey bee... heleki evlat sahibi olmak paha bicilemezzzzz o duygunun ustune duygu tanimam asla...allah sanada hemencicik nasib etsin...
semihacim karamuk sizler nasilsiniz buara girmemisiniz hic umarim iyisinizdir ...karamuk buyuk oglunun dogum gunu varmis alla nice yaslarini gostersin tabletide kapmis buarada ohhh miss..simdiki cocuklar ne sansli...
kayınvaldem yogurdumu yapıyo bi süredir sag olsun digerleride fena olmaz yani dogal dogal mis gb ohh
bu arada ben hiç süt içmiyorum içmek lazımmı cok peynir yogurt filan yiyorum hergün ama süt sıcak içtigimden yazın canım istemiyo cay bile içemiyorum ateş basıyo
canım falımı şimdi atıcaktım çıkmışsın sen..ikimizde açık olduğumuzda atayım sonra silicem çünkü..
bu arada ardaya okul için görüşmedim ya hep gidicem gidicem hep erteliyorum..
ramazanda güzel olur ama benim eşim her zaman iftara gelemiyo..gece 12 kadar açık oluyor dükkan acayip yoğun oluyorlar..denk gelirse eşlik ederiz kocişimle:)sen olmadan olmaz yinuse merak etme bekleriz seni::)
hahaaaaaayyyyyyyyyyyok anam vallah bu ara pek üşengecim ardaya gece süt vermeyi bile kestim..uykumdan olucam diye:))hep uyuya kalıyorum bir kalkıyorum sabah olmuş..yok anam bu rahatlıktan sonra 3.. beni mahveder:)
hoca gelirse sende gelirsen hocayı sen ayarla:))inşallah canım sen az beklersinde bizim kırkımız cıkar öyle geliriz inşallah
hocayı ben ayarlıyım kocam salmıyo yaay çok sesli güldüm buna
aynen canımbazen cok kaptırıyorum sonra bi korku kaplıyo heryanımı gündüz böyle mutlu ve enerjigim içim kıpır kıpır geceleri kavuslar rüyalar aglamarla geçiyo sabahlara kadar yatakta dönenip duruyorum uyumuyorum diyemem hatırlamıyorum cünkü eşim söylüyo sürekli sayıklıyormusum aglıyomuşumhanis evinsemde içim hep tedirgin rabbim bozmasın mutşluşlugumuzu inşallah sen nasılsın iyi misin
yok canım ben olan cocuklardan etkilenmiyorum yani görümcemin cocuklarıyla beni eşimi görseniz millet acıyarak bakar sevdigmizi yiyerek severiz onları sürekli güresir oynaşırız babasıyla o kadar oynamaz yegenlerimiz benim sıkıntım olana kadar sanırım hamilelere dayanamıyodumya böle kıskançlıkta degil başka bişey onun adı özenmek mi denir ne denir bakamıyorum konuşamıyorum öyle uzaklaşmak istiyorum öyleydim yani
senin dediğin hiçbişeydende alınmadım cnaım öyle düşünme sakın hiç te kırmadın sagolun az kahrımı cekmediniz içimi bitek buraya döktümde rahatladım hep
hoş sen hiç içimi rahat rahat döktürtmedin ama neyseeeeeeeeeee
canım bende içemezdim ama buzdolabına suyun yanına sütü koymuştum her susadığımda süte sarıyordum..dene bak hiç farkında olmadan ne kadar süt içeceksin..olmadı nesguilki falan iç ama iç ve boıl bol fındık ceviz ye..haftada bir kezde olsa balık yemeyi ihmal etme:13:kayınvaldem yogurdumu yapıyo bi süredir sag olsun digerleride fena olmaz yani dogal dogal mis gb ohh
bu arada ben hiç süt içmiyorum içmek lazımmı cok peynir yogurt filan yiyorum hergün ama süt sıcak içtigimden yazın canım istemiyo cay bile içemiyorum ateş basıyo
atıyorum:)slmsssssss
yinuse kaçma bi yere geçmişi okuyup gelcem
nasılsın bu arada???
bak nasıl da bilmiş :)) ama link yok(
bana özelden at silmek zorunda da kalmazsın
ya ama ben vodafoneum bi de hesabını bilen tarifeyim baktıramam ki(
eee canım sen kendin kaşınmışın, adama ben annemde 12 gün annende 4 gün kalırım dersen tabiki tepki gösterir...devlet okullarinda yas siniri var sanirim neyse bakici elinde degil sonucta ablan misler gib ilgileniyo bir yil daha boyle gitse seneye borclarinizda hafifler olmadi ozele verirsin hakkinda hayirli karar verdirsin allah canim...
nerde nekadar kalcagim konusua gelince bana kalsa 4 gun kaynanada 12 gun annemlerde istiyodum ama esime soylememle azari isitmem bir oldu asla olmaz nasil dusunebilirsin oyle diye cikisti ,senin annen torunlarini uzun uzun gormek istiyoda benimkinin hakki yokmu dedi bende oglu surekli yaninda olcakya seni goturmiycem sonucta dedim annem oyle bir darilirki burnundan gelir orasi dedi ... esit gunlere bolucekmisim...anas zaten alinir boyle bisiye biliyodum ama esimin bukadar tepki gostercegini tahmin etmedim ...mecburen katlancaz napiyim....evlendigimden beri daha hic kalmadim kaynannada ilk defa kalcam oyuzden tedirginim ama bakalim ins.umdugum gibi kotu gecmez....ordan havadisleri bildiririm iyi yada kotu ...
buarada bebek arkadasimizin son durumu neoldu merak ediyorum bilgisi ola gorusen varmi umarim en az zararla cikar bu isin icinden kuck yavrusu icin uzuluyorum daha cok kucuk yaa ins.hakkinda hayirlisi olur...
yok canım ya güzel mutlu hzuurlu yuvam olsun..saray yavrusu geri kalsın:) tabiki bekliyorum bol bol balkonda kahve sigara keyfi yapıcaz..hele bir gelmeyin bak napıyorumtamam canim acik raslasinca isterim unutturma haaa.....sen gul gul kizlarrrrr hamileyim dedigin gun hatirlatirim...ara verdikce iyice sogursun ama arda kurtardi kendini kresede basladimi tamamdir....ama ilk once su guzel evine hayirlisiyle bir yerlesde onemli olan o su durumda ...evinide cok merak ediorum ins gormemiz nasib olur....ne saray yavrusu olcak acaba....
kızlar sonunda kocam bebekten sonra kacagı delik olmadgını anlayınca boya yapmaya karar verdi mazemeleri aldı kendi yapacak bakalım nasıl olcak:18: misafir odasında kabaran satenelri kazıdı önce zaten cekecek 2gün kururken diger bi odayı yapar çalışıyoda yavaş yvaş yapıcak işte yarın kayınpederim kayınvaldem gelcekler su kaca var snaırım ona bakcak babam sonra başlıcaklar artık kaç günde biter bilmemyarında mukabele başlıyomuş mahallede ... nasıl oruç tutcam telaşı başladı bendede sabah namaza bile kalksam sanki hiçbişey yememmişim gb sürünerek gidiyorum mutfaga bişeyler yiyorum sonra kılabiliyorum nasıl durulur onca saat bi zararı olurmu bilmem tutabiliyorummu diye denicem mecbur öyle kafama göre tutamam deyip tutmamazlıkta OLmaz hayırlısı bakalım
hoca gelirse sende gelirsen hocayı sen ayarla:))
canım bende içemezdim ama buzdolabına suyun yanına sütü koymuştum her susadığımda süte sarıyordum..dene bak hiç farkında olmadan ne kadar süt içeceksin..olmadı nesguilki falan iç ama iç ve boıl bol fındık ceviz ye..haftada bir kezde olsa balık yemeyi ihmal etme:13:
atıyorum:)
eee canım sen kendin kaşınmışın, adama ben annemde 12 gün annende 4 gün kalırım dersen tabiki tepki gösterir...
duruma göre bakarım çocuklar nerede rahatsa orada kalırım..annende de annemde de eşit kalmak isitorum inşallah çocuklar zorluk çıkarmazda annende rahat kalırım diyecektin, bak nasıl olumlu karşılardı..sende oaraya gidince çocuklar durmadı kem küm bişeyler uydururdun..annende kalırdın sonra aa kaç gün kaldım hiç bilmiyorum saymadım der konuyu kapatırdın..
yok canım ya güzel mutlu hzuurlu yuvam olsun..saray yavrusu geri kalsın:) tabiki bekliyorum bol bol balkonda kahve sigara keyfi yapıcaz..hele bir gelmeyin bak napıyorum
canım ben görümcemle beraber hamile kaldım. yani çocuklarımızın arasında 2 gün var..hafız olur kendisi..
ben oruç tutmadım fazla Dr.umu dinledim.. görümcem ise hiç bırakmadı..
ben 3.340 doğurdum o 3.400 doğurdu..yani sahurda iftarda yediğiyle durdu hep..vede hiç zorlanamdım dedi..hatta dr. çok kızmış ona nasıl oruç tutuytorsun besin alma dönemi bu ay demiş..ama dinlemedi..yani ben çok acıkıyordum ama ben 18 kilo aldım hamilleğimde o 4kiloyla doğurdu..hepsini bebeğe almış..yani canım sen duruma göre bakarsın baktın zorlanıyorsun bir süre tutmazsın ne diyeyim bilemedim..
Günaydın kızlar....
Özge duruma göre deneyip karar ver evet. Ramazanın Hamileliğinin başında olması avantaj o nedenle dene diyorum. Son günlerde olsaydı kızardım sana :)
çünkü göreceksin, bebek sabahları senden önce uyanıp karnını tekmikliyor açımda açım, açımda açım :)))
bu arada ben de ramazan bayramına 2 gün varken doğum yaptım. ki son 3 ay insülin kullandım, acıkınca elim ayağım titrerdi yığılırdım, hamile olmam bile tutmamama sebep aslında, ama
bunu bile bile bana neden oruç tutmuyorsun diyen dangalaklar vardıee oha yani dediğimdede kendisi tutmuşta orucunu açmış doğuma gitmişte 4 kg doğurmuşta
Aynen canım benim süpriz bebek oldu,bir iki pozum var,sen doya doya giy yaşa hamileliğinin tadını çıkart
Canım çok geçmiş olsunBelli müddet sonra sütün azalır hiç gelmez.Ağrısı içinde ılık bez diye duymuştum
Hoşgeldin aramıza 01 aadanamı merak ettimde
Canım hatırlayamadım arkadaşı,ama güzel süpriz olmuş,belki bir gün Nehirle geliriz teyzesi ziyaretine
Benimkide 7 çıktı canım bağlayıcı ve gizemli bir hatunmuşum
Yani kıskanması iyi tabiki ama fazlasıda zarar.Eşime face açayım dedim yüzü değişiyor,gönlünü yapmakla uğraşıyorum
Bekarken bende baktırırdımda gençlik cahillik işte
Allah göstermesin kız o nasıl laf
Paylaşım için teşekkürler canım.Ben önce sude demiştim eşime anlamına bakınca hoşumuza gitmemişti,bir samimi olduğumuz arkadaşlar var onların kızları oldu sude koymuşlar,anlamına bakmadan,anlamına baksalardı belkide koymazlardı,hayırlısı olsun geçti artık
Sen ne düşünüyorsun isim için bakalım
01 olunca öyle sandım kusura bakmahayirr canimm adana deyill avrupa fr. amanasilsiniz yalnizlik can sikintisi tatil olmayinca
benim için her yol bağdat...
siz ayarlayın ben uyarım :) her zamanki gibi :)
kız olursa belli rüyalarımın sultanı zeynep yanına bi isim daha olabilir... zeynep sultan,zeynep hatun :)) gb
erkek olursada babası karar versin
Halime hamilemi demiştin sen,onun adınada çok sevindim hayırlı olsun selamımı sölesildim canım
kızlar bugün bana hani şu hamile 2 komşum varya onlar gelicek dün yolda yaklaladılar lahmacun söylüyelim yarın dediler olur bana gelin dedim bende
bide hani hala kızı varya o mesaj atıyo sürekli arıyo filan ben mi art niyetliydim benim mi yaram vardıda gocunuyodum kieşimde kızıyo uzak dur diyo çünkü böyle ben hala içimden gelmiyo yani onunla samimi olmak çünkü cok cnaımı acıttıki benim diyemiyorum kötü bi niyeti yoktu diye hala mudanyada mısın orda sıkılmıyo musun dayımın yanında nasıl rahat ediyosun felan diye mesajlarda atıyo eşimde görüyo çok kızıyo neyse belki oda gelcek bugün aradı bçünkü bende gel dedim .. görümcesininde cocugu olmuyo garibim bundan ne cekiyodur hamilelerden para toplayıp hacıdan elbise alıp giydirceklermiş görümcesine o zaman olurmuş bende olur tamam veririm dedim hem kızlar gelcek onalrda verir dedim ondan çardım yani nabayım uzak mı durmalıyım zaten içimden gelmiyo öyle o aradıgı için böle bilmiyorum allah kötü art niyetli insanları bizden uzak tutsun ben korkuyorum böle anlayamıyosun insanalrın niyetini:44:
hadi bakalım hayırlısı olur inşallahta bizde bebek sevmeye ve senin evi hayırlamaya geliriz çağırırsan yanihaksevercim unut geçmişi bugüne bak..
canını acıtmışlar olabilir ama bence unut..
mesajlarıda çok itici cvp bile verme..verirsende ben nerde mutluysam orada kalıyorum de..
mesafeni koru fazla yüz göz olma..
hadi afiyet olsun sizede..
bu arada hamilelik takviminde çok güzel olmuş
ben o tarrihte ev heyecanını yaşarken sende bebek heyeceanını yaşayacaksın..
ikimiz içinde beklenen zamn:)
allah nasip ederse arka arkaya mevlütlerimiz olacak;:)
Canım iftar için fikrimi söyledim ama yapılırmı yapılmazmı bilemem,aşkolsun seni bekleriz tabiki,iyi gezmeler bu aradaslm kizlar nasilsiniz hayatcim falina baktirmisin hadi gozun aydin canim benim anladigim kadaiyla guzel seyler duymusun bende dinlemek istiyodum banane yaa ama kaldirmisin bende istiyom banada atartik birsure fal askin duraklar heralde
Aman boşver ses yoksa kafanı toplarsın,inşllh bu sessizliklerinin acısını çıkartmazYinusecim İyi tatiller size :) iyi yolculuklar inşallah güzel geçer memlekette günleriniz. Kaç gün annende kaç gün kaynananda kalıcan :)
dolu dolu geçsin he kafa dağıt :)
Heee kaynanamdan ses yok :)) bu gaz onu uzunca zaman götürür bende kafamı dinlerim artık :)
okul işini ne yapıcam hiç bilmiyorumözele gönderecek durumum yok malesef... Allahtan hayırlısını diliyorum
Ne iyi kayınvalden var maşallah nazar olmasınkayınvaldem yogurdumu yapıyo bi süredir sag olsun digerleride fena olmaz yani dogal dogal mis gb ohh
Canım bakalım ramazan gelsinde arkadaşlarda ne derse inşllh görüşrüüzya bak onun için şey dedi eşine,
hani sizin iş yerinde biri vardı neydi onun adı de.
o da sana yardımcı olmak iiçn tüm isimleri sayacak.
sen hepsine yok o değil de.
s harfli isimi duyunca durma yoksa çakar :)) saydır on tane isim
biz de merak etmedik zaten
eşli mi???bizimkinin cevabı aynen şu olur:
TİLKİ GİREMEDİĞİ DELİĞE KUYRUNDA ÇALI BAĞLARMIŞ
o iş yaş ama biz kendimiz yapabiliriz :))
sen içini ferah tut ve kalbini dinle.
kalbindeki sesi doğru duyarsan izlemen gereken yolu bulursun :)
canım sen çooooooooook incesin.herkes senin gibi ince olamaz.
empati gücün maşallah kuvvetlli.mesela ben azcık patavatsızım.
doğruyu söyler geçerim o an amacım kırmak değil doğruyu söylemektir.
ama kırıcı olabilir.he kırıcı olduğumu anlarsam,özür de dilerim zaten :)
canım benim derdim farklı...sağlık...
sıkıldım bunaldım
kızlar sonunda kocam bebekten sonra kacagı delik olmadgını anlayınca boya yapmaya karar verdi mazemeleri aldı kendi yapacak bakalım nasıl olcak:18: misafir odasında kabaran satenelri kazıdı önce zaten cekecek 2gün kururken diger bi odayı yapar çalışıyoda yavaş yvaş yapıcak işte yarın kayınpederim kayınvaldem gelcekler su kaca var snaırım ona bakcak babam sonra başlıcaklar artık kaç günde biter bilmemyarında mukabele başlıyomuş mahallede ... nasıl oruç tutcam telaşı başladı bendede sabah namaza bile kalksam sanki hiçbişey yememmişim gb sürünerek gidiyorum mutfaga bişeyler yiyorum sonra kılabiliyorum nasıl durulur onca saat bi zararı olurmu bilmem tutabiliyorummu diye denicem mecbur öyle kafama göre tutamam deyip tutmamazlıkta OLmaz hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?